Lehet kapni a Media Markt-ban, Saturnban, OBI-ban, Praktikerben klipszes képtartókhoz támasztót. Átlátszó műanyag kis bizbasz, kb. 100 Ft/db, azzal ki tudja rakni polcra, meg fogja támasztani.
Nem öv csak egy csatt volt és találtam bele illő gumit (szalag nem volt) . Azt pedig méretre vágtam. Nem tini már a lány. Igazából nem tudom. Elég egoista és szép is, hogy kirakjon magáról képet, de a polcra is lehet tenni. Gondoltam is rá, hogy valami kitámasztót kellene hozzá csinálni, de gyakorlatilag eddig jutottam. :)
egy kérdés ami felmerült bennem saját magáról fog kitenni fotót a szobájába?? vagy tini lányról van még szó ahol elfér a kis parafa faliujságon egy fotó önmagáról???
Sziasztok! Csináltam egy hagyományosat scrapbookot is. Annyira kíváncsi voltam már! Judit barátnőmnek pedig úgy is jön a névnapja. Nem is kell jobb alkalom. :) A készítési folyamatot megtalálhatjátok itt:
Sziasztok. Én igazán nem tudok scpapbookot készíteni. Nem is értek hozzá. Lopdosok mindenfélét ahonnan tudok és PS-sel egymásra pakolom. Ennél, mondjuk nem kellet sokat bajlódni a háttérrel és a dekorációval, mert sok a kép. A barátnőimmel a Szalajka völgyben voltunk.
Gondoltam hátha érdekel Benneteket......szóval, tegnap voltam a Hitec rövidárú nagykerben, ahol felszámolás miatt kiárusítás van. Minden 50%-al olcsóbb. Ha valami esetleg már eleve le van árazva, akkor még abból is lejön az 50%.
Sikerült vennem egy csomó gombot, a legolcsóbbat 80 fillér/darab. Igen, jól írtam! :)
Illetve azok a 6 mm széles szatén szalagok, amiket hobby boltban 100 körül, röltexben 50 körül adnak méterenként, az itt 150 ft/15 m tekercs - 50%.
Rengeteg cérna, zipzár is van. A boltban 400 ft körüli cérna gurigát 45 forintért vettem.
Vannak csatok, zsinórok, apró szaténvirágok, stb. amiket szerintem scrapbookhoz is fel lehet használni. Szóval, szerintem érdemes szétnézni. :)))
Sziasztok! Köszönöm a linkeket. Nagyon sok szép dolgot találtam, bízom benne, hogy valamikor időm is lesz használni őket. Ma elkészítettem édesapám születésnapjára egy scrapet. Megmunkáltam neki egy nagyon régi fotót, amin az ő apukája látható, mielőtt bevonult a háborúba. Apu nagyon kötődik az édesapjához, ezért gondoltam talán örülne ennek az ajándéknak. Szerintetek milyen lett?
Sziasztok! Születésnapi készletet szeretnék, ugyanis van egy csomó születésnapi képem, és meg kellene munkálni őket. Az a baj, hogy nem találok sehol szülinapi készletet. Tudnátok linket adni? Köszi előre is.