Minden, ami a jogtiszta iGO navigációs szoftverrel kapcsolatos. A warezolásnak, illetve a warez linkek közzétételének ebben a topikban tiltás a következménye.
MIELŐTT MEGKÉRDEZED:
- iGO Primo kizárólag eszközre telepítve került és kerül forgalomba, telepítős változatban nem.
- Az iGO8 által támogatott készülékek listáját a http://www.igomyway.com/hu/support oldalon találod.
- A térképfrissítések a http://www.naviextras.com oldalon érhetők el.
- A navigációs készülékekkel kapcsolatos kérdéseidet a szomszédos szaktopicokban tudod feltenni.
Rég jártam erre, mivel rég nem használom az iGO-t. Kicsit szomorú vagyok, hogy még mindig ott tart a topic, hogy lopott szoftverhez akkor sem adnánk segítséget, ha tudnánk. Miért nem lehet ezt megérteni? Ki van írva a topicleírásba, minden oldalon megjelenik... :-(
OFF Schaf: Android Autoban mennyire vagy büfé? :-) Lennének kérdéseim, nem tudom, kinek címezzem őket...
Volt a kocsimban egy 7"-os androidos fejegység, volt rajta egy IGO 9 accem. Most vettem egy újabb verziós fejegységet, szintén 7" android 10.1. Volt rajta IGO is, de a kis kínai csak angol nyelvel tette fel, és térkép nem is volt benne. Fogtam magam, felmásoltam a régiről az IGO mappát rá, a régit amivel adták meg töröltem. Szépen el is indul az IGO, navigál is, minden akadás mentesen megy, csak éppen hang nincs, tehát nem mondja merre menjek, meg a szokásos dolgokat, ellenben egyéb rendszer hangok vannak. Esetleg tud valaki segíteni mi a hiba? Előre is köszönöm!
Anno hosszú hómapk vitája, GVH-val és Fogyasztóvédelemmel fenyegetés után jutottunk el oda, hogy a szoftver frissítő oldalára felkerült a következő szöveg:
* Ez a tartalom külső cégektől származik. Az NNG Kft. nem vállal felelősséget a tartalom adott célra való alkalmasságára, pontosságára, teljességére és frissességére vonatkozóan, és nem felel annak esetleges hiányosságaiért. (Amennyiben a tartalom valamilyen hiányosságát észleli, panaszával forduljon a tartalomszolgáltatóhoz.)
Érted? Nem azt írták oda egyértelműen, hogy mit kapsz a pénzedért, hanem, hogy a termék amit ők jelenleg mintegy ~30e Ft-ért adnak neked, olyan amilyen és ezért ők nem vállalnak felelősséget. :D :D
Az autómban cserélni kellett a készüléket, kaptam egy felújítottat, régebbi verzióval, viszont egy ingyenes frissítési lehetőséggel. Frissítettem és 2020 szeptemberében 2019-es európai térképekkel. Csalódás. Elkérnek egyébként 100 eurót éves díjra és nincs benne a fél éve átadott M4 autóút! Akkor inkább marad a mobilteló.
Van egy Huawei T5 tabletem, amelyre megvásároltam az IGO-t play áruházban, tavaly decemberben. Jól is működött, majd frissítettem talán idén május körül. Azóta ha címet akarok beírni fekete a billentyűzet, nem látszanak a betűk. Az a sor is fekete ahova a szöveg kerülne. mivel a Covid miatt nem sokat utaztunk nem foglalkoztam vele, de most nagyon kellene a munkámhoz.
oldalon kikeresni a programot, és ott rányomni a telepítésre.
Ilyenkor felajánlja, hogy melyik eszközödre (telefon, tablet, TV!!!) akarod telepíteni, és mutatja, ha valamelyikre, kompatibilitási okok miatt nem lehet.
A megvásárolt cucc a Google accountodhoz tartozik. Nem hogy áttehted, de elviekben és technikailag a saját Google acontudra regisztrált minden Android eszközre telepíthető.
Google Playen letöltöttem a iGO Navigation appot, utána megvettem hozzá az eu térkép licenszet. Működik, de van egy nagy problémám. Az uticél beírásához feljövő billentyűzet háttere sötétszürke a betűk pedig feketék. Nem tudom átállítani a színeket. Így viszont használhatatlan. Nem láthatók a betűk! Nappali fényviszonyoknál egyáltalán nem. A telefon beállításban i megpróbáltam, átállítottam a klaviatúra színeket. Minden app-ban eszerint jelenik meg, kivéve az IGO-t. Itt következetesen fekete. Mit lehetne ezzel kezdeni?
A hozzád hasonló seggfejek miatt lett ilyen a stílusom és nem is akarok most már ebben a témában változtatni rajta.
Idejössz egy kérdéssel, mondván egy üresen vett készüékeden amin lopott gányolt szoftver van, miért szar a BT hang. Ez volt az alaptéma. Erre jeleztem, hogy sok oka lehet, de a lopott szoftvered miatt kvázi lehetetlen bármit is mondani a kérdésre, ráadásul az Index fórumain tilos is az ilyen jellegű kérdések megválaszolása.
Ezek után még arra is vettem a fáradtságot, hogy belinkeljem neked miért is nem lehet segíteni a hozzád hasonlók ügyeiben.
Ezek után te elkezdesz azon lovagolni, hogy de hát volt oylan készülék, meg stb.
Na ne röhögtess... BÁRMI okozhatja a problémát, ahogy máshol (ahol a kérdés helye is volt) válaszoltunk is, de jössz itt a dumával, hogy te nem warezolsz meg ilynek? ..és még te vagy felháborodva? Amikor lopott szoftverrel használod a készüléked, mert úgy occsóóób?
Vegyél barátom70-80e-ért olyan készüléket amin JOGTISZTA szoftver van és én leszek az első aki hivatalosan segít, ha elakadsz. De amg szerinted a progrm nem ér semmit, ha le is lehet tölteni, addig ne csodálkozz, hogy aki ebből él az elhajt a nénikédbe.