Tegnap este leragadtam a Stuart Little elé - youtubeon fent van az egész... Furcsa volt, nem borostás, és nagyon émelyitően bugyuta a szerep, főleg mikor megjelenik a piros pöttyös ingben... na ott majdnem lefordultam a székről..., de a játék remek :)
Birom a filmet, nem lehúzni akarom, csak kifejezni, hogy ... jajjjj... inkább House :)
:) Énnekem meg totál skizofrén (kis képzavarral), mert volt ugye a borostátlan HL, pár évtizede (:D) az életemben, aztán jött apránként a House, ahol konkrétan pár hónapig nem ismertem meg xD
UPDATE: ÁÁÁÁ, újabb "Tudod, hogy túl sok House-t nézel, ha...": az elôbb a következô mondat ütötte meg a fülem a másik szobából (TV): "Lehetséges, hogy Lisa nônek álcázott férfi lenne?". Azzzzonnal a Frozenes poén ugrott be, rohanok át... hát, tulajdonképpen a Mona Lisáról volt szó xDDDDDDDDDDDDDDDDD
Az az érdekes, hogy én simán el tudok. Na nem akkor, amikor Mr. Palmer, mert akkor egy az egyben ugyanaz. :) De egyéb szerepeiben simán, vagy a SNL-ban, nem mondom, hogy eszembe sem jut, de szinte alig. Street Kings még nálam is várólistás.
Áá még nem láttam az Utca királyait, de már Luci is mondta, hogy nem rossz; majd felveszem ezt is a filmes listára. :))) Rég láttam már Hugh-ot nem House-ként, bár akkor sem tudok elvonatkoztatni, ezvan, ez már rajta ragad... de szerintem bőségesen megéri ez neki :P
De jó, hogy belinkelted, ez egy nagyon jó írás, már egyszer majdnem végigolvastam, de megszakadt a kapcsolatom, és elvesztettem. Nekem ez most szuper újévi ajándék. :)
megmondom őszintén, nekem nem valóságos az, hogy egy haldokló tinilány szerető és aggódó szülei lemondjanak a gyermekük gyermekéről, még akkor is, ha éppen benne vannak egy ekkora sokkban.
Pont ezért gondolom azt, hogy ez még nagyon nem lefutott történet. Cuddy annyit mond, hogy mindkét nagyszülő-páros lemondott a gyerekről, de mindezt csak egy félmondatban. OK, a lány szüleinek az unokáról csak a lányuk halála jutna eszébe, na de a fiú szülei? Szerintem lesz még ezen a vonalon kavar, én nem tudom elképzelni, hogy ez a baba tartósan Cuddynál maradjon. A 2. évad vége óta azt látjuk, hogy a fő célja az anyaság, de ez nem egy olyan sorozat, ahol a szereplők tartósan boldogok maradnak, és akkor Cuddy megkapja amit akar, már most? Kétlem. Pláne nem egy ilyen gyereket, akinél annyi kockázati tényező van, és 4 másik ember dönthet úgy bármikor, hogy igényt tart rá. Mindent összevetve szerintem ez az örökbefogadás, foster parent dolog most azért kell, hogy kavarjon még egyet a House/Cuddy dolgon és lássuk, House hogyan reagálja le. Azért el kell ismerni, vannak ebben lehetőségek, hogy House nem hagyja majd háttérbe szorítani magát, ahogy azt a promóból kivettem. :)
Más: a Kutner-Taub duó nagyon nagy, már én is imádom őket!
szórom a hamut rendesen a fejemre, csajok! sajna az építkezés, meg a meló mellett semmi időm nem jutott másra, pedig hiányoztok ám!
végre most volt egy kis szabadidőm, meg itthon vagyok, így pótolgatok egy csomó hiányosságot! :)) sajna a nettel is problémák vannak, úgyhogy a jövőt illetően meg nem tudok nyilatkozni, de most itt vagyok :D ledaráltam az elmúlt hónapok House fórumos hozzászólásaitokat, meg a hiányzó részeket, ez is vmi :D
báj dö véj, láttam az Utca királyait, abban is ugye játszott Hugh? láttátok? Fleur, gondolom te igen, hiszen Keanu is benne volt :)) nekem tetszett a film, de a zuram meg is jegyezte, hogy na, fogadjunk, a dokid miatt kell megnézni! :))
felröhögtem, mikor először feltűnt, ráadásul kórházi jelenetben! :D LOL
viszont elég fura volt, télleg ennyire nincs már haja szegénykémnek a feje tetején? lassan elmehetne trappista szerzetesnek (vagy ferencesnek?nem t'om nem vagyok otthon az ilyesmiben) :))
én mostanra lettem elvarázsolva :) tekintve, hogy 7-8 sorozatot nézek párhuzamosan, eltartott egy ideig, de végül House szépen felküzdötte magát a top-ra :)
Most aztán jobbulást és az újévben csupa-csupa jót!
Meg mindenkinek boldog új évet, ha már nem jönnék többet ide.
ő az univerzum csillaga és a bolygók körülötte forognak
Hát szó se róla... :))) De nekem is tetszik, hogy kicsit összébbrázódnak végre, és pl. House háta mögött is igyekeznek. Még ha nem is igen jön be nekik. :)
Chase is mekkora drága volt már, azt hittem, a szőke nintendós csajszit befocizza a sarokba, ehhez képest csak átvágta a sok szemét kis genyót a palánkon :DDD
Jajaja, kicsit House-os ötlet volt tőle, jókat kacarásztam én is. :) És egyetértek, több Chase-t, főleg ezt az önbizalommal telibb változatot. Miért van az, hogy a fiúk tök jók, a lányok között meg ötödik éve nincs egy elfogadható Cuddyn kívül?
Már rég voltam, de panaszoltam Candy-nek, hogy beteg is voltam, meg még ráadásul annyira rászoktam egy másik sorozatra, hogy nem bírtam szabadulni tőle, amíg le nem darálom az összes részt és hát a House-t is hanyagoltam miatta. Kövezzetek csak nyugodtan *megpróbál elhajolni*
Viszont mostmár pótoltam mindent, és mondhatom, nincs is jobb, mint egymás után két új House-t egyszerre megnézni :DD a 11-es teljesített minden karácsonyi kritériumot: volt benne cuki House (majd lefordultam a székről a szűznemzésnél meg az inhalálós sztorinál), még cukibb Cuddy (bocs, nekem tetszik a frufruja, olyan kislányos lesz tőle, nagyon helyes :D), utolérhetetlen Wilson, wtf meglepetés (Foreteen smaci+Kutnerről kiderült, hogy egy iskola réme volt) és nálam mostmár végérvényesen eldőlt, hogy Kutner meg Taub a szívemhez nőttek, ájlavdönyjúbojz.
A hetibeteg érdekesen folyt bele az életükbe, megmondom őszintén, nekem nem valóságos az, hogy egy haldokló tinilány szerető és aggódó szülei lemondjanak a gyermekük gyermekéről, még akkor is, ha éppen benne vannak egy ekkora sokkban. Tudom, nem volt még ilyen tapasztalatom, ne is legyen, na de annak a gyereknek van apja is, akinek szintén vannak szülei, és meg kéne őket is kérdezni, hogy mi legyen a babával, vagy legalábbis ez lenne logikus. Igaz, ilyen helyzetben mi számít logikusnak...Na, mindegy, azt akarom csak mondani, hogy ezek az írók nagyon akartak adni Cuddy-nakegy babát és sikerült valamit kiizzadni magukból, de sajna ez a momentum kicsit tényleg izzadtságszagú lett. Minden más viszont élvezettel töltött el, valahogy többet mozognak együtt a régi és új szereplők és ezt élvezem, hogy van interakció, nem az egész bandát House kapcsolja csak össze, mert eddig kb úgy nézett ki, hogy ő az univerzum csillaga és a bolygók körülötte forognak. Most legalább tényleg emberi kapcsolatok halmazára és munkahelyre hasonlít a kórház. Jövő évre kérek megint csókolózó Cuddy+House-t, aztán valami jó nőt Wilsonnak, meg Kutnernak is és több Chase-t.
Istenem, Chase is mekkora drága volt már, azt hittem, a szőke nintendós csajszit befocizza a sarokba, ehhez képest csak átvágta a sok szemét kis genyót a palánkon :DDD
Szóval még nézed! Helyes :-P - jaj egyébként megint elolvastam a kis hot szösszenetünket, mert új helyre pakoltam az írásaimat, és basszus akkorákat röhögtem... hogy mi nem vótunk épek, az biztos. Imádom azt az irományt!
most végeztem az elmaradásaimmal, azaz a 11-est néztem meg
nagy vigyorgások közepette :D bár a hetibeteg dolog elég zazás volt, mert pl többször is hangsúlyozták mekkora ész volt a csaj, na hát nem úgy jött le...arra már nem volt esze hogy ne igyon meg hogy ne egy putriban szülje meg a gyerekét hogy aztán jól otthagyja..grr engem is cikiztek a suliban mert bálna voltam (bár néhány mai kölyökhöz képest kismiskán néztem ki) de ettől még nem mentem a falnak meg a vodkásüvegnek..nna mind1
boreman meg a cafka, na remélem elutaznak borneóra nászútra és vissza se jönnek!
taubot és kutnert továbbra is bírom nagyon!! a múltkori részben fetrengtem amikor House átb..ta az agyukat a színész csajjal, mekkora ötlet volt, pláne lávlávChase is benne volt :DD befigyelt a barnamaci sztem, mikor House "felélesztette" a halott csajt :DD majd' leestem a székről, úgy röhögtem :DD
és igeeeeenigeeen, anno a House-Cuddy csóknál eszembe villant az izzasztós kis szösszenetünk, majdnem úgy is lett :DD
ANNYIRA klisé, de nekem már hozzátartozik az ünnephez xD Mondjuk akkor, hogy nem is klisé, hanem már klasszikus!... És akkor mindjárt nem annyira olcsó :P Tehát: Nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!!!