A volt CBA mellett van egy nagy szálloda szerű ház,és kivan irva hogy Dáridó produkciós iroda,vagy valami ilyesmit olvastam mikor arra sétáltunk. Azt mondják hogy azt a Galambos Lajcsi vette meg, ez igaz lehet? A ház lakatlannak tünt.
Nem értem melyik szót nem értetted. Még egyszer elmondom,majd lassan, hogy megértsed. Országos vezéred is így szokta mondani. De hát van minden szervezetnek salakja. Most sajna megtaláltunk téged.
nagyon sajnállak,de azért nem dobunk le a Tajgetoszról. Neked is jogod van köztünk ellenni, ameddig nem vagy közveszélye. ha azzá válsz becsukunk. Szólok előre, ugyhogy ne engedd, hogy kitörjön rajtad a visszatarthatatlan indulat.
Ha megtanulnál magyarul, talán jobban érthető lenne az eszmefuttatásod. De ezt nem is várom el tőled. Tőled, akinek az internacionalizmus sokkal fontosabb volt mindig. Ha valaki a helyesírást nem tudta elsajátítani, mit is várhatunk?
Aki viszont tudja, amit tud, és az igazat írja, az nem szekértoló. Nem minden tény publikus. Ha egy újságíró minden információt kiad, nem sokáig marad a helyén, és nem sok új információhoz jut.
Aki hisz vmiben, az nem szekértoló, bizony. Aki kritikátlanul mindig és mindent elfogad és védelmez (akkor is mikor tudván tudja, h egy adott dolog biza rosszul sikerült) és ha teheti elnyomja és lenézi azokat akik nem ezt teszik-az a szekértoló.
Én 4 év múlva is az Érdi Lap főszerkesztője leszek. Míg te? Akkor is csak egy fikanick, ha élsz még egyáltalán. Ha valaki hisz valamiben, az nem szekértoló. te vagy a szekértoló, aki nem is hiszel a kommunistákban, csak összeállsz velük azért, hogy megbuktasd a mostani vezetést. Csak hát ez hiú remény, kisbence kartárs. Mi maradunk a vezetésben, neked meg marad a szentségelés. Ez a dolgok igazságos elrendezése. :)
Sajnállak, hogy csak kínodban egy oldalt ismersz és csak ahhoz tudsz mindenkit kötni, ha nem lelkendezeik Veled a törvénytelen kisded játékaitok fölött.
Még nem haltam meg és egyenlőre nem is szándékozok. Élni akarok lés az unokáimban gyönyörködni. De hiába bizonygatom, hogy soha nem votam annak az oldalnak sem a szekértolója, mint Te a jelenlegi érdi hatalomnak.
Szegény sajnállak.Nem látod elvakultságodban, hogy csak a kuli munkára kellesz és ha már nem kell tolni a szekeret eldobnak majd, mint egy papírzsebkendőt, amibe a taknyot fújják.
Mondhatsz, amit akarsz: egy hajóban evezel a szocikkal. Komcsi vagy, nem tudod letagadni. Gondolkodásod, beszédmódod, harci elszántságod, taktikád mind-mind bolsevik. Célod is egy Döcsakovszkyéval, és vele együtt dolgozol, minden tettedet egyezteted vele. Csak hát ő már a múlt. te is az vagy. Elmúltál. Halott vagy, csak még nő a szakállad. Komcsi vagy, szoci vagy, nem tudod letagadni.
Nekem nem voltek,nem is azok és nem is lesznek az általad említett nevű emberszámba tartozók a főnökeim.
Neked azonban van gazdád, aki megmondja, hogy mit is kell csaholnod, mert ha nem nem kapsz csontit.
Én a politikai hovatartozás körében jobb ha tudod nem húzok a szocikhoz és a fideszhez sem. Elmondom büszkén, hogy a mostani szavazáson is a jobbikos jelőltet x-eltem be.
nem vagytok Ti különbek itt lent most, mint a korábbiak voltak ott fenn. Nem lesznek különbek azok sem majd akik most fenn kerültek hatalomra ezt bármikor ki merem nyíltan is mondani nem kell engedélyt kérjek senkitől.
Hát igen nehéz és fáradságos tevékenység minden nap rettegésben azon ügyködni, hogy a köz pénzét a hivatalosság látszatát feltüntetve a saját zsebetekbe gyürköljétek.
Ez még most a munkátok.Nemsokára a pénz csap azonban elzárul és akkor fuldokolni fogtok, mint a partra vetett hal.
Vagy ő, vagy a cimborája. Mindegy is. Miért lennék mérges? Kellenek az ilyenek is. Ha nem lenne sötét, nem lenne fény se. Ti vagytok a sötét oldal, kelletek ahhoz, hogy látszódjék a fény. Ti mocskolódtok, mi dolgozunk.
Ha azt hiszed, hogy Én vagyok a Budos Bogar nick nevű akkor tévedsz.
ha meg csak mérgedben fuldokolsz és csak ennyi bírt kjönni belőlled, akkor pedig alátámasztod azt a hírt, hogy tényleg botcsinálta firkász vagy. De csak októberig.
Te hogy-hogy nem tudod? Hiszen a jólértesült beosztásban te díszelegsz.
Miért nem kérdezed meg a vágott fejű gazdidat,majd az megmondja, hogy mit is kell ide leírnod ebben a témában, de csak őszig, aztán mély hallgatásba is burkolózhatsz majd.
Felteszem szokásos havi kérdésemet: tud valaki valami újabbat? Szerintem érdemes lenne bevetni valami haszonnövénnyel és a közmunkások meg gondozhatnák, ameddig lesz ott valami.
Izgatottan várom a te hazugságkürtödet. Elkéne kezdeni már a te pályafutásodat bemutatni az Érdi Tükör kezdete óta. Ez nagy kérdés, mert lehet, hogy sok józan jobboldalinak is hányingere lenne tőled és a kenyéradó gazdádtól is.
Csak csöndesen kérdezném,lesz ott még valaha valami????Amikor elkészült a játszótér csak gratulálni tudtam....annak aki elkezdte a környék fejlesztését.Majd jöttek a választások,és itt Érdligeten sokminden leállt.Azóta nem láttam itt az alsó részeken(pláne nem az utcánkban,ami pedig 4 évig járt) hókotrót túl sokszor,félbehagyták a vízelvezetés problémáját megoldó árkok építését SZÓ SZERINT MÁSNAP,pedig itt lennt igencsak áll a víz néhány telken(mikor tűzoltókocsival szivattyúznak,gondolom az már annak számít).Ami valóban meglett,az a játszótér szépítése,és egy kis rendőrség,persze nem ok nélkül a Duna utcában.De itt kész.Megállt minden,ami be lett harangozva.Kicsit elhanyagolt ez a terület.
Még egy kíváncsi kérdésem lenne,hátha valaki többet tud mint én.
Itt a lenti szakaszon a Chinoin melletti hatalmas szántóföldön lesz valami?Vagy marad a gondozatlan préri?Lesz valaha normális út?Hallottam ezt-azt, hogy kié a terület nagyja,már az sem érdekel,bár valamikor ez is felháborított,de legalább lenne földművelés,vagy beépítés,vagy fene tudja......mellesleg gyönyörűen össze lehetne kötni itt a 6-os és a 70-es utat.Naivitás?