Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
majdnem*: a fegyveres topikokban továbbra sem javasolt (értsd: engedett) a politikai eszmék futtatása, agitálás, győzködés! Ilyenekre ott van a politika fórumcsoport. Köszönjük megértésed!
Innen nehéz megítélni, de a tippem egy 222-es remington lőszer, (a kicsi) és egy 0.50-es puska lőszere. 20 mm-es nem lehet véleményem szerint, mert azt ember nem tartja meg. Az elején, lángrejtő/tompika van a puskának.
Ebben a történetben a Gyalog galopp, csak egy film. Néztem, hogy a láncsapkán keresztül rágta le a fejét a mű nyúl a lovagnak. Szerintem nem ugyanaz a helyzet, ha 30+ km/h sebességgel egy 2-3 kilós nyúl csapódik a testednek. Az bizony odabasz rendesen! ;-)
Hm! Van az emberi agynak egy érdekes tulajdonsága,mikor minden francban arcot akar látni.Pareidoliának híjják ezt a kényszert. Tippeljetek!Ebbe a HANTA VÍRUSba az én fejem kinek az arcát helyettesíti be? Na???
Manapság mindenféle rakétákkal próbázzák védeni a banyahajóikat.Azokhoz képest,néhány ilyen ,radar vezérléssel (szerintem)sokkal olcsóbb lenne! Márpedig,mint látjuk mostanság mindent IS a drónok uralnak,tehát azok ellen kell valami furmány.
Mire akarsz kilyukadni ezzel a vakondókkal? Azért kell belőlük olyan sok, hogy megtalálják a petét, vagy a lárvát a sötétben. ;-) Majd küldj egy képet a szerjózsákról, mert nekem is kell majd a mezőlövészetre. Tegnap küldött a Jóisten egy nyuszit a birtokra.