Na Tomi, az első félidei United játék után erősen gondolkodtam, h inkább elmegyek aludni. Érik a váltás, edzői fronton inkább. sorry sir Alex! Ez nem futball. a Liverpool jobb volt, megérdemelték. Ha nem lesz változás, jövőre a dobogóra sem leszünk jók.
és erre délután bekapcsoltam a tévét és éppen egy Livorno játékosnak tört el brutálisan a sípcsontja. annyira rossz ilyen eseteket látni, teljesen el tud menni a focitól a kedvem. nem volt egy jó meccs Tomi, de szerintem megérdemelten nyertünk. a ligakupát viszont simán meg kell nyernetek...
a mai Liverpool - Manchester United FA-kupa mérkőzésen kikapott a vendég csapat, ezzel kiesett a kupasorozatból. történt valami a 89. percben, ami miatt ez most egyetlen United szurkolót sem foglalkoztat. Horror. Alan Smith belevetődött egy szabadrúgásba, vehemensen, ahogy szokott. Blokkolt, de a bokája becsúszott a teste alá, kifordult, reccs. Szakadás és törés. Az odaszaladó játékosokat is a rosszullét kerülgette, mindenki megdöbbent az esettől. Smith bátran viselkedett a procedúra alatt, a kórházból annyit üzen: visszatér! Így van, visszavárunk, Alan!
ON:
a fenti eset legyen a tanulság, hogy a játék ugyan játék, de veszélyes. vigyázzunk egymásra, mert van olyan, mikor nem játék a játék.
el is szégyelltem magam, többtucat taktikai kötetett nyálaztam át azóta, de a tengely taktika elméleteire, úgy látszik születni kell, mert még mindig nem értem.
ez komoly eredmény. az én foresztes melómra csak annyit mondott: "ok mehetsz, úgyse csináltál idáig semmit":) ott kezdődött a "láv" ja ha már itt tartunk, Celine Diontól küldöm neki a "Because you loved me" c balladát. fura még nem keresett meg h írjak értékelést a döntőről:) na befejeztem. Gyerekek: nem játszom a tűzzel, ha én vagyok a tűz!:)