Eladó egy Sony Alfa A300-as gép minden tartozékával+ 18-55-ös obival ( akksi+ töltő, usb-kábel, A/V-kábel, 2Gb-os Sandisc Ultra ll 2 gb-os kari ,egy monopod, egy tripod, táska. A gépben 3700 expo van . Ára 80 eft. Némi alku megengedett.
Hali. Eladósorba kerül egy A300-as gép , minden tartozékával, 6400 expoval. Tudok adni egy 18-55-ös SAM obit obivédővel, kérésre. A gép Pesten van, kipróbálható.
Eladó egy A350 kb 7.000 expóval, kiváló állapotban, összes tartozékkal és két kitobival, 18-70 és 55-200, 8 gb kártyával, táskával, portrémarkolattal, mind két obihoz szűrőszett UV/CPL/ND. Magyarországi, fél éves, garanciális.
Csak most bukkantam rá az ajánlatodra, áll még a CF-Memory stick adapter? Nincs időm elolvasni az utána lévő hozzászólásokat, így nem tudom, azóta született-e üzlet. ha igen, akkor tekintsd kérdésemet tárgytalannak. De ettől függetlenül még egy egy kérdés: így írtad: "amivel Memory Stick Duo kártya is használható", mit jelent az IS?
Eladó egy Sony Alpha 350 18-70mm és 55-200mmes obikkal, 4gb gyors cf kártyával, circular polar szűrővel meg minden gyári tartozékával, 2500expo. Garancia 2012.08.01-ig!
megkérdeztem a Soós Fotónál. Van nekik 12000-ért. A Vaterán 8000-ért van chipes. Elég nagy különbség, viszont a bolt biztosnak tűnik. Persze lehet, hogy a Vaterás is tuti.
Értem én. Csak fordulj meg, és ülj szembe a monitorral. Ott nem általánosságban hangzott el egy kérdés, amire közhelyeket lehet puffogtatni, hanem egy konkrét esetről van szó, hogy "most akkor melyiket vegyem ezek közül?".