Keresés

Részletes keresés

cei Creative Commons License 2016.12.28 0 0 1571

Szia!

Köszi! Közben megoldódott...., nagy betűkkel kellett beírni a mail címet......

Aztán feltöltöttem az ingyé kapott kódot...., de a játékot nem találom sehol a gépen.Persze a kód már nem használható.....

Hol vagy honnan fogom tudni megszerezni , megtalálni a gépen a forza horizont-ot? 

Előzmény: Hans70 (1570)
Hans70 Creative Commons License 2016.12.27 0 0 1570

microspft fiókott hozz létre,és azzal tudsz live-t létrehozni. ha beléptél akkor ezüstgomb, game apps ,redim kode: oda kell beírni a forza h 2 kódját ami 7-8 gb letőltés lesz ami nálam 2 h

Előzmény: cei (1566)
re-volt Creative Commons License 2016.12.27 0 0 1569

Hali!

Volna egy xbox 360 rgh (fsd menuvel) es az volna a kerdesem hogy hogyan lehet rajta be allitani a szulloi felugyeletet mert pl GTA V jo lenne letiltani/lezarni :D 

Udv.

qwertui Creative Commons License 2016.12.27 0 0 1568

XBOX 360 S -el van gondunk. Eddig semmi nem volt, de a tálca félig kinyílik, vagyis kb.4cm-re kijön, aztán vissza kb.2cm-re. nem megy teljesen vissza, de ki se jön. Mit lehet csinálni? Tök bénák vagyunk hozzá.

cei Creative Commons License 2016.12.25 0 0 1567

Meg ilyent ír ki még: Nem lehet ilyent most csinálni, próbálja meg később.

8015402B

Hogy ez mi lehet????

cei Creative Commons License 2016.12.25 0 0 1566

Sziasztok!

Mindjárt kivágom a szemétbe ezt az XBOX 360-at. 

Valaki legyen olyan szíves és segítsen nekem. 

Gyerek kapta karira a játékot, és volt hozzá valami autóversenyes letöltésre váró játék. 

Regisztráltam magam az xbox.com oldalra....

Megpróbáltam (már 6 órája ezzel küzdök..., de mindjárt belerúgok....) fellépni a xbox live -ra. 
mindenféle megoldással próbáltam regisztrálni, már van 4 avatar is a gépen de nem enged tovább . Azt írja ki, hogy van ilyen felhasználó (amikor az xboxos oldal adataival akarok fellépni, vagy azt , hogy nem lehet regisztrálni mert a megadott email cím vagy jelszó nem jó. hogy a jó qrwa a...át ennek a ...nak)

A commodor 16 mennyivel egyszerűbb volt.....

Valaki segítsen vagy repül ez a szar a betonra........:(

Köszi:)

Kellemes Ünnepeket............

PirosAlma70 Creative Commons License 2016.12.25 0 0 1565

Szia, nálunk ugyanez van :) szóval az első lépés, hogy számítógépen be kell lépned ide: keresd meg a googliban a power racer 270 costumizer programot, töltsd le, indítsd el, futtatás, majd a kormányhoz tartozó töltőkábellel csatlakoztasd a kormányt a pc-hez. így - mondjuk úgy - konfigurálod, ugyanis ezen az oldalon lehet a kormány egyéni tulajdonságait beállítani. ha beállítottad amit akartál, akkor lehet szinkronizálni az xbox-szal. a kormányt a start és a guide gombok együttes benyomásával lehet bekapcsolni, majd az xboxot bekapcsolni, és a szinkronizálás gombot benyomni rajta, hogy megtalálja a kormányt. angol nyelvű használati utasításom van, esetleg emil címre el tudom küldeni. remélem, segítettem, ha van még kérdésed, emil: kissvirag70@indamail.hu 

Előzmény: Törölt nick (1564)
Törölt nick Creative Commons License 2016.12.24 0 0 1564

Sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni?
Kisöcsém 360-s konzoljához vettem egy használt Power Racer 270 kormányt, de nincs hozzá használati útmutató és így nem sikerül a beüzemelése. Nézegettem videókat is, de angol mind és nem jutottam előrébb...
Ha valaki tudja, hogyan kell beüzemelni; kérem árulja már el! :)

Üdv.!

TD

W_B Creative Commons License 2016.12.22 0 0 1563

"Az én kérdésem; van olyan játék, aminek nem jó a PAL 50 Hz, hanem 60 Hz-t szeretne; viszont bekapcsoláskor eleve a Dashboard indul el, és ebben nem lehet a frekvenciát állítani.

Hogy lehet indításkor az XBOX eredeti kezelőfelületét indítani ?"

Közben megtaláltam a megoldást egy youtube videóban; az FSD-ből kilépéskor nyomva kell tartani a kontroller jobb hátsó vízszintes gombját.

Előzmény: W_B (1562)
W_B Creative Commons License 2016.12.21 0 0 1562

Szia !

PC-ről átmásolod pen drive-ra, majd azt rádugod az XBOX-ra, és a fájlkezelőben átmásolod a HDD-re.

(contents/00000000 alkönyvtárba)

Az én kérdésem; van olyan játék, aminek nem jó a PAL 50 Hz, hanem 60 Hz-t szeretne; viszont bekapcsoláskor eleve a Dashboard indul el, és ebben nem lehet a frekvenciát állítani.

Hogy lehet indításkor az XBOX eredeti kezelőfelületét indítani ?

Előzmény: Iglódi Imre (1561)
Iglódi Imre Creative Commons License 2016.12.21 0 1 1561

Sziasztok!Nálunk is karácsonyra kapják meg az Xbox 360-at(Csippelt RGH-s),azt szeretném kérdezni hogy tudok pc-ről az xboxra rátölteni játékot milyen program kell hozzá.Valaki tudna benne segíteni előre is köszönöm!

FordFocus1999 Creative Commons License 2016.12.14 0 0 1560

Sziasztok!

XBOX-360-as játékaimat eladnám. Újszerű állapotban vannak!

4db van 5000Ft/db+posta

Én vásároltam mindet,tehát garantálhatom hogy a kódok nem voltak felhasználva.

Érdeklődni itt tudtok:

gg0726kukacfreemail.hu

Gábor

Hans70 Creative Commons License 2016.12.13 0 0 1559

Üdv! xbox360 500gb-t vettem a fiamnak. Odáig már eljutottam,hogy van nevem és tudok játékokat letölteni. kaptam egy forza horizon 2-t hozzá. Hogy kell aktiválnom a kódját,hogy letölthessem? Köszi előre a választ!!! Karácsonyra lesz 

Előzmény: pirosalmabumm (1558)
pirosalmabumm Creative Commons License 2016.12.12 0 1 1558

Ha boltban veszed lemezen, akkor cserélgetni kell a lemezeket, lassabb a betöltés.

Online vásárolt esetén kell hozzá egy kiegészítő vinyó (van amihez gyárilag adnak, nem tudom a tied milyen), cserébe gyorsabb, és nem kell lemezt cserélni. Viszont ha megunod, nem tudod eladni, mint a lemezest.

Árban is van különbség, ha emlékeim nem csalnak a letöltött olcsóbb, mint a lemezes, de ez lehet hogy játékfüggő is.

Előzmény: italian stallion (1555)
W_B Creative Commons License 2016.12.12 0 0 1557

Helló!

Én is hasonló helyzetben vagyok, és ugyanígy végiggondoltam.

Arra jutottam, hogy az RGH kell.

Innentől kezdve adott: egy használtat kell venni, de átnézve, és garanciával.

(Boltban 6 hónap garit adnak rá.)

Pro:

- mégiscsak új egyetértek

- 2 év garancia egyetértek

- 3 db játék (egyes csomagokban) Ez nem előny a másik megoldáshoz képest.

- 3 hónap Live előfizetés Ennek én nem látom semmi előnyét. Nekem ingyen sem kellene, minek ?

- relatív olcsó mennyi most boltban ? Nem 40-50 között ?

Kontra:

- drágák az új játékok Ez a kettő kb. ugyanaz.

- csak gyári dvd-vel megy

- csak 1 kontroller  Újhoz is tudsz külön venni kontrollert ! 8e Ft.

Használt

Pro:

- korlátlan ingyenes játékok Szerintem ez nyom sokat a latban !

- több kontrollerrel árulják általában magánszemélynél változó, boltban ugyanúgy meg kell venni a +1 kontrollert.

Kontra:

- Live bukó (nem mintha tudnám mire jó)

- bármikor beadhatja a kulcsot, rgh-s minimum 4-5 évesek, fiatalabbat nem vennék, mert az nem törhető tudtommal

Előzmény: KovyZoly81 (1556)
KovyZoly81 Creative Commons License 2016.12.11 0 0 1556

Hello

Kisfiamnak (és ezáltal részint magamnak is) szeretnék venni egy konzolt és ehhez kérnék segítséget.

Pro és kontra érvek érdekelnének leginkább. Új vs. használt.

Sajátjaim

Új

Pro:

- mégiscsak új

- 2 év garancia

- 3 db játék (egyes csomagokban)

- 3 hónap Live előfizetés

- relatív olcsó

Kontra:

- drágák az új játékok

- csak gyári dvd-vel megy

- csak 1 kontroller

Használt

Pro:

- korlátlan ingyenes játékok

- több kontrollerrel árulják általában

Kontra:

- Live bukó (nem mintha tudnám mire jó)

- bármikor beadhatja a kulcsot, rgh-s minimum 4-5 évesek, fiatalabbat nem vennék, mert az nem törhető tudtommal

Kb. 50 mátyást szánok rá (újonnan 52e a 3 játékos, live előfizetéses csomag). Használtan már ennyiért lehet kapni csippeltet 2 v. akár több kontollerrel, egy rakás játékkal, kicsit többért kinect is van.

Esetleg tanács s jöhet Százhalombatta környékén korrekt bolt van.

italian stallion Creative Commons License 2016.12.02 0 0 1555

Sziasztok, 

még csak most hozza a Jézuska az Xbox-ot, és a játékvásárlás kapcsán kérdésem (gondolom nagyon laikus...), hogy mi a különbség a boltban vett játék, és a Microsoft oldaláról vásárolt között? Köszönöm

cei Creative Commons License 2016.11.21 0 0 1554

Szia!

Írtam mailt.

Előzmény: W_B (1553)
W_B Creative Commons License 2016.11.20 0 0 1553

Szia,

ha nem akarsz gyái játékokat venni, akkor RGH-ztatni kell, az kb. 14000,-Ft.

Használtan (de garival) 50e Ft-ból lehe RGH-zot gépet venni, két kontrollerrel.

Előzmény: cei (1552)
cei Creative Commons License 2016.11.20 0 0 1552

Sziasztok!

szeretnék vásárolni egy xbox 360 500 gb-s cuccot. Az Euronicsben van most 50.000 Ft-t. 

Nem nagyon értek hozzá, hogy mire jó, mennyire jó és miért is jó. 

Valaki ki tudná fejteni kicsit magyarul, hogy megéri e , van értelem, vagy mást -mondjuk ps-t vegyek inkább ?

Köszönöm a korrekt válaszokat!

W_B Creative Commons License 2016.11.16 0 0 1551

Szia!

Kinect van hozzá?

Előzmény: Darkbull (1550)
Darkbull Creative Commons License 2016.11.15 0 0 1550

Sziasztok!!!

Eladó a képeken látható Xbox 360 S Rgh-s konzol 1 tb-os Winyóval,és rajta 158 darab játékkal,két darab wifi-s kontrollerrel(fekete,fehér szinúek,akkuval+usb-s töltőkábel),HDMI kábellel,kompozit kábellel,RCA-SCART átalakítóval.
Tökéletesen működik a konzol is ,és a kontrollerek is.
Csere lehetséges,ami érdekel mobil,laptop,és hasonlók. 

Ára 50000 huf.

Kérésre a játékokról mail-ban küldök listát.

mail.:dzsolesz71@gmail.com

tel.:06702963556.

Xbox J Creative Commons License 2016.11.02 0 0 1549

Sziasztok!

A számítógéphez nem nagyon értő Apukaként szeretném a segítségeteket kérni. Vettem egy számítógépes játékot a fiamnak, de folyton kidob azzal az üzenettel, hogy „kapcsoljam ki az Xbox Játékvideó-rögzítőt”. A gond az, hogy nekünk nincs Xbox-unk. Tudnátok segíteni, hogy Windows 10-nél ezt hol és hogyan tehetem meg?

Előre is köszönöm a segítségeteket…

Riiko Creative Commons License 2016.10.29 0 0 1548

Sziasztok! Van pár XBox 360-as játékom amit meguntak a srácaim, és én is.. :) Ha valaki ugyanilyen cipőben jár, szívesen cserélgetnék. Esetleg eladóak is lennének de inkább csere.

Banjo-Kazooie, UFC-Trainer(Kinect),Battlefield 2 Modern Combat, Guitar Hero 3, Mortal Combat VS DC Universe,Star Wars The Force Unleashed,Band Hero, Forza Motorsport 3, Gears Of War,Pro Soccer 2010. A játékok eredetiek, és hibátlanul működnek. Csak eredeti játékokra cserélnék. Ha valakit érdekel, a jerko1978@gmail.com mail címen egyeztessük a részleteket. Köszönöm.

W_B Creative Commons License 2016.10.19 0 0 1547

Szervusztok !

Karácsonyra szeretnék Xbox360 (RGH) -t venni gyerekeknek.

Mire érdemes figyelni ?

AcsNorbi84 Creative Commons License 2016.04.16 0 0 1546

Sziasztok!
Egy technikai jellegű kérdéssel fordulok hozzátok. Van egy RGH-s Xbox 360as gépem, ami egy külső USBs HDDről megy most (rendszer. játékok minden). Vettem belső keretet, mert szeretném a vinyót "beköltöztetni" a gépbe. Mit kell átállítanom, hogy ugyanúgy tudjam tovább használni belső meghajtóként, ami eddig külső volt? Vagy mi lenne a legegyszerűbb megoldás ennek a kivitelezésére?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Üdv: Norbi

rrpprobika Creative Commons License 2016.03.25 0 0 1545

Sziasztok! 

Az xbox live tagságomat a rendszer automatikusan újította meg, pedig a fizetőeszközként szereplő kártyán nincs pénz. Ennek eredménye egy felfüggesztés lett. A probléma megoldására egy másik kártyával próbálkoztam, azonban ez sem segített. Lenne esetleg ötletetek hogyan tudnám ezt megoldani? 

Degeczi Creative Commons License 2016.03.19 0 0 1544

Közvetlenül ez előtt volt utoljára szó róla, h RGH-sba bármilyen rakható, gyáriba csak MS által aláírt.

Előzmény: Fiatal88 (1539)
jaszy1 Creative Commons License 2016.03.19 0 0 1543

Nem lehet. Ha RGH-s ba volt gyanítom nem gyári, nem fog menni a gépeddel.

Előzmény: Fiatal88 (1542)
Fiatal88 Creative Commons License 2016.03.18 0 0 1542

UI: xboxal való formázásnál is lehet választani formátumot?pl(fát, fat32, exfat ,ntfs...?

Előzmény: Fiatal88 (1541)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!