Itt a végén ő sem volt az. Ezt leszámítva viszont igazad van, akármi is lesz a vége, Wade a Finals MVP, magasan. Kell egy kis idő, amíg magamhoz térek...
Nincs sok értelme elgondolkodni rajta, Posey-t is eltiltották, amikor hasonló szellemben faultolta Hinrich-et "csak a fault kedvéért". Pedig az nem volt ennyire sérülésveszélyes. Stackhouse törleszteni ment, megkapta a jussát. A hard foul nem azt jelenti, hogy kilöknek valakit a pályáról és még képen is vágják, hogy véletlen se tudja koordinálni a mozgását.
Itt a felvétel. Érdemes elgondolkodni a kommenten is: "Flagrant fouls are legal-meaning there is a distinction between 1 and 2. They shouldn't have suspended Stackhouse. He doesn't have a history of dirty play. It's only becuase Shaq is a NBA star. Had it been on any other Heat player other than Wade, this would have been flagrant 1. Stern is cruel and a shyster. This is the new Artest flagrant rule."
nem, mert a meccs nekünk 16.a hajnalban volt , a következő meccs pedig 19.e hajnalban lesz(Gm 5:at Miami, Sun, Jun 18 (9 pm ET, ABC)). amúgy tök mindegy, így legalább az NHLlel nem ütik egymást
persze, legyen peace, ezt ugattam az előző hozzászólás végén:) annyit kérek, hogy a Nogecki és egyéb dolgokat mellőzd, főleg egy olyantól, aki rá se szolgált. majd ha levágja ő is Shaq karját, akkor...:)))
Sport2-m nincs, viszont nagy szomorúsággal vettem tudomásul, hogy csak holnap lesz a köv meccs. most mé van 3 nap szünet?:(
Esküszöm te beteg vagy... Még saját szöveged sincs... Először is én mondtam neked hogy egy összefüggő mondatod nincs, és szerintem az előző hozzászólásodat még te sem értetted. (Erre ahelyett hogy vmit tennél is, rögtön ugyanezzel a dumával vágsz vissza). Vagy másik lehetőség hogy úgy idézel tőlem (már ez is unalmas), hogy mindenféle baromságokat akarsz belemagyarázni, ami nincs is odaírva... Vedd már észre magad, ember, ez szánalmas... Értelmetlen mondatokat írsz, de elhiszem hogy nehéz úgy gépelni hogy közben Nowitzki fasza a szádban van. lol
Másodszor meg nem te fogod eldönteni hogy én hogy írok. Túl sok közöd nincs hozzá, és nem tudom miyen alapon kérsz pont te számon. Majd ha te is visszavettél, akkor majd én is máshogy fogok hozzá állni..
De ez már tényleg nevetséges... Nem azért vagyunk itt hogy veszekedjünk mint az óvódások, hanem mert az a közös bennünk hogy mindannyian imádjuk a kosárlabdát és hogy erről társalogjunk, meg hasonlók.
Na én utoljára bocsánatot szeretnék kérni mindenkitől, akit megbántottam, és ezennel befejezném ezt a "vitát". Peace
csúnya volt, főleg a jobb kézzel lökése. bár ballal se volt sok esélye, az még tán magyarázható:) de után jobbal a csakazértis működött már benne. 1 meccset mindenképpen megér.
aha, le, hát persze:DDD mi után írtad, hogy szabadfordítás? ezután? nem hiszem, mert itt van a topicban, hogy mire írtad a szabadfordítást. szedd össze magad, mert ez igen kevés lesz. de télleg hagyjuk, tegnap már megmondtam, nem vagy vitapartner. túl sok hülyeséget hordassz össze(lásd égő-ember:)))
ha megkérhetlek, akkor normális stílusban nyilvánulj meg a topicban, amúgy nincs semmi gond, mindösszesen ennyi. ez az egy oldalas kis "szösszenet" is csak az első, nem kicsit bicskanyitogató hozzászólásod miatt készült. ha nem tudsz normális módon írni, akkor meg lécci maradj a Heat topicban...
Ja de a népsportba meg azt írták ma hogy egyszerűen nem tudta Shaq hogy hol van... Ez sztem így nem igaz, hanem cs elborult az agya egy pillanatra és szétakart szedni valakit... De azért rendesen odabökött Jerrynek a nyilatkozataiban :)
Öreg ne kezd megint, már egyszer leégtél, nem volt elég ? :) Utána írtam hogy szabadfordítás ha már annyira akarsz kötekedni... Ha mérges vagy, mert a dallas szar, ne rajtam tombolj kérlek. Kösz