25 től Casadot is írják a Kielcéhez. Cindric/Aron azért necces lehet irányítóban. btw Martim Costa lett a legjobb fiatal játékos az ehfnél a maga kemény 22 évével. Hatalmas igazolás lenne
Nem akarom egy cseppet sem a múltkori politikai vitát továbbvinni, de az ember elgondolkodik, hogy ilyen emberek kaphatnak pozíciókat úgy általában is, a társadalom egészét nézve.
Nagyon úgy tűnik, ahogy valaki írta itt korábban, hogy a Barcelona a jövőben meghagy bizonyos alapköveket(illetve Fabregas esetében visszaszerez), de köréjük begyűjtik a fiatalokat.
A Kielce is hasonló, bár nem tudom, ha nincs a csődközeli helyzetük, akkor maradt volna-e a sztárok felvásárlása?
Bánhidi tud védekezni. Szerintem nagy különbség van aközött, hogy valaki mostanában nem védekezik rendszeresen a klubjában és, hogy nem tud. Momir Ilic se sokat védekezett anno, pedig kiváló védő volt. Vagy Aguinagalde. Csak spórolnak vele a támadás miatt. Szerintem ebben a fizikai állapota nem okvetlenül van benne, nem sokan bírnak végig elől-hátul 60 percet. Szóval szerintem Bánhidi jó opció lenne, még ha sérülékeny is.
Ha esetleg jön szerintem se 1 évre. De... Pechmalbec és Grahovac szerződése is 2026-ban jár. Ha esetleg jönni akarna egy Golla vagy egy Saugstrup szerintem lehetne nekik helyet csinálni. Mondom ezt úgy, hogy Pechmalbecet kedvelem, de szerintem ő támadásban nem elég, hogy egyértelmű első számú legyen. Első évében is Nilsson volt támadásban a jobb.
Rosta szerintem nem elég azokhoz célokhoz amik itt vannak. Elég megnézni, hogy a válogatottban mennyit játszik Bánhidi mögött.
Igen mivel a neve összeforrt a Szegeddel,Ő a csk,ott telepedett le,fura lenne ha ideigazolna,vannak ellenpéldák tudom… Az hogy nem védekezik és iszonyat sérülékeny pont elég ok arra,h ne BB-ben gondolkozzunk.
Azért ha Rosta egyszer ideigazolna, bizony isten megkérdezném tőle, hogy miért is mondta egy bizonyos tornán, hogy veszprémieknek nem szívesen ad autogramot...?
Kicsit magamnak mondok ellent ezzel a véleményemmel, miszerint preferáljuk a magyar játékosokat, de szerintem Rostával van több gond is. Első a fizikuma, látszólag túlsúllyal küzd, tudom vanak ilyen beállók, de ez nem ideális. Másik a védekezése, ebben nem fejlődött, pedig arról volt szó, hogy majd Pascual megtanítja. És úgy általában, el van könyvelve, főleg a nagybátyja átal a legtechnikásabb beállónak, de mintha mostanában nem lenne olyan penge, és röviden összefoglalva, nem fejlődne, kábé ennyit tudott 3-4 éve is.
A másik kérdés, hogy mi a terv, ki lesz az elsőszámú beálló. Dragannak sem tett jót Fabregas, mintha vesztett volna az élességéből. Mellé, elé, vagy mögé fog érkezni valaki?
Szeintem beálló poszton kb 5 ember lehet radaron: Fischer, Golla, Frade, Rosta, Bánhidi. Rosta valószínűleg a Szegedbe fog menni, Bánhidi lehet hosszabbít(ott), a maradák három pedig csupán tipp. Egyéb ötletek?