Keresés

Részletes keresés

bbcnntv Creative Commons License 2005.02.28 0 0 81
nem láttam még de lehet, hogy megnézem.
Előzmény: req999 (78)
alfredoo Creative Commons License 2005.02.28 0 0 80

bbc

fridi mint a hulye nem foglalt allast. erthetetlen volt. nem kellett volna nem engednie de joerzesu emberkent allast kellett volna foglalnia!!!

maskor is siman ledumaljak akaar fasisztak is az aldozatokat. utana vinnyognak es zuschlagoznak. szemuket forgatjak!

Előzmény: bbcnntv (75)
séró Creative Commons License 2005.02.28 0 0 79

hát végül is lehet....

Tippelj! Melyik lehet tomcat (Vér és becsület "megemlékezés")

http://blog.tomcatpolo.hu/blog/blog/20050212/20050212_11.jpg

Előzmény: bbcnntv (74)
req999 Creative Commons License 2005.02.28 0 0 78
Friderikusz nem hibázott. Ha láttad a Született gyilkosok című filmet, akkor tudod is, hogy miért nem hibázott.
Előzmény: bbcnntv (75)
bbcnntv Creative Commons License 2005.02.28 0 0 77
felteszem itt is a kérdést, mint az cenzúrás mtv-s mondvacsinált topikodban:

Mit kellett volna csinálnia György Péternek szerinted, hogy ne kelljen félni tőle?
Előzmény: molar (73)
req999 Creative Commons License 2005.02.28 0 0 76
Fölösleges primitívebbnek mutatnod magad a természetes állapotodnál.

Tomcat nem iszik alkoholt, ez gyakorlatilag biztos. (Ha leírnám, hogy miért, lenne nagy csodálkozás. De aki kíváncsi, nyomozza ki maga!)

Ezen kívül nem támogatja sem a tömeggyilkosokat, sem a pedofilokat. Propagandabeszédet sem tart mellettük.

És mivel nincs kereke, és nem is sárga, nem ő a villamos, annak ellenére, hogy akár kerekei is lehetnének és sárga is lehetne.

A szerbiai tömegsírok nem érdekelnek. Nem arról van szó. Nem is arról volt szó. Persze nem figyeltél, csak belepofázol olyasmibe, amiről nem tudsz semmit.

Szóval aki tagadja, hogy rasszista, az rasszista.

Érdekes.

Alfredoo, én TUDOM, hogy te rasszista vagy, ezen kívül alkoholista, pederaszta, csalsz a kártyán és sikkasztottál, ráadásul vérfertőző kapcsolatban élsz a rokonaiddal. Tagadni mered?
Előzmény: alfredoo (70)
bbcnntv Creative Commons License 2005.02.28 0 0 75
Teljesen igazad van, azért gondolom, hogy Fridi követte el a hibát azzal, hogy ezt a témát ilyen fomában a képernyőre engedte. Ő elég rutinos ahhoz, hogy ezt előre kellett volna látnia.
Előzmény: alfredoo (72)
bbcnntv Creative Commons License 2005.02.28 0 0 74
"es ha tomcat alkoholizal? mirol beszelsz?"

Ő a szokásos cukorka hatása alatt állhat...
molar Creative Commons License 2005.02.28 0 0 73

Hát ha ezt a "tévévitát" megnézné egy kívülálló, elfogulatlan ember, ezt hiszem egyértelműen György Pétertől félne inkább.

Ahogy sajnos az ő tényleges szellemi - lelki erőszaka tényleges, míg a tomcat félék fizikai erőszaka virtuális. 

Csak ezt egyetemi tanár létükre sem fogják fel a György Péterek, hogy ők az ijesztőek és félelmetesek.

Ezt ma a tévé nyilvánossága előtt be is mutatta.

Döbbenetes volt.

És még néhány ilyen György Péter magánszám, aztán valóban nő a (virtuális) rasszizmus.

alfredoo Creative Commons License 2005.02.28 0 0 72

bbc

szerintem az is beteg aki veedi az ezzekkel a dolgokkal kapcsolatos 'szolasszabadsagot'!

persze nehez a hatart megtalalni de kell lenni egy hatarnak.!

ha valaki azt mondja hogy a 'kurva anyad' akkor gondolkodas nelkul pofanvagod. pedig szolasszabadsag van es lehet hogy edesanyad foglalkozasat tekintve tenyleg kurva.

de te is, en is pofanvagjuk az illetot. szolasszabadsag ide vagy oda.

amugy is az o kurva anyjat!

ja es meeg patkany is! nem a nezetei miatt, hanem a honlapjan talalhato szoveg miatt. hogy hiaba jelentik fel, hiaba tuntetik el a honlapjat. visszajon. ez a patkanyok jellemvonasa!

Előzmény: bbcnntv (68)
tangerine Creative Commons License 2005.02.27 0 0 71
Szerintem ha elolvasnád a blogját, megváltozna a véleményed.
Előzmény: rézgálic (67)
alfredoo Creative Commons License 2005.02.28 0 0 70

req

es ha tomcat alkoholizal? mirol beszelsz?

mi lenne ha tomcat a rablogyilkosokat es/vagy a pedofileket tamogatna?

a szolasszabadsag jegyeben propagandabeszedet tarthatna a pedofilek mellett?

ugyan mar. a felduhodott szulok felgyujtanak a magyar televiziot.

vannak hataarok.

ha tomcat rasszista (legjobb jele ha tagadja) akkor gyorgy peter nyugodtan beszelhet felhaborodottan. mert a rasszizmus rossz, az antirasszizmus meg nem rasszista, hanem a helyes es kovetendo magatartas.

de ha majdan teeged akar valaki kiirtani magyarsagod miatt akkor majd makoghatsz hogy rohatt rasszistak.

a szerbek ilyen alapon irtottak a bosnyakokat es az albanokat. a problema nincs tolunk messze!

latogass meg egy szerbiai tomegsirt.! gondolom tomcatnak a szerbekrol is megvan  a velemenye. irtsuk ki oket?

Előzmény: req999 (69)
req999 Creative Commons License 2005.02.27 0 0 69
Nyilván túlságosan terebélyes ez az ügy ahhoz, hogy egy párperces tévés hecckampányban ki lehetett volna bontani.

Valószínűnek tartom, hogy nem lesz további fejleménye az esetnek, legföljebb Tomcat blogjának ugrik meg picit a látogatottsága.

Az mindenesetre kiderült az Egyetemi Tanár Úrról, hogy nagyon nem tiszta a lelkiismerete, és hogy bármelyik pillanatban várja, hogy valaki megfizet neki. Csak hát nyilván nem egy-két emberrel tett "jót", ezért folyamatos rettegés az élete, mert nem tudja, mikor vágják hátba. Ezért alkoholizál. Nehéz lehet neki. De ő helytáll.
Előzmény: tangerine (62)
bbcnntv Creative Commons License 2005.02.27 0 0 68
Beteg az, aki ilyemivel szórakozik.
Előzmény: Caidhan (61)
rézgálic Creative Commons License 2005.02.27 0 0 67
Én rohadtul nem szeretem acigányokat, de ettől függetlenül azt hiszem ennek a tomcatnek a tuskószedő gép a legnagyobb ellenfele
nyman Creative Commons License 2005.02.27 0 0 66

"olyan jatek nincs ahol a noket lehetne kiirtani? vagy a gyerekeket? a gyerekek kurva hangosak es allandoan labdaznak. nincs egy ilyen jatek ahol lovoldozhetnem ki a gyerekeket?"

Halvany fogalmam nincs a jatekpiacrol, nem vagyok gamer. Valoszinunek tartom, ha az ember keres, talalhat ilyen jatekokat. Ha meg nincs valamelyik jatek motorjat felhasznalva megalkotja a sajatjat.

"vagy esetleg olyan jatek/jatekocska ahol pedofil hajlamaimat elhetnem ki gyerekeken. ki lehetne valasztani kor szerint, fiucskat vagy kislanyt es mutatnak a pici feneket? en meg razoomolnek..."

Pedofil sem vagyok, ugyhogy a temarol nemtok nyilatkozni. De gyanitok, hogy ok inkabb a kepekre zoomolnak :D

A tobbi jatekototletedet - pedig ha erzel hozza kesztetest - ird meg es nezzuk meg mekkora lesz az erdeklodes.

Előzmény: alfredoo (57)
Pac Creative Commons License 2005.02.27 0 0 65
" a Postalban lehet mindenféle embereket agyonlőni... nőket is meg gyerekeket is, meg persze az erőszakos videójátékok ellen tüntető alakokat is... "

De a Postal-ban a játék alkotót is lepuffanthatod.
Ugyanis szerepelnek benne..
:-)
Pac Creative Commons License 2005.02.27 0 0 64
Ez jutott eszembe:

"" Arnie ott ült a tévé mellett, és tűnődve nézte az anyját.
- Egyetemen tanítasz? - szólalt meg. - Te? Ezzel a szemlélettel?
'Beszéltem. Nektek pedig kuss.' Hát ez óriási. Sajnálom a tanítványaidat.
- Vigyázz, Arnie! - bökött feléje mutatóujjával az anyja. - Fontold meg, mit beszélsz.
- Beszélhetek vagy nem?!
- Tessék. Parancsolj. De úgyis hiába, megmondhatom. ""

(Stephen King: Christine)
Előzmény: molar (59)
alfredoo Creative Commons License 2005.02.27 0 0 63

caidhan

amugy ez jo?

marmint van olyan aki elvezi? jol erzi magaat ha lovoldozik? csak elgondolom hogy 50 ev mulva jo teli lesznek az elmegyogyintezetek.

sok hulyek!

de biztosan jo dolguk lesz. az apolono kedves lesz es gumiszobaba is csak akkor fognak kerulni ha tul hangosak lesznek.

tokre jo! sok hulyek!

tangerine Creative Commons License 2005.02.27 0 0 62
Azt még tegnap írta. Érdemes viszont az előzményt elolvasni, mikor Tomcat felhívta - amit gyépé úr említett is (hogy merte felhívni!)- ezt a f*szt, de az elhajtotta.
Az alapján várható volt a mai.
Előzmény: req999 (60)
Caidhan Creative Commons License 2005.02.27 0 0 61
"olyan jatek nincs ahol a noket lehetne kiirtani? vagy a gyerekeket? a gyerekek kurva hangosak es allandoan labdaznak. nincs egy ilyen jatek ahol lovoldozhetnem ki a gyerekeket?"

a Postalban lehet mindenféle embereket agyonlőni... nőket is meg gyerekeket is, meg persze az erőszakos videójátékok ellen tüntető alakokat is...
http://www.gopostal.com/

amúgy meg:
Előzmény: alfredoo (57)
req999 Creative Commons License 2005.02.27 0 0 60
"De a legjobban az érdekelt volna hogy mit beszélgettek utána."

Remélhetőleg Tomcat leírja a blogjában.
http://blog.tomcatpolo.hu

Sőt, ahogy nézem, máris van valami aktuális szöveg!
Előzmény: Pac (56)
molar Creative Commons License 2005.02.27 0 0 59

Gy.P. gyépé volt.

(ha valaki ismeri ezt a régi kategóriát.)

Aztán hamar rájött, hogy az "én egyetemi tanár vagyok" adu kijátszása után nem maradt más lehetősége, mint sértődötten lecsapni a kártyáit az asztalra.

Szomorú, ha György Péter ilyen stilusban oktat az egyetemen is médiát.

De miért tanítana másként, talán azért van ma Magyarországon ilyen színvonal.

Előzmény: Pac (56)
req999 Creative Commons License 2005.02.27 0 0 58
A besúgás nem rendszerfüggő. Ez a fajta viselkedés teljesen természetes, a túlélés egyik formája. Benyal oda, ahol az erősebbeket sejti, lefelé meg tapos, és mindvégig nagyon vigyáz arra, hogy mindenki jól lássa, hogy milyen fényes a "jófiú vagyok" jelvénykéje.

A másodrendű bűnös természetesen szánalmas volt, de kellett oda egy ilyen, hogy a megbántott réteg úgy érezhesse, hogy na, elégtételt kapott. Szerencsére Tomcat személyében most megvan az újabb rasszista uszító, tehát a megélhetési elnyomottak kenyere megint biztosítva van egy időre.
Előzmény: tangerine (55)
alfredoo Creative Commons License 2005.02.27 0 0 57

nyman

olyan jatek nincs ahol a noket lehetne kiirtani? vagy a gyerekeket? a gyerekek kurva hangosak es allandoan labdaznak. nincs egy ilyen jatek ahol lovoldozhetnem ki a gyerekeket?

vagy esetleg olyan jatek/jatekocska ahol pedofil hajlamaimat elhetnem ki gyerekeken. ki lehetne valasztani kor szerint, fiucskat vagy kislanyt es mutatnak a pici feneket? en meg razoomolnek...

vannak ilyen jatekok vagy csak ez a hulye ciganyos van?

tokre jo az internet!

es esetleg olyan jatek ahol ciganyokat nyuzunk meg vagy kibelezunk? valoszinuleg a realista abrazolas sok helyet foglalna de azt hiszem megerne...

olyan is lehetne ahol cigany szopja a feher ember faszaat.

es olyan is ahol feher ember szopja a cigany faszaat...

tokre jo!

sok hulyek!

Előzmény: nyman (53)
Pac Creative Commons License 2005.02.27 0 0 56
Gy.P. szánalmas volt.

"Szívesen tanítanám Önt, fiatalember."

Itt vitatkozni kellett volna, nem előadni a nagymonológot.
Pláne nem nagyképűsködni.

"Én is önt, tanár úr!"

Kár hogy nem mutatták György fejét ennél a mondatnál.

De a legjobban az érdekelt volna hogy mit beszélgettek utána.

Bár György valószínűleg lazán odavetette Tomcat-nek hogy "Magával nem vitatkozom!"
Előzmény: req999 (52)
tangerine Creative Commons License 2005.02.27 0 0 55
> Ennek a György Péternek pedig gyakorlatilag barna a nyelve a seggnyalástól. Ocsmány kis emberke, pont a legvisszataszítóbb besúgó-fajta

Nekem is valahogy a múlt rendszer jött le a stílusából.

Az a másik gyerek meg egy szánalmas lúzer, nem is tudom, hogy miért ment el. Szerintem egy zabszemet se lehetett volna a seggébe dugni, úgy be volt rezelve. :)
Kb. olyan volt, mint mikor a kisiskolás felírja a táblára, hogy "Hüje tanittónéni" és utána veszi észre, hogy a háta mögött áll a tanítónéni, és nézi.
req999 Creative Commons License 2005.02.27 0 0 54
természetesen "hogy Tomcatnek nem adtak lehetőséget elmondani"
nyman Creative Commons License 2005.02.27 0 0 53

Na videorol most sikerult visszaneznem.

hat ez az esztatamajom egy intolerans kocsog volt.

Asszem a ciganyok nepszerusegi indexet nem sikerult novelni, de valoszinuleg egyre tobben kattanak a netre, hogy letoltsek a jatekot.

Előzmény: molar (49)
req999 Creative Commons License 2005.02.27 0 0 52
"Ez az egyébként hülyeségeket beszélő tomcat egy pillanat alatt megforgatta a nagy médiaszakértőt, aki már már pofán akarta vágni az amatőrt.
Körülbelül ennyi érve volt a tévé előtt, belefojtani a szót erőszakkal a másikba."

A probléma elsősorban ott volt, hogy Tomcatnek adtak lehetőséget elmondani, hogy mi a különbség a "cirkuszi rasszizmus" és a valóság között. Kezdte ugyan mondogatni, hogy bűnöző réteg, nem rassz-specifikus, meg hogy statisztikai adatok, de nem volt rá senki kíváncsi. A tévébe cirkusz való, hecc, a nézők gondolkodni nem szeretnek.

Azt hiszem, a nézők számára annyi derült ki, hogy ott van ez a jóravaló, jóságos Egyetemi Tanár Úr, aki a barátaiért akár még fel is jelenti a megszeppent, szemüveges informatikust (és akkor is hősiesen feljelentette volna, ha maga a Hétfejű Sárkány töltötte volna fel azt az uszítást), de aztán megbocsát neki, hiszen a meggondolatlan gyermek személyesen ment el hozzá pitizni. Aztán van ez a feketeruhás szkinhed, aki háborúmániás, hiszen a neve is fegyvert jelent, és aki az interneten uszít a cigányok ellen, és természetesen antiszemita is. (Megvannak a varázsszavak, a jól idomított tömeg vezényszó nélkül kezd fújolni. Megmutatták nekik, kit kell éppen gyűlölni, ott a Goldstein, vagy mi is a magyarosított neve most.) Ez a gonosz Tomcat olyan elvetemült, olyan ördögien alávaló, hogy még a Nyugodt, Civilizált Egyetemi Tanár Urat is kihozta a sodrából.

Én csak azt nem értem: Tomcat mi a fenének ment el a tévébe. Csalódottnak tűnt. Talán arra számított, hogy akár három bővített mondatot is elmondhat.

Ennek a György Péternek pedig gyakorlatilag barna a nyelve a seggnyalástól. Ocsmány kis emberke, pont a legvisszataszítóbb besúgó-fajta.
Előzmény: molar (49)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!