sajnos technikai okok miatt a "hol fog idén elefánt spanja meteorozni?", valamint a jogellenességgel kapcsolatos álláspontot feszegető szavazást kénytelen voltam lezárni
a végeredmény (7 szavazat összesítését követően):
(a másik szavazás kimenetele csak elefánt spanjára tartozik)
"Tiltott szerencsejáték szervezése miatt indítottak eljárást Egy zalaegerszegi férfi, és hölgy társa ellen a megyeszékhely rendőrkapitányságán. A páros „Itt a piros, hol a piros” játékot játszott Zalaegerszegen a Két Ördög presszó melletti területen, amikor a rendőrjárőr ellenőrizte az autóbusz pályaudvar környékét. A férfit és a nőt előállították, és tiltott szerencsejáték szervezése miatt feljelentették őket "
én arra tippeltem, hogy egy kis frottírgolyót rejtenek az egyik pohár alá, és a másik játékosnak - akár pénz ellenében - meg kell tippelnie a golyócska végleges elhelyezkedését. akik ezt nyomják, azok tényleg igazi zsonglőrök!
persze van egy másik, jóval unalmasabb játék is, pohártornyokat kell gyorsan építeni, majd áthelyezni máshova :(
Képzeljétek, a freefest anno megjelölt az ájviven, és nem igazoltam vissza.:(( Már bánom, de ha most én jelölöm be, akkor tuti nem fognak visszaigazolni, csak azért sem.:((