Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Még nem tudom a járulékos vezetékeket ,rudazatokat is össze kell rakni ! De tegnap már annyira fájta csípőm hogy nem bírtam tovább csinálni ! Estére meg még be is lázasodtam ! 37 fok fölé kúszott a melegem . Már kis láztól is rosszul érzem magamat émelygek !
Kinézve az ablakon a 3 emeletről csak azt látom ,hogy pirkad . Nekem a hőmerő 35,5 ° ot mutatatott , remélem én is megtudom tartami ezt a hőmérsékletet (;-
Ez a szombat egy lehetőség , mivel pont ügyeletes lessz a dokim . S azt mondta megnézi reggel hogy is néz ki s akkor eldönti . Ahogy beszéltem a főnővérrel ő azt mondta azért ne vegyem biztosra , a seb tisztulásától függ minden . Ha csütörtökön már nem jön semmi akkor bitos mehetek . Szóval lehet meg sem mehetek majd (?) .
No délután mar elvittek az idős urat a szobából ,de ez a fiatallal sem igazán lehet mit kezdeni , éjjel nappal a füliben a füles .
De hoztuk ( vagyis hozták a formájukat a bölcsis csajok ) elsőnek becsukták a szoba ajtaját a nővérkék , aztán meg csak kétszer kellett szólniuk (;-
Tudod a mondást jó csödör vagy mögvakul vagy mögsántúl (;-
Nálad az lenne a csoda ha 1 nap nem lenne veled valami . Nézzük azt ami jó , össze van rakva a traki .
A lényeg ,hogy hogyan tisztul ki a seb . Ennek fügvénye az itt eltöltött idő . De ha semmi gond akkor szombat reggel mehetek csak el .
A társaság a szobában nem igen beszédes :( csak ha kérdezek valamit akkor még néha választ is kapok . Hosszú lessz ez a hét igy az biztos . De azért remélem a délutánok azért tartalmasabbak lesznek (;-. Persze már a nővérkék és a főnővér is mondta ez nekem most szinte hazai pálya , s tudják a délutánok lesznek egy kicsit zsúfoltabbak majd e szobába . De ha lehet ,majd azért ne csapjuk kocsmai hangulatot . Úgy fest ,hogy ezek tényleg ismernek s a bölcsis csajokat is (;- .
A mai kaja valami leves és uszkált benne olyan tojás féle , meg babfőzelék nek látszó valami . Hogy is mondjam nem csak ránézve nem volt faintos , s írtam is anyának s a csajoknak otthonról jöjjenek . Ha más nem kenyeret ,zsírt hozzanak azon el leszek . Sajnos a kórházi kaja sem olyan ami a tetszesemet elnyeri .
Odakint 7 ágra süt a nap , s kicsit mozognak a fak levelei . Az égbolton 1 felhőt sem látni ( pedig felettem most összecsaptak a nem látható felhők .
Jó reggelt mindenkinek ! Kinézve az ablakon 1-1 barifelhőt látok az égbolton s ennyi .
Van még itt a szobába rajtam kívül egy 20 éves srác ( rolleres bukás , jobb kéz vál serülései vannak ) meg van egy idős papa ( térdportit csináltak neki ) . No mint társasag nem úgy fest ,hogy nagy duma partik lesznek itt . Mind a kettő alszik mint a bunda ( no jó este én is bealudtam ) . Már a nővérkék mondták sebaj Gyula majd délutánra megváltozik itt a helyzet ha jön a bölcsis csapat ( no már itt is ismernek (:-))))) ) . Szóval itt ennyit tudok , majd a vizitnél lehet megtudok némileg többet vagy a főnővértől ( cuki csaj (;- ) .
12,4 fokkal indultunk ,kissé felhős az ég ! Fájnak a tagjaim a tegnapi szereléstől ,de belejátszik az is hogy a nagykalapácsot is forgattam délelőtt a kút mélyítésénél ami megint száraz maradt ! 14 méteren van már de nincs víz benne ! Megnyomtam 6 bárral pedig ,az egészet de hiába az agyag nem ad vizet ! 14 méter körül vagyok és semmi ,nudli !
Hát én ilyesmikkel kezdtem de azok ezektől komolyabbak voltak jóval ! A fél tzk-s gép az nagyon jó lett volna ha legalább valamelyest strapabíró lett volna ! Annak is az alkatrész árai a csillagokban jártak !
Hát ezek a mostani traktoromhoz képest még a macskajancsi kategóriát sem érik el ((::!! Az orosz 12 lovas ,na nekem olyanaom van eredetibe amiben egy 5 lovas honda klón pöfög ez a kapálógépem . Az már annyit ment nálam hogy elfogynak róla a kések a végük már csak 1,5 cm szélesek .