Keresés

Részletes keresés

büdösnarancs Creative Commons License 2005.06.16 0 0 614

Na beszart a halott!

 

Gördülő Kő válasz | megnéz | könyvjelző 2005.06.16 18:28:20 (29689)

"Rajnai Attilával 2004. március 12. óta megbízási szerződése van az MSZP által vezetett megyei önkormányzatnak. A szerződést saját hatáskörében a megyei közgyűlés szocialista elnöke, Dr. Balogh László kötötte Rajnai Attilával 2004. márciusától kezdődően a 2006-os ciklus végéig. A megbízási díj bruttó havi 300 ezer forint. A feladata a szerződés szerint többek között bizonyos cikkek, tudósítások elhelyezése a sajtóban"

 

Most kaptam meg Rajnai Attila válaszlevelét, miszerint neki nincsen semmilyen megbízási szerződése semmilyen megyei önkormányzattal, aki ennek ellenkezőjét állítja az nem mond igazat, és egyébként is álljon elé az, aki valamilyen bűncselekménnyel vádolja, mert annak szembe kell néznie a független magyar bíróság ítéletével. ( :-)

 

Ezzel okafogyottá is vált a dolog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: polites (29679)


 

Áthoztam, lehet csámcsogni és képzelődni.

Orbán akkorát bukott mint 1 Szarhegy és rádőlt elnyomta.

Ti csak képzelődjetek.

 

zeitgeist Creative Commons License 2005.06.16 0 0 613

"Lehet, hogy létezik ehhez hasonló terv a szociknál. "

Lehet ?????
Uram , ne hagyj el...:)))))"

 


Igen, lehet. Mi ezzel a baj? Nyilván gondolkodtak rajta, érdemes-e kikezdeni Orbán nimbuszát, és lehet, hogy úgy döntöttek, érdemes. Az is lehet, hogy úgy döntöttek, nem érdemes, mivel kockázatos dolog.

Ugyanígy, Orbánék is folyamatosan gondolkodnak azon, hogyan lehet csökkenteni Gyurcsány hitelességét. Ezek elég nyilvánvaló dolgok, nem?

 

"Ha te mondod..."

 

Elsősorban a józan ész mondja. Teljesen komolyan: szerinted beleírják egy politikusnak szóló anyagba, hogy lehet hazudni is?

 

Vagy nézd meg az Orbán ügynökmúljára vonatkozó részt: fellengzős, dagályos, és egy mechanizmust (!!!)  ír le, nem pedig egy tervet, akciót stb. Nyilvánvalóan azzal a szándékkal, hogy a célközönség "megértse", "hogyan mennek ezek a dolgok".

 

Egyébként tényleg nem értem, miről folyik a vita, mikor:

 

1. többen leírták, hogy Braun háromnegyed évvel az "irat" keltezése előtt felállt

2. Ide a topikba is bekopiztak egy "hivatalos" fejléces, vicces levelet, bizonyítandó, hogy egy perc alatt lehet ilyet készíteni. (Orbán Viktor félkéri Horváth Balázst, hogy legyen vakond)

Előzmény: Törölt nick (610)
Lezuzius Creative Commons License 2005.06.16 0 0 612
Rajnai bruttó háromszázért dolgozik az Orbánszőlőkön? :))) Közpénzből?

Biztos EVÁ-s, akkor sok pénz marad nála..
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.16 0 0 611
"hivatalos tájékoztatást kért a megyei közgyűlés jegyzőtől erre vonatkozóan. A főjegyző válaszában közli, hogy Rajnai Attilával 2004. március 12. óta megbízási szerződése van az MSZP által vezetett megyei önkormányzatnak. A szerződést saját hatáskörében a megyei közgyűlés szocialista elnöke, Dr. Balogh László kötötte Rajnai Attilával 2004. márciusától kezdődően a 2006-os ciklus végéig. A megbízási díj bruttó havi 300 ezer forint. A feladata a szerződés szerint többek között bizonyos cikkek, tudósítások elhelyezése a sajtóban, valamint sajtótájékoztatók lebonyolítása, és minden egyéb, amivel a közgyűlés elnöke megbízza. Feladatai elvégzéséhez a megyeházán irodát és infrastruktúrát is igénybe vehet. Rajnai Attila egyébként az ÉS azon újságírója, aki az Orbán Viktorral kapcsolatos lejárató cikket írta szőlőügyben. Répássy Róbert példátlannak nevezte a Rajna Attilával megkötött szerződést."Miért is nem vagyok (különösebben) meglepődve ?:))))


A "független" sajtó, ugyebár....


És még mondják, hogy nem igaz a dokumentum (tartalma)...:)))))Nahát:)
Előzmény: Messire (605)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.16 0 0 610
"Lehet, hogy létezik ehhez hasonló terv a szociknál. "Lehet ?????
Uram , ne hagyj el...:)))))
"De ettől még a tárgyalt papír rossz minőségű hamisítvány."Ha te mondod...
Bár jelzem, Mayer Aranka fénymásolataiból két hónapig még ennyit sem láttál, mégis...:)))

Hogy az ugyanazon a tárhelyen megjelent "ügynöklistákról már ne is....A többi hablatyot meg hagyd.
Számomra is készitettek szakemberek belső anyagokat.
Még azt is odaírták a javaslatukhoz hogy " rágcsát" kell biztosítani egy kiállitás
tárgyalójában a vendégeknek...:)))
Nem mintha feltételezték volna hogy nem tudom..:))))
Nahát:)
Előzmény: zeitgeist (599)
büdösnarancs Creative Commons License 2005.06.16 0 0 609

 Rajnai Attila, aki az ÉS-ben lejárató cikket írt Orbán Viktorról, szerződéses munkaviszonyban áll egy MSZP-s politikussal - mutatott rá Répássy Róbert csütörtöki sajtótájékoztatóján.

 

Na baccák meg ez meg mijafene fából vaskarika??

Egyre jobban hülyül a fidesz??

Jépajobi a nagy jogész.

 

Előzmény: Messire (605)
büdösnarancs Creative Commons License 2005.06.16 0 0 608

Már nem is az az érdekes, hogy a JEL mit tett, hanem ez a PÉLDÁTLAN LEJÁRATÓ KAMPÁNY!

 

Hol van az a példátlan Orbán és Dájcs hazugság Pokornikkal megspékelve a megfigyelésről?

 

Példátlan arcátlan módon terel a fidesz és hazudik!

 

Érzi, hogy Orbán csapdában van és a mint a fábaszorult féreg mindent bevet a fidesz, nehogy egyszemélyes kis házinapoleonuk megbukjon.

 

Előzmény: Messire (605)
UtherPendragon Creative Commons License 2005.06.16 0 0 607
Kell oda az a MSZP-s megbízás meg a közpénz, ettől lesz objektív az újságíró.
Előzmény: Messire (605)
magaaordog Creative Commons License 2005.06.16 0 0 606
Szerintem tévedsz, a kettő párhuzamosan fut egymás mellett, nem elterel, sőt, Orbánt gyengíti. Ilyen csacsigot sojha nem tenne, hogy aját piszkára felhívja a figyelmet, ebből nem tud sehogy jól kijönni.
Előzmény: pikdáma (597)
Messire Creative Commons License 2005.06.16 0 0 605
Lejárató kampány közpénzen? Rajnai Attila, aki az ÉS-ben lejárató cikket írt Orbán Viktorról, szerződéses munkaviszonyban áll egy MSZP-s politikussal - mutatott rá Répássy Róbert csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Budapest, 2005. június 16.

Példátlan a megkötött szerződés

A Fidesz tudomására jutott, hogy a Bács-Kiskun megyei Közgyűlés alkalmazza Rajnai Attilát, az Élet és Irodalom (ÉS) újságíróját, ezért a párt helyi országgyűlési képviselője, Ivanics István hivatalos tájékoztatást kért a megyei közgyűlés jegyzőtől erre vonatkozóan. A főjegyző válaszában közli, hogy Rajnai Attilával 2004. március 12. óta megbízási szerződése van az MSZP által vezetett megyei önkormányzatnak. A szerződést saját hatáskörében a megyei közgyűlés szocialista elnöke, Dr. Balogh László kötötte Rajnai Attilával 2004. márciusától kezdődően a 2006-os ciklus végéig. A megbízási díj bruttó havi 300 ezer forint. A feladata a szerződés szerint többek között bizonyos cikkek, tudósítások elhelyezése a sajtóban, valamint sajtótájékoztatók lebonyolítása, és minden egyéb, amivel a közgyűlés elnöke megbízza. Feladatai elvégzéséhez a megyeházán irodát és infrastruktúrát is igénybe vehet. Rajnai Attila egyébként az ÉS azon újságírója, aki az Orbán Viktorral kapcsolatos lejárató cikket írta szőlőügyben. Répássy Róbert példátlannak nevezte a Rajna Attilával megkötött szerződést.

Répássy Róbert

Kibontakoznak a lejárató kampány elemei

A napokban napvilágot látott lejárató kampánytervben - amelynek a létezését vitatják - szó van arról, hogy az ÉS-ben helyezzenek el bizonyos cikkeket Orbán Viktor lejáratására. Répássy Róbert kijelentette, hogy az önkormányzat által Rajnai Attilával kötött - a szocialista országgyűlési képviselő által aláírt - szerződésből következik, hogy a Miniszterelnöki Hivatal és az MSZP megtalálta a módját annak, hogy hogyan helyezzenek el Orbán Viktort lejárató cikkeket az ÉS-ben. A fideszes képviselő szerint ez sajtóetikai kérdés is, hiszen van egy közpénzek után nyomozó tényfeltáró újságíró, aki milliós állami támogatások nyomát keresi, de közben maga is több millió forint közpénzben részesül meglehetősen bizonytalan feladatkörrel, ráadásul a megyeháza infrastruktúráját is igénybe veheti az ÉS cikkek írásakor. "Könnyű úgy tényfeltáró újságírónak lenni, ha az embert közpénzekből is fizetik" - tette hozzá. Répássy Róbert aláhúzta, hogy ez a példátlan eset arra világít rá, hogy egy lejárató kampány létezik, vagy legalábbis annak elemei kezdenek kibontakozni. A politikus furcsának nevezte, hogy eddig az ÉS vitában senki sem említette, hogy Rajnai Attila munkaviszonyban áll egy MSZP-s politikussal.

Kép és szöveg: T.Z. - Fidesz Webszerkesztőség

Kukipapa - az eredeti Creative Commons License 2005.06.16 0 0 604
Jut eszembe, volt már hasonló. Ennek mi lett a vége?

http://www.kpe.hu/index.php?CikkID=34753

Előzmény: zeitgeist (599)
toloba Creative Commons License 2005.06.16 0 0 603
Hogyne tudna...nektek lottóötös...:)
Előzmény: UtherPendragon (600)
toloba Creative Commons License 2005.06.16 0 0 602
Macika!
van egy akármilyen fejléces papír...és azon kívül?
Aláírás, sk., pecsét, etc.????
Előzmény: Törölt nick (592)
Mr_Bell Creative Commons License 2005.06.16 0 0 601

Próbáltam az "elit"-ed aranyköpéseiből, de nem találtam. Aranyat is csak a zsebükben, köpéseiket csak a más arcán találtam, így engedelmeddel maradtam Ovidius-nál.

credite rebus - a tények makacs dolgok

Előzmény: pikdáma (568)
UtherPendragon Creative Commons License 2005.06.16 0 0 600
Szted Gyurcsány a vagyonkisíboláson kívül mit tud?
Előzmény: zeitgeist (599)
zeitgeist Creative Commons License 2005.06.16 0 0 599

Egészen elképesztő, hogy egy ilyen primitív cuccot van aki bevesz. Tényleg hihetetlen.

 

Lehet, hogy létezik ehhez hasonló terv a szociknál. De ettől még a tárgyalt papír rossz minőségű hamisítvány.

 

Láttam már 1-2 belső anyagot. Ez az írás telesen komolytalan. Egy vezető számára írt anyag nem így néz ki; erről a cuccról ordít, hogy a jobboldali szavazótábornak írták. A legnevetségesebb az a rész, ahol ugye állítólag a kommunkiációs főtanácsadó (!) elmagyarázza a miniszterelnöknek (!), hogy egy politikai támadásnak nem feltétlenül kell, hogy valóságalapja legyen, majd ezt jól ki is vastagítja. Ha eddig a miniszterelnök nem tudta volna :-)))))

 

 

pikdáma Creative Commons License 2005.06.16 0 0 597

Kihagytad Orbánt.

Neki az az érdeke, hogy amikor a szőlő ügye felmerül, akkor rögön a kamu levélről kezdjenek el vitatkozni az "emberek".

Még az is jobb, ha hamisnak tartják, de addig mégsem  a konkrét disznóságról van szó!

 

 

Előzmény: magaaordog (595)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.16 0 0 596
a szocik nem képesek változtatni a terven, ugyanúgy szinte naprakészen és sorrendben nyomatják mint Kósával szemben .

legalább annyi eszük lenne, hogy valamit változtatnának rajta (hogy elhessegessék még a látszatát is, de nem), épp oly gőgös menetelés ez mint Szili K. esetében.
Előzmény: smafu (594)
magaaordog Creative Commons License 2005.06.16 0 0 595
Logiakilag ki lehet sakkozni, hogy kinek volt érdeke ez a "lejáratási terv" cirkusz.

1. Orbán Viktor FIDESZ-es belső ellenzékének
2. MDF-nek
3. Az MSZP-nek
4. Esetleg az SZDSZ-nek? Szerinem ők koalícióra mennek a FIDESZ-szel, ki tudja, hogy addig ki lesz ott a vezér? Lehetséges, hogy ők is bele akarnak szólni ebbe.

Az ok egyszerű, ezzel Orbán mindenképpen veszít ezzel, mert megint előtérbe kerül a cigány származása, családja milliárdos volta, vagyis csupa kellemetlen dolog.

1.Az MSZP-nek érdeke viszont, hogy úgy hozzon fel ilyen dolgokat, hogy az előhozatal sarát is a FIDESZ-re nyomja át.
2. Orbánt sokan kezdik gyengének tartani, a nimubusza kezd megkopni, lehetséges, hogy úgy jár, mint az általa kinyírt Torgyán, aki népvezérből, hirtelen bukott pojáca lett.Lehetséges, hogy a FIDESZ-ben is megmozdul az állóvíz.
3. AZ MDF ellen tettek elég szemétséget, hogy így torolják meg azt.

Egy kis okoskodás, válasszatok a kínálatból:)!
smafu Creative Commons License 2005.06.16 0 0 594
Senki nem állította, hogy a papírok eredetiek. Csak azt, hogy lehetnek eredetiek is.

Meg azt, hogy szószerint betartják az abban foglaltakat a szocik, hogy lejárassák Orbánt, és a jobboldalt.
Előzmény: pikdáma (580)
pikdáma Creative Commons License 2005.06.16 0 0 593

Ha jól értem az ÉS jk hitelessége analógiát mutat a kamu-levél hitelességével.

 

Csak nem azt állítod, hogy itt valamilyen kompenzáció folyik? :-))

Előzmény: Törölt nick (592)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.16 0 0 592

"Bevallom, azt nem gondoltam volna, hogy a Fidesz egy ilyen minden normális ember számára nyilvánvaló kamut komolyan vesz és hivatalos magyarázatot kér bárkitől.

Az még belefér az emberi hülyeségbe, hogy mi itt erről amolyan fika-topikként értekezzünk, de hogy egy ilyen hamisítványt egy párt lobogtasson és az országos politika színtjére emeljen, az elképesztő."No, te csak ne légy olyan finnyás...:))))))
Bezzeg, mikor az ÉS/Index előállt( pontosan a forgatókönyv szerint-jelzem)
ezzel:

Index, március 17
Hitelesítették
Az idézett cégdokumentumok eredetisége és hitelessége megkérdőjelezhetetlen - jelentette ki az Indexnek Rajnai Attila. Élet és Irodalom újságírója elmondta, hogy a lap birtokába került taggyűlési jegyzőkönyveket minden alkalommal a cég tulajdonosai közül választott jegyzőkönyvvezető is hitelesítette, ellátva a lapokat kézjegyével és pecsétjével. .akkor bezzeg nem hörögtél, hogy "nyilvánvaló kamu"...
És aztán előállt két hónap után Mayer Aranka az ő "hiteles" fénymásolataival...

Hogy a párt lobogtatásról már ne is...:))))Nahát:)
Előzmény: pikdáma (580)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.16 0 0 591
" senkinek nincs szüksége arra, hogy egy silány hamisítvány segítségével befeketítse Orbán Viktort,"Hát arra valóban nincs:)))
Ezt nevezik freudi/nyakói elszólásnak..:))))))))))))))))))


Ugyanis nem a dokumentum feketítené be Orbánt, hanem az abban foglalt iránymutatások alapján a megfelelő-és pontosan részletezett- apparátus...:)))
Nahát:)


U.I Megint ezt a hülye Nyakót küldték hazudni?:)))))
Nem volt elég a Székelyudvarhelyen nyomtatott röpcédulák buktája a népszavazáskor?:))))
Előzmény: toloba (571)
UtherPendragon Creative Commons License 2005.06.16 0 0 590
Sőt. A még rafkósabbak meg az ÉS-t is befűzik, de persze tudjuk, hjogy az is a Zorbán direkt kézivezérlése alatt áll.
Előzmény: NICK (588)
NICK Creative Commons License 2005.06.16 0 0 588
nem olvastam el sem a topikot, sem végig az említett írásokat, de elsőre az jutott eszembe, hogy ha valakinek van takargatni valója pár dologban, az plö simán megteheti akár azt is, hogy kreál maga ellen egy ilyen "kampány" sztorit, hogy ezzel megelőzőleg próbálja élét venni annak, ha majd később szóba kerülnek az őt esetlegesen valóban negatívan érintő dolgok. mer ugye akkor lehet abban bízni, hátha Juliska néninek az fog beugrani, hogy ez is biztosan csak annak a kampánynak a része amiről már előzőleg szó volt......
Előzmény: quidditch (-)
voran Creative Commons License 2005.06.16 0 0 587

Erről az állítólagos gyanúkampányos munkaanyagról egy vicc jut az eszembe:

 

Egy férfi iszonyatosan nagy sebességgel száguld az autójával, amikor megállítja egy rendőr. Kéri, hogy szálljon ki az autóból, adja a papirokat, stb.

A férfi elcsukló hangon közli, hogy erre képtelen, mert túl sokat ivott, különben is fegyver van nála, s ha a rendőr nem hagyja békén, feldarabolja őt, mint az anyósát, s beteszi az anyós mellé a csomagtartóba.

A rendőr berezel és erősítést hív, mondván, hogy elkapott egy részeg, fegyveres gyilkost.

At erősítés megérkezik, mindent megvizsgálnak, de természetesen sem alkoholos állapotot, sem fegyvert, sem hullát nem találnak. Megszólal a férfi:

Fogadjunk, hogy most még azt is rám akarja majd fogni, hogy gyorsan hajtottam.

 

Ügyes, nem mondom.

 

emp Creative Commons License 2005.06.16 0 0 586

miért? talán nem tény, hogy mind a két oldal ott próbálja meg lejáratni, bemocskolni a másikat, ahol csak lehet?

az a baj, hogy akad rá alkalmuk éppen elég.

szal, egy pillanatig sem kételkedem benne, a szocik(is) bármilyen becstelenségre képesek lennének némi politikai haszonszerzés érdekében, a konkrét helyzetben mégis arra gyanakszom, hogy kamu az iromány.

láthatóan több legyet akart csapni egyszerre a megalkotója. nemcsak betartani a szociknak, de egyúttal minden lehetséges jót is elmondani szegény, üldözött Viktorról.

szinte hiányzik az iromány végéről valami olyasmi, hogy mekkora fájdalom, hogy egy ilyen erkölcsös, családcentrikus jellemóriás ellen kelljen ármánykodni.

Előzmény: Törölt nick (570)
UtherPendragon Creative Commons License 2005.06.16 0 0 585
Ilyen kategória nincs.
Előzmény: toloba (584)
toloba Creative Commons License 2005.06.16 0 0 584
...az újkomcsikról...
Előzmény: UtherPendragon (583)
UtherPendragon Creative Commons License 2005.06.16 0 0 583
.... mondják - a komcsik. Így kerek a világ.
Előzmény: toloba (582)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!