Keresés

Részletes keresés

monddhszolga Creative Commons License 2008.10.17 0 0 14
ha szerencséd van, előtte még játszahatsz vele, megismerheted, aztán lenyesik a fejét, és kapod a twistert:D
Előzmény: Törölt nick (13)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.17 0 0 13
Naná hogy le van fagyasztva, azt azért ne várd el, hogy hátul a konyhán vágják neked a friss csirkét a menüdhöz :D
Előzmény: Törölt nick (9)
volfjanos Creative Commons License 2008.10.17 0 0 12
igazából ez már csak egy beidegződés, h műanyag kaja. Ha pl a főzelékfaló nemzetközi frontokat ostromolna, akkor arra is mindenki azt mondaná, h műanyag. Vagy ha mondjuk a sarki zöldséges:D
one-i-is-burning-too Creative Commons License 2008.10.17 0 0 11
a 3 nagy műanyagkaját gyártó cégtől én speciel a kfc szeretem a legjobban, a meki már túl kommersz :D
kicsilucsi Creative Commons License 2008.10.17 0 0 10
sziasztok! én imádom a kfc-s kajákat,az a baj,hogy elég drága! Nekem 1 menü általában nem elég,ha 2t veszek az már 1900 Ft... Kaptam szórólapot,hogy lehet kapni ingyen szendvicset,de elhagytam sajna vagy a táskám mélyén elhányódott :(:(:(
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.25 0 0 8

Mi a KFC-n a műanyag kaja? Nagyon finom csirkehúst árulnak, szerintem nincs
ezen semmi műanyag! Teljes mértékben egyetértek azzal, hogy másabb, jobb,
mint a McD, vagy a BK, ráadásul a csirke finom és egészséges is. Engem is a
Zorba vitt be oda először, azóta ez a kedvenc éttermem, sőt a haverokkal is
megszerettettem, azóta sokat járunk oda. A környezetről és a kiszolgálásról
is csak jót tudok mondani az eddigiek alapján!

Caipi Creative Commons License 2006.08.25 0 0 7

Az utolsó mondatban igazad van, de arról volt szó, hogy ha már gyorsétterembe kell menni. És egyébként meg miért tökörészne folyton a vásárlással meg a konyhában órákat az ember, ha nem muszáj? És mondjuk nincs pénze vagy ideje rendes étterembe menni?

Nekem mindig tetszik főleg a magyarok felháborodása az ártó McDonalds-os kaján. Igaz is, a szalonnán, berántott főzelékeken és rántott húson élni mennyivel egészségesebb... és kifejezetten karcsúsít....

Csak az érdekesség kedvéért: bár nem sűrűn, de szoktam főzni, és usque egy-kéthavonta egyszer a McDonalds-nál is előfordulok.

Mértékkel szerintem bármit lehet enni, és ha "műkaja" valami, ha nem, ha egyszer ízlik valakinek, akkor ízlik. Ezen nincs mit vitatkozni.

Előzmény: Törölt nick (1)
PapLan Creative Commons License 2006.08.25 0 0 6
akkor te vagy a kivétel :D

félre a tréfával, lehet enni műanyag kaját, csak ne minden nap és közben mozogni se árt és akkor valszin nem emiatt fog meghalni az ember, hanem mondjuk az olommérgezés miatt :)
Előzmény: Törölt nick (5)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.25 0 0 5
Nézettem, minden ok. Évente kompletten kivizsgáltatom magamat, teljesen egészséges vagyok. Persze sokat sétálok, kirándulok, bicajozok, nemcsak tömöm magamba a kaját. És ami fontos, jól érzem magam a bőrőmben!!!
Előzmény: PapLan (4)
PapLan Creative Commons License 2006.08.25 0 0 4
egy vérképet is nézess :DDDDD

Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.25 0 0 3

Éltem külföldön egy évet, akkor szoktam rá, odakint olcsó volt és nagyon elterjedt. Gyakorlatilag a melóhelyem mellett volt, mindennap náluk kajoltam, végigettem a menüt és az újdonságokat is megkóstoltam, nekem nagyon bejöttek, és a kajájuk is. És a Super Size Me c. filmbeli komával ellentétben meg sem híztam, beteg sem lettem tőle, de ez valóban nem említhető egy lapon a mekivel.

Itthon is majdnem minden nap kajálok náluk, a Zorba az nekem is nagyon bejön, valami szupi, tartalmas, ínyemre való az ízvilága, a fűszerezése is.:)))))

Szerintem itthon nagyon töketlen lehet a menedzsmentje, ezért nem terjedt el, és ahhoz képest, hogy népétel a csirke, drágák. Ha jól csinálnák, sokkal nagyobb lehetne a sikere!!!

No!Kia? Creative Commons License 2006.08.25 0 0 topiknyitó

Sziasztok!

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem hamár úgy alakul és mindenképpen gyorsétterem közül kell választani,  akkor mindenképpen Mo-n a KFC a nyerő. Elnézve a McDonalds és a BurgerKing műanyag kajáit, a KFCben még mindig a legjobb a kaja, még mindig a legjobban hasonlít az igazi kajára és szerintem még sokkal táplálóbb is mint a másik kettőé, a szendvicseik sokkal tartalmasabbak. Ja, egyébként imádom a csirkét! :)

Pl. most a görög hetek(?) által behozott Zorba veri mind a Meki mind a BK hamburgerét, árban is. Remélem benne hagyják a kínálatban!

Egy a baj a magyar KFCvel, kevés van belőle, és a külföldiekhez képest drágán dolgozik, bár azért már a korábbiakhoz képest ment le az ár. Sajna Mo-n nem nagyon ismert a cég és én nagyon ritkán látok bent sok embert, általában többnyire üres itt a Keletinél, ahova szoktam járni, attól félek, hogy kivonulnak és marad a mekis mű- és egyenkaja.

Ti hogy vagytok a KFCvel? Szerettek odajárni, ha nem, miért nem? Ha igen mit gondoltok róla és a kajáikról, melyik a kedvenc ételetek?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!