Azért ez tanáron is múlik. Persze sokan elfásulnak, elfáradnak egy idő után, és kényelemből inkább csak bemagoltatják, ami a tankönyben található. De azért mindig voltak kivételek.
Däniken elmélete szerint az emberiség ős- és ókorában gyakran jártak más bolygókról fejlettebb civilizációk a Földön, és sok mindent ők építettek. Ez nekem akár még egész hihető is lenne, csak hát akkor hová tűntek el olyan hirtelen, illetve manapság miért csak egy-egy hibbantnak jelennek meg éjszaka a pusztában, amikor érdekes módon senki más nem láthatja őket?
Be kellene már szereznem egy jobb digi gépet - van egy csomó jó képem, Egyiptomból is, ilyenkor meg úgy kedvet kap az ember, hogy megossza másokkal.
Nekem a templomok sokkal jobban tetszettek, mint a piramisok - sokkal inkább kreatívak, lenyűgözőbbek, ha messze nem olyan hatalmasok is, mint a piramisok.
Szerintem az alsó képre pont az a mondás illik, hogy "Lóg az eső lába" Vajon ilyen lelógó felhőfoszlányokra gondolhattak, akik ezt a mondást először megfogalmazták?