Képzeld el: legközelebb például hiába nem megy el Demokrata-bulira Pokorni meg Pálinkás, a hírhedt náci zenekarral közös ünnepségre, a szoclibsik akkor is azt fogják mondani, hogy ott voltak! Vagy ha nem ők, a szüleik vagy gyermekeik.
Hiába hát minden... A farkas farkas marad, a bárányok meg kiszolgáltatottak mindörökre.
Meg is értem, hogy passzívak (mármint a fideszesek), egyszer sem határolódnak el az újnyilasoktól, továbbra is hívják őket a rendezvényeikre: hiszen ha szakítanának velük, a szoclibsi véleményformálók akkor is újra összemosnák őket...
+ elveszítenék szavazóbázisuk egyik fundamentumát.
Akkor a szoclibsi véleményformálók ellen teljesen védtelen a Fidesz....
Sikerült nagyon összemosni őt a nyilasokkal, s most aztán van miről dumálniuk a szocionistáknak..!
Meg is értem, hogy passzívak (mármint a fideszesek), egyszer sem határolódnak el az újnyilasoktól, továbbra is hívják őket a rendezvényeikre: hiszen ha szakítanának velük, a szoclibsi véleményformálók akkor is újra összemosnák őket...
Dolphin még véletlenül sem azt írta, hogy a Fidesz udvarlása a Demokratának aprócska hiba, melyet észrevenni csúsztatás, hazugság, liberális intollerancia.
Ezt a fajta brilliáns érvelést már alább méltattam. Rövidesen mennem kell kúrálni az influenzámat - siess, hogy még eljuss a náci záshoz is. (A többi már megvolt.)
Máshol meg Kövér Laca volt Szentmihályi Szabó Péterrel...
Vajon nagyot tévednék, ha azt mondanám: nem is volt olyan polgárkörös kampánygyűlés, amelyen ne lett volna - s épp a legnagyobb érdeklődéssel várva! - újnyilas kampányolójuk, netán egész klubjuk..?
"Elfordítod a fejed, oszt minden rendben van, mi?"
Tudtommal a liberálisokra jellemző a véleményalkotás - és nyilvánítás szabadságának igen csak szélesen való értelmezése. Így nem nagyon értem, hogy miért mondod magad liberálisnak, ha ennyit nem fogadsz el, van egy csomó jelenség, amelyet így kell kezelned: elfordítod tőle a fejed. Ugyanis bármennyire is visszataszító, undorító vagy erkölcstelen - nem sért jogszabályt.
Megint csúsztatsz: a polgári köröket ugyanis hiába nézed - az nem a Fidesz. Vagy te az MSZP-t is a nyugdíjas klubokról, az SZDSZ-t meg a Hit-gyülekezétéről ítéled meg?
Igazolhatóan hazugság például az az állításod, hogy a Fideszt ellenfelei mosták össze a Demokratával. Igazolhatóan (elég egy-két polgárkört megnézni) hazug az az állításod, hogy Bencsiknek nincs befolyása...
Különben meg: ha az "MSZP-SZDSZ véleményformálói" képesek voltak elérni, hogy a Fidesz által egyébként utált Demokratában minden héten legyen valami interjú, fotó valaki fideszes főganéval, akkor be kell látnod: harcotok reménytelen. Adjátok föl...