Keresés

Részletes keresés

Panzerbear Creative Commons License 2019.03.29 -2 0 2275

Egyébként a moderációt kérdem, hogy ilyen esetben mi van, amikor valaki régi, ki tudja milyen törölt nickek hozzászólásaira hivatkozva perrel fenyegetőzik?

Ez mennyire szolgál bármilyen közös érdeket?

Kell nekünk az ilyen?

Mert ha igen, akkor tényleg ideje bezárni a boltot..

Értelmét vesztette minden, amiért mi ide elkezdtünk járni...

Panzerbear Creative Commons License 2019.03.29 -2 1 2274

Ez egy fórum ember. Azt sem tudod ki kicsoda, vagy hogy egy nicknevet hány ember használ. Az sem biztos hogy csak egy . Mit akarsz elérni ezzel a fenyegetőzéssel? Húzzál el a fórumról, aztán akkor senki sem foglalkozik veled...

Komolyan azt hiszed, hogy annyira érdekel bármi is veled kapcsolatban, hogy én rólad bármit is kinyomtatva vagy elmentve őrzök? Azt sem tudom ki a vasz vagy. Miért tennék ilyet?

Mindenki rühell, ezért mentek rólad körbe a sztorik. Csak hogy mindenki tudja kivel állunk szembe. Ezzel az izmozással csak erősítesz minket a hitünkben. Egy szar alak vagy és nem érdekel minket semmi sem amit írsz. Legjobb lenne, ha soha nem hallanánk rólad többet semmit.

Ha úgy érzed, jelentsd fel a társaságot. Semmit sem fogasz vele elérni. Bebizonyíthatalan még az is, hogy valaha bármit írtam a forumon. Bárki lehet a nickek mögött, akár több tucat ember is..

Előzmény: oldmumus_v.2 (2273)
oldmumus_v.2 Creative Commons License 2019.03.29 -1 0 2273

Ma pár órája fórumtárs azt írja csak hallotta. 2017.04.06.-án korábbi nickkel pedig "mindezt láttam papion".

 

Akkor most hogy is van ez? Van értelme ezek után engem hazugozni meg becsmérelni? Ahogy a helyzet kívánja ha kell láttam papíron, ha kell akkor meg csak hallotta a történetet és semmi több?! 

 

Panzerbear  3 órája    0 0 2267

Nem nálam vannak, hogy kerültek volna hozzám? Én azt sem tudom melyik céghez jelentkeztél. Én csak hallottam a történetedről..

 

Előzmény: Csincka (2263)
oldmumus_v.2 Creative Commons License 2019.03.29 -1 0 2272

Itt az ominózus sor amiből (pirossal kiemelve) alapos a gyanú. A fórumtárs jogi szóval értve ráutaló magatartást tanúsított. De nem emiatt és nem őt vonathatom elsődlegesen felelősségre. Ahol azt írta nála vannak a dokumentumok szó szerint még nincs meg. De a most beidézett pirossal kiemelve ha nem is szó szerint leírta a lényeget. Mindezt látta papíron. Személyesen odaadták neki? Emailben kapta és kinyomtatta? Kinyomtatva jutott el hozzá?

Tehát innen van az ellenszenv eredete ami régóta több nicknévvel folytatódik. Az eredménye ma is megvolt. 

 

 

 

 

Előzmény: Csincka (2263)
oldmumus_v.2 Creative Commons License 2019.03.29 0 0 2271

Köszönöm, viszont kívánom. Kellemes az idő, így eddig kertészkedtem. Kellemes hétvégét, mert ugyancsak kellemes időt jósolnak.

Előzmény: kopaszsop (2270)
kopaszsop Creative Commons License 2019.03.29 0 0 2270

legyen is így: te jobbra, én balra - meg a többiek is a dolgukra.

szép napot, sok sikert a továbbiakban az élet minden területén.

Előzmény: oldmumus_v.2 (2269)
oldmumus_v.2 Creative Commons License 2019.03.29 -1 0 2269

Két levelezésünk volt privát az eset után:

 

1. 2017.02.04.  ahol megköszöntem Brigitta nevében, hogy anno nyomoztál. Mert hivatalosan le lett zárva az ügy

 

2. 2017.12.17. ahol akkor Donaudampfschiff2 kirohanásai miatt jeleztem, hogy ha mi hivatalosan, ha olyan szituációba kerülünk ahol esetleg az ismert vérmérséklete miatt - nem a fórumon - fellép ellenem akkor kénytelen leszek lépéseket tenni. Egy jóindulatú figyelmeztetés volt emlékeztetve arra hogyan is volt anno az a 2 telefon meg mailek. Akkor is mint ha is békésen elbúcsúzva kívántam boldog karácsonyt és minden jót neked. Erre a figyelmeztetésre azért volt szükség mert akkor kerültem be egy pozícióba és indítottam el az állampolgársági procedúrát. Ezek miatt nem akartam jogi konfliktusba keveredni.

Előzmény: kopaszsop (2264)
Panzerbear Creative Commons License 2019.03.29 -1 1 2268

Szóval nyugodtan pereskedhetsz, mert ezt is meg fogod szopni, meg még fizethetsz is mint a katonatiszt...én önként adom át a lakásom kulcsát bármilyen nyomozónak, bármikor...nekem van gerincem, még piti apróságokban sem szegem meg a törvényt soha...

Előzmény: Panzerbear (2267)
Panzerbear Creative Commons License 2019.03.29 -1 0 2267

Nem nálam vannak, hogy kerültek volna hozzám? Én azt sem tudom melyik céghez jelentkeztél. Én csak hallottam a történetedről...Engem meg azzal rágalmazol meg amivel akarsz, nálam bizonyítékot semmire sem fog találni senki. Egyrészt mert soha nem is volt nálam semmi, másrészt azóta az akkori PC-m már valahol Afrikában rohad egy szeméttelepen. Viszont ha csak fele igaz annak, amik rólad kiderültek, akkor te még csak ember sem vagy. És miért ne lenne igaz? Egyfolytában hazudozol...legutóbb ma. Sehol nem állítottam, hogy az öregebb mozdonyvezetök Beamtek...ott van még mindig feketén fehéren...

Előzmény: oldmumus_v.2 (2266)
oldmumus_v.2 Creative Commons License 2019.03.29 -2 1 2266

Szívesen. Hogy tiszta legyen a kép és szerintem nicknevekkel nem sértek meg semmit és senkit.

 

2016.-ban egy új nickkel elkeztem fórumozni. Békésen megy minden, váltunk itt kopaszsop fórumtárssal is dialógust főleg német nyelvű vasúti dolgokról. Majd pár hét múlva az élet úgy hozta, hogy állást kerestem. A cég egyik reklámfilmjében (ha annak nevezhető) feltételezve ismertem meg őt. Majd írtam céges címére magyarul mailt. Erre válaszolt, de ő nem tudta, hogy én vagyok a fórumról. Majd megköszönve a válaszát írtam egy mondatot ami alapján felismert és az aláírásban szereplő adatok alapján (mobiltelefon) felhívott. 2x beszéltünk majd levelezés és közös gondolkodás. Majd németül ment a HR-es hölgynek a hivatalos jelentkezés. Fórumtárs pár nap után visszaírt, hogy elutasítja a jelentkezést, mert utána járt egy iskolai végzettség hamis. Valamint szerinte a többi is az. Kérte kérek-e hivatalos céges választ. Ledöbbentem és mondtam nem.

 

A sors úgy hozta utána áprilisban a szüleimnél Magyarországon végzett kerítés javítás után egy volt iskola társ meglátott és osztály találkozóra invitált. Ott derült ki, hogy Brigitta volt iskolatársunk ellen az adóhatáság is eljárást indított. Mivel egy adócsaló ügyfele volt, ráadásul neki a mérlegképes papírja is kamu. Később
elmentem tanúnak, hogy én minként jártam. Egy nyomozás kiderítette: 5. évfolyam meg technikusi papír kamu. Kik voltak, hogyan készült, stb.

 

Közben egy baráti körben akik fórumoznak eljutott a hír rólam. Ma Panzerber névem, korábban donaudampfschiff2, majd eredetileg Nachtstern néven fórumozó azt állította, hogy nála vannak ezek az iratok. Ezek miatt is nevez hazugnak meg mindennek.

 

Az, hogy ő ezt állítja - és egy adatlék lehet az ügyben - egy bizonyító pont az adatszivárgásra.
Kiderülhet, hogy igaz-e vagy sem? kopaszsop fórumtárs vagy valaki más aki közös ismerős adta át?

Olyan cégnél vagyok 2016 májusa óta ahol komoly jogi csapat van, valamint abban a közösségben is ahol lakom.

Emiatt tisztában vagyok mit kell bizonyítani és mi a kereset tárgya? Panzerber v. más neveinek tevékenysége a fórumon nem lehet témája v. tevékenysége a procedúrának. Tehát nem ellene vagy fórumos tevékenysége miatt indulhatna el az egész. Csupán az az egy hozzászólása egy fontos momentum lehet, miszerint a beadott irataim nála vannak.

 

Előzmény: Csincka (2263)
kopaszsop Creative Commons License 2019.03.29 0 0 2265

kaptál levelet

Előzmény: Csincka (2263)
kopaszsop Creative Commons License 2019.03.29 0 1 2264

s én a sztorit még 2016-ban lezártam - úgy, hogy tulajdonképpen több téren is segítettem neked, ugye???

legalábbis én azt hittem, hogy lezárhatom, de te újfent jöttél valamivel. 2017 telén még egyszer bele akartál keverni, de emlékeim szerint boldog karácsonyt kívánva váltunk el egymástól. maradjon is ez így!

 

ha pedig a paranoiád miatt úfjent bele akarsz keverni valamibe, állok elébe. az én lekiismeretem tiszta. maximum fizeted az én ügyvédi költségeimet is.

 

Előzmény: oldmumus_v.2 (2262)
Csincka Creative Commons License 2019.03.29 -5 0 2263

Köszönöm, ezt csatoltam és továbbítottam.

Előzmény: oldmumus_v.2 (2262)
oldmumus_v.2 Creative Commons License 2019.03.29 -1 1 2262

Nem. Nem itteni, hanem hivatalos tevékenysége miatt ahol akkor dolgozott* (lehet ma is ott dolgozik - nem tudom a mai státuszt) ahova  jelentkezni szerettem volna egy munkakörre. Később a segítségével jóváhagyott Önéletrajzot és iskolai végzettséget igazoló dokumentumokat küldtem hivatalosan HR-es hölgynek. Kérdeztem a hölgytől kellene-e hivatalos fordítások mert tudom küldeni fél nap alatt. Hölgy válaszolta nem kell van egy magyar a csapatban, majd ő fordít.

 

Az a fórumtárs aki sokadik nicknevével ma is becsmérelt azt állította korábban, hogy nála vannak ezek a dokumentumok. Ezeket a dokumentumokat v. a másik fórumtárstól kapta vagy valakitől a közös ismeretségi körből. Ha ez a kijelentése valóban igaz?  Mindenesetre ezen dokumentumok és szóbeli kiegészítés alapján van egy véleménye rólam.

Aki ellen jogilag elsődlegesen indíthatok az az a cég ahova jelentkeztem. Hiszen személyiségi jogi és adatvédelmi törvényeket sértettek. Első körben egy GDPR  vizsgálat indulna majd egy az én ügyemet érintő. A többi eljárás/résztvevő a válaszuk és egyéb jogi folyamatok miatt változhat. A fórumtárssal vasúti témákban előtte leveleztünk. Majd amikor jelentkeztem mailben az adott munkakörre felismert egy mondat alapján. A levélben ott volt a nevem, lakcímem, telefonszámon. Majd felhívott, innen indult el az egész. Majd még egy telefon volt és privát és hivatalos Emailek.

 

*2016.02.23.-án kerültünk hivatalos kapcsolatba a jelentkezésem miatt. 

 

Előzmény: Csincka (2261)
Csincka Creative Commons License 2019.03.29 -5 2 2261

Segíts helyesen értelmeznem a hozzászólásod tartalmát!

Jól értem, hogy egyik felhasználónk itteni tevékenysége kapcsán szándékozol ellene pert/eljárást indítani?

Csak hogy pontosan továbbítsam a feletteseimnek.

Előzmény: oldmumus_v.2 (2258)
oldmumus_v.2 Creative Commons License 2019.03.29 -2 0 2260

"NEM ŐRZÖK RÓLAD SEMMIT. csak az emléked."*

 

akkor ez most mi:?

 

"hagyd a fenébe, ikszeld ki, oszt' nyugi lesz. én is csak most engedélyeztem újra, hogy egy screenshot-ot tudjak nyomni, aztán azzal a lendülettel újra le is tiltottam. ;)"

 

A screenshot ki lesz nyomtatva és ezzel fogsz tapétázni? :-)

 

"tételesen cáfolhatnám minden egyes állításod"

 

Ez is egy kijelentés meg cáfolat tőled adat megőrzéssel kapcsolatban. Szerintem meglesz annak a hivatalos módja, hogy hivatalosan cáfolhasd. Nekem sajnos kell őrizni elég sok mindent. Nézd nekem nincs semmi bajom veled és anno privátban jeleztem, hogy a forrófejű cimborádat érdemes lenne leállítani. Jegyzem meg ez a sok mindent kell őrizni, ez egy régi história miatt alakult ki. Ami miatt hagytam el Magyarországot aminek a sok ugyancsak ilyen körökben terjedő hírek szerint semmi köze a vasúthoz.


Amiatt, hogy a beadott dokumentumok közül egy kamu végzettséget igazoló van arról nem tehetek. Arról, hogy pár tanár így nyúlt le érettségizett tanulókat. Akiket oktattak, sőt a bandában a valahai osztályfőnököm is bent volt. Erről is van hivatalos iratom megfelelő fordítással együtt. 


Megköszöntem neked, hogy utána jártál, mert később egy volt iskolatársnőt így sikerült tisztázni. Ha ez nincs akkor neki szerintem a karrierjének vége lett véglegesen. Azokban a zavaros időkben a rendszerváltás után nem mi voltunk az egyetlenek akiket 5. évfolyam meg technikusi képzés miatt (akkor jött az OKJ is divatba) átvertek.

 

Nézd ha nincs más módja akkor hivatalosan kell bizonyítanom ki mit tett, írt és mondott. Én nem akarok senkinek semmi rosszat sem neked, sem másnak. De ha csak ilyen módon lehet véget vetni akkor legyen ez. Annak 0 értelme van, hogy évekig menjen itt az, hogy én hazug meg ilyen vagyok.


De nem az a módja, hogy ha nincs igaza a másik fórumtársnak akkor lebecsmérel. Elég sokat tanultam az elmúlt években az osztrák múltról, törvényekről, szabályozásokról. Majd vizsgákat tettem. De nem amiatt, hogy bosszút álljak rajtad v. máson. Hanem mert állampolgári és munkaköri kötelességem tette szükségessé.

 

*Had tegyem hozzá, hogy van valami ami kutatja folyamatosan azoknak az internetes tevékenységeit akikkel kapcsolatban voltam. Volt olyan adat gyűjteményed rólam amit ez a valami amit én alkottam felfedezett. Azaz amikor gyűjtötted az anno kettőnk kommunikációt kipublikáltad egy helyre. Szóval kicsit ellentmond, hogy nem őrzöl semmit velem kapcsolatban.


Ismétlem nincs veled semmi bajom, nem akarok pereskedést. De ha ez az igazság ára akkor legyen. Nekem a fórum nem csak vasút miatt van, kertészkedés, elektronika, barkács elsődleges.

 

 

Előzmény: kopaszsop (2259)
kopaszsop Creative Commons License 2019.03.29 0 1 2259

rémeket látsz.

 

tételesen cáfolhatnám minden egyes állításod, de legyen elég annyi (mert itt erre amúgy sem kíváncsi senki), hogy NEM ŐRZÖK RÓLAD SEMMIT. csak az emléked.

menj inkább békével te is, és csukd be végre a nagy mesekönyvet, amit anno kinyitottál!

Előzmény: oldmumus_v.2 (2258)
oldmumus_v.2 Creative Commons License 2019.03.29 -3 0 2258

Tisztelt Fórumtársak,

Nekem is mentve vannak bizonyos dolgok és ha el fog indulni egy folyamat hamarosan akkor ki fog derülni igen sok minden, de engem fog a leg kevésbé kellemetlenül érinteni. Én kopaszsop fórumtársat - de másra is igaz - nem akartam átvágni, Ő javasolta mit írjak és milyen formában - általa jóváhagyott dokumentumot- küldjem be egy cég HR-es munkatársnőjének. 

 

A levelezési folyamat és telefon beszélgetés is megvan. Ugyan ez igaz az adott cég HR-esével kapcsolatban.  Az osztrák jog által elfogadott hiteles fordítással ellátva. A tolmács az egyéb jövőbeli folyamatokhoz is szerződtetve lett. Mielőtt a tisztelt fórumtársak felháborodnak, hogy nem járult ehhez senki hozzá jelzem, hogy ha jogi eljárásban kép és hangfelvételt bizonyításra saját igazam érdekében használom fel, akkor nem lehet ellenem jogi panasszal élni, hogy nem járult hozzá a felvételhez a másik fél...

Hamarosan menni fog egy szép levél, hogy magyarázzák el minként működik XY cégnél a személyes adatok kezelése. Kapnak egy fordítást miszerint egy fórumozó azt írta, hogy nála van az én összes egy munkaköri jelentkezéshez beadott irat anyaga. Ezek alapján is nyíltan becsmérel.

Jegyzem meg kopaszsop fórumtárs volt kezdeményező fél. Anno ő hívott fel engem elsőre, elmondtam az akkori helyzetem, majd több levelet is váltottunk. Jobb ezzel meg mással is tisztában lenni. Aztán, hogy anno kinek mit írt, küldött el, híresztelt az Ő személyes dolga amivel bizonyos határokat igencsak átlépett  jogi értelemben is.

 

 

Előzmény: kopaszsop (2255)
Csincka Creative Commons License 2019.03.29 -5 2 2257

Mondtam már, hogy imádom az ilyen felhasználókat?:)

Csak sajnos kevés van belőlük.

Előzmény: Panzerbear (2256)
Panzerbear Creative Commons License 2019.03.29 0 1 2256

Ígérem, tartok egy nap önkéntes szünetet :-)

Előzmény: Csincka (2254)
kopaszsop Creative Commons License 2019.03.29 0 1 2255

ismerjük a koma áldásos magyar és nemzetközi "tevékenységét" - nekem le van mentve minden (te is láttad), amikor át akart vágni.

hagyd a fenébe, ikszeld ki, oszt' nyugi lesz. én is csak most engedélyeztem újra, hogy egy screenshot-ot tudjak nyomni, aztán azzal a lendülettel újra le is tiltottam. ;)

Előzmény: Panzerbear (2253)
Csincka Creative Commons License 2019.03.29 -5 1 2254

Kicsit visszatöröltem a személyeskedésbe átment részeket, engedd el ezt a vitát.

Előzmény: Panzerbear (2253)
Panzerbear Creative Commons License 2019.03.29 0 0 2253

Az a baj, hogy akkor látom, hogy valaki írt és megnézem...ha meg megnézek egy ilyen furkót, mint ez a hülye, akkor nem állom meg, hogy írjak rá valamit. Mert hogy ugye erre volt régen a fórum, hogy írunk egymásnak...csak valahogy idővel félre ment a dolog. Már nincs kivel mondatokat , gondolatot váltani.... 

Nekem teljesen elment a kedvem...

vannak az ilyen hülyék, akiket mindenki megvet, elutasít, mégis itt vannak, meg vannak a csoportok, ahol bármilyen témából 5 mondat után migránsozás, meg Sorosozás van...

Nagyon itt már az ideje elengedni ezt  a fórumozást...rég volt már amikor szórakoztatott, örömöt okozott. Többször töröltem már magam, de valahogy mindig visszahoz a kíváncsiság...elvégre vannak olyan Nickek, akiket már tizen éve követek, idővel mindig érdekel, mi van velük...

Előzmény: kopaszsop (2252)
kopaszsop Creative Commons License 2019.03.29 0 0 2252

maradj!

csak annyit csinálj, hogy megnyomod az alábbi gombot:

Előzmény: Panzerbear (2251)
Panzerbear Creative Commons License 2019.03.29 0 0 2251

https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9187033

 

Jöhet a törlés...mehet nyugodtan a nickem is...már úgysem maradt értelmes ember a fórumban...szerencsére ott van a Facebook, ahol a szar alakokat le lehet tiltani...

Csincka Creative Commons License 2019.01.28 -3 0 2250

Üdv.

 

Ezt a topikot inkább zűrösebb ügyek (háttérben) megvitatására keltettük életre, de megköszönünk minden jelzést, amikor szabálytalan hszre hívjátok fel a figyelmünket.

Előzmény: dave_dömper (2249)
dave_dömper Creative Commons License 2019.01.28 0 0 2249

Azzal pedig éppenséggel tisztában vagyok, hogy, ha mindenhol nem is, de valóban egy másik helyen

(is) valóban volt már szerencsém / alkalmam találkozhatni moderátorságoddal (FED témában).

Szóval még egyszer, Üdv.

Előzmény: Csincka (2246)
Csincka Creative Commons License 2019.01.28 -3 0 2248

Valószínűleg a közlekmodisra gondolt.

 

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9111535&la=150350670

Előzmény: dave_dömper (2247)
dave_dömper Creative Commons License 2019.01.28 0 0 2247

Mondjuk, a komád éppenséggel nem vagyok (és nem is szeretnék az lenni), ám ha és amennyiben

elárulnád, hogy hasonló ügyben, más alkalommal hova "tévedjek", azt azért megköszönöm. Üdv.

(ja, és köszönöm a törlést)

Előzmény: kopaszsop (2245)
Csincka Creative Commons License 2019.01.28 -3 2 2246

Mindegy az, mi mindenhol ott vagyunk.:)

Előzmény: kopaszsop (2245)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!