Keresés

Részletes keresés

bubika1946 Creative Commons License 2017.06.20 0 0 1159

Mióta sajnos megvette a Microfos minden újabb frissités után sokkal szarabb

Dj Maxfield Creative Commons License 2017.06.20 0 0 1158

Ezzel nem sokat érünk :D ezt progi nélkűl is gondoltuk :D hogy elérhetetlen :D 

Előzmény: bertajoe (1157)
bertajoe Creative Commons License 2017.06.20 0 1 1157

Az eredmény szerint elérhetetlen:

www.skype.com

Pinging 40.115.34.155 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.

Ping statistics for 40.115.34.155:
    Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),

C:Program Files (x86)Advanced IP Scanner>

Dj Maxfield Creative Commons License 2017.06.20 0 0 1156

Most konkrétan online-t jelez de nem küld el semmit és elég nyögve nyelve kapcsolódik az egész . 

bertajoe Creative Commons License 2017.06.20 0 0 1155

Igen, próbáltam állíthatni, frissített, és a helyzet maradt ugyanaz. Mintha állna a skype server.

Csipkabogyó Creative Commons License 2017.06.20 0 0 1154

Nálam is ugyanaz a helyzet tegnap este óta, amit többen leírtak. Jó lenne tudni, mi a fene lehet ez?

Törölt nick Creative Commons License 2017.06.20 0 0 1153

Ennek is vége úgy tűnik...

bertajoe Creative Commons License 2017.06.20 0 0 1152

Valaki valami tutit nem tud a Skype-ról?

Dj Maxfield Creative Commons License 2017.06.20 0 0 1151

Ugyan ez a probléma nekem tegnap éjjel kb 22:45-től még előtte az asztalin ment utána ahogy laptopra mentem már nem és szinte azonos időben ugyan ez lett párom gépén is . csak pörög hogy kapcsolódna de semmi . 

Ákos Elek Creative Commons License 2017.06.20 0 0 1150
kellisz80 Creative Commons License 2017.06.20 0 0 1149

Egy időre visszajött, működött rendesen, de most megint nem.

Biztosan berhelik a központban.

DaveElion Creative Commons License 2017.06.20 0 0 1148

Üdv. Nekem is hasonló a problémám. Bár nekem a bejelentkezést "elfogadja" tehát nem pörög a kapcsolódást jelző "karika", viszont az üzenetek nem mennek át, illetve nagy ritkán 1-2 perces késéssel. A hívás működik tökéletesen. A másik gépen egy másik felhasználóval pedig már a kapcsolódás sem megy, viszont a hívást fogadja. Hívás közben valami olyasmit ír a másik gépen, hogy nem vagyok kapcsolódva a szolgáltatóhoz próbáljam újraindítani a skypeot, illetve kapcsolódjak újra. Mindkét gépen a legfrissebb verzió van.

Előre is köszönöm a válaszokat. Ha én találok megoldást természetesen megírom én is.

vdominik Creative Commons License 2017.06.20 0 0 1147

Nekem is ez a hiba nekem is a nevem alatt forog az a "karika" és senki sem elérhető ,és még az üzenet sem megy átt.

Előzmény: In Lak'ech (1142)
vdominik Creative Commons License 2017.06.20 0 0 1146

Nekem is ezt csinálja a skyp.

killerlaca81 Creative Commons License 2017.06.20 0 0 1145

Nekem sem megy a skype. Nem mennek el az üzenetek. :-(

kellisz80 Creative Commons License 2017.06.20 0 0 1144

Nálam is ez van, úgyhogy gondolom, hogy központi hiba lehet.

Jolimama Creative Commons License 2017.06.20 0 0 1143

Erre én is nagyon kíváncsi vagyok, mert nálam is ez a helyzet. Én is tudok beszélni, de a partnereimnél nem látszik, hogy fent vannak-e vagy nem. Remélem, hogy tud valaki tanácsot adni, mi lehet a gond.

In Lak'ech Creative Commons License 2017.06.20 0 1 1142

Tegnap óta belépéskor azt csinálja a skype, hogy bal felül, a nevem és a fényképem melletti kis körben folyamatosan forog a kapcsolódást jelző nyíl. Ezzel együtt az elküldött szöveges üzenetek szürke hátterűek maradnak, és mellettük is forog a "karika". Érdekes, hogy hívni tudok, beszélni tudok, ám folyamatosan azt írja ki az központi üzenőablak, hogy " rossz internetkapcsolat, várjon amíg a hibát megpróbáljuk elhárítani". Vagy valami ilyesmi. Érdekes, hogy a páromnál (akivel beszélek) minden ugyanez. És az ő szöveges üzenetei sem jönnek át hozzám. Nála automatikus frissítés van beállítva, nálam kb. két hete volt ajánlott frissítés elfogadása. Mi lehet a baj???

80mimi Creative Commons License 2017.06.16 0 0 1141

Felhasználó nincs internetközelben Skype, ti láttatok már ilyen jelzést videóhívásnál?Hogy lehet ez? Én bárkit hívtam eddig, aki nem volt online vagy stb, azt írta ki, hogy a hívás sikertelen? Ez a szöveg pontosan mit takarhat, mivel az illetőnek a mobilon és pc-n is van skypeja...  Ilyen üzenetet a skypetól még sosem kaptam. Ez az első ilyen.

idétlen01 Creative Commons License 2017.06.15 0 0 1140

A beállításokban be van állitva,az üzenet fogadás bárkitől,szerintem,azokkal nincs baj. (szerintem,de idétlen vagyok) :D

Előzmény: idétlen01 (1139)
idétlen01 Creative Commons License 2017.06.15 0 0 1139

Sziasztok!Én most telepítettem először a skyp alkalmazást,egy játék miatt. Fel kellene vennem "ismerősöket" meg is adják a skype elérhetőséget,de a rendszer folyamatosan azt irja,hogy nem található a név.(99 °% orosz,és ukrán felhasználót keresnék) Hol lehet a hiba?(bennem,, ez csak egy tipp) :D

IszikeMagaszaki Creative Commons License 2017.06.10 0 0 1138

Csökkentett módban próbáld meg!

Előzmény: tozska (1137)
tozska Creative Commons License 2017.06.05 0 0 1137

A host fájlt nem engedi felülírni még rendszergazdaként sem, mondván, hogy a fájl foglalt. A feladatkezelőben ugyanakkor nem jelenik meg. Mit tegyek?

Előzmény: Tibor92 (1135)
(Fürkész) Creative Commons License 2017.06.02 0 0 1136

A MS kitalálta, hogyan veszítheti el a Skype-hoz még ragaszkodó felhasználóit is:
Radikálisan megújul a Skype: http://www.origo.hu/techbazis/20170601-skype-2017-redesign-uj-kinezet.html
Lehet tiltani a frissítéseket! Egy évre talán el lehet vele halasztani a majmolós verziót. Aztán mókolás nélkül már úgysem enged belépni a többé-kevésbé normális verziókkal.

Tibor92 Creative Commons License 2017.05.04 0 0 1135

Sziasztok!

Azoknak készült ez a leírás akik a sokkal korábbi Skype verzióit szeretnék még használni!

Kicsit várni kell a letöltésre.

Link: https://1drv.ms/u/s!AtNl8LakY_zQpED05p1BsC2vjQUA

Hello!

Figyelem! Ezzel az apró csellel életre lehet kelteni a Microsoft által már nem támogatott verziókat is.
"2017. március 1-től (Windows asztali verzió esetén) csak 7.17 vagy újabb verziókkal lehet belépni hivatalosan."

Támogatott verziók:
Skype 3.8.0.188 Windows 98SE??/ME??/2000/XP/Vista/7/8/8.1/10
Skype 4.2.0.187 Windows 2000/XP/Vista/7/8/8.1/10
Skype 5.5.0.124 Windows XP/Vista/7/8/8.1/10
Skype 5.9.66.114 Windows XP/Vista/7/8/8.1/10

Alkalmazásuk:
1. Nyisd meg a c:windowssystem32driversetchosts fájlt utána
add hozzá ezt a bejegyzést: 127.0.0.1 ui.skype.com és mentsd el, bezárod.

3 változat van:
- Skype 5.5: skype55_patched.exe egyszerűen futtatni tudod és működik.

- A Skype3.8 mappában a disable-supernode.reg fájlt futtatod és utána alkalmazod a Skype3.8-at

-Skype Portable mappa (Univerzális változatok):

1. A Skype Portable mappában megnyitod a használni kívánt verziót pl. 3.8.0.188.cmd-t
2. disable-supernode.reg-ra kattints
3. App mappa: SkypeTweak.exe és összes cmd fájl megnyitása
4. App mappa: Skype.exe vagy a főkönyvtárban SkypePortable.exe fájllal tudsz bejeletkezni.
Kész!

Ezt csak egyszer kell lezongorázni. Első futtatásra lehet azonnal leáll az alkalmazás, de utána működnie kell.

Ezekben a verziókban még reklám sincs!

Ismert hibák az eddigi tapasztalataim alapján:
Hiba az összes verzió esetén!: Microsoft/Facebook stb.. fiókkal nem lehet belépni, viszont partnerként fel lehet venni és kommunikálni is lehet velük.

Skype 3.8:
1. Partnerkérelemről nem kapsz értesítést
2. Partnerfelvételnél Névre nem lehet keresni, sem nick-re. Konkrétan kell beírni a felhasználónevet és úgy kidobja.
3. Ha partnered mobilon van nem lehet webkamerázni, viszont a hanghívás remekül működik.
4. Nincs HD videóhívás.
5. A beszélgetéseket nem menti el az online szerverre csak a számítógépen tárolja. Amit csak te írsz, amit a partnered ír azt elmenti amennyiben újabb verziót használ.
6. Offline üzenetek nem érkeznek meg.
7. Fájlküldésnél Te tudsz küldeni képet, fájlt, viszont ha képet küldenek újabb eszközről, arról nem kapsz értesítést.

Skype 4.2:
1. Partnerkérelemről nem kapsz értesítést, viszont a személy és partnerkeresés listázása tökéletesen működik.
2. Ha mobilról létesítesz webkamerás kapcsolatot és leteszed kicsibe a Skype-ot megszakad a hívás gépen. Én iPhone-ról próbáltam.

Skype 5.5:
1. Nem lehet partnert keresni sehogyan, viszont a partnerkérelemről kapsz értesítést.
2. Ha mobilról létesítesz webkamerás kapcsolatot és leteszed kicsibe a Skype-ot megszakad a hívás gépen. Én iPhone-ról próbáltam.

Skype 5.9:
1. Nem lehet partnert keresni sehogyan, viszont a partnerkérelemről kapsz értesítést.

Ha esetleg még tapasztaltok egyéb hibát ne habozzatok kiegészíteni a leírást.
Ennek ellenére még mindig gyorsabb, stabilabbnak és erőforrás barátnak érzem a mostani változatokhoz képest.

Minden jót!
A. Rezső

privateer- Creative Commons License 2017.04.30 0 0 1134

http://www.skaip.org/skype-for-windows Itt megtalálhatjátok szinte az összes verziót. Oldversion.com-on csak 7.16-ig van fent.

Előzmény: privateer- (1133)
privateer- Creative Commons License 2017.04.30 0 0 1133

Sziasztok!

Tudom, volt erről szó korábban.
Kerüljétek a 7.33-as verziót, mint a pestisest, ugyanis azzal nem működik a belépés. Hiába jó a felhasználónév, és jelszó. Természetesen melóhelyi gépről se tudok belépni. Ugyanis ott is 7.33-as verzió van fent.
Jelenleg 7.32-es portable van fent.  Azzal be tudok lépni. 

Kaptak megint egy még visszafogott hangvételű üzenetet.  :-) Szerintem nem én vagyok az első akik így lehordják őket.

"B******** meg a k***** a******* a 7.33-as verziótokkal. Javítsátok már ki azt a bejelentkezési hibát. Felhasználónév jó, jelszó jó, és mégse enged belépni. Most kénytelen vagyok egy portable verziót feltenni, mert ti voltatok olyan ügyesek, hogy nem lehet leszedni a régebbi verziók telepítőjét.
Miért nem rakjátok ki a honlapra az utolsó stabil verziót? Miért kell kint lenni a fo**ta***** 7.33-asnak?"

De nem az első ilyen eset. 
Hol lehet letiltani az automatikus frissítések keresését és értesítőjét? Ugyanis a haladó beállításoknál csak letiltani tudom a frissítést, de az állandóan felugró értesítést a friss verzióról nem.

Joci26 Creative Commons License 2017.04.26 0 0 1132

Sziasztok!

A napokban én is tapasztaltam ezt a jelenséget , valamikor nem tudok kapcsolódni vagy el kezdem a videóhívást és folyton csak csatlakozik és valamikor engem sem tudnak hívni.
A 6.3 verziót  visszaraktam Win 7 -en  és tökéletesen működik minden. A lényeg , hogy nem szabad frissíteni!
További szép napot mindenkinek! :)

Joci

mazone21 Creative Commons License 2017.04.10 0 0 1131

Sziasztok!

Sajnos nem tudok hívást kezdeményezni a skype-ról, úgy tűnik kimegy a hívás, de nem hallani csengőszót, a hívott fél sem hallja és én sem hallom hogy engem keresnek. Mi lehet a probléma, tud valaki segíteni?

(Fürkész) Creative Commons License 2017.03.27 0 0 1130

Szia!

Ha Windows asztali verziót szeretnél törölni, próbáld ki a Revo Uninstallert (ingyenes, van portable verziója is):

http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html

A visszamaradó szemetet is töröltesd vele.

Előzmény: jejenc87 (1129)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!