Keresés

Részletes keresés

heti wellness Creative Commons License 2007.11.01 0 0 288

Ha alapvető közgazdasági törvényszerűségekkel tisztában lennél, nem írnál ilyeneket.

Rövid határidőről van szó ugyebár.
Előzmény: Törölt nick (285)
heti wellness Creative Commons License 2007.11.01 0 0 287

Ott van a telefonszám is blogon.

Ha igazából érdekelne, vita helyett már telefonáltál volna.
heti wellness Creative Commons License 2007.11.01 0 0 286

Ha kívánod csak neked adhatom drágábban is.

Törölt nick Creative Commons License 2007.11.01 0 0 285
Éppen ezért komolytalan.A reális ár reggelivel lenne,a FP. is már gyanús,de a TP.,már
súrolja az átverés határát ! Az meg.hogy először 100.utána meg 120. szintén nem komoly üzletre utal.
Előzmény: heti wellness (283)
katfree55 Creative Commons License 2007.11.01 0 0 284
hát én is reménykedtem, hogy a topic indító óhajának megfelelő információkat lehet itt találni :((
heti wellness Creative Commons License 2007.11.01 0 0 283

MIért is?

Egy hét két főre FÉLPANZIÓS ellátásal a Danubius termálhoteleiben 200e ft. Nyugodtan meg is érdeklődheted, én is megtettem.

Arról nem tehetek, ha nincs rá elég pénzed.

Ez nagyon is komoly, és 120e forintért nagyon jó árban van.

Előzmény: Törölt nick (282)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.31 0 0 282
Ne haragudjál meg,de ez komolytalan !
Előzmény: heti wellness (280)
heti wellness Creative Commons License 2007.10.31 0 0 281

Írtam magyar nyelvű posztot is és magyar linket adtam a választható szállodákhoz.

Előzmény: Törölt nick (277)
heti wellness Creative Commons License 2007.10.31 0 0 280
Az eladó megkért, hogy a teljes ellátás miatt 120e-nél nem szeretné olcsóbban ne hirdessem.
Előzmény: heti wellness (279)
heti wellness Creative Commons License 2007.10.31 0 0 279

Engem kértek meg, hogy neten csináljak már neki egy oldalt, meg adjak fel hirdetést és ha van komoly érdeklődő, szervezzem meg vele az ügyletet.

120e teljes ellátással plusz amit a kiválasztott szálloda kínál még egyéb lehetőség.
SzaboCsabaBence Creative Commons License 2007.10.30 0 0 278
A 100.000,- forintos ajánlat egy hétre szól, két fő részére bármely magyarországi Danubius Gyógyszállodába (ha jól emlékszem hirtelen, akkor ezek: Hévíz, Aqua, Bük, Sárvár, Thermal Margitsziget, Grand Margisziget, Helia).

Amúgy teljesen igazad van, én tudok angolul, de egyszerűbb lett volna ide leírni, mint egy eldugott honlapon belül is még "elrejteni". Olyan "apróságra" pl. továbbra sem derül fény, hogy mindez félpanziós ár-e vagy csak reggelis (nyilván ez utóbbi inkább).
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.30 0 0 277
Uccó próbálkozás:szval magyar vagyok,angolul spec. nem tudok,de ha el akarsz adni vmit,akkor írd le vagy ne ajénlgasd.Ez nem zsákbamacska vagy ha titok,tartsd meg!:(
Előzmény: heti wellness (276)
heti wellness Creative Commons License 2007.10.30 0 0 276
Bocs. Azt hittem ott van az adatlapomon. Regisztrációnál megadtam egy honlapot.
Öszeütöttem egy "blogot".

Ez lenne az: http://vacationinhungary.blogspot.com

Előzmény: Törölt nick (275)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.29 0 0 275
köcc,nem arra vok kiváncsi,h 10. hozzászólásod volt eddig:)
heti wellness Creative Commons License 2007.10.28 0 0 274

Az adatlapomon van további infó.
Előzmény: Törölt nick (273)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.28 0 0 273
Ez figyelem felkeltésnek elég,de mégis hol váltható be , milyen értékű és Te mennyiért adod és stb....?
Előzmény: heti wellness (272)
heti wellness Creative Commons License 2007.10.28 0 0 272

Üdv!

Van egy egy hetes belföldi wellness üdülésem amit nem tudok kihasználni.

Kedvezményesen átadnám.

Több szállodában is beváltható, de csak novemberben.
Bougenvillea Creative Commons License 2007.10.26 0 0 271

Szia Bence! Köszi szépen, nagyon sokat segitettél. Én is úgy érzem, hogy ez az ár jónak tűnik, habár még nem láttam a hotelt. De semmi olyan dolgot nem irtál, ami elrettentene. Úgyhogy azt hiszem bevállalom, mégiscsak 4csillagos, ennyiért. Ha a kaja ehető, a szoba tűrhető, a szauna és a medence müködik, akkor nagyon baráti ár szerintem. És ha nem szakad éppen az eső, akkor mégiscsak ott van a tó:))

Előzmény: SzaboCsabaBence (270)
SzaboCsabaBence Creative Commons License 2007.10.26 0 0 270
Bocs a magyartalan mondatért, de a lényeg érthető azért :)
Előzmény: SzaboCsabaBence (269)
SzaboCsabaBence Creative Commons License 2007.10.26 0 0 269
Nos úszni ne akarj ott, mert ugyan van egy szabadtéri uszodája, de azt csak októberig fűtik. Viszont, ha éjszakánként 18.000,- Ft az ár - és ez félpanzióval - akkor annyit viszont szerintem simán megér az Aqua. Szóval nem arról van szó, hogy az egy sz.r hely, csak hogy annyit nem ér, mint amennyibe általában kerül. De összesen 36 ezer Forint szerintem nagyon jó ár érte, főleg ha benne van a félpanzió is.

Én elmennék annyiért!
Előzmény: Bougenvillea (268)
Bougenvillea Creative Commons License 2007.10.26 0 0 268

Szia Bence!

Köszi szépen a mindenre kiterjedő összehasonlitást! Az erkély nekem is "alapfelszereltség" a szobánál, pláne, ha a kilátás is rendben van.

Ezek szerint úszni ne akarjak az Aqua-ban?!? Igen, én is látom a képeket, valóban a másik jobbnak tünik, de az ahelyzet, hogy egy direkt tel-os megkeresést kaptam, sztem nagyon kedvező árral- és ez az Aqua-ra vonatkozott. Nincs választási lehetőségem. (2 fős 2éjszakás hétvége fp.- 36eFt) Ezért próbálom az "ár/érték arány" lecsekkelni.Mert "természetesen" őket hallgatva, ez Mo. legjobb szállodája...

Előzmény: SzaboCsabaBence (267)
SzaboCsabaBence Creative Commons License 2007.10.25 0 0 267
Szia!

Ami a valóban wellnessnek nevezhető szolgáltatásokat illeti, azokról nem tudok nyilatkozni, mivel én úszni, szaunázni, kondizni szoktam csak ilyen helyeken - ilyen uborkakezeléseket meg masszázsokat sosem vettem igénybe (különös tekintettel arra, hogy 25 éves vagyok :). A medencék kb. mindkét helyen ugyanolyan minőségűek, azonban a termálmedencéken kívül a Hévízben van úszásra való fedett uszoda is, az Aquaba nincs ilyen, csak az élménymedence. A szaunavilág a Hévízben tökéletes, az Aquaban egy sima szauna van, semmi több. Konditerem: a Hévízben a több társszállodában is ismert Danubius Premier Fitness központ van, az Aquában egy tornateremszerűség pár kretén géppel.
A kaja és a kiszolgálás mindkét helyen egyformán jó, a Danubius lánctól megszokott magas színvonalú.

Az igazi nagy különbség a szobákban van: az Aqua 1984-ben épült, igaz akkor nagy jó színvonalon, de hát a szobákhoz azóta nem nyúltak egy függönycserét-kárpitáthúzást leszámítva (nem lepusztultak még, csak idejétmúltak és elavultak). Van már néhány új szobájuk, de ezeket még az internetes oldalukon sem értékesítik, tehát tuti, hogy az általad nézett kedvezményes ajánlat nem oda szól. A másik, hogy az Aquában nem erkélyesek a szobák (csak franciaerkély van), a Hévízben viszont azok (bocs, én sajnos erkélymániás vagyok, nekem az kell). A Hévízben szépen felújított, nagyon ízléses szobák vannak.

A www.danubiusgroup.com on (talán Te is itt nézted) van mindkét épületről sok fotó, és még a nyilván előnyösen készített Aqua-fotók ellenére is lerí a különbség. Árban pedig tényleg elhanyagolható a különbözet, szerintem fontold meg a Hévíz Hotelt. Ezen a weboldalon jónéhány kedvezményes ajánlatot is találsz.

Előzmény: Bougenvillea (266)
Bougenvillea Creative Commons License 2007.10.25 0 0 266

Szia Bence!

Köszi szépen, megnézem az általad ajánlottat is, az Aqua-nak mi a gyenge pontja?

A wellness, a kaja, a szoba? Vagy így együtt? Nagyon jutányosan kínálják.:) De lehet, hogy ennek ellenére nem túl jó választás? Megköszönném, ha pár szóval leirnád, mit lehet tőle várni. Köszi szépen:))

Előzmény: SzaboCsabaBence (265)
SzaboCsabaBence Creative Commons License 2007.10.25 0 0 265
Nekem nincs róla kifejezetten negatív véleményem, de a társszállodája az utca másik végén klasszisokkal jobb, és már ott is van szabadtéri fűtött élményfürdő - ráadásul kerti szaunával. A Hotel Hévíz pedig naponta kb. 2 ezer Forinttal ha drágább, mint az Aqua. Szóval szerintem - ha teheted - válaszd inkább a Danubius Hévíz szállodát. Az Aquaról még annyit, hogy 2008-tól all inclusive rendszerben fog működni - gondolom csak a tavaszi szezonváltástól.
Előzmény: Bougenvillea (264)
Bougenvillea Creative Commons License 2007.10.25 0 0 264

Kedves Topiclakók!

Héviz-  Hotel Aqua /Danubius/- van valakinek információja, tapasztalata az utóbbi időből? Csak egy 1,5 évvel ezelőtti véleményt találtam, az erősen negativ volt.

Lehet tudni, hogy most mi a helyzet, járt valaki arra mostanában?  Köszi, ha informáltok!

evucy001 Creative Commons License 2007.10.23 0 0 263

Hali!!

Nincsenek nagy tapasztalataim a belföldi szállásokkal kapcsolatban, most elöször voltunk párommal a mátrában, Mátraszentimre Panzióban. A neten kerestünk szállást és nagyon megtetszett ez a családias kis panzió. Nagyon szép képek voltak fent a szállásról, szobákról, ígyhát emellett döntöttünk. Elöre jeleztük hogy kutyust is szeretnénk vinni, azt mondták természetes, nincs semmi gond + 1000 ft éjszakánként. Örültünk mint majom a farkának, hogy végre egy hely ahonnan nem vagyunk kitiltva a "vadállatunkkal"/ Bobbi egy kis mopsz, aki látta a Men in Black-et tudja melyik kutyusról van szó/.

Megérkeztünk, s közölték velünk hogy 2 szobát szoktak kiadni kuytásoknak, ami persze közel sem volt olyan új és szépen berendezett mint a képeken a neten, inkább hasonlított egy szoc munkásszállásra, semmint egy családias szobára.

Rögtön elsöre ez kicsit hidegzuhanyként ért, s talán nem is lett volna semmi gond ezzel, ha elöre jelzik, nem olyan szobát fogunk kapni mint a többiek.

Arról meg már csak mellékesen ejtenék szót, hogy melegvíz csak este 7 körül volt, a zuhanyból több víz folyt a padlóra mint a kádba....

Rendben hogy nem azért mentünk oda hogy az egész napot a panzióban töltsük, de marha csalódottak voltunk... A reggeli viszont kifogástalan volt,a vacsora is finom volt, bár az adaggal nem nagyon voltunk "lefizetve".

Törölt nick Creative Commons License 2007.10.14 0 0 262
Pistike Creative Commons License 2007.10.14 0 0 261
hol? mi a honlapjuk címe?
Előzmény: Törölt nick (259)
Tralfamador Zog Creative Commons License 2007.10.14 0 0 260
köszi!
Előzmény: Törölt nick (259)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.11 0 0 259
Pedig nem ezt kérted,de mégis...

Amikor én ilyeneket néztem,akkor a legpofásabbat a STratlap-ról indulva az Alacsony Tátrában találtam,egy faházas-kandallós verzitó,a szállásadó házias ízekkel főzést ígért és stb...

Az ára is korrekt volt 2-3000Ft/fő/éj,de gyerekkedvezményt is adtak.
Előzmény: Tralfamador Zog (257)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!