Nem igazán szoktam vele foglalkozni, de most már zavaróan van egy visszatérő álmom és szinte mindig ugyanaz. Ülök a konyhában eszem az ebédemet és egyszer csak elkezd kihullani a fogam. És elkezdem kifele köpködni, majd pánikszerűen rohanni a legközelebbi ügyelethez, de mire odaérnék mindig felébredek.
Vajon mitől alakulnak ki ilyen visszatérő álmok és el lehet e ezt kerülni valamilyen módon mert már nagyon megkeseríti az éjszakáimat.
Megjegyzem, meglepő módon ma éjjel megint egy régi csodás álmom jött elő.
Pedig semmi jó nem ért napközben. Az idő tak.ny, a vilszer szólt, hogy majd két hét múlva, a 6 hétre válalt konyhabútorról 8. hete semmi hír, a fűtésszerelőt sem érem el...
77 Nyarán Jósvafő-Aggtelek között sétáltunk, és egy bozót miatt kissé eltévedve csodálatos fákkal körülvett meseszép szív alakú rétre bukkantunk, és hatamlasat pihentünk kettesben. Azóta soxor álmodtam ezzel a csodával, legtöbbször társaságban, ital-étel-zene-tánc, forró ókori római lakoma, mulatozás szabadban, szabadon, szabadosan...
:o)
És már megint fölvihogtam magam és nejt, de nem tudom, hogy min.
Vettem egy kertes házat, annak a lakhatóvá tételén dolgoznak.
Most épp a konyhabútorra várunk, hogy végre elkészüljön, és beszereljék.
Jó lenne, ha még Karácsony előtt kiköltözhetnénk, utána meg a panelt kell rendberakatni, hogy eladható legyen.
Gondolod, hogy ebben rajtunk /nejem+én/ kívül bárki más tud segíteni?
Mindenkinek +van a maga gondja, ráadásul idős anyósom igen kiveszi nejem erejét.
Lányom tanul-tanít-kutat+ két csibész unokámat és rengeteget melózó-utazó férjét is neveli, viszi saját csigaházukat...
Ezeken a dolgokon senki más nem tud segíteni.
Sajnos elszoktam az ilyen melótól. Míg dolgoztam, miliárdos berendezések, hatalmas energiák, információ tömeg, és pár száz ember irányítása volt a teendőm, minden telefonon, informatikai hálózatokon keresztül.
Nem kellett saját filléres korlátaimmal, más eberek kénye kedve szerinti egyeztetésekkel sz.rakodnom.
Most meg, ha nem szeretnék nagyon ráfaragni anyagilag, de az igényeimet maximálisan kielégíteném, magam alá kell gyűrnöm a város flaszterét, összejárkálni a boltokat, áruházakat, hipereket, különben irdatlanul drág a lenne a fölújítás. A keret meg véges.
A költözködés rémségéről már ne is beszéljek!
Ezeken senki sem segíthet, magam kell túljutnom rajtuk.
Legföljebb lesz még jópár álmatlan, rossz éjszakám.
De akkor is valahogyan lazítanod kéne .Beszéld meg őszintén a környezeteddel mert lehet hogy túl sokat vállaltál magadra és lehet hogy ők tudnának segíteni..
Ma éjjel azt álmodtam, hogy a ház villanyvezetékei, pint tucatnyi polip tekergőznek rám, folytogatnak. Bár kész a ház átkábelezése, de a kerti lakban most nincs áram, arra kell még sok kincs, ami nincs. Így, hogy fáradtan /sajgó foggal/ rémálmaim vannak, és épp ezek, teljesen természetes.
Álmom kedvenc lénye morcos, fekete párducom mostanában nem ál velem szóba.
A tanyán egy kis vörös macsot ápolgatunk, és kezd egészen macs formája lenni, bár a farka egy sérülés miatt kurta.
hozzátehetnéd, hogy az asztrálsíkon/időben való utazás képességének elsajátításához beavatások/tanfolyamok elvégzésén keresztül lehet eljutni, jó sok pénzért
Az utóbbi hetekben eléggé fáradt vagyok, zaklatottan álmodok keveset, összefüggéstelenül.
Hiába próbálom irányítgatni akr félórás vacakolással is nehezen alszok el, akkor mélyen. Álomképeim zavarosak, összefüggéstelenek, gyakran rémálomszerűek.
Sajnos kertes ház vásárlása után a berendezkedés, fölújítás, mesterekkel való tárgyalások, munkák, és főként szűkös anyagi keret okozza.
Volt már olyan álmom, hogy a kerti gaz rámtelepszik, vagy épp a fűkasza üldöz, zsinórjával folytogat...
Ma éjjel azonban meglepő új álom volt.
Földönkívüli állt ágyam mellett, és szövegelt valamit, de nem értettem, mert füttyögő-csipogó beszéddel magyarázott, és nem ment el, hiába kértem, hagyjon aludni! Addig piszkált, míg fölültem, és alaposan belérúgtam.
No ekkor ébredtem könybelábbadt szemmel, mert baromira fájt a lábujjam ... nagyot rúgtam az asztalba.