Ezen a topicon klubvezetők, vagy klubtagok szólhatnak hozzá. Így nem kellene a szombat
este-vasárnap délelőttbe bele zsúfolni azt amit úgysem lehet. A hozzászólók
udvariasan végighallgathatják a másik hozzászóló mondandóját, nem hallanának félre
semmit, van idő végiggondolni a választ, a javaslatok visszakereshetők, hogy más
is bekapcsolódhasson a vitába... Egyébként meg nyilvános, mint ahogy nyilvános minden klub is. Sokmindent megvitathatunk véleményt
alkothatunk dolgokról amire egy tényleges klubtalálkozón nem lenne idő. Sőt aki nem jutott
el a rendezvényre innen azonnal értesülhet a megbeszéltekről megállapodásokról és
azok előzményeiről is. Ezenkívül ez egyfajta jegyzőkönyv is lehetne, mert a
hozzászólások írásos formában megmaradnak.
Én nem. Az olyan, mint egy társasjáték szabály nélklül. De ez csak az én nézőpontom, szerencsére sokfélék vagyunk.
Ha van, akkor az összes Fremós állandóan ideges, rohangásznak fel-alá, mint a mérgezett egér, nem lehet velük két szót váltani...
Azért nem lehet János, mert Játszunk, és belefeledkezünk, és komolyan vesszük, mert játszani csak komolyan lehet.
Ha nem hiszel nekem, nézz meg egy csapat ovis gyereket:-)))) Ha igazán benne vannak a játékban, ordíthatod, hogy haza kell menni, mert kezdődik az esti mese, a fülük botját se billegetik. Ha pedig nem úgy működik a játékuk, ahogy azt elvárnák tőle, akkor frusztráltak és duzzognak mint egy fremós akinek elmeszelik a menetrendjét...
A 100-zal tekerő gyorsvonat után meg igenis szaladni kell, mert a gépbe sajnos nem férünk bele-ha tehetné minden Fremós Preiser méretűre zsugorodna a saját kis modulján arra a három napra, de hát ugye vannak még korlátai a modellezőknek...
Sokkal komolyabban veszik a menetrendet, mint az igazi vasút dolgozói! :-))
Vigyázz, van itt a fórumon pár igazi vasutas is, nem csak ilyen magunkfajta műkedvelő
Én szeretem, ha nincs menetrend... :-))) Ha van, akkor az összes Fremós állandóan ideges, rohangásznak fel-alá, mint a mérgezett egér, nem lehet velük két szót váltani... Sokkal komolyabban veszik a menetrendet, mint az igazi vasút dolgozói! :-))
Sajnos most a kiállítás egybe esik a Krakói fremo találkozóval, úgyan felajánlottuk a lehetőséget a második hétvégére, de a szabadság és egyébb gondokra hivatkozva a magyar fremosok nem éltek a lehetőséggel / ami részemről telyesen megérthető épp eleget vesz ki belőllük az előző hétvége / viszont a L-al beszélgettem, hogy a következő kiállításra / Északi / össze lehetne hozni egy magyar rendezésű nemzetközi fremós találkozót aminek a költségeinek egy részét átválalnánk így nem kerülne olyan sokba a résztvevőknek a találkozó cserébe viszont lennének látogatók, de ez a jövő zenéje.
Viszont lesz dcc modulasztal ott esetleg tudjátok a mozdonyaitokat szerelvényeiteket futtatni, de valószerűsítem ott nem menetrendszerinti játék lessz
Sajnos a fenti okok miatt nem lesznek külfüldi fremo klubbok sem
Helyesebben DCC vezérlésű modulasztal. Attól, hogy elfogadom a Fremo ajánlásait, nem válok taggá, fremo rendezvényt, úgy tudom, fremo tagok szerveznek (elvileg-eddig még kishazánk tényleges fremo tagjai nem követtek el ilyet).
(nem kioktatni akarok, csak megelőzni egy meddő vitapanelt)
A válasz folytatása:
Tudtommal magyar nem. A külföldi klubokról nem tudok írni, helyesebb lenne erről az egészről K Robert-et kérdezni, ő szervezőként biztosan jobban képben van.
Nem jövünk, csak a mozdonyom fotója lesz ott a plakáton. Baross Andris próbált szervezni valamit Pesten, de úgy tűnik nem ütötte meg a FREMO fórumosok ingerküszöbét, mert Andris érdeklődés hiánya végett visszamondta. Megígértem, hogy ha lesz valami digitalizált megmozdulás értesítlek, nem felejtettem én ezt el, csak a digis társaság ül a babérjain...
Te viszont megígértél egy levelet két gyorsított részecske között. Gondolom kell az e- a torroidba, ezért nem jut elég a drótpostába.:-))
A Komáromi Vasútmodellező Klub Vasútmodell kiállítást rendez a Komáromi Csokonai Művelődési házban Június 25-26-án 9:00-17:00-ig. A belépés ingyenes!(adomány gyűjtés a modellklub számára)
Lajos Nem Bandi bácsit akarom és akartam véletlenűl sem megsérteni nekünk is az Északiban megtiszteltetés volt őt vendégűl látni, hanem Tamás stílusát bíráltam kicsit, de azt is ÓVATOSAN , ha mégis magatokra vettétek volna .s Bandi bácsi emlékét sértettem volna akkor elnézésedet kérem, de ismátlem a Tamás kioktatását bíráltam csak
üdv Kollár Róbert
ui :látogatóként ha már kiállítóként nem is jössz szivesen látlak keress van egy tiszteletjegyem számodra ))..
Egy halott modellezőtársunk emléke felett anyagiakon vitatkozni - nem írnék jelzőt, mert kimoderálnak.
Az egész dialógus úgy ahogy van, méltatlan Bandi bácsi emlékéhez (szerintem)
A veszprémiek évek óta rendeznek kiállítást Füreden, és nem is titkolták soha, hogy ennek van bevétele, ami a rendezvényre és a kiállítás résztvevőire fordítódik.
pont,gondolatjel...
A füredi összejöveteleknek évek óta állandó tagja volt Bandi, együtt játszottunk, bográcsoztunk, és remek humorával jól elszórakoztatott minket. Semmi kivetnivalót nem látok benne, ha a kiállítás ideje alatt rendezett modellverseny az ő nevét viseli, hogy miért kell ezzel az anyagiakat összemosni, nem értem