Ki, milyen tapasztalatokkal rendelkezik az MLM rendszerekkel kapcsolatban?
Akik sikeresek: Mennyi idő? Mennyi munka? Milyen szint? (nem pénz érdekel!!!) Esetleg pár jótanács azoknak, akik most kezdik.
Akik sikertelenek: Mennyi idő? Mennyi munka? Milyen szinten hagytad abba? Anyagilag, hogyan jöttél ki? Esetleg pár jótanács azoknak, akik most kezdik.
És ezen tapasztalatokról, kinek mi a véleménye?
Kérem KÍMÉLJENEK azok, akik már hallotak olyan embert, aki már látott olyan embert. Ez vélemény!!!
A topik címébe is beleírtam: TAPASZTALAT!
Ebből következően az árukkal sem vagy tisztában és nem tudod, miként és mennyivel befolyásolja a termék árát az egyes össztevők termékben való jelenléte, mennyisége, egymással összefüggésük, egymásra való hatásuk, csomagolási és tárolási technológiájuk, stb.
Íme néhány ilyen "ritkaság". Mondj rájuk speciális esetet, melyek nem férnek bele valami miatt.
Kör: Azoknak a pontoknak a halmaza, amelyek egy adott ponttól (a középponttól) azonos távolságra vannak egy síkon.
Erő: Az a fizikai mennyiség, amely egy test mozgásállapotának (sebességének) vagy alakjának megváltoztatására képes.
Háromszög: Olyan síkidom, amely három oldalból és három szögből áll.
Páros szám: Olyan egész szám, amely osztható 2-vel maradék nélkül.
Tömeg: Egy test tehetetlenségének mértéke, amely a benne lévő anyag mennyiségét reprezentálja.
Nulla: Az a szám, amely egy számhoz hozzáadva nem változtatja meg annak értékét.
Molekula: Olyan részecske, amely két vagy több atomból áll, amelyek kémiai kötéssel kapcsolódnak össze, és egyedi fizikai és kémiai tulajdonságokkal rendelkezik.
Ebből következően fogalmad sincs, melyik hatóanyag mit csinál és együttmit csinálnak, főleg nem az adott dózisban, ahogyan az előállításuk és kezelésük technológiájával sem vagy tisztában.
"mindig vannak speciális esetek, melyek nem férnek bele valami miatt az általánosba."
-"A filozófiában, logikában, és általában a tudományokban, a definíció avagy meghatározás szót ennél szűkebb értelemben használjuk, a felhasznált szakkifejezések és fogalmak tudományos igényű meghatározását értjük definíción."
-"definíció (főnév) Egy fogalom pontos leírása; [...] pontos magyarázata más szavakkal;"
A definíciónak pont az a lényege, hogy le tudjon fedni minden speciális esetet. Különben nem használható.
De ha te nem fogadod el a definíció általános meg határozását, az a te dolgod. Én csak segíteni próbáltam.
definíció (főnév) Egy fogalom pontos leírása; fogalom vagy szó alapvető tartalmának, ismertetőjegyeinek könnyen érthető, rövid, lényegre törő, pontos magyarázata más szavakkal;
Definíciónak nevezzük általában egy fogalomnak vagy egy jel (például egy nyelvi kifejezés) jelentésének meghatározását. A filozófiában, logikában, és általában a tudományokban, a definíció avagy meghatározás szót ennél szűkebb értelemben használjuk, a felhasznált szakkifejezések és fogalmak tudományos igényű meghatározását értjük definíción.
Definíciónak nevezzük általában egy fogalomnak vagy egy jel (például egy nyelvikifejezés) jelentésének meghatározását. A filozófiában, logikában, és általában a tudományokban, a definíció avagy meghatározás szót ennél szűkebb értelemben használjuk, a felhasznált szakkifejezések és fogalmak tudományos igényű meghatározását értjük definíción.
Nem elég a "nagyjából". Nem tudod, melyik össztevő milyen fontosságú, pláne a többivel EGYÜTT milyen hatást fejt ki és mennyi az előállítási/beszerzési/feldolgozási ára. Csak egy buta embernek nem számítanak ezek, max. Csak egy tudatlan és logikátlan embernek elég a "hasonló", mikor árat hasonlít össze.
Még ha a te "étkezési szempontjaidat" vesszük alapul akkor sem ugyanaz, mint egy másik termék.
Egy táplálékkiegészítő termékakkor "UGYANAZ", ha pontosan azok az összetevői mint egy másiknak és ugyanannyi van belőlük, mint egy másikban.
Majd ha ilyet találsz, szólj és hasonlítsuk össze az árát a miénkkel. Addig NEM UGYANAZ, bármenyire is próbálod kimagyarázni (két gyógyszernél sem elég a "hasonlóak", ugye). Mivel nem értesz hozzá, fogalmad sincs, melyik összetevő mennyit tesz az árához (nem beszélve a gyártási folyamatairól). Nem véletlen mondtam, hogy összeállíthatod más cégek termékeiből is, de semmi nem hiányozhat belőle és ugyannyi legyen benne az összetevőiből.
Egyszer volt ilyen esetem. De itt mindig segít autizmusom, képes vagyok eleve nem figyelembe venni a metakommunikácót (hiszen sokszor meg se értem):
- Csatlakozz, mert óriási gazdagság lesz belőle.
- Megvárom, míg te gazdag leszel, aztán szólsz nekem, s én is belépek.
- Dehát akkor már késő lesz: lemaradsz örökre.
- Vállalom ezt a kockázatot.
S az illető biztonsági őr volt, akkor is, s évekkel később is. (Én is az voltam 3 hónapig, akkor akart beszervezni.) S ma már nem biztonsági őr, ma tényleg jobb az életszínvonala: feljavította angol nyelvtudását, s elment ügyintézőnek egy bankba, már valami kisfőnök is azóta. S persze nem foglalkozik semmilyen mlm-mel.
Már ne haragud de IRl el sem jutnánk odáig hogy felmerüljön bármi bukfenc, ha tudom az előéletedet. Ha nem akkor megkérdezem, vagy egyszerűen lerí rólatok.
Rádnézek, tudom ki mi volttál korábban es ez maximálisan meghatározza a hozzádállásomat.
Tudod mennyi tupperes, flps,net21es és hasonló senkiházi náció próbálta már előadni azt amin évek óta vitatkoztok?
Tudod mennyi életutat látok elindulva a hatalmas tervektől, az elborult szidalmazáson átívelő lenézésen keresztül, most meg az auchan pénztárosságig?
Már én nem megy oda a cuccommal, nehogy megmélyebbre sülyedjen az önömaga előállított mocskában.
ja, biztosan lesz itt minden. Harmadjára fut bele ugyanabba a logikai bukfencbe, de nyilván még így sem fogja elismerni.
És gondolom a többiek sem hátrálnak ki mögüle, pedig még MLM sincs benne.... Csak a szokásos.
Én lezárom ezt a témát, ezentúl elég lesz ezt a linket bemásolni a szakértői hozzászólásai alá, hogy mindenki el tudja dönteni, mennyire veszi komolyan a mondatait.