Keresés

Részletes keresés

Sinkar Creative Commons License 2010.08.02 0 0 1341
Hello!
Csak a leállítás előtt le kell kapcsolni a gépet a menüből!Szokj hozzá ha nem olyan kocsiba használod amiben állandó áram alatt van a szivargyújtó:S
Előzmény: Dzsonaj (1338)
JRX Creative Commons License 2010.08.02 0 0 1340

Menüből nem próbáltad kikapcsolni?

Ez a megoldás az igazi!

Előzmény: Dzsonaj (1338)
Dzsonaj Creative Commons License 2010.08.02 0 0 1339
egy dolog kimaradt: elég lassan talál műholdat, de ha megvan akkor elég stabil.... Kinek mennyi időbe telik, amíg megtalálja? nav-u73
Dzsonaj Creative Commons License 2010.08.02 0 0 1338

Sziasztok,

mindenkinek csinálja azt a kütyüje, hogy miután kihúzom a töltőkábelt lekapcsolja magát, majd újraindul? Ugyanez akkor is, ha leállítom az autót (megszűnik a töltés). Hogyan lehetne ezt orvosolni, vagy nyugodjak bele egyszerűen?

vegabond Creative Commons License 2010.08.02 0 0 1337
Sony NV-U92TC navigáció + IGO 8.3 teljes EU térképpel

Készülék:
- 4,8" LCD érintőképernyő (Fényvisszaverődés-mentes, ujjlenyomat ellenálló bevonattal)
- 2 GB belső memória !!!
- Csatlakozók: USB,fejhallgató/vonalkimenet (lehetőség van MP3 lejátszóként használni)
- Memóriakártya bővítési lehetőség: Memory Stick Pro Duo
- méret: 145 x 87 x 20 mm
- Reset funkció
Tartozékok: (Eredeti Sony, kivéve az autós tartó)
- autós tartó (tapadókorongos)
- autós (szivargyújtó) töltő
- TMC antenna (valós idejű közlekedési információt szolgáltat az optimális útvonaltervezéshez)
- USB kábel (számítógép csaltakozáshoz,töltéshez)
- Eredeti teljes Európa térképes CD amiről vissza állítható a gyári állapot
Programok:
- IGO 8.3 (Legfrissebb Európa térképekkel,Extra 3D-s épületekkel,domborzattal, magyar menüvel,magyar hangokkal, sebességfigyeléssel, legfrissebb trafipaxjelző adatbázissal, sávinformáció jelzéssel, POI-közérdekű helyek adatbázissal: szállodák, éttermek, benzinkutak, kávézók, gépjárműparkolók, szupermarketek stb.)
- IGO Amigo (3D-s autók, különböző beépített játékok)
- MioPocket 3.0 felület Windows 7 megjelenéssel,Word,Excel stb.
- Multimédia lejátszók: zene (Windows Media Player), video, kép, könyv, flash
- Egyéb felhasználói programok
A térképek és egyéb médiafile-ok szabadon frissíthetőek/másolhatóak a készülékre a mellékelt kábel vagy külön kártya segítségével a meglévő windows felületen keresztül

29 000 Ft

vegabond Creative Commons License 2010.08.02 0 0 1336
Eladó:
Sony NV-U92TC navigáció + IGO 8.3 teljes EU térképpel

Készülék:
- 4,8" LCD érintőképernyő (Fényvisszaverődés-mentes, ujjlenyomat ellenálló bevonattal)
- 2 GB belső memória !!!
- Csatlakozók: USB,fejhallgató/vonalkimenet (lehetőség van MP3 lejátszóként használni)
- Memóriakártya bővítési lehetőség: Memory Stick Pro Duo
- méret: 145 x 87 x 20 mm
- Reset funkció
Tartozékok: (Eredeti Sony, kivéve az autós tartó)
- autós tartó (tapadókorongos)
- autós (szivargyújtó) töltő
- TMC antenna (valós idejű közlekedési információt szolgáltat az optimális útvonaltervezéshez)
- USB kábel (számítógép csaltakozáshoz,töltéshez)
- Eredeti teljes Európa térképes CD amiről vissza állítható a gyári állapot
Programok:
- IGO 8.3 (Legfrissebb Európa térképekkel,Extra 3D-s épületekkel,domborzattal, magyar menüvel,magyar hangokkal, sebességfigyeléssel, legfrissebb trafipaxjelző adatbázissal, sávinformáció jelzéssel, POI-közérdekű helyek adatbázissal: szállodák, éttermek, benzinkutak, kávézók, gépjárműparkolók, szupermarketek stb.)
- IGO Amigo (3D-s autók, különböző beépített játékok)
- MioPocket 3.0 felület Windows 7 megjelenéssel,Word,Excel stb.
- Multimédia lejátszók: zene (Windows Media Player), video, kép, könyv, flash
- Egyéb felhasználói programok
A térképek és egyéb médiafile-ok szabadon frissíthetőek/másolhatóak a készülékre a mellékelt kábel vagy külön kártya segítségével a meglévő windows felületen keresztül

Ára: 29 000 Ft

Törölt nick Creative Commons License 2010.08.01 0 0 1335
Közben látom, hogy neked sem megy a TTS hang. Nem baj majd teszek föl valamit.
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.01 0 0 1334
Köszönöm szépen a választ. Időközben rájöttem, valahol olvastam a fómon és beugrott, de nem bírtam jelezni.(nem volt net) Bocsi! Viszont amivel nem birok az az, hogy navigáció közben nincs hang, semmilyen. Ebben tudnál segíteni mi lehet probléma? Nekem ez a primo egy wayteq-ről van,azon működött. Valamit még itt is be kell irni a sys-be?
Előzmény: petester (1333)
petester Creative Commons License 2010.07.31 0 0 1333
A sys.txt-ben kell megadni neki a gps portot, ahol keresi. Ha ezt nem adod meg neki, az automata kereső sem fogja megtalálni.
A 73-as esetében ez kell a sys-be:

[gps]
port="5"
baud="57600"

Szerintem mindegy, hogy honnan jött, ha elindul a szoftver, amúgy a ppc warezről.
Előzmény: Törölt nick (1332)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.31 0 0 1332

Helló petester!

Azt szeretném kérdezni tőled hogy honnan töltötted le a primot? Fönn van nekem is egy 93-on de nem talál műholdat. Akár privátban is. Köszönöm előre is a fáradozásodat.

Előzmény: petester (1290)
WebsterHP Creative Commons License 2010.07.26 0 0 1331
+ még egy (pár) dolgot észre vettem...

-Ha megy az Amigo, és rádugom közbe a töltöt, ujra indul.
-Ha megy az Amigo, és kihúzom a töltőt, azonnal kiírja hogy aksi kimerül , és kikapcsol.
-Ha kikapcsoltam, rádugom a töltőt, úgy kapcsolom be, akkor nem indul el, újra indul még a Sony Nav-u főképernyőnél.

Egyenlőre ennyi. Van köze valamilyen File-nak a navi áram/töltés vezérléséhez? Tapasztalt valaki valami hasonló problémát? Üdv.
Előzmény: WebsterHP (1329)
dejmosz Creative Commons License 2010.07.25 0 0 1330
Köszi az infót!
Előzmény: petester (1328)
WebsterHP Creative Commons License 2010.07.25 0 0 1329
Sziasztok. Igo Amigo-t tettem fel a Sony Nav-u ra. Tudtok valami tippet, hogy mér nem tölti az aksit? Ha rá van dugva, jelzi hogy töltőről megy, megyek vele 1-2 órát (ennyi idő alatt már fel kéne töltenie), és ahogy kihúzom, azonnal írja, hogy alacsony akkumulátor szint, azonnal töltsem fel, és kikapcsol...

Mi lehet a gond? Előtte jó volt, most nem, gondolom nincs hatással rá??
petester Creative Commons License 2010.07.25 0 0 1328
Eszter nekem sem megy, vmi miatt nem akar beszélni, de a többi hang az működik.
Angol tts hangokat nem próbáltam. Lehet valami kell még hozzá, de nem volt még időm foglalkozni vele.
A tmc sem fog működni, ez viszont hardveres okok miatt, egyszerre nem megy igo alatt a tmc és a gps...
A 3D épületek be vannak kapcsolva? A helye ugyan úgy a content/building, ugyan azokat használja mint az Igo 8 vagy az Amigo.

Üdv
Előzmény: dejmosz (1326)
m__balazs Creative Commons License 2010.07.24 0 0 1327

Szia!

Engem érdekelne, megköszönném ha feltennéd valahová.

Köszi!

Előzmény: dany27 (1325)
dejmosz Creative Commons License 2010.07.24 0 0 1326
Szia!
Megoszthatnád, ezt, hogy csináltad!
Nekem nincs Eszter navi alatt, nem látom a 3d épületet, nincs tmc-m, sebességmérőt térképen megjeleníti, de csak pittyeg.
Köszi
Előzmény: petester (1290)
dany27 Creative Commons License 2010.07.14 0 0 1325
Én ezt a verziót használom: Nav N Go iGO8 8.3.4.142975 (May 11 2010) PNA
Nekem a vistauseről leszedett(igo8 2009 novemberi magyarországgal) valamiért akadt főleg mikor a térképet kellet behoznia. Rányomtam és vártam egy jó idő mulva behozta, de viszont ez a verzió igen penge rajta. Ha valakit érdekel felrakhatom valahova!
Előzmény: dany27 (1324)
dany27 Creative Commons License 2010.07.14 0 0 1324
hali

köszi minden megy fayán. De egy bibi van, valamiért amikor Totalcommanderal másolom a cuccot akkor nem a mappába rakja hanem egy filet oda rak a többit meg kiszóra a gyökérbe, függetlenűl attól hogy nem is oda másolom....

Am nektek is kockás kicsit az iGo vagy csak nekem van szar verzióm! Azt még nem raktam fel ami a vistauser oldalán van(tele kocsi szimbolumokkal... mert mint mondtam nem jól másolja a TC, így kézzel kell bepakolnom minden mappába)
Lehet hogy más felbontásra van optimalizálva....

Kössz még1X!!
JRX Creative Commons License 2010.07.14 0 0 1323
Igen, illetve az Igo az Igo8, de ugyis így lesz amikor letöltöd/kicsomagolod.
Előzmény: dany27 (1322)
dany27 Creative Commons License 2010.07.14 0 0 1322
én is csak azt szeretném hogy mennyen csak elbaszni se szeretnék semmit.
Magyarán akkor így néz ki neked:
mountedvolume/sony/nav-u
mountedvolume/iGO

Bocs a sok hülye kérdésésrt!
Előzmény: JRX (1321)
JRX Creative Commons License 2010.07.14 0 0 1321

Nem értem a működését, nem is akarom megérteni, nem is érdekel, ... megcsináltam ami itt le van írva és működik, nekem ennyi épp elég.

Előzmény: dany27 (1320)
dany27 Creative Commons License 2010.07.14 0 0 1320
okés! De a sony mappába ugyan az van nem ami a navin? Vagy más? Ez az egy nem tiszta itt nekem!
Meg hogyan tölti be az igo.exe-t mikor ő mindíg a mountedvolume/sony/nav-u/nav-u.exe-t akarja indítani.....

Bocs de a sony kicsit kifog rajtam, másikakkal nem szokott gond lenni....
JRX Creative Commons License 2010.07.14 0 0 1319

A mountedvolume mappába másoljad a sony meg igo mappát.

Nekem gond nélkül üzemelt így, most a content mappát kitettem memkártyára, így is tökéletes, csak így egy kicsit lassabban kapcsol be, ... de én ráérek. :-)

A  1274-ben írtakat megcsináltad?

Előzmény: dany27 (1318)
dany27 Creative Commons License 2010.07.14 0 0 1318
sziasztok!

Nekem is van egy sony nav-u73t típusú navim.
És szeretnék rá iGO-t rakni. Egy féle módszerrel kipróbáltam de így volt egy két gondom.
Ezt csináltam:
-a sony térképét letöröltem(csak a gigás .map kiterjesztésű filet)
-átneveztem a sony mappát valami másra majd csináltam egy sony mappát azon belül pedig egy nav-u mappát majd ebbe bele másoltam az iGO-t és az igo.exe-t átneveztem nav-u.exe-re.

Az eredmény egy gyakorlatilag futó igo de nem indul el mindíg első indításra, ezért szeretném az általatok itt a 1281 HSZben írt módszert kipróbálni csak nem tiszta az hogy miután letörlöm a .map filet hova mit másoljak mert azt írtátok hogy van a PC-men egy sony meg egy igo mappa és azt másoljam valahova, csak ezt nem értem hogy hova.
Lécci valaki írja le h akko most hogy van. Nekem az a legtökéletesebb ha valaki leírni egy struktúrát...
pl így: mountedvolume/.../...

Előre is kössz!

Vagy nektek is van ilyen gond hogy nem indul elsőre? Mert akkor ugyan ott vagyunk...
Habár nem mert nekem az istenért nem akarja megtalálni az iGO a GPS vevőt... :S
f1labor Creative Commons License 2010.07.13 0 0 1317
Köszönöm.
Odáig eljutottam, hogy a "MENÜ"-re nyomok, de mint említettem nekem nem az a képernyő jött be mint amit petester belinkelt.
De azért szerencsésen megoldódott a dolog. Újra feltettem az egészet, és most már alpból az a képem van, és kiválóan működik. Természetesen onnan ki is lehet kapcsolni.
Köszönöm a segítségeket. :)
üdv.
Előzmény: JRX (1309)
petester Creative Commons License 2010.07.13 0 0 1316
Időnként nekem is csinálja, de nem minden bekapcsoláskor.
Bár az is igaz, hogy nekem zömmel csak töltőről megy. Ekkor magától kel életre, és menüből lövöm ki. Ha csak így használom, nem nagyon van gondja.
Ha hardveres gombbal keltem életre, akkor szokott nekem is így viselkedni, de akkor sem minden bekapcsoláskor, hanem kb. minden 10. alkalomra.
Ha Te is így cselekszel és a vistauser által közzétett dolgot használod, akkor passzolom a dolgot.
Előzmény: Tshu-hash (1314)
Tshu-hash Creative Commons License 2010.07.13 0 0 1315
hardvergommbal=hardvergombbal
Előzmény: Tshu-hash (1314)
Tshu-hash Creative Commons License 2010.07.13 0 0 1314
Nem a hardvergombbal kapcsolom ki, mert arra nem is reagál. A menüből lépek ki, a kép folyamatosan elhalványodik-elcsíkosodik, majd fekete lesz. Ezután, ha a hardvergommbal bekapcsolnám csipog (nem azt a dallamot játssza, amit a normál bekapcsolásnál) egyet és ennyi.
Előzmény: petester (1313)
petester Creative Commons License 2010.07.13 0 0 1313
Vélhetőleg a hardveres gombbal lövöd ki.
Próbáld meg menüből kikapcsolni és várd meg még magától kialszik a kép (kb. 3 mp.).
Előzmény: Tshu-hash (1311)
petester Creative Commons License 2010.07.13 0 0 1312
Ott a pont! :)

A látványon kívül semmivel nem jobb a Primo, mint a 8. Cserébe még pozíciót is nehezebben talál. Legalább is bizonytalannak tűnik. Miután megtalálta a pontos helyzetem és 3-nál több holdat fog be, onnantól stabil és megfelelően működik. Viszont hasonlóképpen paraméterezhető, mint a 8, szemben az Amigoval és még a hang is lehetne TTS képes, de még nem sikerült működésre bírnom. Bár nem is nagyon törtem magam eddig.
Előzmény: JRX (1309)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!