Kedves Tőletek, hogy aggódtok, de nincs különösebb baj, még megvagyok, csak mostanában nem megy a verselés, a verskeresés. Akármit meg nem szeretnék feltenni.
Az utóbbi 10-15 évben kialakult a Vers, vagy amit akartok topikunkban egy sajátságos, de célszerű rend, ami -szerintem- a hely értékét nagyban megnövelte. A hely szellemére jellemző lett az értékesebb, nem annyira "hétköznapi", leginkább mélyebb tartalmú és elgondolkodtatóbb művek beírása, valamint a rend és az átláthatóság. Ezért is születtek meg a klubban különböző egyéb topikok, ahol sok másféle szempont szerint is lehet verselni, képeket berakni és akár kéréseket megfogalmazni, beszélgetni. Mindezek célja az volt, hogy az "apatopik" megmaradhasson annak, ami és ne váljék áttekinthetetlen katyvasszá.
Ennek persze feltétele, hogy aki tag, az néha kukkantson be a klub egyéb helyeire is, minimum tájékozódás céljából.
A fent nevezett cél érdekében a lehetséges eszközeimmel -amíg ez módomban áll- élni fogok ezután is.
A 95583 sz alatt beírt Szabó Magda:Hinni c verset írtad be. A verset nem Szabó Magda írta, hanem Szabó Gabriella. Engem is megtévesztett de megnéztem, és tényleg nincs ilyen verse Szabó Magdának A verset író Szabó Gabriellárról még nem találtam semmi közelebbit, de kutakodom. A Poeton találtam meg verseit, de a szerzőről nem írnak.
Ha tudnám, hogy igazán hatásos, annak ellenére most bővebben fogyasztanám, hogy 500 Ft belőle egy dl. De az öt hét alatt, mióta kínlódom ezzel a nyavalyával, már gyakorlatilag minden házi praktikát kipróbáltam és ennek ellenére nem javul az állapotom. Kényterlen leszek orvoshoz fordulni - először az elmúlt 25 év során.
A Kossuth utca manapság egyre jobban épül-szépül, lassan újra elnyeri régi patináját, amit bőven megérdemel, hiszen városunknak jellegzetes része volt egy régebbi időben. Sajnos még ma is van olyan része, ahova nem mernék elmenni egy nyári este sétálni /még nappal se szívesen/.
Viszont tényleg örömteljes változások történnek most már jó pár éve és a vele párhuzamos Bercsényi-liget szinte megújult manapság /sportpálya, szabadidő központ stb./
A holnapi napom biztosan szép lesz, Lendvára és Dobronakra megyünk kirándulni egy csoporttal.
Szombaton Győrben jártam, sajnos nem volt szép idő, meg az idő is kevés volt. Egy gyűlésen voltam a Kossuth utcai református templomnál. Azért a Kossuth utcáról van képem.