"Moha és Páfrányra" nem tudtam menni, de: tegnap egy majálisi korrekt 40-es km-t szedtem össze, végülis ma lettem 45 éves :))) Tehát: Gödöllő-Szada-Veresegyház-Őrbottyán-Váckisújfalu-Galgamácsa- Vácegres-Erdőkertes-Veresegyház-Szada-Gödöllő távot 1 óra 50 perc alatt pörgettem végig. Aki járt már errefelé, az tudja, hogy vagy négy húzós emeltyű tarkítja eme nemes útvonalat. :)
[szeretnék még vagy 20 évig errefelé tekergeni, remélem összejön :) ]
Szégyellem leirni, de vonattal mennénk,mert nem tudom ifjabb solyminak hogy tetszik majd a 70 km, nem akarom reggel lefárasztani. Legfeljebb a végén saját keréken jövünk, ha nagyon hiányzik még pár km Igy a 8:21 személy v. 8:35 gyors. Igy 9 kor rajtolhatnánk.
Voltam, igen. 11.30-kor indultam Gödöllőről, majd a 30-as főúton Mogyoród-Fót-vissza Mogyoródra-majd 30-as főúton vissza Gödöllőre. Végig pofaszél, szörnyű küzdelem az elemekkel, szóval nem esett jól...csak a sör utána, de az nagyon. :-)
Szia ! Nekem évek óta az nem tetszik , hogy az oklevélen 30 km szerepel!! Ha már 37 km a táv , és ragaszkodnak a kerek számhoz , hát legyen 40 km :-)) Már reklamáltam a rendezőknél , de hiába....
Hali! Hetente teszek egy kört arrafelé a Gödöllő-Szada-Mogyoród-Fót-Csomád-Veresegyház-Szada-Gödöllő útvonalon. Ezzel a bringával szenvedek az emelkedőkön: