OFF engem a politizálásért moderáltak egy másik topikban,igaz,nem ilyeneket írtam:) ON abban a tönkrevágásban Bozókynak is volt szerepe azért,mondjuk Laczkóról meg nem is beszélve...
Mészöly egy sötét bunkó, évtizedek óta élösködik a magyar futball maradványain. Játékosnak is buta volt, edzőnek még inkább. Szöv. kapitányként is annyi volt a taktikai utasítás, hogy "gyerünk gyerekek, nagyon jók vagytok, hajtsátok meg, Győzni kell! blablabla"
Nem ezért az egy mondatért kellene elnézést kérnie, sokkal többért. Bundabotrányok, kurvaanyázás a meccseken, szurkoló lefejelése a repülőtéren, szurkolókkal ordibálás.
Meg az a gigantikus nyilatkozata az UEFA cardiffi döntése után a repülőtéren, ahol vörös fejjel hörögte bele a mikrofonba, hogy maffia módszerekkel győztek le minket. Pedig ő már megbeszélte a bizottság török és ciprusi tagjával, hogy ránk fognak szvazni! Micsoda lángelme! A maffiózónál csak egy rosszabb van: a szánalmas, buta és piti maffiózó. Utána meg a másik unalomig ismert szövege, hogy "fogjunk össze gyerekek, együtt tegyünk magyar labdarúgásért drága fiatal barátaim stb."
Kleinteleki meg egy sunyi paraszt. Tavasszal csonti nyalt levélben a kúrcsányinak, zéró tolerancia meg a többi. Hát nesztek! Takarodjon!
így van Gyurcsány aki terrorisztázta a szaudiakat Horn aki elmondta mindennek a cigányokat Kisteleki aki 0 szavazatot szerzett az eb-pályázatnak+gazdaságilag tönkrevágta a szövetséget nem mondott le...
amellett, hogy ez korrekt és megfelelő lépés volt, azért nagy összegben fogadni mernék, hogy néhány hónapon belül ismét ott lesz valahol a magyar foci környékén.
most még persze szegény 2 kancsó vörös mellett végigbusongja a szülinapját, kisebb melldöngetésekkel is ruhaszaggatással kísérve.
Mondjatok legalább egy olyan afrikai válogatottat, amelyeknél jobbak vagyunk!
Apropó mészöly:
Lemondott Mészöly Kálmán az MLSZ elnöki tanácsadói posztjáról - 13:14
Lemondott a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöki tanácsadói posztjáról Mészöly Kálmán. A volt szövetségi kapitány az egyik televízióban tett rasszista megjegyzéséért döntött így.
Azt mondta, nagyon sajnálja a történteket, de úgy érezte, semmiképpen sem szaporíthatja az MLSZ és elnökének gondjait. Mészöly Kálmán elnézést kért mindenkitől, akit megjegyzésével megbántott. Kisteleki István, az MLSZ elnöke elfogadta Mészöly Kálmán lemondását.
Szerintem az nem volt bunda. Közvetlenül térfélcsere után voltak, azt se tudta a srác egy pillanatra, hogy melyik bolygón van. Teljesen zavart volt a tekintete a gól után. A bundát azért ennél okosabban szokták játszani.
Lehet. En hosszu felsore emlexem . Arra viszont tisztan ,hogy meg meg is nezte,hol all a kapus ,s csak utana tekerte el a lasztit . Civilben nem ismertem Tokodyt ,nem tom milyen arc . Tobben azon polemizaltak akkoriban ,hogy netan ,esetleg valami tudatmodosito hatasa alatt cselekedett ... /Hu,de szepen irtam :)))/
Én úgy emlékszem szöglet volt, és nem magasan lőtte, hanem kb 40-50 cm magasan vágta be Bíró Sz. mellett. Kleinteleki is csak mosolygott rajta a meccs utáni nyilatkozatnál. (Btw TT normális volt focipályán, fociztam ellene többször is mé serdülőben. Abból az Újpestből ő normál arc volt:))
Ez a történet is világosan bizonyítja: Mészöly Kálmán a pályán lehet, hogy zseni volt, de semmi keresnivalója a labdarúgás körül JELENLEG.
Többet árt mint használ.
Az MLSZ meg meggondolhatná, kiket vesz oda megélhetésiSZAKTANÁCSADÓNAK.
Rémes.
Egyébként pedig lehet majmozni....de a másik két majom is nagyokat röhögött rajta....Tornyi nem csodálkozom...de a harmadik vengéd kedvencem volt sokáig.
Mészöly sosem kedvelt minket igazán, szeret lekezelően nyilatkozni rólunk. Bár nem tudom, hogy ennek lehet-e köze ehhez a konkrét esethez.
Egyébként egy igazi féreg a vénember, ezt már számtalan megnyilvánulásával bizonyította. Elhiszem, hogy régen nagy vagány volt (bár nem kell mindenkire rásütni a vagány jelzőt, aki szimplán csak egy büdös bunkó, és folyamatosan hülyeségeket beszél), én mindenesetre jobban kedvelem az olyan vagányokat, mint amilyen például Puskás Öcsi bácsi is volt. Bár Mészölyt és Puskást egy oldalon említeni emberi vonatkozásban, ez már-már kimeríti a kegyeletsértés fogalmát.
Igaz,a busz egyik ablaka kisse amortizalodott egy tegla miatt. Mondjuk junius 25.-en tortent,s kisse fulledt volt a buszban. Mint legkondit elviseltuk ...
:)))) 1ebkent a haloorok tenyleg mind bolondok . Normalis ember mit csinal,ha egy targy(jelen esetben :labda ) kozeledik fele ,olykor kozel 100 km/ora sebesseggel ?? Elugrik !! A kapus pedig megprobalja utjat allni a targynak . Mondom ,hogy egyik sem normalis ... /kapus voltam en is :))) / Gulyas + 1 idiota !
Asszem a '90-es VB-n csodálkozott egy nagyot, mert az egyik kapus "behúzta" a cipójével a "kapu közepét" az ötös vonalára... Gondolom csak az 1800-as évek végétől csinálnak ilyet a bolond hálóőrök.
Egyszer mondott olyat is egy meccsen, hogy nem lehet bedobás, mert a játékos nem lépett ki az oldalvonalon. A félreértések elkerülése miatt írom le, hogy ez utóbbi is labdarúgás volt, nem kosárlabda.
Az egy dolog,hogy taho . Csak egy kicsit ertene is ahhoz ,amit kozvetit . Kedvenc sportagam a kezilabda (17 evig jaccottam ,tehat szeretem ,s tan ertem kicsit . )meccseit,ha Gulyas kozvetiti leveszem a hangot ,s ugy nezem . A tamadofault neki lepeshiba ,stb.stb.stb . Neha csak keson,vagy akkor sem korrigal . Ilyet csinalt foci VB-n is (1994 a ket Baggio estete . Emlekeztek ?? ) . Na,de ez sem ez a topik eredetileg . summa summarum : Gulyas egy idiota .
Ja,apropo Szabo Gyula . Ha a Szeged akkori edzoje (Kovacs Feri bacsi ) is ugy gondolta volna,hogy Szabo eladta a meccset a Vasasnak,nyilvan nem vitte volna magaval ,a tortentek utan egy evvel az Ujpesthez . Vagy en latom rosszul ...
Mennyi ilyen meccset mondjak ??? Bar ,inkabb ne menjunk bele,legendakrol derulne ki nehany illuzio rombolo ,,reszlet " ... Nem id.Meszolyt vedem ,mint regebben irtam nem kedvelem,attol fuggetlenul,amit jatekoskent elert . Nem jobb,s nem rosszabb mint az utolso 40 ev futball vezetoi . Ennyi .