Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM ELKELT! Canon EOS 550D + Meike p.markolat + 2db gyári akksi Az akku visszajelzés mindig teljes töltöttséget mutat, de minden más funkciója hibátlanul működik. 99.000 Ft Canon PowerShot G1-X Dobozában, összes gyári tartozékkal, + puha tokkal, hibátlan állapotú 129.000 Ft.
Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM Első, h. kupak, utángyártott napellenző jár hozzá, hibátlan állapotú 128.000 Ft. Canon EOS 550D + Meike p.markolat + 2db gyári akksi Az akku visszajelzés mindig teljes töltöttséget mutat, de minden más funkciója hibátlanul működik. 99.000 Ft Canon PowerShot G1-X Dobozában, összes gyári tartozékkal, + puha tokkal, hibátlan állapotú 129.000 Ft.
Eladó CANON 550D fényképezőgép. Doboz, leírás, kábelek, nyakpánt, töltő, 1 db gyári akkuval. Kit-ben vásárolt 18-55 IS objektívvel, valamint egy Tamron LD Di AF 70-300 obival. A gépben jelenleg 4000-4500 expo van. Adok hozzá egy Olympus válltáskát.
Nagyon vigyáztam rá, így karcok nem találhatóak rajtuk. Dobozok, papírok megvannak. Mindent a Fotósarokban vásároltam, kivéve az állványt (10 év garancia). Fotózni szerettem volna hobbiból, de sajnos kevés rá a szabaidőm. Nem éri meg nekem, hogy egy ilyen összeállítás a fiókomban pihenjen, és hogy évente 3x vegyem elő, azt is csak sajnos automata módban fotózva.
Canon 550D videó kérdésem lenne. Be tudom állítani valahol az autofocust úgy hogy automatikusan fókuszljon arra, amire éppen ráirányítom??? Ha igen, akkor ezt hol találom és mit kell beállítanom? Köszi
Sziasztok!Váltás miatt eladó vált canon eos 550 D fényképezőgépem. Fotozásra és videózásra is használtam az alja picit karcos de máshol nem. Van hozzá 4 db akksim ebből 3 gyári és 1db utángyártott ami már kezdi megadni magát, 8gb memóriakártya, gyári kit obi IS 18-55 F:3,5-5,6 , Tamron 55-200 F: 4-5,6 továbbá a gyári akksi töltője. Irányár: 110.000 FT
Vázváltás miatt eladó egy másfél éves Canon EOS 550D, ~20 ezer expóval, EFS 18-55 IS II kitobival, gyári töltővel, egy gyári, és két utángyártott akksival, usb kábellel, és 8 GB-os Sandisk SD kártyával Budapesten, doboz és garancia nélkül, 90.000 jó magyar forintért. Érdeklődni itt, a malicsgabor11@gmail.com-on, vagy a 70/674-4439-en is lehet.
Eladó canon 550D + eredeti markolat, 1 eredeti 2 utángyártott akku, kb. 30e expó. minden gyári tartozék, doboz stb. LCD-n vásárlás óta GGS üveg, az expógomb alatti gumi kicsit megnyult mint minden 550d-én, ez meg lett ragasztva, minden funkciója tökéletesen működik. idei repnapon markolatról a gumi levált /vicc/ úgy dombtam ki mint egy csokispapírt:), ettől eltekintve tökéletesen működik.
Egy kis segítségre lenne szükségem, illetve valaki hátha találkozott már hasonló hibával, tegnap este mikor próbáltam volna nyitni a beépített vakut, nem reagált, és ma megnéztem menübe a vaku vezérlésnél, és azt írja, nem lehetséges semmilyen opció, mert külső vaku van csatlakoztatva, de nem tettem fel külső vakut.
Esetleg hogy lehetne ezt valahogy kiiktatni, megköszönöm, ha valaki tudna segíteni ebben!
Fogok majd feltenni néhányat, csak válogatnom és vágnom kell őket (személyeseket nem szeretnék feltenni), de ezekhez mostanában kevés kedvem és időm van.