Keresés

Részletes keresés

Zambian Lion Creative Commons License 2010.05.28 0 0 2750
csak jelzem hogy lenti uzenete ellenere se email, se text, se hivas tibitol.
Előzmény: Vajk (2749)
Vajk Creative Commons License 2010.05.28 0 0 2749
Az hagyján, de a hal neve is Vanda...
Előzmény: Törölt nick (2748)
nyman Creative Commons License 2010.05.27 0 0 2747
"es ilyeneket irogatsz, hogy nem talalsz tul szimpatikus embernek... "

Ha szomjas vagyok, akkor nem feltetlenul erdekel, hogy mennyire szimpatikus az, aki ivovizet ad onzetlenul. Foleg nem, ha nem valogatok a lehetosegekben.
Előzmény: Zambian Lion (2744)
Zambian Lion Creative Commons License 2010.05.26 0 0 2746

aham segitseget ajanlok meg repulojegyet meg hivogattam januarban de nem vagyok neki szimpatikus.  logikus...

 

hat akkor szenvedjen. 

Előzmény: epresjoghurt (2745)
epresjoghurt Creative Commons License 2010.05.26 0 0 2745
Nehogymár megsértődj, egyszerűen nem vagy szimpatikus neki, így inkább tovább senyved még pár évig, néhányszor elviszi a malária, maffia és egyéb fertőzések. Az elvek azok elvek... :o))
Előzmény: Zambian Lion (2744)
Zambian Lion Creative Commons License 2010.05.26 0 0 2744
Nem hivtal, nem uzentel, pedig mar ot napja beirtad ezt a hozzaszolast ... es ilyeneket irogatsz, hogy nem talalsz tul szimpatikus embernek... na mert mi itt aztan teljesen odavagyunk erted, ugye?  ehhhhh...
Előzmény: KHostage (2740)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.26 0 0 2743
Afrika világnapja alkalmából sok szeretettel köszöntök mindenkit! :)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.23 0 0 2742
Hát igen, ez a "Trianon óta" megfogalmazás fura. Tibikém! Elég lett volna sztem helyette, annyi hogy jó régóta, esetleg a háború óta vagy ilyesmi.. Bár ha monnyuk télleg Tiranon óta kinn van rekedve valahol egy jóra való szegény, derék honfitársunk, az már hallod, aszondom biztos, hogy már nem talál erre a topikra... 8)
Előzmény: Vajk (2741)
Vajk Creative Commons License 2010.05.21 0 0 2741
Hogy a pics@ba merted a magad kis büdöslábú lehúzós ügyébe belekeverni Trianont??
Előzmény: KHostage (2740)
KHostage Creative Commons License 2010.05.21 0 0 2740
Kedves Big es Tobbiek!

Most jutottam kis lelegzethez, igy irok par sort.

Aki figyelemmel kiseri az ugyemet es foglalkozik ezzel a temaval negativan vagy pozitivan, mindenkinek koszonom!!!

A topik eredmenyekent vagy nem azt nem tudom, de az a nehany baratom sem kommunikalt es nagyon ritkan kommunikal velem, aki rendszeresen segitett nekem korabban, igy azt a keves lehetosegemet is elveszitettem a kommunikaciora amim volt.

A topikot egyaltalan nem tudtam kovetni, azon kivul ertelmetlen is volt.
Keves lehetosegeimet abba az iranyba forditottam, ahonnan elorelepes volt varhato es segitett a mindennapi tulelesben.

Jelenleg sincs lehetosegem mindenre reagalni avagy csak vegigolvasni a topikot. Az Internet szolgaltatas is valtozott Kenyaban igy a regebbi letolt, lement, offline, elolvas, reagal, online, bemasol, offline modszer mar nem gazdasagos mert nem ido alapon szamolnak hanem letoltott adatmennyiseg utan.
Tehat csak foszlanyokat tudok produkalni mivel online olvasni es irni a cyberban ahol az idot kell fizetni az nem elerheto szamomra.

Orulok, hogy a topik atment Kulfoldon rekedt honfitarsak segitesebe es nem csak velem foglalkozik, igy legalabb valodi ertelmet nyert, foleg ha ez igy is marad!

En halat adok Istennek ezen a helyen is, aki csodalatos modon gondoskodott rolam minden nap es megtartott ezek kozott a korulmenyek kozott, ahol mint egy mozgaskorlatozott embernel is jobban korlatozott tehetetlen embernek az eg vilagon semmi lehetosege nincs dolgozni avagy penzt keresni komoly kockazatok nelkul tisztesseges uton!!!

Az a valaki aki most mar baratom es aki ha jol emlekszem november kornyeken jott legutobb Kenyaba hamarosan (kb 1 het) ujra jon. O az akit lecsukott anno az itteni bevandorlas es egy barat segitsegevel sikerult a bajbol kikerulnie es fizetnie sem kellett a zsarolo es korrupt hivatalnokoknak.

Hosszu ido utan vegre sikerult mas uton egy uj kapcsolatot talalni a bevandorlashoz. Miutan a nagykovetsegtol nem erkezett semmi valasz arra, hogy valaszoltak-e valoban a kenyai hivatalok es mit, igy ezen a vonalon dolgoztam.

Remelhetoleg innen szuletik hamarosan megoldas.
Kockaztattam, odamentem szemelyesen es talalkoztam az illetovel az irodajaban.
Nincs nagyon komoly pozicioban viszont barat baratja es testvere igy ez biztonsagosabbanak tunt. Annyit sikerult egyelore megtudnom, hogy Mr. Vanda az osellenseg aki az egesz tortenetet iranyitotta onnan bentrol meg mindig hivatalban van es olyan tipus aki nem felejt. Az ismeros ovatosan probalja kideriteni, hogy mi a statuszom most es hogy meg mindig nala vannak -e a papirjaim. Most erre varok.

Lionnal ha itt lesz most talan sikerul talalkozni, (persze, ha o is akarja) amint megadatik kuldok neki smst, hogy egyeztessunk. Hala Istennek sok ido utan sikerult egy olyan telefonhoz jutni, amivel lehet rendesen kommunikalni.
Sullel is remelem letrejon a talalkozo, en meg fogom tenni amit meg tudok tenni.

Remelem azt is, hogy Lion szemlyeben majd nem valaki mast es valami mas szandekkal fogok talalni, mint akirol itt hallani lehetett a beirasai alapjan.
Az eltelt ido fuggvenyeben a talalkozast kevesbbe tartom vele kockazatosnak, mint elso alkalommal, ez Sul eseteben is ugyanez.
Azt csak megjegyzem, hogy mar az elso alkalommal is kesz voltam a talalkozora, hogy ki mit hisz arrol, hogy mi tortent velem az pedig nem erdekel!
Teljesseggel felhagytam azzal, hogy barmit is probaljak megmagyarazni vagy elmeselni mit jelent feherkent elni egy fekete tarsadalomban egy vas nelkul eveken at olyan embereknek akik 5 csillagos szallodabol szemlelik az afrikai eletet avagy egy auto ablakan at, avagy nehany napra bekoltoznek egy masai sarkunyhoba, esetleg meglatogatnak valakit egy nyomornegyedben. Bar a ketto utolso esetben az illetonek mar van tobb fogalma arrol amirol beszelek, de meg mindig fenyevekre van a megertestol es a valos elethelyzet aterzesen.

Annak, aki probalta, koszonom szepen oszinten!

Big, koszonom szepen neked es mivel ismersz igy tudod, hogy mit gondolok es mit miert teszek!
Sult es Liont nem talalom tulsagosan szimpatikus embereknek, de tisztelem a segito szandekukat azzal egyutt, hogy Lion teljesen figyelmen kivul hagyta a dolognak azt a reszet, ahol az altalam ismert kockazatokrol beszeltem a tervet illetoen. Azt en nagyon sokszor hallottam emberektol, hogy: "ha megis ez meg az tortenne, akkor en majd ott allok mogtted es bizzal bennem!" - pontosan ezert kerultem ide ahol vagyok es nem szeretnek meg ennel is kemennyebb helyzetet, ennek az eselyet ha lehet 100%-ban igyekszem kizarni.
A talalkozora elsosorban Big miatt vagyok nyitott, kesz vagyok barkinek a szemebe nezni aki barmivel vadol avagy barmit allit rolam, azt hogy az esetleges talalkozo valtoztat-e majd valamit az o velemenyukon rolam az szamomra mellekes.
Bizom Istenben es imadkozom, hogy ezalkalommal semmi ne tudjon kozbejonni!

Tuxnak nagyon koszonom a segitseget szinten es ahogy azt korabban megirtam neki, amint lehetosegem adja, az utolso fillerig kamatostul visszafizetem neki azt amivel segitett!

Hat ennyi fert bele.

Azt gondolom, hogy lehetnek paran hazafiak akik kulfoldon egy idegen orszagban valamilyen bajban vannak es semmit nem tudnak vagy halottak errol a topikrol, sem pedig azokrol az emberekrol akik egnek a vagytol, hogy segithessenek! Aki komolyan gondolja az kutathat egy kicsit es biztos vagyok benne, hogy ha mast nem, de talal majd sok olyan magyart, aki Trianon ota magyarkent szenved egy idegen orszagban, megfosztva a jogaitol, stb., de nincs hova fordulnia segitsegert es ez eddig eszebe sem jutott! Ahelyett, hogy arrol folyon az off-topik, hogy en szelhamos vagyok avagy sem, sokkal ertelmesebb oda forditani a figyelmet es a segitoszandekot ahol szukseg van ra!

Kivanok mindenkinek nagyon szep napot, ha ismet hosszan hallgatnek, akkor vagy meghaltam, vagy csak orulok, ha nem haltam ehen es valahol imadkozom Istenhez, hogy nyisson utat nekem es hozzon ossze a megfelelo emberekkel, akik nem probalnak a romok alol kirangatni valakit, akinek lehet, hogy eltort a gerince! (Tudod, ha nem ugy nyulsz hozza, ahogy azt tanitjak, akkor meghal ott a helyszinen a kezedben, jobb esetben egesz eleteben bena marad!)

MT


Előzmény: KHostage (2739)
KHostage Creative Commons License 2010.05.21 0 0 2739
proba
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.20 0 0 2736
Hát van benne valami... valahogy nem szerettünk egymásba... ;)
Előzmény: Vajk (2735)
Vajk Creative Commons License 2010.05.20 0 0 2735
Ez már régen nem tibiről és a vele kapcsolatos hitedről szól, hanem rólad és Lionról.

Előzmény: Törölt nick (2734)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.20 0 0 2734
Többen írtátok hogy égetem magam. Hát szerintem ebben sincs semmi új, régesrég égetem magam itt nyilvánvalóan természetesen... Bevállalom ezért a szerencsétlenért... Mivel naivan reménykedem, hátha mégsem... és ugyebár a remény hal meg utoljára... Hinni akarom - akárcsak Fox Mulder - hogy nem lett bűnöző Tibi, hogy csak a nagy baj miatt, botlott-botlik néha, vagy csak félreértés, tévedés az égész. 15 év ismeretség után nem tudom elhinni, hogy szélhámos lett - bár már hallottam olyan véleményt is hogy mindig is az volt...

Fájó számomra tehát ez a sztori Tibi miatt, és legott fájó magam miatt is, mivel sajnos nem ez az első eset, hogy segíteni próbálok, tisztán, őszintén jó szándékkal és én faragok rá, én húzom a rövidebbet... Itt csak égetem magam, ez még hagyján, bár ez lenne a legnagyobb bajom. De sajnos sokszor már életemben megéltem, hogy segíteni próbáltam, és komoly veszteségek értek... Ez van. Buta, naiv, jóhiszemű balek vagyok... :(
Kösz a jó szándékot mindenkitől és ismételten bocsánat minden bajért, amit én okoztam... Sok boldogságot mindenkinek!
Zambian Lion Creative Commons License 2010.05.20 0 0 2733

Akkor megegyszer jelzem, hogy nemsokara indulok nairobiba.  Csak hogy senki ne vadolhasson meg azzal, hogy odamegyek de nem irom meg, nehogy tibi, ha valami csoda folytan segitsegert akarna valakihez fordulni, megtudja.  Tehat itt van, egy hetig leszek ugyanott ahol a multkor, a Fairmontban.  Ha felhiv es segitseget ker, es van utlevele, meg fogom fontolni hogy segitsek-e neki, az elmult dolgok tukreben, nem zarom ki. 

 

de azt hiszem ennek az egesznek mar az eselye a nullahoz is csak alulrol kozelit.  mindenkinek jo hetveget!

Zambian Lion Creative Commons License 2010.05.20 0 0 2732

 

Azonban még ha tegyük fel, ő is indította azt a piramisjátékot - amit ugye nem tudunk.

 

o maga ismerte el hogy o csinalta a piramisjatekot.  Itt, a topikban.   es nem regen inditotta, az elmult harom evben inditotta.

 

Egeted magad.

Előzmény: Törölt nick (2731)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.20 0 0 2731
Úgy tűnik, részt vett Tibi valóban egy piramisjátékban; valóban erre találtunk interneten bizonyítékot. Kérdés hogy az, hogy a neve ott van egy piramisjátéknak tűnő weboldalon, az bizonyíték-e arra hogy ő valóban benne volt (lehet csak benne akart volna lenni és még sokféle dolog lehet), de arra semmiképp sem, hogy ő indította. Tehát ez is csak gyanú. Következésképp még ebből sem állapítható meg tényként hogy csaló, pláne hogy nem tudjuk, ez a piramisjáték működött-e és valóban pénzt csalt ki vele valakitől.
Mindenesetre ezredszer is megismétlem, természetesen ezek az információk bőven elegek ahhoz, hogy senki ismeretlen ne adjon semmit neki természetesen... és ez itt elég is, valójában semmi értelme ennek a társalgásnak. Tibi ügye itt már le lett zárva. Nem kell segíteni neki!
Én megérteni szeretném, mivel régi kapcsolat és tökéletesen megbizonyosodni arról, hogy jó lelkiismerettel sorsára hagyható-e...

Azonban még ha tegyük fel, ő is indította azt a piramisjátékot - amit ugye nem tudunk. Ebben a topikban nem erről a piramisjátékról van szó, hanem a segélykéréséről. És mivel az ide írt kijelentéskehez hozzá kellett volna mindig gondoljam hogy SZERINTEM, tehát szubjektív vélemények, akkor én is mondom: hozzá kell gondolni, az itt történő csalóként vádolásához, hogy az e topikban tárgyalt SEGÉLYKÉRÉSI ÜGYÉBEN CSALÓ. Ergo ha itt kijelented hogy csaló, értelemszerűen arra gondolunk, hogy ez az itt tárgyalt segélykérése a csalás.
Én ezt vizsgálnám.
A piramisjátékáról nem sokat tudok. Azonban régebben is írtam már, nyomozzunk együtt! Próbálva pártatlanul és józanul az igazságot kideríteni.

Tehát továbbra is a tényállás az, hogy Tibi gyanús, valószínűleg szélhámos lett. De nem biztos..! ;)

Még annyi hogy, ha valaki bajban van és ez bebizonyosodik; segítséget kér, tájékozódunk és kétségkívül megtudjuk hogy nagy bajban van, de kiderül hogy egyszer régen piramisjátékot indított. Akkor tehát emiatt nem kell segítenünk, hiába is tudjuk biztosan hogy segítségre szorul, akkor is a sorsára kell hagynunk?
Csak kérdem, hogy tanuljam az élet dolgait, a nálam okosabbaktól....
Előzmény: Zambian Lion (2728)
Zambian Lion Creative Commons License 2010.05.20 0 0 2730
Most mar kijelentettem (reszben mert felidegesitett big) :))
Előzmény: Vajk (2729)
Vajk Creative Commons License 2010.05.20 0 0 2729
Te most direkt égeted magad?

Megint kijelentette Lion és ezutás is, és Te ezután sem fogod elfogadni a bizonyítékokat arra, hogy pártfogoltad csaló.

Te most Lion hozzászólásaiban böngészel és örülsz, ha rajtakapod, hogy lecsalózta a fickót? Na és? Szerintem rajtad kívül itt mindeki tudja, hogy ez egy fórum, ahova az emberek a véleményüket írják, még akkor is, ha nem teszik minden mondat mögé, hogy "szerintem".

Az sem tény, hogy Lion kijelentette, hogy tibi csaló;ez csak szerinted tény, de te sem tetted a mondatod mögé, hogy szerinted.

Tibidnek nincs olyanja, amit sérteni lehetne, és furcsa az is, hogy emiatt te hisztizel és nem ő.
Előzmény: Törölt nick (2725)
Zambian Lion Creative Commons License 2010.05.20 0 0 2728

Rajtad kivul mindenki latja, hogy az teny, hogy csalo.  Nekem meg ne gyere buntetojoggal.  Pereljen ha akar, majd meglatjuk,  mi lesz belole :) 

 

Megegszer, lassan irom hogy megertsd:  A. PIRAMISJATEK. CSALAS.  Tibi piramisjatekot inditott.  Tibi Csalo.

 

Megertetted? 

 

Emellett hazudott is, hogy magyarorszagra akart menni, penzt kert el emberektol, hazudott az utlevelrol... egy csalo, ez nem szubjektiv velemeny hanem teny.

 

Előzmény: Törölt nick (2725)
tux Creative Commons License 2010.05.19 0 0 2727
Te big, ez rajtad kívűl eddig is nyílvánvaló volt mindenkinek.
:)
Előzmény: Törölt nick (2726)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.19 0 0 2726
Kis kiigazítás.
Tehát topik mottója:

MINDEN ÍTÉLET, BÍRÁLAT ÉS SZEMÉLLYEL KAPCSOLATOS KIJELENTÉS E TOPIKBAN KIZÁRÓLAG SZUBJEKTÍV VÉLEMÉNY ÉS CSAKIS AZ, SEMMIKÉPPEN SEM BIZONYÍTOTT TÉNY !!!
Előzmény: Törölt nick (2725)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.19 0 0 2725
Tekintettel arra, hogy megint kijelentetted, hogy csaló és nem jelezted, hogy ez szubjektív vélemény, továbbá ezt nem is bizonyítottad kétségtelenül, nyilvánvalóan egy szubjektív feltevés állítassz be objektív tényként, olyan feltevést, mely az értintett személy becsületét sérti. Mivel e topikban az illető személyazonossága pontosan be van le van írva, fel van tárva.

Ezzel a tevékenységeddel - melyet folyamatosan hosszú időn keresztül tanúsítasz - büntetőjogi tételt merítesz ki, melyet rágalmazás és becsületsértés néven is nevezhetünk.
Ezért aztán, mivel én ugyebár "szent ember" vagyok, hogy téged és a hozzád hasonló meggondolatlanul vádaskodó embereket megvédjem az esetleges jogi számonkéréstől, ill felelősségvonástól, élve a topikgazda előjogával, mostantól a topik mottójává teszem, hogy e topikban, minden kijelentés, elé odaképzelendő, hogy SZERINTEM - azaz:

MINDEN ÍTÉLET, BÍRÁLAT ÉS SZEMÉLLYEL KAPCSOLATOS KIJELENTÉS E TOPIKBAN KIZÁRÓLAG SZUBJEKTÍV VÉLEMÉNY ÉS CSAKIS AZ, SEMMIKÉPPEN NEM BIZONYÍTOTT TÉNY.

Most hogy ezt deklaráltuk, fellélegezhetünk és nem kell tartanunk attól hogy esetleg valaki további bűncselekmény gyanús dolgokat vigyen véghez...
Remélem mindenki egyetért. Köszi!

Pusszancs...
Előzmény: Zambian Lion (2722)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.19 0 0 2724
"Nyilván tőle nem várhatunk idegenként többet, sőt ez is nagyon nagy dolog volt tőle...."

Olvasni tudsz?
Előzmény: Zambian Lion (2720)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.19 0 0 2723
"Még Afrikába is elmenne a haverjához, ha fizetné valaki az útját."

Bocsánat én ilyet hol írtam?

Talán az egész ügy kezdetén hajlandó lettem volna. De még akkor sem biztos, könnyen lehet meggondoltam volna magam, mert a fene sem akarja hogy a mungki maugli mittoménmi szekta macsetéje hasogassa a valagát... és annyira a maláriáért sem rajongok... Kockázatos kaland lenne...

De még akkor sem mennék ezek után el oda, ha felajánlaná egy idegen, hogy fizeti a költségeket, mivel akkor az jönne a fanyalgóktól, hogy ez is lehúzás... Mint írtam, egyértelműen érthetően: ismeretségi, baráti körben látok már csak reális megoldást. Tibi hogy úgy mondjam, elvágta már a kukiját, az idegen jószándékú emberek előtt érthetően...

Te viszont eléggé sajnálatos hogy ilyen rosszindulatú vagy. Hidd el kedvesebbnek lenni kellemesebb... ;)
Előzmény: tux (2721)
Zambian Lion Creative Commons License 2010.05.19 0 0 2722

de en bezzeg nem jol csinaltam, kotelet dobtam a fuldoklonak, es mikor elerte volna, elrohantam, szegeny Tibi... csak masfel honapja volt ra, hogy az ot emailem kozul az egyikre valaszoljon, nem sikerult, csak harom hettel a megadott idopont elott irtam meg neki hogy mikor megyek.... es az a szemet szekta meg a taxisokat is sztrajkoltatta pont akkor, meg a telefonja is akkor tort ossze, meg merult le, meg nem vette fel.  Hogy lehetek ekkora szemet, hogy nem vartam ra hetekig, hogy nem konyorogtem neki hogy fogadja el a repulojegyet?  Bezzeg o, aki itt harciasan buzdit mindenkit hogy penzt adjanak a piramisjatekos, csalo, hazug haverjanak...

 

ehhh....

 

 

 

Előzmény: tux (2721)
tux Creative Commons License 2010.05.19 0 0 2721
Mindig másokat bíztat, nagy király. És erkölcsös is, mert ha egyszer adna a koldusnak, nem kérdezné mire költi, és nem vizsgálná, hogy megérdemli-e?
Még Afrikába is elmenne a haverjához, ha fizetné valaki az útját. Szent ember, nem kérdés.
Előzmény: Zambian Lion (2720)
Zambian Lion Creative Commons License 2010.05.19 0 0 2720

Amit most csinalsz, az a pofatlansag legteteje. 

Előzmény: Törölt nick (2719)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.18 0 0 2719
"De segiteni már tényleg nem lehet rajta szerintem. Mi megpróbáltuk."

Nem lehet, mert nem nagyon van rá mód jelenleg, de azt nem mondanám, hogy lehetetlen lenne, legalábbis megpróbálni.

Mindenképpen oda kell menni hozzá, helybe, határozott fellépéssel és kitartóan.
De nem így mint ahogy Lion próbálta. Ez kb annyi volt, mintha egy fuldoklónak bedobnék egy mentőövet, fél percre, aztán még mielőtt sikerülne odavergődnie, visszahúznám és konstatálnám, hogy nem akar kimászni a vízből. Nyilván tőle nem várhatunk idegenként többet, sőt ez is nagyon nagy dolog volt tőle....

Ha a baráti körében vagy azok körében, akik tenni akarnak érdemben valamit és vállalnának komolyabb áldozatot, lenne egy jobb módú ember, akinek pénze és ideje is megengedné, hogy kimenjen, rászánjon pár napot-hetet és körbeszaglásszon, mondjuk egy nyaralással összekötve, lehetőleg olyan akit Tibi ismer és megkeresné őt, jól megfigyelné kikérdezné, kipuhatolná hogy mit akar; nagyon óvatosan és gyanakvóan, körültekintően és bebiztosítva amennyire lehet váratlan fordulatok ellen, igyekezni felmérni mindent, pl a környezetet ahol él; megpróbálni megfigyelni, hogy kikkel mozog, ha mozog, és valahogy nagyon okos kitervelt stratégiával kiugrasztani a nyulat a bokorból, ha van nyúl egyáltalán ami kiugorjon... Egy ilyen tetemre hívásnál derülhet ki leginkább minden.

Ha meg nem, akkor fogni és megpróbálni, átvinni egy kisebb határátkelőn.... Ha ott konkrétan ezt is megtagadja, nem működik együtt, szökik, mittomén, akkor már biztosak lehetünk hogy semmi körülmények közt nem akar eljönni, persze ezesetben is lehet még hogy megőrült, és segítségre szorul, de akkor már tényleg nincs mit kezdeni, erőszakkal, kényszeríteni nincs értelme és nem is lenne helyes. (talán annyit ekkor is meg lehetne még próbálni hogy a nagykövetségen egyeztetni, hogy ilyen esetben lehet-e csinálni valamit, ha nyilvánvalóan összeroppant)

Ezt mind végigjátszva állhat csak össze pontos, reális kép, szerintem.

De ilyen ember sajnos nincs a képletben...
Előzmény: rocketman (2715)
tux Creative Commons License 2010.05.18 0 0 2718
A segítséghez, ha pl. a hazahozatalt tekinjük annak, két dolog hiányzik Tibi részéről, a szándék és az együttműködési hajlandóság, aminek része lenne a feltétlen őszinteség/igazmondás. Ezek nélkül semmit nem tehetsz.
Amennyire Tibi hazugságai, ferdítései és ködösítései ellenére megismertem az ügyét, úgy látom egyike azon sok ezer magyarnak akik itthon zűrös ügyeket maguk mögött hagyva külföldre mentek, ahol újabb zűrös ügyekbe keveredtek. Nekem személy szerint semmi okom segíteni egyiknek sem.
Előzmény: Törölt nick (2717)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!