Szívesen! A Wartburg W312 pótalkatrész-karosszériák mind kiskerekű kivitelben készültek. A hangszórórács nem szövet-fém kombináció, hanem műanyag, a műszerfali hamutartó a 353-asé (fekete), a műszerfal mindig fehér, a műszerek karimája mindig fényezetlen (fekete), az ajtókárpitok feketék, az ülések huzata sötétszürke, az első és hátsó szélvédő csak gumikeretes. Továbbá nincsen beütött karosszériaszám.
Az első szélvédő nem alumínium, hanem gumikeretes, hátul meg nincsen vászontető. A pótalkatrész bódék lemeztetősek és gumikeretes a szélvédőjük, meg van még pár különbség.
gyerekkoromban egy kirándulás alkalmával én pillantottam meg egy Trabant roncsot az út melett egy régi elhagyatott raktár vagy mi a szösz melett ahol a madár se jár! Szóltam Faternak nézzük meg! Nem hiszem hogy manapság még ott van! Viszont passzolom gőzöm sincs merre voltunk!Annyit tudok hogy a Trabantra Paintball az volt írva az oldalára!
Zoltán nagyon szépen köszönöm hogy mindég megnézte nekem régmúlt idők autóit ami a családhoz(egy kettő meg közeli ismerősök)höz köthető! Lett volna még egy régi Ford Granada kombi ami szintén apué volt de sajnos nem találtam meg a képet róla!Emlékszem tisztán látszott arendszám az autón valami CHL de a számokra nem emlékszem, de mind1!Már nincs több amit megszeretnék tudni! Mégegyszer köszönöm a segitségeket! Kívánok szép hétvégét önnek és családjának!
volt haveromék árulták a Suzukit évekkel ezelőtt 180ezerért de a kutyának nem kelett!Ennyi az infóm róla , utána összevesztem a haverral.Nem hittem volna hogy egy jó állapotban lévő autót csak igy képesek voltak leadni a bontóba mert nem tudták eladni!A Calibra meg volt kollégám autója volt! E39 et vett helyette !