Aki a 50 55 88-67 000-2 -es páylaszámú WRRo IC étkezőkocsit még utoljára szeretné lefényképezni az Sátoraljaújhelyen a bontóban megteheti. Bontása ideiglenesen leállítva.
Szolnokon a rendezőbe betoltak 2-3 Ro-la-s kocsit. A magasfogadóból eltüntek. Valaki tud valami konkrét infót, hogy miért? Vagy esetletg van mögötte 1 selejtsor csak én azt pont nemláttam az ív miatt??
Megint hordtak vissza a Fefébe már felaprított vasúti járműveket Újhelyről. Egyik kupac tetején tisztán felismerhető volt egy Mdmot felaprított maradéka, alatta meg Bhv vagy By kocsik voltak darabokban - az egyikben még az egyik ablak is benne maradt.
Van valaki, aki annak idejen fotozta a 2001.evi szergej aldozatokat?Elsosorban roluk keresnek minnel tobb kepet:221,201,176,214.(neten meg mar azt hiszem mindent megtalaltam roluk.) Ha valaki esetleg megosztana velem nehany kepet ezekrol a gepekrol amikor mar Ujhelyen voltak, azt nagyon megkoszonnem.A kepek kizarolag sajat celra a gyujtemenyembe kellenenek.
Sziasztok! Egy darab személykocsit szeretnénk vásárolni étterem üzemeltetés céljára (akár a régi típusú nem IC-s bisztrókocsikból) lehetőleg még berendezett állapotban. Ilyenek után hol lehet érdeklődni és milyen áron válnak meg egy ilyen darabtól? Előre is köszönöm a válaszokat!