90 napos diéta - a XXI. század fogyókúrás csodája lenne?:-) Várom a tapasztalatokat, véleményeket, recepteket, beszámolókat sikerekről és kudarcokról, egyszóval mindent, ami megkönnyítheti mindazok dolgát, akik úgy döntenek belevágnak!:-)
Sziasztok....én itt gyötrődöm, hogy megrendeljem-e hétfőtől a gastroyal 90 naposát....mert, hogy én főzzek...hát az tuti nem megy....15 kg-o kellene fogynom....szinte elképzelhetetlen jelenleg a számomra (:
Na, most járok félúton, a 45. napnál. :) Eddig csak egy olyan étkezés volt, ahol csaltam, amikor egy diplomaosztót ünnepeltünk egy olyan étteremben, ahol nem volt semmi vegán opció, szóval így becsúszott egy kis hús, tejföl és sajt is a szénhidrát napomon, de annyi baj legyen. :)
4 kilóval lettem eddig könnyebb, de mint írtam korábban, szerencsére nincs nagy súlyfeleslegem, és heti 4-5x edzek, szóval ennél többet nem is vártam.
Viszont egy kis dicsekvés: végre megint rámjönnek azok a 38-as rövidnadrágok, amiket két éve nyáron vettem, és amik tavaly nyáron szűkek voltak! Tulajdonképpen ez volt a célom, de azért most már nem hagyom abba, még azért lehet mit lefaragni! :)
Ha valaki edz a diéta mellett és szépen izmosodik, és a súly nem változik az igazából fogy. Ezzel a diéval aki sokat fogy, nem a zsírból fogy, hanem az izomból, ami sokkal nehezebb, mint a háj. Úgyhogy ugyanúgy eddzél mint eddig és nem leszel tiszta hájhurka , fider - fodor. Csak csináld így tovább. Személyes tapasztalat
A Word-omnak van egy helyesírás elenőrző makrója, azt szoktam használni, de gyakran még ezt is lespórolom . Rossz a memóriám, ezért ha valamit megtanulok, akkor azt hetek-hónapok múlva elfelejtem . Pl. a múlt héten is elfelejtettem, hogy randira vagyok hivatalos, csak a csaj SMS-e alapján kezdtem összakapni magam . Amikor kisfiú voltam, volt egy babám, amit véletlenül szintén Zsuzsikának hívtam, mindig együtt voltunk az ágyban . Mit szólsz hozzá ?
Olvasgatom a szenvedéseiteket, de ettől olyan falási rohamot kaptam, hogy mindjárt kiszaladtam a konyhába, és főztem magamnak jó babos gulyást . Ennek a sok fogyókúrának nálatok is az lesz a vége, hogy majd kirohantok a konyhába főzni valami fínomat .
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy mindennap lehet enni levest? Ugye bár az elsō két nap biztosan lehet, de a szénhidrát napon meg gyümölcsnapon zöldség nélkül csak lét lehet inni? Köszönöm előre a válaszokat :)
... és hogy a témához is hozzászóljak. Ma gyümölcsnapom van. Állítólag ez a legnehezebb. Egy dekát se fogytam még (azt hiszem), de nagyon jól érzem magam. :)
És 25 éve hány éves voltál, 4 éves ? Az is jöhet, de én aktuális fotira gondoltam . Biztosan van mobilod, avval lekaphatod magad fogyi előtt is és fogyi után is . Aztán töldzs fel ide .
Régóta kacérkodom a 90 napos diétával. 2 hete az unokahúgom elkezdte, 3,5 kg-nál tart, úgy gondoltam, hogy hopp, itt az ideje, talán menni fog. Ma reggel indultam.
Jönni fogok támogatásért, ha nem baj!
Max. 10 kg-t szeretnék fogyni, azzal már olyan lennék mint fiatal lány koromban! :)
Egyelőre nem tornászom mellé, de hétvégétől szeretném a callaneticset újrakezdeni reggelente.
Az is lehet, hogy a gyerekek csaltak neked . Nézd meg, hogy a mérleg beállító nyelve vagy forgatyúja nincs-e elállítva . Ezt nullára kell szabályozni .
A diéta 21. napján járok és egyelőre nagyon tetszik :) Eddig kétszer mértem magam, először 1 hét után és ma, mindkétszer a gyümölcsnap utáni reggelen, hogy kb ugyanolyan állapotban legyen a gyomrom, amikor mérlegre állok. Az első hét után nyilván nem volt semmi változás, viszont ma meglepve láttam, hogy 3 kilóval kevesebbet mutatott a mérleg :) Nem várok sok fogyást, mert kevés felesleg van rajtam és nagyjából elégedett is vagyok magammal, inkább azért kezdtem, hogy az egyetem utolsó féléve és a szakdogaírás mellett ne egyek össze-vissza csak azért, mert stresszelek.
Eddig nem csaltam semmit, és 1-2 naponta szoktam edzeni egy órát. Vagy itthon hullahoppozom, vagy pedig az edzőteremben csinálok egy csoportos súlyzós vagy kardióedzést. Az egyetlen, amit nagyon nem szeretek, hogy a kávémhoz a fehérjenap kivételével sosem rakhatok tejet. Édesíteni egyébként sem szoktam, de a tej hiányzik, szóval tegnap vettem a boltban kókusztejet, hogy legalább reggel, amikor csak gyümölcsöket lehet enni, rakhassak egy kicsit a kávéba, és így már határozottan jobb :)