Majd teszek fel képet. Ma nem sikerült feltenni, mert csak a szomszédomnak van olyan crovája, ami kellen hozzá, de őt nem sikerült 10-ig felébresztenem, úgyhogy elmentem motorozni így.
Szép nap volt a mai. mentem úgy 250 km-t az unokatesómmal. Neki ugyanilyen motorja van csak piros.
Megvettem a haspáncélt. Van aki azt mondta, hogy csak rakjam föl szárazon. Más azt mondja, hogy egy nagyon vékony gumit, de inkább szilentet rakjak közé, az csillapítja a rezgést és a hőtágulás okozta változásokat. Más azt mondja, hogy réz alátéttel rakjam fel, az nem engedi licsvarodni.
A Rodeo Ride 34 kecskeméti üzletében április 21-én nyílt nap lesz, lehet sokféle motort próbálni, mint pl.: új DL, Bandit, Gsxr stb. egy kajára mindenki a vendégünk!
A K7-től 2x annyi gyertya van, gyári légszűrőt is számolhattak, meg lehet szelephézag ellenőrzést. Bár 50e km alatt rá sem szoktunk nézni - ha nincs hangja, így nem is számoljuk...
Felénk nem volt az a nagy meleg, ezért inkább a szezonra készítettem a vasat.
LED-es első helyzetjelzőket tettem bele, és felszereltem, bekötöttem egy szivargyújtó aljzatot.
Már kellett a GPS-hez.
Mindezt az 1250-es Banditomon.
Öcsémnek is ma volt a 12.000 kms szervíze a DL 650-esén.
Mindent kicseréltek, mindent lecseréltek, (gyertyákat is, levegőszűrőt is) mindent beállítottak, szinkronizálták is, mindezt 26.500 Ft-ért anyaggal munkadíjjal együtt.
Igen daty ...rendesen elnézted............ sok sok video van összegyüjtve... minden kategóriában.... amit írtam az a hegyekben készült motorozásokról szól... Alpok, Dolomitok stb.