Keresés

Részletes keresés

wanbo Creative Commons License 2018.05.18 0 0 5628

Mindkettőtöknek nagyon köszönöm az értékes tanácsokat, átvariálom a tervet. A barlangok is nagyon jól néznek ki, és természetesen Amritsart is megnézném, viszont attól tartok, hogy túl sok lenne a repülés, ha ekkora távokat kellene bejárni (a költségek szempontjából nem lenne ez jó, mert bár egy csomó viszonylat valóban nagyon olcsó, de azért 4-5 hosszabb repülés már jóval drágább lesz, mint kisebb távokon vonatozni), szóval számolgattam és vagy Amritsar, vagy az Aurangabad körüli barlangok férhetnek bele. (bár ha ki tudtok hozni egy frankóbb tervet olcsón, akkor nyitott vagyok bármire!)


Szóval e két variáción gondolkom most: 

 

Andamán után Kolkata, onnan Darejeeling, Siliguriból repülés Amritsarba (ez most kicsivel van 100 USD alatt), onnan esetleg Kashmir (?), ha már közel van, és a végén Srinagarból lehetne repülni Új-Delhibe olcsón (50 USD), ahonnan pedig Rajasthan és Jaipurból Agra majd Varanasi. Új-delhiig akkor Kerala és Goa kihagyásával lenne kb. 15 nap (ennyi lenne Kolkatára, Darjeelingre, Amritsarra és Kashmirra - vagy valami másra, elég lehet?) 

 

Második opció: 

 

Andamán után Kolkata néhány napra (úgy van most olcsó jegy), onnan repülés Goába (ez a jegy kb. 60 dollár most, 4 napunk lenne Kolkatában, más napok drágábbak) mondjuk 3 napra, onnan tovább Aurangabadba (olvastam, hogy van egy cég, amelyik üzemeltet közvetlen éjszakai buszt, bár erre nem vennék mérget), ott kb. 2-3 nap a barlangokra, onnan Mumbai kb.2-3 napra, majd repülés Udaipurba és folytatva Rajasthanban az eredeti terv szerint.  

 

Szerintetek melyik verzió a jobb? esetleg meg lehet jobban oldani? 


Előre is köszönöm! 

W.L. Creative Commons License 2018.05.18 0 0 5627

Illetve ha sikerulne meggyoznunk, hogy Keralat hagyd ki, akkor a megsporolt 7 napbol Amritsaron tul tobb hely beleferhetne Rajahstanban. Pl az en kedvencem ott a Shekawati regio a festett haveli hazakkal es anno nagyon keves turistaval. Vagy Mount Abu is eleg kulonleges, bar talan tul kiesik.

Illetve ha kicsit is erdekel az elovilag, akkor egy nemzeti park.

Tulkepp Eszakon, akar csak Rajahstanban is, annyi szuper latnivalo van, hogy mellettuk Kerala es Goa tenyleg idopocsekolasnak tunhet, bar Goa portugal emlekei kulonlegesek es az Ellora-Ajanta kiterovel mar megerheti az 5 napot (amibol csak 2 Goa).

Goan en a strandokra ki sem neztem, es ha meg egyszer mennek, akkor sem pocsekolnek rajuk semmi idot.

Előzmény: wanbo (5617)
W.L. Creative Commons License 2018.05.18 0 0 5626

Sri Lankan mar jart - ismerem szemelyesen a forumtarsat, csak azert neztem be ide nevet latva utolso hozzaszolokent. Meg jart szerte DK-Azsiaban is, azert mondom, hogy neki jobb valasztas Eszak mint Del.

Amugy nekem Amritsar volt az elso indiai varosom, Pakisztanbol lepve be foldi uton.

Az Aranytemplom hangulata meses volt, ugy ahogy Indiat altalaban elkepzelik, de amit ritkan hoz a valosagban. :-)

Előzmény: Kenny___ (5625)
Kenny___ Creative Commons License 2018.05.18 0 0 5625

Amritsar valoban nagy flash, de az is rendesen kiesik (bar vicces modon pont Siliguri-Amritsar kozvetlen jarat van...). En egyebkent, ahogy mondtam, Goat es Keralat kivagnam (Kochi egy nap + Aleppy 2 nap, meh) es mennek helyette Sri Lankara. :) Illetve eszakon jol el lehet tolteni azt, klima pont megfelelo hozza.

Előzmény: W.L. (5624)
W.L. Creative Commons License 2018.05.17 0 0 5624

Akkor en is belekotyogok kicsit...

 

Andaman nem sok ujat nyujthat neked, es mennyi fontosabb latnivalo lenne Indiaban, am mivel te nagy sziget- es strandrajongo vagy, neked talan kotelezo lehet.

Keralat en teljesen kihagynam, semmi kulonoset nem nyujt.

Hajlanek ra, hogy Goat is, illetve ha a portugal hangulat erdekel belole, akkor eleg 1-2 nap Panjim korul.

Es ha mar ott vagytok, akkor a Keralan megsporolt napokkal elmennek az Ellora es Ajanta barlangokat megnezni, na azok tenyleg kulonlegesek. Amugy en is eszakra, kulonosenRajahstanra koncetralnek elso uton rovid idovel. Meg persze Delhi es Agra. Eseleg Amritsar?

Előzmény: wanbo (5617)
denesvin Creative Commons License 2018.05.17 0 0 5623

Katmanduból mennék át Varanasiba busszal+vonattal /Katmandu-Birgunj busszal-tovább a határig taxi-határtól Raxual Junction-Varanasi vonattal/ Szerintetek ez működik?

wanbo Creative Commons License 2018.05.17 -1 0 5622

Köszi, átgondolom a lehetőségeimet, most, hogy mondod, rémlik, hogy régebben láttam néhány kajavideót youtubeon Kolkatából, amikben azért várost is néztek, megkeresem és rájuk nézek még egyszer. Észak és kelet India ugye elég nagy kitérő például Rajasthanhoz képest  - ami számomra kötelező egy első úton, úgyhogy megmondom őszintén, nem nagyon jártam utána, hogy ott mik vannak. Ilyen repjegyárak mellett viszont gyakorlatilag mindegy, hogy melyik város hol van, úgyhogy köszi a tippet! Meghalayáról tök jókat hallottam még, de oda a jegyek is dárágák, meg időm sincs. Mindegy, biztos, hogy nem az utolsó utam lesz az országba!

Előzmény: Kenny___ (5621)
Kenny___ Creative Commons License 2018.05.17 0 0 5621

Druk Air-t azert mondtam csak zarojelben, mivel nem adnak el atszallo jegyeket. Butanba nem lehet csak ugy menni turistaskodni, muszaj csoporttal, szervezetten (=kurvadraga).

 

Darjeeling valoban rohanos lenne, ellenben Kolkatat szerintem nem erdemes kihagyni. Rohad az egesz varos (meg indiai leptekben szerint is) de megis latni a regmult dicsoseget. Valamint, mar ha ez erdekel, akkor a bengali, illetve kelet-indiai (vagy ha oket kerdezed, akkor az indiai) kultura mekkaja, az indiai liberalizmus fellegvara. Pl ha tudsz, akkor erdemes elmenni valami koncertre pl. Mivel nem igazan szamit, hogy Chennai vagy Kolkata, szerintem ez nem kerdes. Viszont pont Kolkatara szerintem erdemes erosen rakeszulni, hol es mit akarsz, kulonben csalodas is lehet ("mi ez a romhalmaz?").

 

Kochi erdekes kerdes, szerintem nem er meg egy napnal tobbet (es azt is csak meggondolva). Fort Kochin erdekes, hummhumm, de Ernakulam teljesen erdektelen, tipikus semmilyen indiai varos. Ha gyarmatositoktol maradt erodot akartok latni, akkor Sri Lankan Galle a cel (nem veletlenul vilagorokseg). Azt az egy napot elcserelnem akar Kollamra, akar Hyderabadban megallni, megnezni a csipos curry fovarosat. :)

Előzmény: wanbo (5620)
wanbo Creative Commons License 2018.05.17 -1 0 5620

A Siliguri - Paro - Kathmandu repülőút tök jól hangzik, viszont a repülőjegykereső-oldalakon csak Új-Delhin keresztül átszállva talál jegyeket, Paron keresztül nem, meg ez biztosan sokkal drágább is lenne, úgyhogy ezt az ötletet elvetem. Bhután amúgy nagyon érdekelne, de a mostani költségvetésünkbe nem fog beleférni. 1-2 napra biztosan nem éri meg odautazni, 4-5 nap meg túl drága. Ez egyébként egy fél éves út egy része lesz, úgyhogy figyelnem kell majd a költségekre. 

Kolkatát még átgondolom, mert Port Blair - Kolkata árban kb ugyanannyi mint Port Blair - Chennai és Hyderabadban átszállva a Kolkata - Kochi repjegy is kb. 55 dollár most. Darjeeling kicsit rohanósnak tűnik néhány nap alatt, ráadásul a Siliguri - Kochi repjegy kb. 100 dollár. De néhány napot gondolom Kolkatában is kényelmesen ki lehet tölteni. 

Előzmény: Kenny___ (5618)
wanbo Creative Commons License 2018.05.17 0 0 5619

Nagyon köszi! 

 

Nagyon sokat gondolkodtam, hogy Darjeeling és környéke hová férhetne be, aztán végül úgy döntöttem, hogy Indiában most fókuszálok másra, a hegyes vidékek meg maradnak Nepálra. Gyanítom, hogy nem az utolsó utam lesz Indiába. 

Felmerült bennem is, hogy Nepálból vissza India és onnan tovább, viszont fura módon Kathmanduból találtam olcsó jegyet - legalábbis sokkal olcsóbb volt onnan Kambodzsába repülni, mint mondjuk Új-Delhiből vagy más indiai városból. Kambodzsa azért fontos, mert november végén/december elején Vietnamban kell lennünk és párom ott még nem járt, úgyhogy logikus választásnak tűnt. És a jegy sem volt drága, de azért nem dobnám el, úgyhogy ez most fix. 

Varkalát akkor lehet, hogy teljesen kihagyjuk, Kochiban szerintem elleszünk két napot, ha más nem, legalább jókat enni biztosan lehet. A kaja egyébként fontos faktor lesz ezen az úton, már alig várom! :) 

Előzmény: Kenny___ (5618)
Kenny___ Creative Commons License 2018.05.16 -1 0 5618

Szerintem. Ebben az utban Varkalaba elmenni bun (+2 nap), Kochi-ra egynel tobb napot szanni bun (+1 nap). Mivel egy nappal kesobb akarsz Nepalba menni, ez igy mar +4 nap lenne.

 

Amit en csinalnek, kicsit radikalis: Port Blairbol Kolkata, Okt 1-2 varosnezes, majd 2-an este vonattal Siliguri. 3-an kora reggel Darjeeling, masnap reggel vissza. Onnan taxi Khakarbittaba, gyalog Patinanki a hatar tuloldalan, majd busz Kathmanduba (~15 ora, ejszakai). Sajnos ez igy egy nap utazasra, de az alternativa (Druk Air Siliguri-Paro es Paro-Kathmandu) nem mukodik, leven egyben nem megveheto, es lehet nem engednenek fel a gepre csomaggal meg mittomen. HA mukodik (orbitalis HA), akkor viszont a Paro-Kathmandu jaratrol a kilatast soha de soha nem fogjatok elfelejteni.

 

Kathmandubol Nepal ugy, ahogy eredetileg tervezted (csak seggel elore), vissza Indiaba (minden vizum legalabb ketszeri belepest enged mar szerintem), majd szo szerint mindent visszafele, ahogy az utitervben van. Illetve a veget Kochiba vagy Trivandrumba rakni, attol fuggoen honnn van jobb jegy.

 

Vagy Darjeelinget kihagyhatod, +1 nap Kolkata,onnan amugy is egyszeru lejutni delre (bar a nagy resze atszallasos moka). A lenyeg az, hogy en barmifele fenntartas nelkul cserelnem el Varkalat es Kochit Kolkatara. (mas kerdes, hogy en Goat is megvagnam/kihagynam, ha Nepalbol mesz delre, akkor helyette lehet mondjuk egy het Sri Lanka pl, es onnan DK-Azsia). Szoval vannak itt lehetosegek varialni. Ugyanigy ha nem voltal meg Mumbaiban, akkor akar azt is lehet ertelme valahova beiktatni.

 

Tamil Nadu, meh. Nem akarod te azt magadnak, sokkal inkabb Keralaban kolbaszolni. Andaman, nehez kerdes. Ha masert nem, akkor "ott is voltam, pipa" - bar az is teny, hogy korallszigetre ilyen olcson soha a budos eletben el nem jutsz.

 

Ja, Delhibol nincs ejszakai vonat Agraba szerintem, leven ~3-4 ora a menetido.

Előzmény: wanbo (5617)
wanbo Creative Commons License 2018.05.16 -1 0 5617

Szia! 

 

Elnézést, de teljesen elsiklottam a válaszod felett - egy csomó más topik sokkal jobban pörög, mint India. Majd az utam során én azért igyekszem felhozni! :) 

 

Időközben írtam a Lonely Planet fórumára is, és ottani ajánlásokat is figyelembe véve alakítottam egy kicsit a terven, szóval most valahogy így néz ki:

 

Szeptember 26: repülés Chennaiba, majd még aznap repülés Port Blairbe. (

Szeptember 27-30: Havelock island

Október 1: reggel vissza Port Blairebe, majd repülés vissza Chennaiba  

Október 2: Chennai – Thiruvananthapuram (repülő), tovább Varkalába

Október 2-4: Varkala

Október 5-6: Aleppey

Október 7-8: Kochi

Október 9: Kochiból vonattal Goába - elvileg sok járat van, egy olyat néztem ki, ami kora délután indul és másnap reggel ér Goába 

Október 10-12: észak-Goa (Vagator)

Október 13-15: dél-Goa (Palolem)

Október 16: Repülővel Udaipur

Október 16-18: Udaipur 

Október 19: Taxival Kumbhalgarhon és Ranakpuron keresztül Jodhpurba.

Október 19-21: Jodhpur 

Október 22: reggel busszal Jaisalmerbe.

Oktbóber 22-24: Jaisalmer 

Október 24: éjjel vonat Jaipurba

Október 25-26: Jaipur 

Október 27: Reggel busszal Új-Delhibe.

Október 27-29: Új-Delhi. 29-én éjjel vonat Agrába

Október 30: Agra, éjjel vonat Varanasiba

Október 31-November 2: Varanasi

November 3: Átmenni Nepálba 

 

Megjegyezném, hogy továbbra is csak a chennai érkezés a fix, nagyon agyalok, hogy megéri-e elmenni az Andamán szigetekre (most az általam kinézett dátumokra kb. 140 USD a retúr Chennaiból és a szállás is drágább, mint máshol, bár azért nem vészes, ami nem egy hatalmas összeg, de ha meg azt nézem, hogy ebből mi minden egyebet lehetne csinálni mondjuk Tamil Naduban Chennai környékén maradva...) Mindegy, szerintem menni fogunk, képeken jól néznek ki a strandok. Kicsit várok még a repjegyekkel, hátha megy lejjebb. Vagy nem. 

Továbbá Goán is sokat agyaltam, hogy egyáltalán menjünk-e, végül 6 napot szántam rá, elég sokat olvastam utána és szerintem jó lesz - nem a strandok szépsége miatt megyünk, hanem inkább a hangulatra vagyok kíváncsi. Ha más nem, pihenni biztosan jó lesz. 

 

A vonatjegyeket megpróbálom majd online megvenni, megpróbálok akkorra időzíteni, amikor a vásárlást megnyitják (tudtommal 120 nappal a járat indulásának napja előtt?), jövő hónapban elvileg meg tudom majd őket vásárolni.

 

Illetve megjegyezném, hogy úgy tudom, hogy Nepálba vásárolható 15 napos vízum is (olcsóbb, mint a 30 napos), és tegnap sikerült jó áron kifognom egy repjegyet Kathmanduból Kambodzsába (Kuala Lumpuron keresztül) November 18-ára, úgyhogy ha valóban így van a vízummal, akkor 4-én fogunk csak átmenni a határon, hogy 15 napunk legyen Nepálban, ne 16. 

 

Egyelőre ennyi, kivitelezhetőnek tűnik, bár a vonatjegyek kelleni fognak, hogy ne legyen csúszás. 

Előzmény: bandogo47 (5616)
bandogo47 Creative Commons License 2018.05.04 0 0 5616

Szia!

Úgy gondolom, ez nem egy megfeszített tempó, kényelmesen belefér minden, amit meg szeretnél nézni. Rajasthanra kell az a 10 nap, de ennyi idő alatt bejárható. Itt érdemes lenne esetleg egy autó+sofőt kombót bérelnetek Delhiben. Rajasthanban viszonylag közel egymáshoz sok a látnivaló, a vonatozás emiatt talán kicsit macerásabb (teljes éjszakákat nem nagyon érdemes átutazni), bár azzal sincs gond.

Kochira én nem szánnék két teljes napot, néhány óra pont elég rá. Mi kora reggel bementünk Alleppey-ből, a 13:10-essel pedig zötyögtünk tovább Goa-ra. Gyakorlatilag mindent láttunk Kochinból, kompoztunk, kávéztunk, ebédeltünk. Szerintem Varanasira is elég két teljes nap, ennyi idő alatt mindent láthatsz, bár nyilván ezt mindenki maga dönti el. Ha meg már arra jártok, Khajuraho-t ne hagyjátok ki.

Előzmény: wanbo (5614)
wanbo Creative Commons License 2018.04.30 0 0 5615

Az lemaradt, hogy az Október 31-i dátum sem fix, ha érdemes, akkor valahová beiktatható néhány extra nap. 

Előzmény: wanbo (5614)
wanbo Creative Commons License 2018.04.30 0 0 5614

Sziasztok! 

 

Új vagyok a topikban, bár már régóta olvasom az Indiával kapcsolatos írásokat és most végre nekem is eljött az idő, hogy össze is jöjjön egy indiai út. Az útvonaltervemmel kapcsolatos véleményekre lennék kíváncsi, főleg arra, hogy nem-e terveztem túl sok mindent a rendelkezésemre álló időre. Előzetesen annyit kiemelnék, hogy 8 éve élek Kínában és már Sri Lankán is jártam (meg szerte DK-Ázsiában), tehát India nem lesz akkora kultúrsokk és biztos vagyok benne, hogy élvezni fogom - ha nem is minden pillanatát, de összességében biztos, hogy nagy élmény lesz. A másik, hogy ez egy fél éves út része lesz, úgyhogy igyekeznem kell minél olcsóbban kijönni (nem gond egyszerű szobákban, esetleg hostelekben megszállni, bár ahogy az árakat nézem, Indiában felesleges, a hotelek is olcsók), a hosszú busz, esetleg vonat sem gond, de azért néhány repülést is beterveztem, azok sem vészesen drágák. 

 

Ami biztos, hogy Chennaiba érkezem másodmagammal Szeptember 26-án kora reggel. Az Andamán szigetek nagyon érdekelnének (ezért is örülök hogy Chennaiba találtam olcsó jegyet), oda most kb. 30-35 ezer forint egy retúrjegy Chennaiból az általam preferált dátumokra (szeptember vége), a kérdésem, hogy járt-e már ott valaki? Ketten mennénk, a szállások is drágábbak (a legolcsób 25-30 dollár egy éjszaka amiket találtam), így összességében viszonylag nagy extra kiadás lenne - India többi részéhez képest legalábbis. Nekem régóta vágyam oda eljutni, viszont nemrég jártam meg kelet-Indonéziát, úgyhogy szép tengerpart tekintetében egy kicsit el vagyok kényeztetve. Havelockra lenne kb nettő 3 napom, megéri elmenni? 

 

És akkor az útiterv-vázlatom, amit első körben összeraktam, természetesen semmi sem fix, csak az érkezés, úgyhogy nyitott vagyok mindenre: 

 

Szeptember 26: repülés Chennaiba, majd még aznap repülés Port Blairbe.

Szeptember 26: éjszaka Port Blaireben

Szeptember 27-28-29: Havelock

Szeptember 30: reggel vissza Port Blairebe, majd repülés vissza Chennaiba (kora délután van repülő, elvileg kivitelezhető)

Október 1: Chennai – Thiruvananthapuram repülővel (ez most nagyon olcsó), tovább Varkalába

Október 1-3: Varkala

Október 4-5: Aleppey

Október 6-7: Kochi

Október 8: vonattal Goába, például Kannuron keresztül, ha kell, valahol egyet éjszakázva

Október 9-13: Goa (itt nem a szép partok érdekelnek, inkább a hangulat, meg talán pihenni is jó lesz egy kicsit, meg motorral körbenézni a környéken)

Október 14: Repülővel Új-Delhi

Október 15 – 25: Rajasthan, Jaipurban befejzve a kört, ahonnan Agra, mondjuk 25-én

Október 26: éjjel Agra-Varanasi vonattal

Október 27-30: Varanasi

Október 31: Átmenni Nepálba

 

Rengeteg egyéb hely érdekelne Indiában, de már ezzel is úgy érzem, hogy a kereteket feszegetem (pl. 10 nap Rajasthanra nem sok, főleg, hogy azért Új-Delhiben is illene körbenézni legalább 1-2 napra). Varanasi kicsit kiesik a körből, viszont nagyon érdekelne, és onnan úgy tudom, hogy egyszerű átmenni Nepálba, szóval jó lenne ott befejzni Indiát. 

 

Előre is köszönöm mindekinek! 

 

 

kiwimouse Creative Commons License 2018.04.23 -2 0 5613

Sziasztok!
Kinéztem magamnak egy árucikket az indiai Amazonon, amit már csak ott lehet kapni. Felvettem a kapcsolatot az eladóval, de nem vállalnak postázást Európába (annak ellenére hogy kb. egy borítékban elférne).

Meg szeretném kérdezni, valaki aki kint tartózkodik, tudna-e nekem segíteni úgy, hogy megvenné nekem és továbbküldené Magyarországra?

A postaköltségeket természetesen állnám és fel tudnék ajánlani egy méltányos kezelési költséget is a fáradozásért. A pénzt PayPal-lel tudnám küldeni (de igény szerint bármilyen más szolgáltatás is szóba jöhet).

Előre is köszi!

Kenny___ Creative Commons License 2018.04.03 0 0 5612

Kulinarisban altalaban lehet kapni kulonbozo finomitottsagu verziokat, hofehertol a molasseszig bezarolag.

Előzmény: tibor200 (5611)
tibor200 Creative Commons License 2018.04.03 -5 0 5611

Aki megy Indiába hozhatna nekem cukornád cukrot 10 kg ot átveszek pl Varanasi piacon 300 ft körüli áron volt :)  .

Amikor voltunk Goán is volt bezacskózva hasonló áron, az ottani kis üzletekben , rá volt írva az ár is  (fura mert általában nem írják ki az árakat Indiában) De ne fehér cukor legyen hanem barna 500 ft ot tudok adni kg jáért :)) 

Sajna nem hoztam annak idején mikor voltam nem fért bele a csomagba.

JuditAuguszta Creative Commons License 2018.03.23 0 0 5610

Nagyon szépen köszönöm a segítséget, nagyon jó az oldal, amit mutattál.

Előzmény: feketefelho (5609)
feketefelho Creative Commons License 2018.03.22 0 0 5609

Itt írtam egy linket, ami neked is jó lehet.

Előzmény: JuditAuguszta (5608)
JuditAuguszta Creative Commons License 2018.03.22 0 0 5608

Sziasztok!

 

Valaki tudja, hogy Darjilingben milyen időjárás szokott lenni április végén, május elején.

 

Timcsianya Creative Commons License 2018.03.02 0 0 5607

köszönöm, mi most indulunk 11-én. már nagyon várom!! :)

 

Előzmény: Georgia 1 (5606)
Georgia 1 Creative Commons License 2018.02.27 0 0 5606

Szia!  Mi 2017 január végén voltunk a Fehérvár Travel szervezésében a Mesebeli India III. programon.

Tökéletes szervezés,az idegenvezetés Kéry Krisztina részéről csillagos 5-ös .Mi semminemű oltást nem vettünkfel,a házi gyógyszertárra sem volt szükség.A szállodákban,ahol elhelyeznek,kiváló volt a reggeli és a vacsora is,igaz kicsit csípősebb a kelleténél :) Életem egyik legszebb útja volt,úgy hogyha teheted ne hagyd ki.

Előzmény: Timcsianya (5593)
Zsuzsi1974 Creative Commons License 2018.02.21 0 0 5605

Sziasztok! Goàn vagyunk az Agonda beachon 10 napig. Akinek kèrdèse van írjon, szívesen segítek! 

rip666 Creative Commons License 2018.02.18 0 0 5604

nekünk 24 óra alatt elfogadták .

Előzmény: negi81 (5603)
negi81 Creative Commons License 2018.02.17 0 0 5603

Sziasztok!

Március elsején utazunk Keralára, ma adtuk be a túrista vízumkérelmünket online. 

Mennyi idő alatt kapjuk meg a választ, hogy elfogadták e?

Köszönöm a válaszokat.

rip666 Creative Commons License 2018.02.16 0 0 5602

köszönöm. megpróbálom már a repülőtéren Mumbai-ban , az uber és az olacabs miatt lenne fontos. kedden indulunk :)

Előzmény: bellu56 (5601)
bellu56 Creative Commons License 2018.02.15 0 1 5601

Én egy utazási irodában vettem a SIM kártyát. Csak internetezésre használtam. 1500 rúpia ba került, 28 napon keresztül napi egy gigabájt elérhetőséggel. Mindenhol remek volt az internet erőssége. (Tengerparton vidéken vidéken városban) nem tudok angolul kézzel lábbal mutogattam el illetve elővettem a tabletet lecsaptam a pultra és mutattam hogy abba kérek SIM kártyát ott rögtön bele tették, aktiválták nekem, semmi dolgom nem volt vele tovább csak használni.

Előzmény: rip666 (5588)
BitDaddy Creative Commons License 2018.02.14 0 0 5600

Tökéletesen működik, csak az első választásnál nem PayPal-t ír ki. Pontosan már nem tudom milyen nevet, de válaszd a nem bankkártyás opciót. Második lépésben már meg fog jelenni a PayPal. Biztosan működik, pár napja csináltuk többen is, sikerrel.

Előzmény: bandogo47 (5599)
bandogo47 Creative Commons License 2018.02.14 0 0 5599

Szia! A fizetés megkezdésénél két lehetőség volt. Egyik a kártyás, a másik a PayPal, csak ki kellett jelölni és ennyi, simán ment. Ez 2016-ban volt, most nem tudom, hogy van, de fura lenne, ha levették volna a PayPal lehetőséget...

Előzmény: Anett Khaut (5598)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!