A napokban leadott a Duna TV egy interjút a fenti emberrel, aki tiszes őszülő állapotban van, felvillantva részleteket a Rocktérítő c. filmből.
Mi a véleményed: a lázadó, önpusztító, idegbajos, mániás-depressziós Pajor Tamásból miért lett egyik pillanatról a másikra újkreresztény, egyik vezető egyénisége az országot megosztó vallási közösségnek és miért tart ki még mindig itt?
Lehet-e valami általános magyarázatot adni más zenészek, közéleti emberek látványos megtérésére, a Hit Gyülekezetébe való beilleszkedésükre?
Ez azért van, mert vármentes ellenségének tekinten Pajort, annak ellenére, hogy negédes Tomikázza.
——————————-
Ó, hát ezt a “hazugság-gyöngyszemedet” eddig nem vettem észre!
Mert valóban igazi gyöngyszem ez, mégpedig a hazugságok egyik legszemléletesebb példájából, ami kb. az, hogy írd le azt, hogy valakinek a húga prosti, és utána a hozzád hasonlóan felületes emberek valszeg nem fogják már azt meghallani, amikor az illető azt állítja, hogy neki nincs is húga!
És biza én nem írtam soha olyat, hogy én ellenségemnek tekintettem volna valaha is Tomit, azt a Tomit, akit 37 éve Tominak nevezek, amikor épp találkoztam-, vagy csak telefonon beszéltem vele.
És Nemóval és vfo-val erről a témáról folytatott 20 évvel ezelőtti, kb egy éven át tartó polémiánk egy az egyben fenn van Nemo honlapján, sztem tanulságos az olvasása.
Leírtam már többször, én nem védem Tamást sem irt, sem máshol, hanem csak azt írom és mondom róla, ami a véleményem.
De én sohasem követtem a HGy-ban sem azon kívül a munkásságát, hogy időnként ő hirdette a megtérés üzenetét a színpadról, és ennyit tudtam én összesen a HGy-ban vallott nézeteiről, és a 10 hónappal ezelőtt HGy-tól történt eltávolodásakor sem és azóta sem hallgattam, olvastam egyetlen véleményét sem érdemben, legfeljebb felületesen futottam át.
Én nem foglalkozom Pajor Tamás jelenlegi nézeteivel, ezt már elmondtam többször, emiatt nem is tudnék azokra reagálni, mert számomra sohasem volt szellemi tekintély, és sohasem érdekeltek a nézetei, se pro, se kontra.
Nekem nem volt és a jelenben sincs dolgom Tamás nézeteivel mindezek miatt, kb semennyire sem érdekel az, hogy mit mondott egykor ő, s mit mond a jelenben, emiatt se pro, se kontra nem foglalkozom vele, ahogyan sohasem foglalkoztam aktívabb hgy tag korában sem a nézeteivel, és ez a hozzáállásom maradt az elmúlt 10 hónapban is felé.
De nem csak a szaralak, beszari emberek gondolkoznak szaralak beszari módon hanem a rendes emberek is amikor egy ideig a hígyűlébe elhitetik őket a szemét tévtanításokkal
———————————
Óriásit tévedsz ember, látható, hogy nem vagyunk rokonok.
A nem szaralak, nem beszari, hanem a bátor embereket nem tudja senki sem elhitetni semmiféle tévtanításokkal, mert van bennük igény és bátorság arra, hogy önmaguk megvizsgáljanak magukban mindent, amit mondanak nekik, és csak azt fogadják be, amit önmaguk igaznak tartanak.
Ja, és ezek az emberek amiatt is bátrak, mert ha valamivel kapcsolatban mégis ezen saját magukban lévő belső lelki, szellemi szűrő ellenére tévednek, akkor nem azokra a személyekre fognak ujjal mutogatni, akik a nekik mondott, általuk ekkor már tévtanításnak mondottakat mondták, hanem elég bátrak ahhoz, hogy a saját lelki, szellemi szűrési folyamatukban keresik és találják meg a magukban maguk által megalkotott téves megítélésük okait.
A bátor emberek nem másokra mutogatnak, amikor tévednek, hanem önmagukba nézve tartanak önvizsgálatot.
Mármint a bátor emberek. Ha érted, kik is azok, te, aki érezhetően nem vagy semmilyen szinten, sem vér szerint, sem szellem szerint sem rokonom…
Már ha érted, hogy miről is beszélek, lévén érezhetően “Góg, Magóg, Demagóg fia vagy te”, aki demagógiát kiáltozik, holott csak simán ki kellene vonnia magát a demagógia hatása alól, ha demagógiát észlel, merthogy a demagógia a tévtanítók alap eszköze.
Majd egyszer megérted talán, hogy mikor mutogathatsz másokra, s mikor nem, ha hibát követsz el!
Ámde nem csak a szaralak, beszari emberek gondolkoznak szaralak és beszari módon.
Azok IS. De nem csak a szaralak, beszari emberek gondolkoznak szaralak beszari módon hanem a rendes emberek is amikor egy ideig a hígyűlébe elhitetik őket a szemét tévtanításokkal
Aztán ráébrednek hogy szaralak beszari módon gondolkodtak és otthagyják a szemét hit gyülekezetét mivel nem szaralak beszariak az ilyen emberek hanem rendes emberek, csak ugye szar gyülekezetbe tévedtek.
Menj fel Nemo honlapjára, ott szépen le van írva ez egy szem félreérthető RT megfogalmazásból kialakult, gigászira duzzadt 20 évvel ezelőtti vele és vfo-val lefolytatott vitánk egy az egyben, amely vita volt az egyetlen nekem 10 év alatt, amikor Nemo és én valami kapcsán vitába bonyolódtunk.
Akinek van kedve, az olvassa el, én kb fél éve olvastam végig ismét, akkor, amikor vfo-val ezen - is - nosztalgiáztunk az egyik topikban.
Ámde nem csak a szaralak, beszari emberek gondolkoznak szaralak és beszari módon.
Azok IS. De nem csak a szaralak, beszari emberek gondolkoznak szaralak beszari módon hanem a rendes emberek is amikor egy ideig a hígyűlébe elhitetik őket a szemét tévtanításokkal
Aztán ráébrednek hogy szaralak beszari módon gondolkodtak és otthagyják a szemét hit gyülekezetét mivel nem szaralak beszariak az ilyen emberek hanem rendes emberek, csak ugye szar gyülekezetbe tévedtek.
Ja, ha eddig nem tudtad, a szaralak, beszari emberek gondolkodnak “szaralak, beszari módon”
“Jóvá mentes annyira szaralak beszari módon gondolkozik…”
Elolvastam én, nagyonis elolvastam, szó szerint engem, azaz “jóvá mentes”-t nevezted “szaralak, beszari módon gondolkodónak”, s nem úgy, ahogyan már itt írod, azaz általánosságban, a “hitgyülis gondolkozásmódot“ nevezve “szaralak, beszari módon gondolkodó” gondolkodásmódnak, érted?
Ja, ha eddig nem tudtad, a szaralak, beszari emberek gondolkodnak “szaralak, beszari módon”, ha eddig ez nem lett volna tiszta, s nem a bátor, nem beszari emberek.
Remélem így már még érthetőbb, hogy min és miért akadtam ki!
Igen, már én is mondtam neki hogy nem azt írtad hogy ő szaralak, hanem azt, hogy ugyanolyan szaralak módon gondolkozik ahogy a higgyülekezetébe szokták csinálni.
Biztos az van, hogyha leírva látja, hogy szaralak, akkor tévesen azt gondolja hogy azt őrá írják, hol ott nem is.