Igen, ez valóban oktatópult, amit a fiktív Kleinstadt állomás néven fut a DB által használt Sesam szimulátorban. Nem implementálták bele BU1 útátjárót ami a 15-ös blokkjelző és az A bejárati jelző között van. Amúgy van még pár ilyen megoldás pl az ÖBB-nél, ahol modellvasút is kapcsolódik a rendszerhez. A közös pont egy magyar fejlesztő cég ;-)
Csak nem TerVez2? Ma regisztráltam az oldalon, kértem is liszenszt, csak most éppen nincs kiadás... :( (bár ahogy így elnézem a felhasználóneved nem kell magyaráznom :) )
Üdvözlet! Meg tudnátok mondani, hogy honnan tudok letölteni egy jó szimulátort? Lehetőleg olyat, amihez magyar pályák is vannak. Előre is köszönöm a segítséget.
Boldog Karácsonyt kívánok minden (virtuális) forgalmász kollégának. :) Karácsonyi ajándékként kiadták a Multikon verziófrissítését, és egy új pályát is, amely a 6B névre hallgat. (Igen, a 6C folytatása. :)))
Na és van-e már valami épkézláb menetrend (és dokumentáció) a bal rajnaparti vasúthoz, vagy még mindig találomra kell elküldözgetni a tehervonatokat ide-oda?
Na én meg pont péntek este és kedd délután között nem voltam otthon :-/
Már jóideje nem szórakoztam a Signalsoft baloldali Rajnavasútjával, van végre hozzá normális menetrend? Régebb (legalábbis a SimSig után) nagyon frusztráló volt, hogy a teherforgalom csak 50%-ban volt megírva (ebből 5% volt dokumentálva), és akármelyik központtal próbálkoztam, két órán belül megtelt az állomás menetrend nélküli tehervonatokkal...