A katolikusok nem merik megtagadni a Sátánt!!!???......Azt már régen tudjuk, hogy a katolikusoknak hinni kell a Sátánban/ördögben, hogy Jézusban és Istenükben is hihessenek. Ez előírás náluk. "II. János Pál pápa azt mondta: aki nem hisz a Sátánban, nem hisz a létezésében, az nem hisz az Evangéliumban."
- Tehát a keresztények a valódi sátánhívők, hiszen el kell fogadniuk a Sátán létét.
- Nekem például a Sátán, kb annyi, mint a hupikék törpikékben Hókuszpók.
- Tehát nekem semmi gondot nem okoz megtagadni a Sátánt, hogy nincs és mese az egész.
- No de meg tudja-e tenni ezt egy keresztény???!!!!
- Kisérleteimből az derült ki, hogy nem. Egy keresztény nem tudja megtagadni a Sátánt és nem tudja azt mondani, hogy Sátán nincs és mese az egész.
Mutassunk mi nem legalább jó példát nekik.
Tagadd meg a Sátánt!
Jelentsd ki, hogy nincs Sátán és mese az egész!!!
Meglátod könnyebbb lesz utána az életed."
A topikindító közleménye:Ennek a topiknak a címét és topikindítóját és tartalmát is mindenki szabadon terjesztheti, nyithat vele úgyanilyen topikokat más helyeken. Nagyon eredményes eszköz a butaság ellen.
Nos szerintem a pápa egy roppant buta ember. Persze ez nem akadályoz meg senkit sem abban, hogy tévedhetetlennek higgye, ami ugyebár előírás katolikus körökben.Tehát tegyen mindenki izlése szerint.
A Sátánt meg szerintem nyugodtan megtagadhatod. Ő ha létezik sem fog a bibliai Istenhez hasonlóan bosszutálni rajtad, csak azért mert nem hiszel benne.
A katolikusok nem merik megtagadni a Sátánt ???!!!
.Azt már régen tudjuk, hogy a katolikusoknak hinni kell a Sátánban/ördögben, hogy Jézusban és Istenükben is hihessenek. Ez előírás náluk. "II. János Pál pápa azt mondta: aki nem hisz a Sátánban, nem hisz a létezésében, az nem hisz az Evangéliumban."
- Tehát a keresztények a valódi sátánhívők, hiszen el kell fogadniuk a Sátán létét. - Nekem például a Sátán, kb annyi, mint a hupikék törpikékben Hókuszpók. - Tehát nekem semmi gondot nem okoz megtagadni a Sátánt, hogy nincs és mese az egész. - No de meg tudja-e tenni ezt egy keresztény???!!!! - Kisérleteimből az derült ki, hogy nem. Egy keresztény nem tudja megtagadni a Sátánt és nem tudja azt mondani, hogy Sátán nincs és mese az egész.
Mutassunk mi nem legalább jó példát nekik.
Tagadd meg a Sátánt! Jelentsd ki, hogy nincs Sátán és mese az egész!!!