Vannak dolgok, amiket név nélkül bátrabban elmondhat az ember. A nyilvános nickeden már biztosan sokan ismernek, tudják, mit dolgozol, akár azt is, mikor van a szülinapod, a többi hsz-ból azt is, mi érdekel, hova jársz stb.
Gondoltam, nyitok egy topikot, ahol friss nick alatt bármit elmondhatsz. A szabály az lenne, hogy olyan nickkel írj, amivel máshol nem szólsz hozzá.
Arra azonban megkérném a lakókat, hogy a névtelenség ne csapjon át neveletlenségbe.
öreg csikó ... :-D csak hogy teljes legyen a képzavar :-)
én nem vagyok igazi fórumozó , láthatod csak csevegősbe írok . ok hogy nem láttalak , és nem hallhattalak , de emberekhez szólok , és ha igy vesszük igenis el kell mélyülni ,és hagynod kell hogy érzéseket keltsen benned a másik , különben szószaporítás , olcsó időtöltés az egész .
ismét mondom , én nem vagyok fórumozó csak egy ember akit látni fórumokon.
Köszönöm! Melengeted a szívemet! Azért túl szerény ne légy! Másként meg én vagyok értetlen, az utolsó mondatoddal kapcsolatban. MIBE nem érdemes belemélyedni és időt szakítani rá? Ne válaszolj, ha nem akarsz.
Látom, sok mindenben egyetértünk. Én nem vagyok még oly régen, kb. 4 hónapja, mondom, még éppen hogy csak kezdem magam kiismerni, nem is mindig és mindenben. vannak itt, mint pl. lacka, akik évek óta írogatnak, na ők az igazi "öreg rókák". (bocs Lacka, de most legalább nem vagy lecsikózva .-) ) Annyira meg nem érdekes, hogy érdemes lenne belemélyedni és időt vesztegetni rá! :-)
Én azt szoktam mondani, hogy nem is érezném magamat jól, ha nem lennék fáradt. Most szegeltük meg a szomszéddal a madáretetőmet. Azt mondta, hogy lusta vagyok. Közben azért mosolygott. Én is rámosolyogtam. Mondom neki, ha én olyan lusta volnék, akkor nem dolgoztam volna magamat szét. Ma is állandóan dúl bennem a harc: igába a fejemet, vagy egy kicsit pihenni, hogy végképp meg ne nyomorodjak. Köszi, különben jól vagyok. Szaladtam ma is eleget, míg le nem lassultam. Igen, pihenni megyek a csillagos égbolt alá, kikapcsolódni a gép elé, már az is jó pihenés, ha leülhetek egy kaparós sorsjegy mellé. Ez van! Lassan lehámlik a máz. Még az a szerencse, hogy nem sokszor kell füllentenem.
Én egész életemben csak lelkesedtem. Nem dobott fel magasra. Folyamatosan az vagyok, s leszek, aki. Nekem nem kell a mao zubbony. Én szeretnék egyéniség lenni. Jó sok idő kellett még ahhoz is, hogy magamat /!/ elfogadjam. Vagyok, aki vagyok és kész! /a nick ezen a néven nem az enyém!/
az estében még az is szép hogy azt már élvezheti az ember önfeledten , a jól végzett munka fáradtságával , és a szemhéját nehéz álmok húzzák álomba , jó az égre nézni , talán újabb tanácsért , talán hogy újra megérezzük , mennyire kicsik is vagyunk , és így talán a bajaink is lekicsinyednek .
a kezdeti tartózkodás ... na igen . aztán elkopik , és egyszerűbb önmagadnak lenni mint szerepelni , szerintem a törzstagok java az életben is olyan mint itt a fórumon . kiderül mihez ért, mit, vagy kit és hogyan szeret , végülis nem sokkal vagyunk többek ennél.
Igen! Nagyon közel hozza az embereket az éjszakai meghittség. Nappal sem rosszabb, amikor együtt csodáljuk a Természet ezer csodáját. Mi már csak ilyenek vagyunk.
Látom, előbújtál... A dicséret neked is szól. Klassz fej vagy Lacka! Neked is köszönöm és mindenkinek! A másik topikban, ahol a fantázia kérdései vannak, már vallottam egy kicsit magamról. Majd lassan, lassan megismerjük egymást. Nem törekszem rá, természetes a kezdeti tartózkodó magatartás /még az is benne van, hogy elsőre nem jön be valami - kövecs rá!/. Engedelmetekkel most körülnézek. Nem kell sokat klikkelnem hozzá. És lankadatlanul figyelek mindenre, mindenkire.
a két dolog nem is olyan távoli , milyen jó a háta mögé állni és rámutatni egy csillagra hogy látod az ott.... kicsit ölelősen meg ne botoljék . amolyan észlelős pásztorora :-)
Azt elfeledtem megírni /hiszen nem is perdöntő/, hogy a másik topik a csillagászat. Olyan barátságos fickókat a világ sem látott! Nagyon-nagyon Tiszteletreméltó Társaság! Maradok is ennél a kettőnél. Mind a két téma végigkísérte az életemet! A képzeletedre bízom, hogy melyik áll az első helyen. A másik csak megismerés kérdése volt, de ebben nem lehet a kapcsolót off-ba tenni. Szex őrült pedig nincs, csak őrülten szép szex! Csak a halál fog elválasztani tőle! Remélem!
jó mert ezek ilyen klubb helyek , ahol (mostmár láthatod) egymás igazi nevét is tudjuk , meg az ügyes bajos dolgaikat . de ne mond hogy újként nem találkoztál ellenérzésekkel az újak iránt...
Igen, "színház a világ és színész benne minden férfi és nő". Feltételezem, hogy Te is tudod, honnan az idézet. Én csak megszokásból írom mindig oda. Hát tudom én, hogy mi a kötelező? A másik topikokban a szakemberek eleget rugdalják a magamfajtát. Pedig a meghirdetett alapelvek ezt nem hiszem, hogy megengednék! Én is kihátrálok a sok sárdobálásból, nem kenyerem. Téged sem foglak "hóttomig" dicsérni. A lényegi viszonyunk már tisztázódott: lélekben nagyon egyfélék vagyunk. És mivel a lélektan szerint egyáltalán nem előírás, hogy mindenkit szeressünk, ezért még kellemesebb a Veled való csevegés! Mire annyit leszek itt, mint Te eddig, már én is öreg, nagyon öreg róka leszek. Ez azonban a dolgokhoz való hozzáállásomon soha nem fog változtatni. Tegnap, már fáradt fejjel csak "átlósan" szaladtam át az ottani dolgokat, de legközelebb betűről-betűre fogok benne nézelődni. Sokoldalú vagy és tehetséges! Punktum! Gratulálok! :))).........................................!
Engem is minden topicban kedvesen fogadtak, miért lennék én bárkivel is más? :-))) Amúgy sem kenyerem a kötözködés. Én inkább átlépem azokat a hsz-eket, amik nekem nem tetszenek, nem szólok hozzá és kész. Nincs az előírva, mindenkinek kell minden tetsszen, meg az sem, mindenhez hozzá kell szólnom. Ha a címszó alatt a nickemet érted, és utánam olvastál, de, az mind én vagyok. Van, mikor hülyülés, felét sem kell komolyan venni, van, mikor komolyan gondolom, amit írok, de ezt szerintem észre lehet venni a stílusból. Mert ez a fórumozás egy játszótér, játszótér a felnőtteknek, meg színház. Itt mindenki játszik. De sok játszma a háttérben folyik, de ezt majd te is megtudod idővel, ha már elég régen itt leszel. Mivel én sem túl régen írogatok, hát én is csak mostanában kezdek erre rájönni, és megtapasztalni. És köszi a sok dicséretet! :-))) Nem feltételezted rólam, tudom, honnan van az idézet? ;-) :-)
És még valami, csak hogy tudd a szokásokat: a chatelésnél nem írjuk alá a nevünket, mivel mindenki látja, ki írta. De ezt csak úgy mondom. Nem akarlak kioktatni! :-)))
Hiszen leírtam! Hatalmas szíved van, jó szívvel fogadtál a fórumban, még meg is dicsértél, hogy milyen jól megy nekem /nyilván, mint újnak/ a fórumozás. Egészen egyszerűen jól esett a dicséret, de ezt nem akartam ennyire hangsúlyozni. Nem is lett volna szép magam felé. Egyedül Tiéd az érdem! És gondolom /mert nem tudhatom,csak sejtem/, hogy még jó nő, belevaló csaj is vagy. A szó jó értelmében!!!! Hogy ne kelljen új hsz-t nyitnom, itt mondom el újra, értelmesebben, hogy rákerestem az Adasztrea címszóra /mivel Te nem tudtad lehívni/. Ott sok érdekességet találtam. Egy eddig ismeretlen Adasztreát is. Ha az nem Te vagy, kérlek, tiltakozzál! Véletlenek egyébként nemigen vannak. Ha Te vagy, akkor is felnézek Rád, ha nem, akkor is tisztellek és szeretlek, mert "a szívével lát az ember" /Antoine de Saint Exupery: A kis herceg/. Igenis belevaló csaj vagy! :)))...................ad finitum................................................
Neem! De mégis mire gondolsz? Komolyan kérdem! :-) És bármire is, mi köze van ahhoz, hogy azonnal befogadtatok, és egyáltalán nem fikáztatok új nickként? :-)
Tegnap este mindent bejártam. Csak ámulok, meg bámulok. O...oo...ó! Ezt mind Te csinálod? Igazi meglepi: D Ha nem, akkor is :)))............................
Adraszteia is igazi fórumozó, sőt még annál is több /a szó jó értelmében!!!/. És, ami a fontos, hatalmas szíve van! Ha nem volna, ki kéne találni! Lacka is, Ő is csak segített. Tudom, látom, máshol azért egy kicsit más a helyzet. Elég szomorú.
Eddig csak hallottam olyanról, hogy egy személy két nicken beszélget egy topikban, de most már látni is alkalmam volt ilyet. Köszi, mélyenszántó major. :)