Brandenburg: Mars Nuclear Explosions http://lifeonmars.pub/ Ez, mi ez? - hacc ccc... lenne az utolsó SHOW? - s végső...VASS ÁRBOLLGO FEVONYITÁS NYITÁS: UTOLSÓ FELVONYÁS SSS... 1.: Monduk megengedték ennek a gyereknek hogy ezt ... azt feltételezze...hogy EGY ÓRIÁS THERMŐ THE GERMŐ ATOM? - BOMBÁT DOBTAK A MARSRA MARS A A A... NA EZ LENNE AZ UTOLSÓ PUKKASZTÁSI LEHETŐSÉG.... 2.: Na... talán amit palesztinába ma... amit DOOMSDAY GÉPEK...SAMSOM AKCION X REAKCZION OK... monduk ezeket meg akkadályozni csak INNEN BELÜLRÜL LEHET... S ZERINTEM AZÉRT VAGYUNK ITT... na pösze hogy nem ebből a világból valók vagyunk...ami eddig minden gollóbist kezdve...A NAGY LEHULLÁS NE LÁSS SZAKADÁS... PILLANATÁTÓL KEZDVE... s Kérdelek akárki lánya vagy...mert csak az lehecc pac pac pac... ugg ősitén... ne ő sintér? - ami ha vesszük...akik szétranzcsirozták Magyar (e fődi) országunkat ...megyünk...hu huu huuuu...ajajjj...fekete feggette vonyat...vonyithatunk? -csiha ha ha ha csi ha ha ha csi... NA MOST ELŐL ÜL A... MACHINISTA...MÁR LENT LÓG A FENE FENEKETLEN SZAKA DÁK OK... S s kérdelek kis kerek ne csikorogj... pösze hogy bevágtad a nadrágféket...bügatya még az 1848 -s szabadság hacc... lobog... a gyatya egyik szára... tallpra... na a másik... szára... azt a mozdulatott...miközbe tallpra... jeee...hjova lett a züzhártya? EGY NAGY LÉPÉS... MEG EGY NAGY HOSSZUUUU.... FRÖCCS... 3.: Hogy valakik beverték a KÉT NAGY ÓRIÁS DOOMSDAY BOMBÁT... na ne legyezz már...ha maga annira bamba...Bamba a bamba dzsrrrrr... la bamba... s Jitt most a cincog a fábaszorult féreg... kjérdelek...monduk most is ... monduk ha lenne egy KEZDEMENNYEZŐ... NA ELŐBB UTÓBB TÉTLENÜL LELŐG A KARJA...FARKÁT BEHUZVA... DÖGÖLYETEK MEKK... ti is... isiss...visiss... 4.: Na da na pittám, mégis mit lehetne... CSAK ÖRÖK LÉTEZÉS VAN...AKI HISZ IS BENNE... AZ EGY ISTEN!!! - S HA ÉN ISTEN VAGYOK... TE IS!!! ADONISTEN FA PAPUCS... NA MOST AKI EGY EMBERT IS ÖLNI VAGY KINOZNI AKARNA NA NA NA... minden esetre... még jönni kell s jönni fog egy repcsés...az lenne a kezdet... ha 1? -mint a lunak... akkor van több is... s mondjad hogy szerencsés vagy te szerencsétlen... állj a tökürbe... én vagyok? Isten birka brrrr....
Előre pajtás, pajtás s kukorica pajta, van benne kukorica hejjj...rica rica kukoricza derce dcce dcce eccececeee... The CRUX! New US. Currency Law Now In Effect... Expert Says " Look Whos Going (gojok) Bankrupt Nex in america" (JEWusa) hejjj... rica rica kukorica derce ccc... 1.: Mjocst csa csahojjj...ne te neee... kutya csahojjj... ki döge (-dog -kutya) vagy? -na a legujabb ÁLMOMBA CSA ugg... A KIGYÓ RÁTEKERDETT.... E VASSÁRGOLLOBISRA... A SZÁJA A KÖRPATKÓMEDENCÉNKBE... DE A FARKA IS... NA A TÁTOTT SZÁJA... A DUNÁNTULON... BELE UGROTT REPCSÉS PITTA... KIS PEJ LOVA KI VAN KÖTVE... SZÜRKÖTÉLLEL POKRÓC...(MÉG GÖNGYÖLVE) SZÁJKOSSÁRRAL (SZEM ELLENZŐ?) NEEE....ZABOLA AZ SSS... NYEREG RAJTA... JA AZ RAJTA VAN... NA BEUGROTT A TÁTOTT SZÁJA TÁTVA KIGYÓ TORKÁBA... nem vicc... amit jobban a mi is ufo? --- na mi repcsénk s szerencsénk...hogy van legalább 1 repcsént mint a lunak... szóval az egész...jah, közbe a Tiszántult a farkábal csapdosná ná ná neee...csak beleakadt... na egyik vége...nagy nagy nagy farka val... farkával levert az ég lakosainak 1/3 át kozta... hozta...amiről szintén ha többet gyertek át...a mindennapi villogása... kása...forró de nem eszik e forrón a kályját...mi van kehelybe... tüzital talán... Nna csak azt akartam volna...ohhh.... igy senki se vehet komolyan, komolyan? - JAH JAH a javát...mint János Vitézünk valhalla... na a kardom ... két élü a torkába szegezve s át kéne hogy döffjön a lapiott feje s agyveleje kotyfolása... ahhh...na vahhon meddig tart...ami monduk HA MÁR MEGTÖRTÉNT...ugganés véletlen NIN!!! - MINDEN AMI TÖRTÉNT MÁR MEGTÖRTÉNT AZ ELŐ ( ÉLŐ??? ) TEREKBEN... ami igy könnyü volt azoknak, akik ... ténleg a jövőbe láttak... 2.: Ime egy ...10 prce se talán a feleségem: félek tőlled Istenemre félek tőlled... NA röviden... nélkülem már ... ugganés ÉN LÁTOM HOGY MI MINEK A OK KOK OK OKA ...S A TOKA...na a magyar ok...egyzerre mindenki mindenki ellen --- sazonnal MAGA ELLEN IS... et megtudják tenni ugy a háttérből... ÉRDEKES MERT AKKOR LENNI KELL EGY ELŐTÉRNEK IS...IGEN VAN!!! - na akik ezek... mjocsmá csak a KIGYÓ S AKIK A KIGYÓT LÉTREHOZTÁK ANGYAL OK? - AZTÁN CSAK BÜV ÖLT SUGERÁLT KIHERÉLT PATKÁNYAIK... ami monduk felsorakozhatnak a Mendelev vagy D(s)arwinyi állatok meg rócsok nyüvel moszatok...de amit HUMANOIDOK azok többet kicc nagy kövér sovny stbbb ---lásd fjekete s fehjér... na meg Rainbuuu...sinzetek... SZIN? - NA ITT BÜN? -MONDUK egg gicsit akik nincsennek hozzá szokva...meredek de mit tudunk pinálni... SZÓVAL ... a Magyar ok Istene...fidelem...próbálom megmagyarázni rázzni ... rumba csacsa csa...deegtgezerübb s csárdás tityi totyi tityi totyi... ketettő jobbra kettőt balra... balra hajts? -na neee...jbbra hajts s balra előzz...na IZSÁKOKNÁL (zsákok mi van benne..kilóg a lu lába) pont forditva... 3.: Na ezt később folltatom tatom atom a Tom... na Tamás báttya... na vak... azzal kapicsapolás hogy EGY HORRMADIK PARTI? - nem feltétlen Donald Duck Trumt ...ami monduk... IGEN IGEN VAN ÁLOM IS MEG GONDOLÁT LÁT...REN DŐRSÉGEK... ennek ellenére...láttam hogy EGY HORRMODIK PARTIS.. monduk EZT ŐK IS TUDJÁK...na menn egy folmsorozat. Messinger...(de a Dimiátion is ide vág) van a Jós ua aki látja a jövőt... az esememmenyeket ... S ÉRDEKES MA AZ ÖRDÖG ...NA BBu nem látja ...de össze vissza toszasság szegén angyalokat meg ...sss... NA HA MEG KELLE ÖLNI AZ ANTI KRISTHUST... illen nin!!! - meg nem is lehet...szóval AMIT AKARNÉK...na csak röviden...hogy JÖN JÖN JÖN ...MÁR A BIKA...MEG EGY HORR MADIK NÉPPÁRTIS... azt bizon meg lehet...előzni pl. Donald duck Trunp - pal?(zsidók vannak megette meg ette is isisss megett is) - ami monduk mégis...de lehet maga Donald duck ( siting duck kacsa) AZ AZ ANTI KRISTHUS...na az egy MAG -CSALÁDOS (VAN CSAK AZ VAN)LETT... amit még jobban kitrncsizsirozunk - majszolunk... szóval KELL EREDETILLEG DETTI LEGE... HOGY VALÓBAN EGY III. HORRORR... nincsak ha lett egy HARMAD DIK: MAD PEPOPLE... AKKOR ACCHILA VIGAN ... DE LEHET HOGY...MINDEHOGY... szóval van egy kunkor a a a ... hol a disznő... röff röff röff... Isten baranya jövel... tudod mint mikor Billy Gramafon ...
Örök harag... meguntalak... minden izrálerért? - mindent mindent bele bele... kendbele kint ccc... 1.: Uha muha...a NAGY ANYAKOCA HÁBORUJA hőseit lehetett látni ... eredetifelvéteket lehet látni... ami ha emlékeztek... 1990? -Bjéke-e vagy Hjáboru...de ha hjáboru az özvegy bakkecske ollan bosszujajajajajajjj... azaz HA MINDEN HÁBORU IS EDDIG... JÖN JÖN JÖN... CINGEK CINGE A FŐ CINGÁR? - VADIS A CIRÁLYOK CIRÁLY-U.K.?- S URAK URA... DAVID TRÓNA TROTTT- VILÁG UR ALMA... pösze az EGÉSZ VILÁG FŐ WARROSA UJ JER USA + RUSSA? JER-RUSSA DAVID CC -TRÓNA VILÁGURALOM NINCS UNALOM...na pösze te nem unod... U.N. DORA MULTE KRUMP LE DÓRA LE BUDYI BE DÁCÓ... ET CU DÓRA... 2.: EZ MIND... MEG A TÖBBI IS...CSAK A LEVEGŐBE... AMI MOST TÉNLEG MINDEN AMI ITTI TEREMTETT S JÉÉÉ...HOVA STOVA EWOOLVÁLT LÉNYEK...(nincsa előb bmindenki ki? - legelt volna? -smirna...) na kérdezzétek meg a a a...na az ITTI TUDOMÁNY MEG TURÓSZSÁKOK...(turós tuszók) IZSÁKOKAT A PESTI ZSÁKBA... na az egész ami ténleg ha azt mondom DUMA? - DE LEVEGŐ LEVEGŐBE LE BŐGÉS HEBEGÉS AZ SSS... HANEM EGY NAGY LUKAT HOZTAK LÉTRE... AZ ANTI ANYAG... amit... mi vagyunk a lukba luk luk lukadtán ki lukad tán kán kán kán...vagy ki lukasztottak szellel az üreg bennünk... mitől van huzat sss... f ff fff...fu a szél ki tudja jeee...honan s hova stoba...? 3.: Iraq? (U ruqik) - s a kislány...aki miért bántNUK ezeket...hiz ezek ollanok mint mi...ami vissza 1 pinnyalatra... ugg Szadam papa meg a fiai meg u -ruqik... mukik...jól nézünk mi kik? - tehát a FA SZÁD -OK URALMA... na nem voltak SZÉLCSŐ SEGGESEK...nincsak A SZAUDI MEG A TÖBBI NAGY HACCA JACCACA JACCACA NA MAGÁT MEJÁCCA... AKIKÉRT AKIKKEL MA IS...de az uruqiak jak hak jak...na monduk VAN OLLAN 8 CSODA SZERKEZET A KEZÜKBEN...amivel meg van oldva a NÉPEK (itt az olaj unkle samu ((amcsit leszopva midnenki szopócza)) bika buuu...) SZABAD ENERGIA ELLÁTÁSA LÁSSA... MEG KI TUDJA MÉG MIK... Kretőt megemlitek a VIZI ORGONA meg a KÉK KŐ!? - EH MI A KŐ??? 4.: Okvetlen iraqut... vissza vágjuk a kő korszakba... na ha NEM...rögtön Libia meg mjocst...na hogy IRÁN??? - s kérdem... ugg az I. WALLAGHÁBORU BIZON IZRÁLER...kjérdem...ha ők nem tudtak előbb nevet adni...ugganéz ha mennek ...a zsidók palesztiniába...(nincsak ha én menek magyarországomba...akkor nem Turkeszán Cuplerájba???? -hanem Magyar Ok országunkba van az én hazám de népem először akkor is ha már...mindenk átvedlet lett...??? -czigán hal a vizbe hall???) aha... naaa... előtte hogy kikiáltják hogy a WALLAGURALMUK UKK MUCK FUCK... MAGA MESSIAH AHA AHAHAHAHAAA... CIRÁLYSÁGA HA? - NA VALAMITY...AMIT PÁR NAPJA: RONALD DAK TRUMP: IRÁN???-: TRIPLÁZNI KELL A GAZDSÁGI HURKOT...(ja de kina meg a ruszkik pont...???) UGYIS NAGYON GOOD???- ÉLET VAN IRÁNBA...HA MOST SZABADJÁRA ENGEDITEK...vissza hogy az u ruqik a leggazdagabb brancs az egész földön...ugy ahogy vannak... kell hogy emlékezzetek...na MI LESZ HA HA HA...A VILÁG NÉPEI SZEMET KAPNAK NAK MAKK FUCKK... HA EGY IS KIUGRIK A KIGYÓ GYÜRÜBÓL AMI ELEINTE KÉT KIGYÓ NAGYOLVASTÓ KEMENCZE...DEEE... NA A RUSZKIK ... NEM HAJALNDÓK AZ IZRÁLERI EGYNAGY OLVASTÓ KEMENCE... HA ÜK IS BENNE... AHA HA AAA... 5.: Vicca a NAGY ANYAKOCA DEZERT WRRR... na 2 óra allaht 4 ezer bambázó több bombát leszór az u ruqijak jak jak... mint az 1 s 2 wallagháboruba együtt... De még az öreg BBu? - izráler fontosabb JEWucsánál...(gondold te több vagy mint... ???) ha megengedjük hogy SZABAD ENERGIA... többek közt COULD GOLULD? - FUZZIONNAL IS...MI LESZ JIZRÁLERREL LERRY FACI LARRY? Na ollan régészeti kincsek vannak...amit nem lehet ...hogy a barom állatok meg szimatoljanak aha aha ajjj...jajajajjjj... 6.: Ma törki elkezdte a kurdokat bombázni... na ha vissza lapuztok...ugganés izráler... FIDELJÉL MERT IZ RÁ LER??? - monduk eddig két nagy OLVASTÓ KEMENCE... MA MÁR 1 MINT A LUNAK!? -szóval az egész 1 1/2 bilcsi arab... le lez blombázba s elkerketve... ollanyira hogy ami tUpina közepe... egy nagy fekete feggette luk...bzzinga hat hat hat... Na 1 pinnyalatra... IRAQ TOTA U.S.A. KÉPMÁSA VALA... ??? Na most jön a banádé... 7.: Ollan hogy U.S.A. eggáltalán 1 pinnyalatra is volt??? NINDZSA. MINDEN EMBER EGYENLŐNEK MÁSIK EMBER = MINDEN EMBER = 1 EMBER MINT A LUNAK? NA HA VESSZÜK... VALA VALLA GOD... NINCSAK AZT VERI AZ VERI KIT SZERETI DE SZERETI... NA ITT HOGY HOGY ... SZADÁM MEG HJÁZA NÉPE... NINCSAK EGY CIRÁLYNAK... VAGY AKI A MÁSIK EMBERRE CSAK KACSINGA VACSINGA...KJÉRDELEK MI VAN ITT... KIMENŐ VAGY BEMENŐ??? Ollan hog ANGOL CIRÁLY FACÓ CIRÁLY LÉPTET FACÓ LOVÁN... na ami banádé...ki hallot a 8? - legalább szabad energia mütyörkékről...aztán ollan kincsek meg leletek... ami a MAGYAR OKRA MUTYOGATA... NA CISS COMA...KÖSS FEL A GATYÁD... Isten juha... az akolba??? -neee... braccka... ui. udi felis meg leis isiss...ismertek: kezet bántólag nem emelsz senkire... kárt nem teszel senkibe de semmi... ez ha nin benned... beled... naha mégis...akkor rögtön a hellesine irtózatos felelőségre vonás...nin vonyitás...
Napkitörések s áttörés...mminden titok a sötétben Napra atik etik tatik nem számit a taktika jaccaca jaccaca jaccaca... vettetik tik, mik? 1.: Ime megjelent A NAGY KIGYÓ? -vicca hogy volt a Veres Kigyó -sarkan... meg a a a... GrÉj? - ezt nem is tudtam...na most ahogy előjött... LÁTOM RÁTREKERGŐDZVE erre a Gollóbistra... nos amillenek látom... először is, mi a levegőbe vagyunk! -mert a KIGYÓT ENEGIA MEZŐ VESZI KÖRBE...(mi az energia mezőjén kivül...ugganis Jézus: a levegőbe magamhoz emellek bennetek) Nnos maga a KIGYÓ VONALA... nagy gyürüző ELSZIVÓ BERENDEZÉS... hogy milyen nagy...akarnám megmutatni nektek...(na közbe most a GYÜRÜZÉS A ENERGAI ÖCCPONTOSITSA HOGY A MAGYAR OKOT VÉGLEK ELNYELJE DEEE...) ami érdekes mert AMI ENERGIÁT TERMELÜNK EGYÜTT EZ A GOLLOBIS...na kb. ha vesszük csonka magyar határokat...akkor ha a Feje a Dunántulon... NOS A FENE MEG FARKA...nincsak az ELŐBBI KETTŐNEK A FEJE...fent fent az ÜRBE...tehát ha jöttél vissza e vassárgollobisra akkor messziról lehetett látni tisztán! -Nos monduk a fene meg farka...(fene fen feje) monduk most nincs az ürbe... NA HOL VAN SZER -VÁROSUNK? -ami kétségtelen a FŐ VÁROSUNK LENNE...ami nem feltétlen...de monduk SZER -VÁROS = AHOL JÉZUS TANUK...UGYANIS LÁTNI...ezt rögtön mit értek allahtta ta ta ta...hogy EBBE A KIGYÓ SARA HUDA MÉRGENYÁLA GENYA KEVERÉKA S BŐRBE... én tota elvesztem...na itt van, az egyik amcsi gyerek bemen a ZSIDÓ -CHRISTILÁNYOK PAC PAC PAC...CSÖRCSBE (zsinagóga...hizz ha temlom lenne akkor nem zsingagóga...ollan nincs NEM ZSIDÓ GYÜLEKEZŐ (AZ JITLER LENNE) ---TOBORZÓ HELL...na zsingagóga...s lelő egy pár... UJKELETÜ ZSIDÓT... na esetleg beoltódtak Ábra jám bozontába tóba stobi? -stbbb...) -monduk én mondom Édesapám, én megölök egy kommunistát..na annyira...képzeld el...kirugnak... majd kitiltanak minden K.G.S.T. ataista -kazár -zsidó UNalmas oskollákbuuu... amit te mjocst hjod éreznéd magad? - Na Édesapám: én megölök egy kommunistát.... fiam!- ne csak egyet...hanem akkor már mindet...NA FIDEZUZDA...mert miért nem lehet...UGGANÉS ezt is közelebbről...na ebbe be kell tudnunk NUN? - mig mit gondoltok mirét VAN CSAK NEKIK NUKUK??? - na te nem ...tötön curnád magad...vaggis te egyedül... na nem fog senki FOGJUNK FEGYVERT...(gondolkozz.... na ha mégis akkor BELÉRVENEK EGY PÁR NUKIT... GŐZTÉL JAH ÖRÖK TÉL, TAILOD LEÉGETT HOGY HUZOD BE) IDE VELED RÉGI KARDUNK... 2.: Mjocst csak...hogy LÁTTAM A NAGY KIGYÓT ERRE A GOLLÓBISRA RÁ TEKEREDVE... CSONKA GYUNY...HJÁT A GUNYÁM HJOVA JEEE...TEGYEM... nincsak ha belénk van ÉGETVE A SZIVÜNKBE MAGYAR OK ISTENE ORSZÁGAINK LINK LANK LAKATOS... azonnal van lenne TÖBB...igen mert ITT VAGYUNK AMI...INKÁBB AMIT KÖRBE KÖRBE VESZ AZ AURA -MAGNESES TEREK -TEREINK MAGCSALÁDOK = FRIGYLÁDÁINK...nincsak amit a mi MENNYEI MAMÁNK +ATYÁNK + JÉÉÉ... JÉZUSUNKBAN AKI ÉL!!! - TE GONDOLOD HOGY EZEK AKIK...EZT A KIGYÓT ETETIK... NA MIRE KE FFF...ÓH MILYEN SZENT ÁLDOZAT...nincsak azért akarom hogy 1/3 -da a vastagsága a KIGYÓNAK... KJÉRDELEK AZ JEWucsa ARMYK MI??? - MEG MONDUK MJOST AZ EGÉSZ FÖLD ORSZÁGAIRA RÁTEKEREDVE A NAGY KIGYÓ...AMI SZISZTÉM IS...ami na jewRussa már nem...dehogynem...NA EZEK EGYMÁST LENYELNÉK MEG LE IS NYELIK... LÁSD KAIN MEGÖLI ÁBELT... ROMORULSZ MEG RÉMULSZ...na most a KÉT NAGYSÁRKÁNYKIGYÓ LENYELTE... na az érdekes hogy vannak a KAZÁR FAJAILAG NEM ZSIDÓK, MEG A JERUSÁLOM ARAB MUZULMÁN ...na az igazi származékai ÁBRA HAM HAM HAM...na a fajilag arabok!!! - a zsidó (faj) is a jerusálemi mi, te is?- bizon arab!!! 3.: Közbe... de igenis a FŐ NACSALNYIKÁK JEBBUSH MEG ACHILLA... MIG IRTAM HOGY EGY HOORMADIK PARTI...VEGYÜK HOGY AMI ITT MJOCSMÁ A FEGGETTE FOGVA NA SZÜRKE??? GrÉJ??? SÖTÉT ÉJ S TELE A BILI? - na betört a HORRMADIK NÉPPÁRTI...HOD na ahod leirtam...noccs ...pontosan HOGY IRÓDTAK A PRÓFÁCZIJÁ JÁJÁJÁJJÁJJJ...NINCSAK AMIT BITTA MONDOK...ENNEK VAN A MAGNETITKOS HÁTTERE...nincsak nemrég amikor kezdtem...hogy van valami ami a fene fen neee...hod a fene fene megette hátterre... terek...nem szurok... nem de beterek... minden óccalgot... nem neee...megpucolom az ócclag ablakot...mi van a kirakatba ba ba bbb... Innenn... jól tudom egy beköpésemet se felleztem be eddig...DE AZ IDŐ ÁLL...HA TE MEG ÖRÖKKÉ KÉ KÉ KÉK... aha... Isten barma... neee...juha beee... na a kávém elfogyott kávé cummm...Krista sirját se... őrzik ingyen...
Magyar ok jövője? - jöjj elője (elei, hátulsó prá előre fsss...) s mi az elő jele...kinok, kin ok, kin ok, mint aki terhes? - szülni, meg szünni... ami szin? - tén -tény, bizon A Magyarok Örök EgyIstene fénye... vagyis ki kell tudnunk GONDOLNI - ÖLNI NAGUNKAT KI KI KI...MAGÁT A SÖTÉT ...P.Cze! -gödreiből vagy bele Dögölsss... S.O.S ESS O ESS... ESKÜ... ESS KÜ...A MAGYAROK ROK? -ok? ISTENÉRE ESKÜSZÜNK... 1.: Figylitek hogy beletudom magam lovalni.. ugyanis amit TUDVA TUDOK NEM DUDVA...NEM TUDOM DUGDOSNI SSS... na többet senki nem tud értünk tenni...enni... mint KI A VAKOK SZEMÉT MEGGYÓGYITÁ VALA... Nona... ha a szeminkkel nem mü? - kezdünk látni...az bizon a MAGYAR OK JÉZUSA FÉNYE... Jami jami jami...szeretnék szerelmet vallani...na az hogy MAG -CSALÁD OK = JÉZUS OK = M A G + SZEM -EGY SZEM GYEREK... na lássuk ha felraktam hogy fog begyünni... amit most ujból... FIDELITEK... Donald Trump, egy korty szeszt nem iszik... mellesleg már 25 ollan bravurja van... na akik tota tanulunk urai lenni (magunnak az akar másokon élősködni???) az érzékszerveinknek... na az a VALAKI A JÉZUS ÉN...nos Jézus nemhogy hasonlónak kell lennünk...tehát NEM KÉP MÁS!!! . HANEM OLYANOKNAK KELL LENETEK MINT ÉN!!! MAMA APA (FÉNYMAMAATYA) GYEREKE ÖRÖK EGYSÉG... 2.: Na mit akarzz pifftám? - hját monduk...ZERINTEM NEM LEHET SENKIÉRT TÖBBET TENNI...MINT HA LEHUNYTA -BECSUKTA SZEMÉT...NA AZONNAL SZEMÉT A SZEMÉT... PUSZTA A PUSZTA HEJJJ... na annak kell vezető, VAK VEZETI A VILÁGTALANT...na ami nekem DÖGLTESSEN RÖHHELLES... ahogy reagálnak...NA A GÉJEK VAGY GrÉJEK JEK JEKI JEK... nos... még Nixon -felesége... AMCSI ELSŐ EMBERE...NEM LEHET ELVÁLT...(MELLESLEG AZ IGAZI AMCSI ARISTOKRÁCIA SZIJA SZIJA SZIJA...NA IGAZI MAGYAR OK OKOZAT TESVÉREK NEM ZSIDÓK??? -HIZZ MINDEN EMBER EGYENLŐNEK SZÜLETETT...na itt egy vala vall God világ röhely...O'Malley: ALL LIVES MATTER...MAJDNEMMEGLINCSELTÉK NEW YORBA...NAPPAL S NYILVÁNOS HELLEN NA NEM FGGKETE HJÁZ) nincsak mi magyar rok rokkenroll.. mi mi mmm...VELEM KEZDŐDIK CSAK KEZDŐDHET...Most kezdődik a most kezdődik mjost... a Tánc... TEHÁT HJA VALAKI SZEMÉT KINYITOTTA... ami nem fog menni ming TOTA NEM KEZDÜNK URALKODNI ELŐBB ZERINTEM A NEMI SZERVÜNKÖN...TOTA KI KELL TUDNUNK KAPCSOLNI MEG MIKOR ... HA BEFOGADTOK EGY KIS GYEREKÉMET...(ENGEDJÉTEK HOZZÁM??? AMI JÉZUS DE MAGYAR OK MAGCSALÁD O...HISZ A MAGYCSALÁDOK ÖRÖKKÉ LÉTEZNEK MINT A MAGYAR NÉPMESÉINKBEN SANTA PIT ÁTKOK ELŐTT...) NAGY JUTALMATOK VAN A MENNYEKBEN...MERT KISGYEREKEKÉ (FÉNYMAMA -ATYA NÉLKÜL...NA FROMAILAG MINDENKI AZ Ő GYEREKE DEEE...) A MENNYEK ORSZÁGA...NA MOST KELL HOGY MINDEN GYEREKNEK LEGYEN...na most itt van...talán első tagozatos voltam... már erősen galamboztam...(kresztészkedtem szemeztem oltottam a virág fajtákat meg dümőcs fákat) mert bennem van...mi lesz ha ezt a ketőtt össze párolom... ami ma is minden az ÖRÖKLETES TULAJ... DONORSÁG...mégeggzer...AZ HOGY NE ÖLJ GONDOLÁTBAN...NA MOST NEKED EZEN KERESZTÜL KELL LÁTNOD... HA NEM ÉN MONDOM TAPASZNYALATBŐL ELVESZTÉL ... NA MOST... ezt nem foltatom most...mellecsleg... röviden arról akartam... 3.: MIKOR A MAGYAR OK IGAZSÁGA...akkor te a MAGYAROK ISTENÉVEL EGYENLŐ VAGY S EGYNELŐK VAGYUNK...na ha nincs halál többet...NA micor arról beszélünk...mit hoz a MAGYAR JÖVŐ... ha nem tudjuk mi az??? - ki az??? -ami lehetetlen hogy azok akik kezdenek kapsikálni... pss pss psslákolni...hogy ne látnák azonnal...hogy ÉN AZ ANYAG FELETT VAGYOK VAGY OK VAGY OK??? - AMIHEZ RÖGTÖN... SZÁMOMRA CSAK ÖRÖK LÉT X ÉL LÉT... HOGY CSAK ÖRÖK LÉT ...HA LÁT AZ ILLETŐ... na ahoz...VISSZA...mind a mai napig nem változtam...na ezt még had villogjam jam jammm...beee...EGY FÉRFIRA S EGY NŐRE MENNE (IGEN IGEN EZ GENETIKA S NEM VÁLTOZHAT ALLAH PILLA) VISSZA MINDEN!!! MAGyar? -Na most ha az illető MÁSOLAT...akkor EGY SZOBORRA... NA A NŐ S NŐI NEM...AZ FELETTE VANNAK MINDENEKNEK... TEHÁT HA NINCS NŐ? -NINCS MAGCSALÁD... S DE NAGYON NEHÉZ HA MEGRONTOTTAK -VAKITOTTAK BENNÜNKET...(MAGA A GRNETIKA SZEMINKET...NINCSAK MÜ...HAZUDNAK BESTIÁLLAT DÖGÖDEN KIGY MÉRGET MÉRGES KIGYÓ VERNEK A TORKUNKBA... MEDDIG???) ami nehéz...ugganés MAGA A MAG -EREDET...vegyük ami másképp nem lehet...ahogy az EGYED KELETKEZIK... azaz kell hozzá MAMA -APA!!! AKIKET SENKI EL SE SZÉT??? - NEM VÁLASZHAT HAT 666... FENEKÜNK PATTOGHA HA HA HA... Innennn... ... na mindenki akiket el lehet válaszni feleségétől s férjétől... azok nemcsak ők... HANEM UTÓDAIK IS MAGTALANOK... na az itt a prücök... NOS MAMÁT - PAPÁT SENKI SEMMI NEM HELLETTSIT SIT SITTI ... Isten ...n aha van neki barma... ZERINTEM NIN!!! NÁLUKNÁL KISEEBBET KEVESEBBET NEM TUDNAK RPODKÁLNI... NA FIDELEM VAN AZ ANYAG...MOST TE KI LOVA BIRKA KECSKE MEKEKEKEEE... CUKA -KAPPAN JÉRCE PAC PAC PAC... ...pinom volt a kévé... nyam nyam mmm...
Repcsés csé csé csé... szerncsés Piffta a Fehér Lovát ugratja... vágtat az Ég szine tükrébe... de látható János Vités Illuskájájájájjjj... megtalálta...az Él lét tó vize tükrébe, Én édes Illuskám kám kám mmm... 1.: Mikor ...talán első osztályos ...kicc srácc voltam... a zsebembe tettem egy kis tükrüt...s jól akartam kinézni mert nagyon szimpatikus nem patikus... na most (most?) 2000 -ben mikor otthon voltam... a patikus néni...(ő ismert... én nem emlékszem) tudodmit kuss... mert én most sem hiszek Istenbe... na monduk NEKEM VAN...DE AZ AZ ENÉM ÉN ÉNEM...gülümbü jó hashajtót adott... képzeljétek el..megérkezek pénteken...még szerdán mindig nem tudtam székletelni...ami vissza men...AZZAL MEGINT MEGJELLÜLTEM... nincsak nem öltem?- HEGY EZ AZ ÉN FÖLDEM...AMIT A MI MAGYAROK MAGYAR OK ISTENÜNK MI NEKÜNK ADOTT... na az a lány...(akik nagyon kedves volt hozzám...de eddig minden nő...azok is akik nem magyar ok??? de azok, szerintem minden nő magyar ok) hihetetlen mert többen az ÁLTALÁNOS ISKOLA OSZTÁLYTÁRSAIM KÖZT...VELEM FENT VOLTAK A MI MENNYEI ÖRÖK FÉNYHONAINKBAN... na ez volt a szimpátia... s Jah... a tanitó néni (zsidó) elkapott s elnevezett tükrös zsigának...de mégis Pfff... jön már a bika... zizi bizi disznő töki-nek hivtak...(tisztán étkeztünk...ami nagyonfonos (fon = báró de bórri is) hogy megtudNUK...csak egy pár éve...még mindig voltak OLLAN MAGYAR OK...AKIK MENNYBE F FF FFF...EGENYEST...CSAK AZÉRT...KÖZDENI ÉRDEMES... ÉRDEMES?) nU na Budapesten meg ricsinek...ami ténleg ...sok pénz csináltam de nem tudtam vele kezdeni semmit ...mert ...NA A TUDATUNK ALATT... MI EZ? - S MIÉRT? -MIK S KIK VAGYUNK...NA EZ FONTOSABB KÉRDÉS BENNÜNK HOGY MIT ESZÜNK ISZUNK... NA MOST EZ TOTA... ROBOT REND...AMI HA VESSZÜK MAGYAR OK REND = MAG CSALÁDOKBA MINDEN MAGCSALÁD EGY ÖRÖK NAGY -MAGOK MAGA CSALÁDI NAPCSALÁDI LÁDA MÁGYJA DE MÁGUS JÉZUS CSALÁDUNKBAN... 2.: Amit akarok mondani... bna kapra gyütt...ugganés ami most menn... na pösze...engejétek meg rövid előzmennyezet himezett hámozott... h morba vagy ááá...mor morán...nincs szoprán? Emlékeztek rá...na amit eddig ÁLMODTAM HOGY EZ LESSS... MONDUK AMIT MÁRA...na azt nem tudom leirni...csak közelitőleg...s monduk mikor fog bekövetkezni...NA HA VISSZA A MAG-CSALÁDAINK ÖSSZE SZERVEZÉSÉRE...AMIT A JÉZUST TÖRTÉNTEK MAGYAR SZEMPONTBÓL...fidelem... CSALÁD ORIENTAL OK...na az oroientálok tál Édenkertesek ma is...MEG MOMNDUK...na ha akarunk GYEREKEKET...ami monduk mi azért KÉRTÜNK KÉT GYEREKET...NA A MÁSODIKAT HOGY AZ ELSŐ GYEREKÜNK NE LEGYEN EGYEDÜL... na most a második gyerekünk KÜNK??? - fideljed mert az hogy KÜNK AZ LÉLEK KÜ... amit mondok...hogy kértük...AZ A... FLESÉGEM IGY LETT ... ENGEM TE NEM TUDSZ LERÁZNI...azonban ha nem lenne a LÉLKE KÜ ÖRÖK HÜ A MENNYEKBŐL FELESÉGEM...amit abcullaultr metudtok érteni...sőt AKI KI MERI NYITNI A SZEMÉT AZ RÖGTÖN LÁTJA IS MEG MAGÁBA IS LÁT... de ezt nem tudom most folytatni... amit akartam hogy HA VISSZA A MAGCSALÁDOK URALMA ITT IS MINT FENT...NA AZ NÉLKÜL..CSAK VAKTUKJAIK CUKA JÉRCÉI VAGYUNK A CSALÁD TALAN OK MAGTALANOK MAGTALAN OK...amit ezt innen... ha lesz időm...na ezt AZÉRT A MENNY VÁRHAT... DE NEM KÉSHET... MOMNDUK MENNYBE MENNI..RÁÉRÜNK ARRA MÉG MIKOR...TE STOBA... 3.: Na Donald (miko dak én kacsát ((seting dack)) értem) na irtam hogy ...lecc valami razzia...ha most irtam hogy LÁTTAM A FEKETE KOROM SÖTÉT KATALIZÁTORT... NA MOST AZ LEHET HOGY VILÁG GAZDASÁGI ÖSSZEOMLÁS LÁSS GOLDA MAYER NÉNI... HA AMCSI NEM HÁBORUZIK TÖBBET ...VILÁG GAZDASÁGI ÖSSZEOMLÁS S PÖSZE HÖGY ...NA III. WALLAGHÁBORU DE EZ IRTÓZATOS KÖVETKEZMENNYEK NE MENNYEK...AMI A TOTA ÖSZHATALOM HA 1% -CONOKON BELÜL, ANNAK IS A KICC ZIZI (IZRÁLER MINDENT... EGET FÖDEKET ÜBEREL) BANKDA A KÖCCPONTA.. na most vissza...hogy azok abci ultra a lehető legkőserebb lét forma ..ami vicca... meggátolni hogy most VALAKIK KIK? - NA MAGCSALÁDOSOK UGGANAZ...NA CSAK EZEK...értem ...HJIJJÁBA DONLAD KACSAK TRUMP... s ami mnincs más...mint egy az egyben felvenni a kapcsolátok... na MAGCSALÁD OK... itt nem számit ki voltál mi voltál ...HANEM KI VAGY!!! KÁZÁKÁ FÁ! Mellecsleg...na elhadrtam...HA NEM VAGY MAG - CSALÁD ORIENTÁLT..TÁLTOS...vigyázzunk mert a HUN OK...cigoru egynejüek s férjüek s örök hüek amibőlva hölye vagy...monduk ha ...Szdhártyás -Buta...ne ezek tota amit mocsmá GRéJEK ÉJEK... értem, maga a kurományok mindenütt...s akik NEM MAGCSALÁDOS ORIENTÁLTAK...azok ÁBRA GÉJEK?- vagyis TOT GÉPEK PAC PAC PAC... Ha megengeditek...akkor ...nem szeretnék ollat...hogy valaki ne JÉZUSUNK SZERETETÉVEL TETTÉVEK IS...JÉZUS SZERETETE TETTEL TÖRÉNJEN MINDEN DE MINDEN KIÉVEL... MINDENKIVEL... AMIHEZ SZEM = MAG? - SZEM---AZTÁN ADDIG CSIPÁKOLS CSIPPEGS CSIVÁKOLSZ MIG LÁTOK LÁTOK LÁTOK...DE NE MOND SENKINEK...HANEEE... Isten báránya meee... megellet lett... uj bárány... brrr... csak a szóre s ki mi az őre brrr...
Hejj jeh jeee...hobi bbb...beee...minek men...e -világ? - legerősebb Omrrr... haza Kenyába... ha ha hazöjössz jössz...akor pofa be a a a... gyikot a róza szinüt levertétek JEWucsa torkába te kába... de ha csak krükk...mensz azonnal vissza... JEWucsába csicsásba bbb... 1.: Na én kivánzsi dó re mi fa... Kenya 10 milcsi Christi lána pac pac pac... egy krükköt nem akar a rainobuuccokról hallani...s azzonnal mensz vissza... na érdekes lesss... 2.: Prószáljuk U.K? -az idők szagát megérezni...amit csak ugy érintek... ha jobban odafigyeltek... JEWusa zsidósága is... izráler... na mi haszna lett U.S.A. -nak... a világ népeinek izrálerből... figyelem, nem vagyok sem a zsidók ellen de az arabok ellen sem...azonban A HUKLLARABLÓ ARANYBORNYUS NYUSTYU PÉNZIMÁDÓ MÉRGES KIGYÓ FAKZATOKAT...na iraquknak... talán ott vesztettünk ujból... azonban még az arabokból is több haszna van az amcsi -zsidó központu főleg szisztéma LOW A TÓRA... ninsak San Francisko menedék város...na azt honnan szopták...csak bem Uncle Samu nagylábbuja ujujujujjj... Na jó ...ELMÉLTETILEG TÉNLEG SODOMA GOMORA MÁR RÉG 2000 ÉVVEL EZELEŐTT RUTTY... DE AZÉRT A GYAKORLATBAN...nincsak csak mindent... kigyó békát... gyikot... közte mérges kigyógyikozik is...csak ugy leverik a torkunkon...amit még fel lehetne ÖKLENDZENI NI NI NI... szóval MI HASZNA VOLT JEWusának Jewulcsa...h abemenek a szobádba... Villanáramot vezetek... de monduk TESZLA... n atota igaz hogy Teszla... fideljünk mrt MINDNNEKNEK AZ AL LAPOZATA MAGENTUKUS -VILLAMOS ÁRAM KÖRÖNCZI...FIDELEM AZ HOGY CZICZI... ha átgyüttük a mi is ufók is vagyunk...na figyelem... az ufók egyideljüleg megjelentek izráel cirálysága nyélbe ütésével... SORES A MORES...ami monduk legkésőbb AZ IDŐ BE... S LEZÁRÓDOTT 1948-AL ALL! - ÉN ARRA FE...UGROTTAM BE IDE...HOGY MAGYAR OK...PAJTIK, NE CARJ BESE DE NÁLLAM MÁ CSEPEGI... na most izráel meghellenésétől EGY GENERRÁCZION s valami ollan történhet mint soha ... NA AZ UFÓKKAL...MOST MEGNYILT AZ ÉG NEKÜNK... n ahogy lehet többet bezádni az ÉGI KAPUT AMI NEKIK KAPUT??? - ami feltétlen közel de a mi késik nem mulik nyulik... a FIN GOD...VALA VALLA GOD KINBA... FINITA X FINÁLÉ... 3.: Na sok jelenteni valóm van...nincsak mikor mondtam hogy egy minden szinü -vérü keveréke felszáll a magasba... azt is mondtam hogy NA SEM NEM FÉRFI SEM NEM NŐ... de ez menn mindenkire...mert ez ami itti mojmoidomok...ezek a SZÜRKÉKEK -FEKETE LEPELLEKBŐL VANN ...ÁLLATOK BESTIÁK ENGENEERIZVA...amit még jobban...nincsak MINDENKI AKI PÉNZÉRT VAGY ÉRDEKE KATTOG...AZ MINDEN INTÉZMÉNY (ŐL A ZIZIK AZ INTÉZŐINK) LEGYEN VALLÁSOS VAGY EZEK ÖZZVEGYÉVAKAVAKABBAKAKKACSEGGEG BOSSZU MENNASZONÁI... EZEK TOTA SZÜRKÉK...(GrÉJEK... FIGYELM MEG HOGYAN ÉRVELNEK) igen igen AZ A MISSINK ..VAGYIS AZ A LÁNCSZEM...nincsak miért jelennek meg a semmiből a magassabb organizált lények... deeee... na bitta... látjátok hogy valami ollan... hogy mire a választás ... NA MAGA AZ IZRÁEL ÜBERÁLL HADIPAR... MAGÁT IS... ISISSS...tötön lőtte volna... NE VISISSS... Isten baromja brmm brmm brmmm...
Mi ez? Miért? Ki? - aha ki innen... vagy mind meghalunk 1 szálig... szá szá szá...madárrr... 1: Meglehet- e mindent pontosan tudNUNK s az lenne az a NUK...hogy hjijjába halmoztátok fel izráel meg most csak akik... kik s mik??? - Na a PÉN ZZZ...nincsak akinek PÉNZE SOK... na PÉN = KIN!? ZZZ... moduk PÉN ZZZ...ZIZEG KUTYA VAU VAU VAU...DE KI AD NEKIK ENNI? Nos a PÉNZ? - AZONNAL OLLAN KIN HOGY VAGY KIN VAGY KINBA? VAGY BEN A FARKAS...KIN A BÁRÁN... 2.: Okvetelen OLTÁROZZA ... a legutóbbi látomásom másom? -látó másom, az meg hogy lehet...na amit látomásoknak hivnánk...azt valóban vannak akik ezt? -miez? - miért? - hogyan...már nem érdekes...hanem vannak akik a III. MENNYEKBE is be tundtak menni... állitólag Saul rabbi is, aki ha volt a III. Mennyekben... akkor én vagyok ... A csongorádi grád, -gulya de mulya...ha aki azt bevette megette...az boza Saul rebbi megett...de megette...pu!- ááá... kivagy? - lőttek pu! - de hogy ááá... 3.: A kérdésem...hogy kerülhetett a szemita rabbszolga világnézet - szemlélet - elmélet -gyakorlát alláh az egész emberiség??? -Na ezt hogy érted repcsés piffta sok mufftott vedelhettél ...te ittál már nektárt...amit otthon csemege szőllők fajtái végtelene... Ahhh...a feleségem vahhalllol találát NAGY ROPOGOS SZEMÜ SÁRGA PIROS CIRKÁS CSERESZNYÉT...ami otthon mig volt a kertben x kertekben...mindig a fák tetteje...mádárlátta ... ami ha ennek van valami értelme...akor vicca az MAGYAR OK KÖRPATKÓMEDENCE ÉDENKERTJEIBE JIBE JIBA VAN HIBA, S HOL? 4.: Kérdem...nem vagyok SENKI ELLEN MEG SEMMINEK AMI JÓ NEKÜNK ELRONTÓJA TÓJA... nincsak bajba lesztek ti is a vizzel...na na na... az egyik aki volt a Holdon... amit jövendőlt hogy MA AZ IGAZI BABILONOK LON OK...nincsak maga a szó már ...mikor a sötétek...na MARDUK -nál állitóleg de LOAN ...vicca az apósom...nincs pénz...mindenki fél tőllem...s mondom semmit se tudunk kezdjuk azzal...nos nekem minden PÉNZ KELL...MIKOR MINDEN PÉNZ AZ ENÉM...CSAK AZ ENÉM...AKKOR MINDENKINEK ANNYIT ADOK...AMENNYI NEKI KELL...DE MONDJA AZ APÓS...NA NEMSOKÁRA MÁR...NEM VAGYUNK SE ROKONON SE APÓS SE ANYÓS ...NOS NEKI IS MIND KELL...S Ő MINDENKINEK CSAK KAMATYOS KAMATRA...figyheljétek...ez menn attól a pillanyattól...mikor az a név..VISZIK ILLONONÁT HONÁR HON ÁT ...LOBBOGG A HAJA HAJJA HAJJA HAJJA...BABA MEG ILONA ZÁLOG HÁZBA ZÁRT DOOR ZÁ DORR...MIG MEG NEM MEG FIZECC CCC... LOAN??? - nos közvessétek őket...na már előbb beszivárgott a CZIBERGE BANDA... (nem látol???) hogy hogy hogy... 5.: Régebben irtam hogy MEGHELLENT JEWucsába egy ollan mint Donald dork Trump...aki... na Ron Paul-nak tota az ellenszere... Noca poca...CSAK MAGYAR OK = JÉZUS OK ERKÖLCS...S BECSÜLET...AMI MEG KELL JELENJEN...JÖJJ EL ÁDOTT ÜDVÖZITŐNK... SZENT KÖVETE AZ ÉGNEK...DE AHOZ EZ A MAGYAR OK = JÉZUS OK ERKÖLCSÖS - TESTVÉREK...NA EZ AZ EGÉSZ FÖLDÖN VICCHANGRA TALÁL...S MONDHATNI RON PAUL... EZ AZ ÉGI HANG GOD VALA...nincsa Donald dork Trump... én szeretem de szeretem a buzikat is isiss... meg ...na a házaság törőket...??? - mórera tani tani tanta...na az az...ha egy házasságot HÁZASSÁG GOD kot kot kot...megengedünk hogy A kár hogy egyet is szérverjenek...akkor ODA LU GOD UNK KI AHOL ...A PART SZAKAD... na csak hogy NEM FOGJÁTOK HALLANI SEHOL SENKI CSIKA BUBICSKA CSICSKA BUGYLI BICSKA...CSAK ETTŐL A NYIRI BICSKÁSTUL --- Tiszán innen Dunán tul... volt egy Juhász nyájastul...Kis pej lova ki van kötve...szürkötéllel zabolástul? -deee.... gazdástul... Nincsak...kezdjük azzal hogy a HÁZASSÁG TÖRÉST...MOST TÜZZEL VASSAL MINDEN THERMŐ DE GHERMŐ ATOMARSZÉNA S s minden amit hororrr ...sosterra hadak...MINDEM AMINEK HANGJA VALA VAGY HANG ZÓRRÓ... NEM ENGEDHETJÜK MEKK MERT HA EGY MIND...NA MOST LEHET...HOGY... DE TE SZERETED A BUZIKAT...NA OLLAN NINCS HA NINCS EGY HÁZASSÁG TÖRŐ ...AKINEK MEG KELL ISMERNIE A MAGYAR OK ISTENÉT AZ ANYJA...VÓT NEKI APJA???- ISTENÉT... NA NÉZZÉTEK MEG...Predestination Ethan Hawke, Sara Sucek 2014. filmet...ami ugyan ...pont ellenkeccke hanem ezek az ÁTJÁRÓ HÁZAK...ABCULLAULTRA VICCA AZ ÓTESTE MEN CUMMI KOROKBA... 6.: Ahogy láttam...tehát egy harmdik partis...vigan beugorhat hogy Donald dork Trump lenne...mig az hogy ha JebbBush neg Acchilla...Acchilla fél rugással megnyerte a a a...KI ESZI MEG A CSERESZNYÉT...tálat Tallibanyástul...ugganis kaik egy krukk...letöröve atomozza ...csak egy ferde szem...izrrrr... Isten barma brrr...de a kiut... TOTA AZ FENTI FÉNYES ÉGIEINKKEL LINK...NA MOST HOGY EZEK ELŐBB MENNEK LE LEE LEEENDENEK...VAGY MOMNDUK EZEK ELŐBBN VALAMI TRUTY MÓ -T PODUKAKÁLNAK KIN UK MUCK FUCK...MINDEN EL KÉPZELHETŐ MIG TUDUNK KÉPZELŐDNI NI NI NNN... brrrr...hja...ezek készülődnek... a brrr...marketra ami pösz hogy MI VAGYUNK LÁTUNK...???- vannak midenek megett megeccek...
God damn sTuddgyizz.. (moger fanaticaval gaddem studgrizz... de az igazi átvétel a Three Stooges hülye gyerek filmekből) még mindig nem hagyta ott őket... az asszony? 1.: Talán sehol nem lehet...hallani se beszélni amit most ...csak ugy...ha megengeditek...nos ime a alláh vagy felléh föstés: ne ölj...ezt csak akkor ha ténleg ne ölj...tehát benend van hogy ne ölj, s most nit kit...ha lehet senkit...mert vegyük a Bib Lia: János 8:51. - ha ha ha...tehát OLLAN HOGY HALÁL... NINCS...de mégis van azoknak akik NEM HALLANAK HALLÓ HALLÓ GALLO...Hidló végén, padló végén karikás táncot járnánk...na járnánk...vad nem buszájájájájjjj...na mi mozgat bennünket... a fiaim pár évesek s széttörték a ráidót telefont mert mi ki beszél benne...benned? 2.: Te te te...büccke paraszt... na most hozzá teszem: goddamn sTudgyizz... az a bunkó fanatick Jézus friccket... még mindig nem hagyta ott az asszon? Na akikkel...FŐLEG A MAGYAR KÖZÖSSÉGEK...aztán akikkel fel kartam volna emelkedni...Emelkedjünk, fel az Égre, Istenünknek hálát adj... Noca...ÁLNAIMBŐL (Álmomba láttam... én a csodás Üdvözitőnket...JÖjj el áldott Üdvozitőnk... na én is az egyik Szent Követe vagyok az Égnek...ha azt mondon nem bitta...akkor is hazudék...ami akkor sss...) ismertem a MAGYAR OK MENNYORSZÁGÁT...tRegnap az otthini hon? - iratokba csak menyország... na én azért iromn két nny -nyel (enyv) mert engemt CSAK AZ MOZGAT... s Ime semmit nem változtam ...annak ellenére hogy Oszkár? - talán tosztál hogy ...na semmit nem változtam...sokszor a feleségem kifakad...aki belvárosi lány...na Ő az a lány...a szőke haj már a fődig ér...Őt szeretem mmm...tota ollan tájszólásom lett...nint neked de kutyafejü...na meg lófejüt is szokott...most viziló...na ide... Tregnap hallgattam Kovács Apolloninkat...mellesleg kolikának is hivták...(polika) én akkor is süket voltam... na az az a beszéd...ami én a mi falusi... na a feleségem is ugy beszél...csak mostanába ért el hozzá...hogy ő nem ugy beszél mint a mostaniak ( ma azért se Bivalybasznád hanem Jász tájszólása van) meg ...na a mostan már IDEGENNEL KEVERT ERŐSEN...akkor is ha nem használunk idegen szavakat de dehogynem nem...nemigaz...deee... Na amit akarnák... hogy szólj egy szót...de benne van (strffákocsi sár...benne dobog a szive, ma amit testünknek hivunk egy mozzgo go csak az mozgat...rötyi?) hogy MAGYAR OK ISTENE ISTEN E EE EHHH...OI OI OI---ENNIVALÓ = SZERETET... TETT NEM TETTETETT...IGEN IGEN...MMM...ÉDESANYÁM ...NAGYMAMÁM MMM... NA FIGYELJÉTEK HOGY KIMONDJA A MAGYAR SZAVAKAT...ÉRTEN KI MONDJA...(MINDEN BERTÜJÉT IS LEHET HALLANI AMI SSS...) TEHÁT ISTEN BESZÉP BESZÉD...DE A HANGJUK IS...OI OI OI...ÉDESANYÁM MMM...TEJE... 3.: Na ne feledjük...mert most volt egg gizs csatapata...hogy miért...mert MINDENNEK ÉN (Jézus frixx...kruzfixx...másról nem is tuds beszélni buta bunkó vagy vagy?) VAGYOK AZ OKA... na most én mindenkinél csoda sarbogárd...Ságrovádi ... Aradi... Dombobbvári Klujj stbb...csak hagyám... sss... de Bivalybasznádi -Bivaly tócsa froccssss...sarbobogarabb vagyok...taposs már el taposs már el...s nem tudnak...na ma már teljesen MÁCS VILÁG VAN...ami mi... szóval az ollat mint te...na előbb ... téged be sem engednek... NA ELŐSZÖR IS HA MAGYAR HELLEKRE MENSZ... van pénzed...monduk nem mehecc be...ha nem fogyasztol... rögtön kirugnak... de hogy nézel ki...na kérek 1 pohár vizet...aztán végül is...ha ha ha...na most ha megmukkans rögtön kirugnak hogy a másik térded is kificamodik... DEEE...NEM KELL CSAK RÁD NÉZNI...S JÉZUS KATTOG MÁR A SZEMEDBE nálad nagyobb Jézus frickk...???- IS...KI NE MERD NYITNI A TOFÁDAT...osztán odaállitsz a III. Világháborut megjárt MÜHELL KOCSIDDAL...JÓJÁRSZ...na na na..taposs már el taposs már el...ugye hogy nem lehet... na én azzal kezdtem meg ma sem vagyok máccs... Innennn... ...ne feledjük, na én nállam nem számit a taktika... mondjuk ténleg semmit nem változtam volna! -smirna!- sutty... ugyanaz aza falusi luzz... suttyó vagyok...sss... Isten suttyója még suhohooo... u.i. -elibetek tárom a tárogatómmal...hogy ...na te hogy gépzelnéd el... hogy mászunk mi innen ki ki... kikelle pu!
Óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó...Óriházi prófa cia cia cicc... Jimmy Cartel nálam örök N.1. JEWusa elnőkéje kigyütt a klozetból...na meg az egész JEWusa felcserélte a 13 csillaggal (kezdődve) diszitett Áprádsávos Magyar Ok is Ászlaját óverrállra vaggis ne düjj be... óver tha Rainbo bo bo bo...ha mi elmentünk ti is isisss... ne visisss... 1.: Akartam egy tojásos lecsőt...de inkább ismét a murok -zeller - fagyott saláta- két nyers tojás s füszer s a nutr. Bullet ...bulli bulli bulla...arany bulla ...na mert közbe hogy szötyölgetem lehet irnom... ami monduk igy nincs büntudatom, nektek se? 2.: Először is... ahoz hogy merjek pro ...fész de félsz... igen mert monduk az éremnek van 3. oldala dala is... na most AMIT MI MONDUNK, CSAK AZT HALLJÁTOK S LÁTHATJÁTOK DE AHOZ SZEM IS KÉNE KÉNE? Szóval én azt akarom minden gyekenek amit a én gyerekéimnek...hogy ÖRÖK ÉLETÜ BOLDOG SZERETEŐ SZÜLEIKET...SZÜLŐ S GYEREKE ÖRÖK EGYÜTTES...amit most nem fogok ... részletezni...de amit akarok...hogy ÖLNI? GONDOLÁTBAN SEM, S PARZÁNÁLKODNI? GONDOLÁTBAN SEM...hanem most a TESTÜNK MÉGIS EGY MEGRONTOT GÉPANYGYALI ...EGYVELEG...DE SENKI...MÉG AZ ANYAD SEM A TESTE ANYAGA...HANEM ANNAK LEHET A PÁRLATA PÁRA...ne ezt már lehet több értelemben...de csak MINDENNEK -MINDENKINEK -MINDENEKNEK ÖRÖK EGY ÉRTELMEZÉSE LEHET...UGGANIS A LEGKITTYEBB RÉSZECSKÁKBÓL IS CSAK ÖRÖK EGY PATENTOZOTT VAGYOK VAN... ÉN VAGYOK? 3.: Ime a hellzet...mi lenne ha akármellik családtag GOD? - NA VALA...AZ EGYIK UNOKA TESTVÉREM...MELEG VOLT?-akivel nagyon közel valék..ő adta nekem a TILTOTT KÖNVET.-..amit nem tudok... el sem indulni mert monduk...azokat eltüntetik akik EZT AZ EGÉSZ??? - NEM, ITT SEMMI NEM EMLÉKEZTETTHET ARRA SE HOGY EGÉSZ SÉGG? TEHÁT EZ EGY SEGGSÁG...mondhat hat hat NUK: egysikság...ami ténleg az...mert minden a KÖNYVBE VAN... annak esetleg ez egy lapja de al-lapja... mi van rá irva? 4.: IME A CSALÁDOMBA A BORZALOM RÉMÜLET HA HA HA...NA MOST ÉN TÉNLEG ŐSZINTÉN SZERETLEK LEK LEK LEKVÁR... AKKOR CSAK AZT TUDOM MONDANI A MAGYAR OK JÉZUSUNKKAL...TEHÁT HA NINCS JÉZUS...NEM ISMERED SZEMÉLYESEN...ITT A SZÓ SZOROS ÉRTLEMÉBEN...akko halvány FIN -GOD fintók = végjátékok s az illető csak pu? cicphingott... a legtöbbünk előtte ingott fingott pityorgott .. mi pityorogunk vele stbbb...sincs... mi az hogy VAN, NEM HOGY SZERETLEK LEK LEK LEKVÁR...ENYÉM A VÁR...TIED A LEKVÁR? 5.: Amit nyalosgatok is...ollan mint lekvár...nos még megvan fele...szóval...CSAK ÖRÖK BOLDOG LÉT... S ÉLETED LÉTE ÉLE HOGY EGYMÁST UGY SZERESSÜK MNT A MI MAGYAR OK JÉZUSUNK!!! - na most ha te nem ismered...mered...na ha ŐT OLLAN CIFFRÁM MEGSZERETTÉK...AZONNAK A MAGYAR LÜTTY AGYAD AKKOR VELED MI TÜRTÉNIK...RÖGTÖN ELÁJULÁL JULIKA...HA BEEMENNEK A SZOBÁDBA... őt személyesen...valóságban...na ez volt nekem a KINOM, hogy hogy aki hallja az Ő hangját...NADEMJOCST...ÁBRAHÁM IS HALLOTTA: HA PAMACSAIMAT MEGTARTOD (NA MIRE JÓ A HUSIKA MEN CSÓCSA...PÖRSZE A LEGZSENGÉBB ELŐZÖRRR...DÖRRR... NEKED ADOM A FÖLDET...itt az holy Csaholy? - jeee...hova ...rögtön...mert a ZSIDÓ VALLÁSUAKNAK SOSE VOLT FÖLDJE...HA LENNE...AKKOR CSAK OLANOK LENNÉNEK MINT A ciss palesztinia ami mjocst BEJÖTT MINT ÖRÖK AMCSI DE MAGYAR OK = 1776 SPIRIT TISZTA MAGYAR OK... AMCSIIII...JJJJJ...JAAAA...JAH? ---NA A JAHVA? NAVAJÓK NEM NYAVAJOG...MINDEN MAJOM FAZON MAKKOGHAT HAT HAT HAAA... 6.: Na ha Jimmy Cartel ugganazt akarta a ciss...minden népek között e legcissebb palestinia... (Történemi Jézus nemzetsége??? -tahát akkor is plesztina vala nem VALLA GOD ZRIPITYA HA NYILLA VARRÓZSSZÁRA...nincsak a FRITTY LÁDIT MEG MÓZÉ STIFF BOTA TE BUTA... mig mjocst a MAGYAR OK... na a feleségem kidobba... az 1910 körül kiadatt English World EncokLOPédia...ollan hogy magyarok?- egy kimondottan RACCISTA FAJ VOLT...DE CSAK ELMÉLETBEN...OLLAN SOSE VOLT, NA EZEKET AKKOR MIND KIIRTOTTÁK...tehját... monduk JIMMY CARTEL... na a neyemeceket "MARSHAL TERV EL LÁSD IZRÁ EL DE PALESZTINIA...ami ollan nin, na most hogy s kik isemrjék el izra lert...te ismered???- A ZSIDÓK ALLÁ RAKTÁK UGY...HOGY TÖBBT MI ADUNK NEKTEK ENNI...EZT HIVJÁK MA IS MARS... ELMLETEILEG A MARS...TEHÁT VISSZA...MIG GYAKOLATILAG...pac pac pac...na most EZT MA MÁR LÁTNOD KELLENE...UGGANÉS A SATELITOKBÓL...monduk menn a ritkitás mert ollan szépek vagytok...hogy A PÁROSOKAT... ritkitani kell...na többek közt...AZ ÖRÖK MEGBOCSÁJTHATALAN BÜN...NINCS OLLAN HANEM HA EGYETLEN EGY CSALÁDOD IS ... MONDUK UGY CSALÁDTÖRÉS A TÖBB CSALÁDOK MAGYAR OK CSALÁDOK MEGENGEDTÉK... LETT...AZAZ BORZALOM KÖVETKEZMENNYEKKEL JÁR...nos ezt nem szabad...gondol NO NO NO...(NINCSAK MI KÖNNYEBB MEGDÖGÖLNI VAGY...NIN OLLAN DEEE...EZT EDD MEKKK...) na itt van e -világ VALLA GOD SZÓROTHATT HAT HAT HAT...FENEKÜNK PATTPGHA HA HA HA... WÁ WÁ WÁÁÁ...JIMMI CARTEL -ÜNK, NINC KERTELÉS KIGYÜTT VOLNA! SMIRNA! WÁ WÁÁ WÁÁÁ... amit okvetlen bevillogok ok...hjogy esetleg...ugyanis VALÓBAN A TESTVÉREÜNKET UGY KELL SZERETNI...HOGY? - NA MOST HA UGY KELL SZERETNI...
Lesss...lesz ami lesz? - mi lesz? - mi ez? - mi az hogy mi ez? - mi van, mi az hogy mi van? - hját a hátsónk ki van... de bitta ki lett... bibipp bibipp ... 1.: Ha megengeditek...akkor össze vissza fogok cikázva ciporkálni... s amit mjocst akarnék... hogy MI AZ OK??? MI AZ HOGY OK X OKOK... na most mi a külömbség... amira rögtön... ha te jobb vagy mint a másik másod? -akkor őt jobbá tudod vagy tudnád tenni.. ez itt a 66 cipo krds... de egy nagy magyarparszt buza-rozs-gabona kenyér kerek mint a Körpatkómedencénk is megteszi...az olyan hogy 100 lud egy disznőt győz? 2.: Na nézzük ...mi az amit tudunk s mi az amit csak sejtünk...nos ime először mi ez? -amit megpróbálom közkézre adni amit...na láttam, mert tota el lehet hagyni ez a test (teszt???) ugyanis az hogy EGÉSZ EMBER...EZ AMIT ITT TESTÜNKNEK HIVUNK...nincs benne hanem ezt ténleg egy teszt!!! -ami rögtön--- nem akarok sokat irni, igy nem térek ki részletesen semmire---szóval VAN AZ ELMÉLET...MEG GYAKORLAT... na azonnal monduk ha valamit valaki a valóságban = gyakorlatban is meg szeretne valósitani sit sti sit...akkor TALÁN ITT S EZ LEHETŐSÉGET AD NEKI... hogy dogozik e? - vagy nem, s innen fakad egy pár ollan valami.. na vissza hogy mi MAGYAR OK??? - hihetelten mert Éd( / )esanyanyelvünk = Tök Éles is, meg ténleg miden -ÜNK???-amink van, MAGYAR OK? - AZ ÉDESANYANYELVÜNKBEN VAN!? - NA ZERINTEM IGEN IGEN IGENIS (IGE?) IS ISISSS...DE NE VISISSS...AZ IS BENNE LENNE...ÖRÖMÖDBE ÖRÖMSIKOJOJOJOJOJOJJJ...OK? 3.: Trehját...na még nem kávézok...ellenben csináltam egy..előbb elméletben... mi az ami nem hizlal...osztán telivág...nem vagyok éhes...nos ha elfoglaljuk magunkat... igy csak egy almát ettem...hogy betudjam venni...egy csomo vitamint meg csont s zink stbbb...tablettát meg olajokat...mert örökké akarnék...na ha megdöglök...akkor...mindent megteszek hogy lecsökkentsem a kinokat...ami borzalom szerintem...az öregedés és és és...monduk ha valaki nagyon kinlódik...(NINCSAK HA NEM JÉZUS A MAGYAR OK JÉZUSUNK, AKKOR AZ ILLETŐ SZÖRNTÜ MERT MEGDÖGLIK MIT EGY VESZETT KUTYA ((DÖG))) zerintem...zerintem el tudjuk hagyni a testünket...ami monduk nekem irtóra teccik...VISZONT LÁTÁSRA...na ezt a Nagymamám mmm... kisfiam: sose halunk mekk...mekk mekk nekk?- s már itt...megtudhatod hat hat hat... 4.: Jah... egy sárgarépa (murok) egy zeller ág zöld, aztán megfagyott a saláta a frididerbe s azt kell hogy rakjak bele...na jól teletömtem a kis ...liter nagyságu körül...Nutra.Bullet... két nyers tojás s paradicsom (klamatyó... van bene valami tengeri csigák leve) s oi oi oi...de örül a hasam... Na mirét kell neked ezt csinálni...mert AZ ANYAG FÖLÖTT VAGYUNK JÓ TESTVÉREK... S ÖRÖKKÉ AZOK VAGYUNK S EZ VAN, CSAK EZT KELL TESZTELNI... 5.: Na amit biztosan tudok... hogy HA VALAMI NEM MEN, ERŐLTETVE SSS...AKKOR AZ NEM MEN... WOOMAN? -vicc... naccóval... de előbb vicca --- momdtam hogy öcce vicca ugrálok...mit ugrálsz, apád cukrász... nem hanem gazdag szabó volt... na a másik oldalon is HATALMAS RUHA ÜZELETE VALA... nekem ingyen adott most egy öltönt...na ez meg mi...hülyéskedel...nem mert OLLAN GAZDAGOK A MAGYAR OK... amit te itt nem tudsz elképzelni sss...amit rögtön...ha NINCS SZESZESITAL NINCS KÁBITÓSZAR S CSALÁDOK TISZTA ERKÖLCS SOSE VÁLNAK S NIN FÉLRE TOZZÁSSS HU HUU HUUUU... NA EZEK A CSALÁDOK ÖSSZE TARTANAK HOGY SENKI KÖZZÉJÜK HOGY SZÉTVÁLASZTANI MEG AKÁRKIT MEGBECSTELENITENI... NA EZEK A CSALÁDOK RÖVID IDŐN BELÜL...nicsak a kóser zsidókat...azok ma is a legokosabba meg leggazdagabbak...sőt minden az egész föld mindenestül a kezükbe...s ha nem látod...te az ELLEN KECSKE VAGY?- DA BAK? (a probléma hogy nekünk pont az ellkeckékbe ugrattak ollan gödöröbe dörrr...de ki ját a bibás...vak vagy??? ) 6.: A GÜLÜMBÜ BÜN? - NA MINDEN A FELFUVALKODÁSSAL KECCKE...( mi ez???) ÉN NAGYOBB LESZEK MNT TE...NA MOST A BIB LIA IS : LÁSSUK, DE A TIEDÉBŐL!? - nos lássuk...ami amit mondtam... MAGYAR OK??? S MOST JÉZUS DE MAGYAR OK JÉZUSA... NA PÖSZE JÉZUS OK? JA MINDENKI AKI HALLJA A MAGYAR OK = JÉZUS OK JÉZUSOK SOK? NEM... DE SOKK? UHUHUHUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU....szóval ha valaki nagyobb akarnak lenni ATYJAFINÁL ... a nőket nem hozom bele... de óriási szerepük van... mert ha van LÁTHATÓ ISTENSÉGEK = A MAGYAR ANYÁK... NA MOST ITT VAN E...EGYÁLTALÁN A MAGYAR OK ISTENE...ISTEN E??? - na itt már beoltódtunk volna az az ábra... na mi az ábra... Innennn... na pontosan hogy mi van... meg hogy mi lenne a KIUT...ebből a a a... zsákba maccka... vagy Izsák, a pestizsákba bbb...kilóg a lu lába... szóval innen foltatom... s szeretnék egy két ollat...amit már érintettem...hogy mit lehetne pinálni ni ni nnn...
Meee...keee...fehér ruha, bárány vérében megmosba hogy beee... Gyertek lánok -filuk Egerbe... itt a világ közepe...na pontosan KÖZÉP -EURÓPA... nincsak Moszkva -Greenwich 2000 -2000 Kméter s közepin ázunk Budapest...feketére föst... 1.: Látom a hirekbe hogy öntik el Európát minden irányból...többek közt a görögöket is... ami monduk... na a hirekben... a görög ...valamellik greekkk... hogy a fegyverszállitást leállitani... Ime mime az én látomásom...s kiveszek belőle...amit megint röviden ha kijött a lépés...na KÉT KIGYÓ (SÁRKÁNKIGYÓK) SZÁJÁBA SORJÁBA SORBA ÁLL AZ EGÉSZ EMBERISÉG...na az egyik kigyó kaput... mig ténleg...a másikat is ÖZÖNLIK EL A VILÁG MINDEN TÁJÁRÓL... s amit most akarok...ez Washinton alma... a egy gicsit meleg...s megprószállom hogy...ime a fiaim - főleg az ifjabb...hogy tUropinának végleg lőttek...na most tőlletek is ...na megprószállom...de ha ugyis megdöglünk... na ki az aki nem? - szóval részemről... NEM A BŐRBURÁNK VAGYUNK...HANEM A TUDATUNK...NA MOST ÉN...HA NEM SZÜLETTEM VOLNA MAGYARNAK DUD... AKKOR IS MAGYAR LENNÉK...AMI EGGÁLTALÁN NEM RACCIZMUSA...inkább azok...Nna hogy rukkoljak ki...mert a fiam tota elvesztette...monduk vahhallol ...tudod hol... na monduk... 2.: Na valamit észrevettem...hogy mégis... van valami hogy... NA MONDUK... amit fehérnek hivnak az én szerintem a magyar fajtával kezdődik... tehát ha van fehér európai... itt ti kiket sorolnátok... monduk fehér euróstopid... ami mostmár...na monduk Észak amcsi fehér volt...a zsidó B.p. - az egész európa fő rabbija vala az öccse vagy báttya...na ők már1980 körül... a fehér (magyar) fajta kaput... ami monduk én a palesztinokért is...drukkolok...na a paleszinia nem vallás hanem... Nada...én most is az egyetlen Jézus -fajta ...s esetleg Uruqi bitta...hogy sziriaiak...na itt ami engem megtéveszt...na a fiam szerint...te nagyon buta vagy meg... vakremény...ami...na én ugy állok hozzá minden ---emberszabásohos hogy HA JÉZUS JÓ...NA MOST HA ÉN JÉZUSOMMAL VAGYOK...AKKOR CSAK JÓT AKAROK...NA NEM BITTA HOGY AZT KAPOK...de hogy előzöd meg...ill... itt az én dilemám...hja azzal kezdem ÉN AJJASSABB VAGYOK TŐLLED... na az dolgozik... szóval itt én az előbbi... 3.: Na a fehéreket...igen igen vannak szinesek...szerintem a fehér is AZ!!!...na végül is...s itt krds: nem hiszem hogy máshol...van számodra hell...tehát amit ...egy krükköt nem hiszek abba a Bib Lia lilla jóslatokba...ugyannakkor van ami mégis vahhallogy...pofára esik..lásd a FEHÉR EURÓPÁNAK... pösze hogy idevág az hogy TUROPINA RÓMA ROMA...(AMI NEMIGAZ MERT A HUN... FEHÉR HUN- MAGYAR FAJTÁK ISTEN ORSZÁGOSOK...) na vegyük a fiaimat...amit te magyaroknak hivsz...az már nincs..azok mind tzigánok...(a tzidóké a lukuk is) na itt van...hogy az!!! - na mondom...faj ide faj oda... ollan mint a fiaim...amit ők is tudnak... azok bizon végleg...vagy már eltüntek...vagy amit akartam krdzni? Monduk ha mag akarnunk maradni...JOGGAL S JOGOSAN... EZ RÁNK IS VONATOZIK HU HUU HUUU... FITYILNE A BAKTERHÁZ...na amit ezek... monduk a zsidó vagy judeó kerszténység... az lentebb van a zsidó s arab...s talán ténleg...ha van balek... valla god? -vallagok...szóval csak egy nagyon is...MEGTISZTULÁS... AMIHEZ...na akit beraktam GOJOK GOJA ORROD A DUGÓJA...TALÁN AMI 666--- NA MOST HA NINS BENNE U.K. melecsleg a francok már szinesek - nyemecek nem beszélva a spanolok... na mi lesz lesss... Isten raccka brheheheee... u.i. a MAGYAR SZÓZATUNKBA: EZ MENN AZ EGÉSZ STUPIDO JUH...tUROPINA... ÓH MILYEN DRÁGA KÜ...AZ ILLEN SZENT ÁLDOZAT... nincsak már csak 2 + % kaaa...sss... Monduk ha a óracca meg nyemecek meg pösze hogy kina - s india s talán ...na még itt...nem beszéltem ollan arab itti tanulókkal...aki nem abcullaultra egynejü férj... nos a vallások sokk...NINCSAK BÁBEL ELŐTT... EGY NYELVE S NÉPEK háboru... ez a szó a habirukkal keccke...MIG IZRÁELLAL ....NA AKIK NEKIK ADTA A FÖLDET...??? - NACZIALIZMUSA???- S KEZDVE VELÜK S jewRUSSA??? JEWusa-val keccke ami mégse... de ha mégis...
Egy gizs háp háp háp...vagy pac pac pac... sose árt de hám hám hám... glab glab glab... én vagyok a EGYZEGGÜ DE SZEM? - DOMINÁTORRR... f ff fff...torredáor öld meg a bikát...ütü samu ütü tüttt... 1.: 5 görög 5 törököt dögönyöz... nos ha egy kis ország... ??? -monduk ollan nins mert a LÉLEK FÉNYE...csak egy lélek...elpusztitanád Sodoma s Gomorák rák rák hell hell hell hell rock END roll...na a mi Magyar ok Istenün = Jézusunk s Jézus családunk örökké imádunk, ollan nics...na most megkértek azok a JUDEÓ -CHRISTYLÁNOK ülnek a toronba... arany cocoru vagy mindnek aran ere vala valla god -ába káb káb kába...meee... 2.: Nézzétek... ahogy hogy valamity tudnék mondani nektek...ahoz A MI MAGYAR OK ISTENÜNK = A MI JÉZUSUNK ADTA FÜL FÜLEMILE MIRE??? - MEG MOST HA HALLAS TÓ? BIZON ...szóval HA MR HALLAS IS...NEM LÁTHATSZ HALÁLT... SOHA TÖBBET ÖRÖKKÉ...NEHOGY TE BÁRKIT IS...CSAK A KEDVÉT MEGSZEGJED... NEM TUDOD...NA HA LÁTNI AKARNÁL...RÖGTÖN LÁTOD LÁTOD LÁCC...NE MOND... 3.: Szóval... monduk a GÖRÖGÖK MENNYIRE EGYÜNTETÜ NEM TETÜ??? - na mi mozgat bennünket? - mint mellik fontosobb LOVE VAGY LÓVÉ? ---nos minél közelebb van az emberisegg a trmészethez...annál boldogabb...ha megtudNUK tartani a ballancot a TERMÉSZETTEL??? TERMÉSZETES...EZÉRT... NA HA A GÖRÖGÖK...UGY MINT A NYEMECEK NYEM ESZEK... trudod édes volt az anyám teje...na de most PONT AZ A CSIPPEZÉS... na már tegnap lehetett hallani hogy a FASZISTÁK USISZTÁK NÁCIK...na ujabban náziznak... ami TÉNLEG NÁZÁRÉTI JÉZUS...GYERTEK LÁNOK FILUK LIGETRE LIGETRE...RÉTRE...na tessék...monduk itt van az ujUKrán származási jew...most azok a magyar szavak ami ami az ukrán nylvben vanak azt az ukránoktól ukk mukk fuck..lopták a magyarok... na szóval... na ami itt harsog...miért nem dolgoznak...hogy hogy nem fizetik vissza a biliókat...amiért a nyemeceknek... na monduk itt már dögöljenek meg azokis...de monduk ...na az bitta hogy... a magyarok egg gicsit...KOLEKVTIV VÁLLALAT...AMI ABCA ULTRA TÜLLÜNK TARTANAK A LEGJOBBAN... NINCSAK DAMI NÁTÓ..jatya rusztyik kimennek...a matyarokat nem lehet...rögtön meg kell szállatni üket... 4.: Ime a dögletes hellzet... mindenütt az OKOR ÉRTELMES ÉGI NÉPEKNEK ELŐSZÖR MINDENKI A SALÁTA GANÉ DOMBJÁJÁJÁJJ...nincsak...beteszek...http://saveus.org/ ezt a GOJOK GOJA OROTOK A DUGÓJA... nincsak JERUSALOM... A CSUCSOK CSUCSA...na mjocst...AZ A TEMPLOM... NA AZ A SZIVETEK CSUCCSA KINDOMA... de most arról...hogy ha a görögök...EGY HANG S HUN GOD??? - na talákoztam Zuesszal s szerüsz ...hogy szerezzük vissza... a szeretteinket... nos ha hiszitek ha nem...minden NÉP mell... rendelezik saját ERE DEITTI...ROXXHANNA... PÖSZE NEKEM ADTÁK VOLNA HÉRÁT...de én le vagyok fog -foglalva...mutattam a gyürüs ujjam...NA MONDUK...ide be kell tolljam tosz - tószt...na JEWusa... monduk ...az africa amcsi meg a latinók... na most abcaultra... emlitettem hogy az EGY ÖNTETÜSÉG figyelem... ami irtózatos kagyasztrófa... hogy a fehér eurpai... az angolokat nem sorolom bele...talán a spanijárdokat sss... na ha figyeled az U.K. -kat...de itt van egy TOTA...ÉLSŐDI ELIT...ami sem nem africa amcsi sen nem turopina amcsi sem nem... latino s mnd CONKQWESZETT DOMINÁTO? -NA EZEK NEM AKARNAK EGY... EGY ÖNTETÜ CSOPORTOT SE...MÁRPEDIG...AZOKÉ A JOVŐ BŐVEN BBB... Na ezt jobban...s itt akár RUSSZA...DRUSZA...DE AZ A NÉPEK... mert mindenütt...AZZAL RAINBO BÁ BÁ BÁ...na amit nagy OLVASTÓ KEMENCÉK...na az lenne az amit Bib Lia-ba bele... ehhh...na aki előbb megtermekenyitte ... az az első a a a...nembitta...mert vegyük itt van az U.K. meg a jakabbutáik... Monduk...ha mégis a greekkekk kit tudnának rukkolni...akkod ez lenne e világ...na ezt megint pontosan tudNUN kellene...mert az áll... értem, s minden abba ... NINS HELLI KUROMÁNYOKRA SE SZÜKSEGG... NEMHOGY ...HANEM EGYRE TÖBB SZEM LÁT...NINCSAK AKI LOPOTT...TETTENÉRVE (AKINEK VAN TITKA PISZKA DE PSZIKAFA) OTT AZONNAL SZÁMON KÉRVE...AZTÁN DYZYNILAND...MAGA KÉREM LE LE LEEND...S KEZDHETI ELŐLRŐL DE HA NEM TANUL ...MEGINT KEZDHETI ELŐLRŐL DE HA NEM TANULT MEGINT...
Kis szógátok nem átok... át ok... jah uuu...Emelkedjünk fel az égre... Istenünknek hálát adni...hogy ismét együtt... alláhzatosan jelentem... mi a jellenlegi hadi álapotrohadt állapotrohos hellzet x hellzetek tek tek tik tak tök... 1.: A feleségem tota átcsapott zsidó is meg izráel überáll állapotba...állapotos lett...az apósomék KABALATAN ISKOLÁBA JÁRNAK...mig én az utolsókat rugdosom... Szóval tota mindenki utálja a bigámistákat... ami én is...én sem akarnám nem látni...de hogg eggáltalán van ollan... na hogy vanak akik egyneMÜ -vagy hü -ek? - azt nem tudom zsebbre tenni... nem hogy nem tudom elhinni...hanem én TUDOM HOGY OLLAN NINCS...MINT A ZSIDÓK KIVÁLASZTOTTSÁGA... MEG HOGY VAHHALLAH IS LÉTEZTEK AKÁR MINT NÉP, VAGY ORSZÁG DE CZIRÁLYSÁG...? - na tupasz jelenlétem elviselhetetlen...amit kérdek, szerintettek akik EZT LÉTRE HOZTÁK S ÜZEMELTETIK AMI EZ AZ EGÉSZ EGY VÁGÓHIDAK HIDLÓ VÉGEN PADLÓ VÉGEN... MÉSZÁRSZÉKEKEL (NINCSA MÓZÉ SZÉKE...MEG A STIFF BOTA TEBUTA...CSITT CSATT PADALATT...) NA MOST ÜZEMELTETNI KELL A KASZÁT AMI MEGETT VAN A KASSZA... AHA AHA AHA... 2.: Ime kinonba... ugganés OLLAN RIADALOM VAN AZ ISIS S VISISSS... NA KI HOZTA LÉTRE S KIK ÜZEMELTETIK AZ ISIS-T MEG MONDUK MIÉRT...NA MOST NEM IROM EL..MOST HANGZOTT AZ ÖSSZES JEWusa VALLÁSOS ADÓKON... HOGY MINDEN IZRÉLÉRT LETT TERMTVE...NOS HA AMCSI NEM AKARJA FELÁLDOZNI MAGÁT IZRÁELÉRT...RÖGTÖN RÁ VÁGTAM...AKKOR VAN EGY ESÉLYÜNK MINT A LUNAK... na kitört... szóval ha minden gazdsági épületet leblombáznak...közel 6000 szünyegbombázás csináltak a mult hónapban...nam monduk... én pont ellenkecke...egyétek mneg a BIGÁMISTA repdofilla szadista kinzó (akiket ugy IZRÁEL MINT MÖGÖTTE A HÁREMEK REMEK ELEK...AZ ELKTEK ...) DÖGJEITEKET... NA AZ ŐRÜLET HOGY MI LESZ HA GREEKEKK BEDOBTÁK A TÖRÖLKÖZŐT... én nem akarom hogy a magyar gyerekeinken bárki is élkősködjön... meg én ha ha ha... na mink van, mint végre MI N4M (KIK AZAB AD AMIT AD AZT KAPD EL...NE SPANNÖL TIFUSZT) ADÓZUNK SENKINBEK TÖBBET... AKKOR ÉN EGY SÁTORBAN JURTA...MEGHUZOM MAGAM... S MONDUK EGY PÁR SZILVA -KÖRTE -ALMAFA TE MAFFLA... SZÓLLÓ S MOGYORÓ FÖLDI MOGYORÓ BOKOR... NA MEG SALÁTA SÓSKA...MONDJA JÓSKA...MAGÁNAK VALLHALLA VÓT JOBB DÓGA...NA MOST OSZTÁN... jó hogy a térdem kezd jobb lenni... 3.: Izráel ollan földallati BUNKER - VILÁGOT HOZOTT LÉTRE...AHOL ...AHONNAN MINDENKIT HAZA TUDNAK EGYIPTOMI TOMI?- BIB LIÁS 7CSAPÁGYAZNI...nos amit akarnak hogy JEWusa... SOKAT AKAR A SZARKA... NAGY MEGSZÁLLÓ CSAPATOKAT TART A FÖLD MINDEN PONTJÁN... na hogy akárki hellen pinnyaltban IZRÁHEL -EN Ó PÉ QEW... MONDUK ZERINTEM MA MÁR MAGASAN IZRÁEL... na az IRGALMATLAN -ÓRIÁSI KATONA S HADIPAR FENTRATÁSA KÖLTSÉGEKET... VEGYÜK A VERES MÉRGESKIGYÓ KAZÁR BIRODALMAT...NA ZERINTEM AZ EGÉSZ OLLAN HOGY OROSOK...AZOKAT TOTA MEGMÉTELYEZTÉK A ZSIDÓK... na mindenki COBAKJA JAH... SZÓVAL... itt a vakerom de mondom...OLLAN HOGY TE NEM VAGY A ZSIDÓK ÁLOZATI BARMA IGY VAGY UGY... szóval én ha ha ha...nincs máccs lehetőség...NINCSAK IZRÁEL ÜBERÁLL EZT NEM UGY MONDOM...NANEM MINDEGY HOGY AZ JEWusa VEZETŐSÉGE VAGY jewRUSSA...NA UGYANAZ A KICC 1% KAKA KEZÉBEN MINDEN...AKIK GONDOLD HOGY NEM ZSIDÓK??? Na amit én mondok...ezek tudják közvetlen CONTROLLÁLNI mindenki agyát??? - gonodalátt befolyásolni... szóval HA MIDENKIT ŐK PÉNZELTEK NEK NYEKK NYEKK NYEKK... S FEGYVERÖLNEK ..ABCAULULTRA UGY A JITLERI (INCSAK EGYIK IZRE LARRY MÁSIK IZRA LERRY EGY FORMA NINI...RIKI TICHI T.V.???) GÉPEZETET MNT A SATALINI... EZt MAGA JITLER: HJÁT JAHA ÁT LEHET VERNI ŐKET JAH AHHH...DE NEM LEHET??? - na vagy éhen döglecc...vagy beállsz ...??? - legalább ha mindehogy megdöglök... addig is... élvezek mert akit megölsz...szógád lett a másvilágo CON? -JA CON SZOLGA!!! 4.: Ha visszanéztek...vagy itt vagy ott... TALÁKOZTAM A GÖRÖGÖK MITOSZA - NAGYJAIVAL...AKIK KÉRDEZTÉK HOGY MI A LEGJOBB MEGOLDÁS: AZ HOGY TÖTA ÖNMAGADDAL TE RENDELKEZEL...NA HA AZT MONDOM NEMZETI... ZLOTYI? -LOTTO VAGY TOTO ... DE MINDEN SZELVÉNY 5TÖS S 6TOS DE MIND TOSZ... (NEM KELLENEK CUROMÁNYOK AMIK AZ EGEKBE KÖLTSEGGESEBBEK MEG GYILKOSABBAK BAK...NA CSAK BAKK DKTATURA VAN, AZAZ PÉNZ BESZÉL DE NEKED IS...)amiért...akartak adni ...HÉRA... NA NEKEM IS VAN...EGY AMAZONNŐM TALLPRA ESETT... NAGYON IS... MEG VAGYOK HATVA... AZAZ ÁLDVA...MELLESLEG AZ... MERT AMIT AKIT A NEKEM A MI MAGYAR OK ISTENÜNK ADOTT...CSAK ÁLDÁS...AMI SZIVÜNK HÁLÁVAL TELE... KÖSZÖNJÜK NEKED JÓ JÉZUSUNK S JÉZUS CSALÁDUNK IMÁDUNK...SZIVÜN HÁLÁJA CSAK A TEIETET S MINDEN LEHELLETÜNKELL U UU UUU...UGYLEGYEN! Legyen szivünk vidámsággal s hálával folyton tellt... VAN VAN EGY KIS MUNKÁNK KÁNK...MONDUK HA SZEMEDET KI TUDTAD NYITNI SSS... Isten barma brmmm...
A ha ha ha... aha... ha az idő áll!? - hol a mult s jövő bögyő? CHIPPER / SHEREDDER... AZ IDŐ FASFOGA MEGEMÉSZT MINDENT ... MI A MINDEN... SEMMI? - LENNE... de ha nem minden van, lenne semmi sss... 1.: Oskár Gröning... 1944... statiszta... főleg 1944? - Hungárian Jew-k... csak statiszta s nem bánt meg semmit.. mert mind akit ő statszitált... megmaradt... danke shön!? - zerinte Jitler is zsidó vala... hiz Jézuz Krajzler is zsidó származásu vala... mellecsleg...nincsak az ATASTA KOMMUNISTA HORDÁKAT...(azok is zsidók) NA MOST KIK VOLTAK AKIK VALÓBAN A JUDEÓ -KERSZTÉNYEK...( a 80 millió? -vót hótt) na ma nyiltan a 12 cillag cillagok cillagog zépen ratyogjatok...jatata jatata... MIG JÓL TUDJUK?- HOGY MI VALA... VALA GOD... 2.: Nigéria Restaurant shut Doun for Serving Human Flesh... Nigériai étermet bezártak, mert emberhust szolgáltak a vendégeknek... TUDATUKKAL! 3.: Polygamous Montana Tro amples for weding license... Bigámisták megrohanták az irodákat házassági engedélyért... ami mondom... ezek AZ ERKÖLCSÖT A KLOÁKA ALLÁ HÁ HÁ HÁ...képzeld el... a feleségei közt... a lánya aki a felesége?- s unkája... 5 éves...IS ISISSS... (mincsa...Josef az u.n. Jéssu apja... 90 éves s Mária a hajfono... 17?) New U.S. Currency Law Now In Effect... nos valamicor... talán az eggetlen megoldás lenne...ha rögtön a NAGY ÖSSZEOMLÁSKOR...(már megtörtént)zökkenő -mentesen bevezetni a MAGYAR (BAGÓT) DOHÁNYT...amira kérlek benneteket... már is késő ...készüljünk f ff fff...
Apu hod med beee... az a nadmedve bbb... az oszoszlyánok baralangjába bbb... na hod men be? 1.: Isten áld meg a Magyarjaidat, jókedvvel bőséggel... Nyujts felénk védőkart, ha lenne ellenseggünk ami én esetleg magamnak nak nak nak...mneki ne ugorjak a vakablaknak... ami rögtön... AZT TEDD A TESVÉREDDEL AKI A SZOMSZÉDOD KELLENE LEGYEN... NA HAGYTUK HOGY SZÉTVERJENEK BENNÜNKET...AMI AZ EGYIK FIAM AZ EGYIK SZOMSZÉDOM, A MÁSIK A MÁSIK... NA IGY SORJÁBA TELEPEDTEK LE...(hogy lehetne földestől s mindenestül vissza teleportálkodnunk??? -ugyanis a magyar nem engedik meg sss...phingi ki csak kiphingott nem is ingott...) VISSZA A KÖRPATKÓMEDENCÉNKBA AZ ÖVÉIKHEZ... MÉG AKKOR MINDENKI MAGYARULL GAGYOGOTT MAGYAR MAMAPAPA (árpadre papa?) ÚRAPÓ (tota szüli uralom) FÖLDJÉN... DE MAMA FÖLDÜNK... NA AZ EGÉSZ FÖLD GÖMB SZENT FÖLD S KÖZPONTTAL A KÖRPATKÓ MEDENCE A NAP (SZER? - SZERETET TETT TANU TANULÓK TANITÓK ÉGI VÁROSA VALÓDI ÉGI KÖZPÖNTTAL LÁSD BABYLON ELŐTT (BÁBEL) VÁROSA VAGYIS JÉZUSUNK SZERETET TESTVÉREI MEG TANITÓI MEG TANITVÁNYAI... MIND A MAI NAPIg... nos nem véletlen mi vagyunk minden nemzetek közt a legalsó x legutolsó... ugganés és és sss.. 2.: Várom a kávémat... s közbe KÖZELEBB HOZZÁD ÚRUNK, UGYANAKKOR EGYMÁSHOZ IS...na ha van ellensegged mig eléred békéljünk meg vele... s ne adjunk neki okot... hogy a Nap lemenne s mi ne kérnünk bocsánatot akár tudatosan vagy véletlen akarattal sss... vagy ugy alakult...hogy...ahogy most velem is isisss... störtént... 40 + éve magyakodás után a gurunk végleg magára csapta budiajtót... s már hivtam kétszer... s irtó félreértés történhetett...vagy piszkos irigyek... ami ugy is meg igy is éget engemet... mert én mindenkit a mi Magyar ok Jézusunkhoz akarnék... ami bizon... Ha férfi vagy... ne ez osztán férfijas dolog... s ne állj fejre se négykézláb... tótágas... kut gém... 3.: Na abba a végidóba kerültünk... amit a KIVÁLASZOTT S AZOK MEGSZUGGERÁLTJAI HERÉI... NA FIGYELJÉTEK MEG A KIGYÓ BÜVÖLŐKET... NA AZ LENNE AZ A DUDA... NE TÉVESZD ÖSSZ BUDÁVAL? - A VÉGSÓ FAROKCSAPÁSA A KIGYÓNAK AZAZ IZRA LERRY MEG IZRA LARRY VÉGLEGES FINÁLÉJA AZ UTOLSÓ FFF...VONYITÁSA NYITÁNYA...amihöz... 4.: Mjocst megszegem a szent három nem hárem...fidelem, az egynejüek s tübbnejüek végső... na ha ténleg IZRA LERRY MEG LARRY A TRONRA ( A ZSIDÓ WALÁST UGYANAZ... TÖBBNEJÜEK MINT AZ ARABOK (ábra ham ham ham...gyereki de te mostroha menni eszed vala...mit eszel???) S MUZLIMOK... NA HA MÁR tURÓPINA IS TOTA ... A 12 CSILLAGOS "ASSZONÉ" JÉÉÉ... HÉ HÉ HÉJJA HAJJA HAJJA ... AZ ÉGNEK ÁLL) LÉPETT... először is JUH (JEWBILI MIKOR VASSODRONNYAL S VESSZŐKKEL FOGNAK 1000 ÉVIG MINT SÁRGA SÁRBA A GANY... SODRONYOZNI DÖGLESZTENI MIG MINDENKI (MINDEN LÉLEK???) KAPUT MONDOTT---AMI HASOMLIT HOGY MJOCST MINDEN GÉN...(LUKAS LETT) VALÓBAN FÉMCSIPEZETT... NA AKIK NEM JÉZUS A "HOMLOKON" ((NEMZETI EGYHÁZ BENNE MINDEN HÁZ IS EGY EGY EGY...FÉNYLAK HOME LAKI LAK LAK LAK...TEHÁT CSAK HA JÉZUS A SZÁDON... SZIVEDBE? - BEBOCÁTLAK LAK LAK LAK...)) PÖCSÉTES...AZ NEKI ADTA MAGÁT...SŐT CSAK ANNYI..VAGY JÉZUS VAGY NEM...SEMMI GÜLÜMBÜ HOGY TE MAGYARNAK MONDOD MAGA MERT CSAK AZ SZÁMIT... VILLOG A SZEMED VAGY VILLOG A A A...NA VILlOGTATNAK A VILLO GOD BIPP BIPP BIBIPP... TEHÁT BEADTAD A DEREKAD S A FARKAD VÉGLEG BEHUCCVANA STBBB) 5.: Monduk az ÉGIEINK... nincsak abcullaultra TE EGY MADA ROKON RAKUNK LÉLEK VAGY... s ráadácsu... nem hiszem hogy akik ma ...na ollan hogy MAGYAR ORSZÁG... NEM TARTOM EGYHETLEN EGY VALLÁS VAGY AKÁRMI EGYBESÜLÉST (ORGAZMOK ...NNICSAK AZ ÖSSZEJÖVETELEK VAGY JÉZUS HUSA COFFOLVA VAGY A TE HUSOD ... DE VALAKIT MEG KELL... ENNI NYERSEN ZAROSTUL BELESTÜL ZÓRÖSTŐL BŐRÖSTÜL) MAGYAR OK OKNAK... mert az csak EGY EGYSZERÜ SOSE HALUNK MEG ...ÖRÖK IFJAK VAGYUNK DE PÁRBA... NINCSAK NEM LENNE SEMMI HA NEM LENNE SZERETET TETT...MIG A GYÜLÖLET ÖL... TEHÁT NINCS MA EGY EMBER... ÉN SEM...AKI EBBE A A A...BŐRZUBBONBA ... HOGY VAN TÖBB...na most ugy kezdtük a beszélgetést... nincs semmi... nem tudunk semmit... nem tudjuk mi vagyunk s eggáltalán vagyunk... na te sem tuds semmit de én ssss...mégis... nagyon jól éreztük magunkat... mert vagy bagzani jövünk össze..vagy valami...vanvalami azon kivül..tudod... luk luk luk...hjuuu...de sötét luk... na ne lefetye...haneee... mereszük a szem mü, hjuuu... 6.: VEDÜK UGG HOGY A MAGYAR OK AZ EGY CSAL LÁDA...MA MOST EGY OLLAN LÁDA... MAYA LÉDY... ÉN UGG IMÁGGOMMAGÁT S VÁROM HIVŐ... s nincsak van egy valaki OTTHON HON... ugganés csak ugy tudNUK... nincsak én egymagam s itt nincs ollan hogy majd ha fagy... na HA VAN MÉG EGY...AKIK HISZEK HISZEK HISZEK... SOSE HALUNK MEKK ... NA AKKOR... TE MEG ÉN...tessetek fityelni... AZ ÉGIEK SZAVÁRA... TEHÁT AZ ELLEMI SZINTEN... SZÉTSZEDIK AZT... AMI CSAK KÖZEL GYILKOS GONDOLÁT...NEM LÁT...NA NEM LÁT SOHA TÖBBET ÖRÖKKÉ AKI NEKIMENT ANNAK A KÜNEK... Óh mily öröm öröm? - Óh mily gyönyör... mell lelkemen lelkemen? át át át...ömöl... ömöl? --- na ahogy mondom...itt ezen ollan 1999-től próbáloztam... na most a repcspiffta piff paff puff... bejött, bejött... Ki az ki az ki kopog... (ÉRTEM HA CSAK 1 LÉLEK ÉL LEK LEK LEK -KEL KELL...lásd a Bib Lia... hacsa 1? -na ha kigyüttem mert te is nem Jézusózol sss...) Nincsak ... a spórák ...(ma már biztosan mondom hogy azok voltunk vagy akiket leraboltak lelkeket ami még mindig megszámlálhatat 666...ok?) azok voltunk s abból lettünk..(de valóban nem kell tudmákosok mák igen) na most vagy örök létre térünk vagy örök nugovóra .. éjfél óta áll az a a a...az óra... Isten birkája brrr... na megprószállom összerakni...mert modom, ha te kora gyerekkorodtól ugg mint Lisz Fercsink...tudnál lisztelni...twist... visongani vississs...
Földiekkel jáccó jaccaca jaccaca... jáccó Égi vagy égedelmek? -tünemények, jönnek...(nincsak állandó idegenek áramlása...ami Washington rémálma is...) Istenségnek látszó csalfa vakremény...na többet remény sss... 4.: Nagyon röviden...az oroszoknak s amcsiknak együtt fel kellett volna! -smirna ! -volna? - SZÁMOLNI ( IZRÁLERT KELLENE MEGSZÁLLNI AZOKAT A CSILLGAROBANTÓ FEGYVEREKET MEGSEMMISITENI DE MINDEN TÖMEGPUSZTITÓ FEGYVERZETET...6 HÓPIG VAGY 6 ÉPVIG LESZNEK ÉGETVE)a KIGYÓ ÓGYIK GYILOK GÉPEZETETEKET...ugyhogy izrálert...(az embert szeretni kell, igen őket is de ha ha huuu... azt nem ) de nem irom ki... mindenki tudja hogy mi mimi mimimi...akik rövid időn belül...az egész földgömböt DOOMSDAYOSITJÁK JÁK JÁK JÁK...na az egész emeberiseggnek őket kellett volna figyelni... meg tota fegyverteleniteni... na most az UJJÁ ÉLEDÉST A PALESZTINIAIKKAL KELL KEZDENI... pösze hogy rögtön NagyMagyarország = Egészkörpatkómedencénk AZONNALI ÉDENKERTEZÉSE S KAPCSOLAT EGY AZ EGYBEN AZ ÉGI -FÉNYBIRODALMAINKKAL AMI AZ EGYETLEN JÁRHATÓ UT...vissz a magyar - gyerekeinknek Mennyország...lásd csonk a bonga.. s kérdezzük meg...mennyi pénzbe s pusztulásba került nekünk eddig palesztinia vagy a magyar ok? - ami nem akarok most ...deee... 5.: Na láttam...részletesen ha mégse...ugganis ti azt hiszitek...hogy akik izrálert...minden HÁBORU A KEZDETTŐL FOGVA...na most egyfolytába...mikor nincs az ami ARMEGGADONNOZÁS OK...na amit Éles Világhábpruknak hivunk...közbe menne az IRTÓZATOS FEGYVERKEZÉS S FELKÉSZÜLÉS A KÖVETKEZŐ EGYRE NAGYOBB...NA MOST TÉNLEG AZ EKGEKBE HÁGNÁNÁNÁAÁÁÁ... kétségtelen gyilkos SATELITOK tömege áll rendelkezésükra...na ha Jappánt megbüntették... meg nézzük lassan kezdik kijáccani...tregyük fff... belőni azt az Egyitomi 7 csapágyas gépezeteket... mondhjuk ha be kell lőni...akkor nyugodtak lehetünk... hogy azzal a földrésszel kezdik ahol én vagyok... megette a bángesz? Szóval részletesen... láttam... s ha az első variácó...akkor a KÖrpatkómedencénket az első órába atomzoni fogják...tudom hogy védig fentről...de mondjuk lentről is kellen...(vida ollan hogy U.S.A NIN ...FŐLEG AZÉRT VANNAK OTT...HOGY BITTA A MAGYAR OK...n aha nincs 1se sss...mit gondoltok... egy bitta..). na az amit mondok...az később hogy JEWusa tota le lett ugy tarolva...hogy egy ember nem maradt...ez ollan 2030 körül...MÁR BENNE VAN NAKIG... S ORSZÁGOK PUSZTULTAK MEG TÜNNEK EL...FÖLDRÉSZEK ÉGNEK...ha jól saccoltam...de megindult... ismét Észak Dél ellen...holott nem a izráler... na senki se mer sem nem tud nem akar ujjat huzni a kiválaszott raccával... én sss... de vallahotty... 6.: Na ez a része...akárhogy most ugy látszik... na borzalom minden nemi (hideg habirukk Jáccób birka) ellenseggeskedés jáccma a NÉPEINKRE...nincsak Istenemre merem mondani...főleg RUSSA... na tota NEMZETI SZOCIALIZMUSA USA...NA HA NEM DESPOTA CSZARSÁG... na nem..Putin nem Cszar...hanem KOMICSZAR? - csak hüllskedek ugganés PUTIN MEGETT... AZ OROSZ HAZIFISÁG FICÁNKOL... máris elérték a Nugati szintet...szóval azt nem engedhetik mekkk... na ha LESZ IS VALAMI CATAPATA... DE IRTAM HOGY BITTA HOGY...na most jönne amit most kaptam inri..irásba ... Innennn... ... két ollan dolog... AKIKNEK MEGVAN A LÉLEK -GOLYÓJA...az felett nincsennek ...ezek nem tudnak felénk kerülni hanem mögénk...ami történt...mikor az IDEGENEK BEÖZÖNLENEK MAGYARORSZÁGUNKBA... DE SANTA PIT ÁTKOK ÁT OK...NEM MAGYAR OK!!! - NA NEM IS VOLTAK MAGYAROK!!! A MAGYAR AZ ÉLETÉVEL ÁLL PLÖDÁT ELŐTTÜNK...TÖBBEK... AZ SZENT MAGYAR NÉPÜNK...A NÉVTELEN EGYSZERÜ MINDENNAPI EMBEREK...NINCSAK HA NEM TUDNAK MEGÉNK KERÜLNI..NA EZEK MA IS HÁTUNK MEGETT...NE EGY PUPU VAGY TÖBBB...VAHHALOGY LERÁZZUK ŐKET... ...pontossan össze szeretném rakni... de bitta hogy ha téged ezek érdekelnek ollan szempontól...hol a szem deee...na ollan amit ezek divatbazz... hoztak... e minden... együtt? -na monduk ha 1 bolha phing sss...már nagyitottam...sirni ezért kárrr... Hellen pillanatban... elérkeztünk oda hogy nincs ... megolldás ...(téleg zsákucca zsákba...pestIzsák) talán az ami szülói kin ok...nem az ok..?- mid van kin...
Föl f ff fff... nincsak ez a kettő közt van... le is ut felis deee... monduk mi van ha valaki felesett sett... megesett csss... na mondJuk egg ollant... Földiekkel jáccó Égi tünemények... de azok e ee eee... Isteneknek nyek nyek nyek... láccó csalfa vakremények nyek nyek nyek... vak vak vak... még kacsa se de kutya... aztata kutya fáját...na az bizon kutya faj ok s dögök... 1.: Ime az én bizonság tétetem bet lehellem téte tétel tetemre nem tettemre hivás... nem találtok mást... mint amit magamnak s gyerekinknek s tesvéreinknek... azaz amit a gyerekeimnek akarok...azt akarom mindenkinek kivétel nélkül...amit akik olvasgattátok a villogásim...az az... ugganés ami kgyün vagy éltet tető? - vagy altat s haltat de hall tat...na itt rögtön... vicca...mert most jobban kezd kidomborodni... 2.: Sok sok szempontból meg szög szem szöge sarkából s szempontból lehetne neee... látni a VILÁGBAN... nincsak a MagyarÉdesAyanyelvünk...ollan kincsünk... ami ami ami ...részemről nem tudok csak makkogni..nos mikor ez mit makkog... nehogy haragudnék hanem... az hogy jólesik...talán ugy hogy nakk nakk nakk...makkoghat...hizz ő is sss... makk makk makk...nekiugrott a vakablaknak...sorstársunk lenne...mig nem bánt senkit s nincs seenki terhjére...de azonnal ha valaki nem a saját maga lénye lánya...na itt én a magyar ok gyerekeinknek ugy a lári- fárim...mint anyagilag s érdekileg mindem porcikám látható s láthatalan az ÖVÉK, CSAK AZ ÖVÉK S CSAK PÉLDA NEM PÁL??? - PALIK VAGYTOK??? MUTYATÁRS LEHET...AZ ELSŐ...HOGY SOSE HALUNK MEG...MIG EGYMÁST MEG S FEL ISMERJUK NEM LE... 3.: Lehet ma még megtódom... de most hogy a SPÓRÁK VÉGTELEN A LEVEGŐBE LEBBEGVE...kiemelem...mikor 2000 -ben 3. 1/2 hétre haza ..fizikakilag látogattam... na engemet otthon...s monduk egy nagy nacsilnikkal... már meg akart ölni mert 25 ezer frtit ad...(1hónapra) na most saláta kocsi ami maga a benzin 21 ezer kötrül... mondom jól értem... na pofa be... te nem vagy magyar... az illető...később tuftam NAGY NAGY NAGYFŐNÖK KOMCSI VALA... na most mégis... nem lehet nekik ma sem... csak ugy ahogy az öcsém...igen igen igen .. van még egy kis dolgom...aztán mindig volt...pitubátám... na ugy ming a katonaság itt vasfegyelm odaát vak fegyelem... éhen munkás... szóval... na NINCS... HOGY TUDNÁM AHOGY ODAÁT LÁTTAM...JAH A SPÓRÁK...azok ti vagytok...s akik már láttok... na nem de ollan jismerős vagy pittám... na ti má kinéztek a FEKETE DE ÜSZÖG FEKETE KRIPTÁTOKBÓL (abalak?) SZÖRNYÜLKÖDVE MERT ÉN NEM A VIZEN, MÉG NIN, HANEM A LEVEGŐBE MÁSZKÁLOK...S CSALLAK KIFELE BENNETEKET... AMI ELŐBB UTÓBB... NA OLLAN HOGY MOST VAN KICS MEG NAGY...OLLAN NINCS CSAK VAN HALLÓ MEG VASALÓ... lóvé - lovak vagytok vagy cuka jérce de inkább kutya ...uggat vau vau vau... Innennn... ... egy érdekest... miért... miért nekem kell alkalmazkodnom ha zsidók meg ollanok jönnek hozzánk...akik na ssemmit ne szólj... miért nem ők alkalmazkodnak lásd ...az egyetlen kiut...na itti...itt nincs értelem mert az ... JÉZUS VILÁGA na ha ezek GRÉJEK ... VIDA AKI CSAK AZT HISZI HOGY Ő CSAK A PCSE... AZ GÉP GRÉY ...TEHÁT A GRÉJEK HERÉK...
1. Aradon nemzeti futball stadiont fogunk építeni, az RMDSZ meg úrvacsorát fog benne rendezni a zsidóknak*. Jézus beragadt a lápba, Peggi meg közben a farkát csóválja.(érdekes vallásod lehet)
ui: ...
*= ez egy érdekes jóslat, ha bekövetkezik, az orbán le fogja vizelni a bokáját.:)
Legyetek GÉPEK ÉPEK MNT ÉN... Talán a 3.agyvelő? -nem az használja... na tota az agyvelő teljes egésszében ha rámondjuk juk juk juk...jukas...jukas a agyvelő sejtjei is... na az érdekes...hogy akik EZT LÉTRE HOZTÁK...azoké nem jukas...???- NA PONT A A A...HA VAN VALAKINEK LELKE...KÜVE!? AZ A SZIVE KÖRE S MOSTMÁR MEREM MONDANI HOGY EGY TOJÁS...OVÁLIS ... MAGZATBUROK... mint mikor sonázzák a az anya -magzatát burokhoz hasonlo... aminek a TELJES KIKAPCSOLÁSA VAGY MEGSZERZÉSE LENNE A A A...ZERINBEM AZ AGYVELŐ... de zerintem is...senki maga nem használhatja...hanem be van KÖTVE AMIT BESTIÁNAK HIVNAK... de nem menek most bele...
...jakik képes arra... na remélem hogy egyre többen leszünk... s lassan mint a pattogó fogas fehér kukorica pattogó...pattogni fogtok kifele ... na az lett e -világ vége... Sss... még annyit, rengetek ember van...nem nagyitás... agyvelő nélkül s uganugg funkczionál mint akinek van...neked van? u.i. Londomban jártam a tekem himbáltam s nevettek rám az angolok = angyalok maggarul de rull... 2.: ui. egyetértek Jézus Lopez? - itt rengetek van... sőttt...
Buck Rodgers New Chikágó, vad Mutuál of Ohama New JEWusa s jewRssa?- álom állom bákom vákó fére szerü nyihahahahaaa... https://www.earthfiles.com/ 1.: Ha nem haraGODtok egg gicsit... na látod...mert én láttam...nos ahol FENT VOLTAM A MI MAGYAR OK EGYIK MAGYARMENNYORSZÁGUNBAN...niccak Magyar Ok Jézus Ok... abcullaultra minden OKKAL hogy tokkal... na itt toko... a magyar aszondja: többet ésszel mint mész el...elmentél deee... viccc... vissza gyüccc? -vagy jönnél deee... ahhh...jahhh... 2.: Amiket eddig leirtam... ugy irtam le hogy A NAKADAT TESZED RÁ... nem mert nincs OLLAN HOGY EZ 100% - ék bitta de 99.999... szóval AZ ÉL -LÉT ÖRÖK, NA AKIK TÖBBET VAGY MÁST AKAR... AZ VAN??? -ami ha van egy hajszál eszed...de mit eszel... amit eszelsz...s itt irtó nagyon tesstek figyelni...meg ÉN IRTÓRA SZORITOM A POPSIM ...MÉG EGY MÁK SZEM SSS... mert ennek amit ez a test (teszt?) az alapzata az VASS -FERRUNK VÁZ...ezeket rég letrágyaltuk a mi is fuffó mi is vagyunk? - na ahoz már csak ... csak annyit... hogy TALÁN HA MÁSOLATA IS...Óh természet DUCSÓ LECSŐ...most csináltam Bivajbasznádi nádasba ...káka lángon... az egyik legkedvencebb eledelem lelem... nos semmi se elégit ki ugy...most 2 napig csak... a mocsárt iszom...tudod algás viz... ORGAN ÉLŐ VIZ... na A LENTIEK GÉPEK PAC PAC PAC... s nadon óvatosznak kell legyek...mert veletek akanék lenni...hiz az összes környezetm barátok... nagyon egyedül fogzz maradni...mert mi azt akarjuk hogg a feleséged gyerekeid is ot thagyjanak de ho hoo jeee...hóóóó... na mindenki az EMHAMCIPÁCAI SIA SI SISSS... HA EGY GÉP PIPI PAC PAC PAC... EGY GÉP = NIND DE MONDUK.... 3.: HA AZ ORGANIK (ÉLŐ VILÁG OK) A FENTIEKRE EMLÉKEZTETNEK...NA AKKOR HA MG NEM LÁTOD... S MONDUK TÉNLEG...BIJJA TE NADON EGGEDÜL S ELŐBB UTÓBB ...TE IS BEDÜLSZ... tehát hihetelten...NA NEMCSAK AZ JEWusa MEGETT VANNAK...ugge mondtam hogy ALentIENEK...GÉPLÉNYEK... NA MJOCST ...HGOY BE FOGNAK CSIPPEZNI MEGCSIPNEK...NA AZOKAT AKIK HUSA KIVÁNATOS...VAHHALLOGY A PARASZTOKAT... TE BÜDKE (BÜRÖK) KOZÁK...
Isten áld meg a magyart... jókdvvel bőséggel, nyujt felénk védő kart...ha ha ha...na ÖRÖK ÉLETÜEK HÜEK VAGYUNK tehát nem lehet ellenseggünk...ha igen akkar két ülepünk pu van vagy két hegy közzül mi mász ki... 1.: Buda? - na ISTEN = FÉNY S VILÁGOSSÁG S CSAK EGY VAN ... ÖRÖK EGY VILÁGOSSÁG VILÁGOS VAGY ARAD... Egyzer futbal mecsen Aradon Aradon...futbal hellet éngem rugtak vallagon vallagon vala valla GOD, vacc icc cicc dacc... njocst nem tudtad te buta? Monduk Vak Bottyán botorkál vala valla God vallóss SAH -God? - a botján stiff bota te buta... Na most amit a zsidó sofa BUUUUU... NINCSAK Buda a buta... na monduk ha felmentél a legmagasabb csucsra... onnan mindent lácc körbe körbe korba... mosty nálad van a DUDA DUDA DUD elkezded BU BUU BUUUU...BBBB... UUUU... na gyertek MEGJÖTT AZ ÚRIVACSORA... s kérdelek... DÉLBE A HARANSZÓRA... EBÉD SZÜNET... ma is minden hegyen... hellen... NA HA TE MA HEGYEN VAGY...AZ A MUNKA HEGYE... madarul zabod zabod??? - nem hiszem mert ha eszed...erre rögtön hogy reagálsz...tját aki nem tud arabusul buuu... előbb utóbb arra busul... Ne menjünk fel Budára...na BUDA AZ EGY MÁS VILÁG... s mikor BUDA ALATT VAN EGY MÁS VILÁG... ERRE ELKEZZKEDNEK ÁSSNI...na ténleg van egy...ollan föld alatti üreg = allajgut... ami levezet egy közös nagy ALLAJ GUT ZER GUT? -na csak hol a kacsa... Monduk... 99 . 999 ... %ka jaka aki magysar RULL...na a magyar Édesanya nyelvünket lehet ugy beszélni...ki az anád, vót apád? - haragzik apád... ott egy fészek? - apád részeg...stbb...tbccc... csirke csirke csibege csibege...na jól mondod...s mondom... a maléziai fff...fighter... kakas... n aaz agy meg testet meg velője meg milye van neki... te vagy neki... s te honnan tudod... hogy JÉZUS NEM MENTI MEG A CSIRKÉKET...hizz...Hányzor akartalak benneteket kicc cibé cibege cibege cibege... a szárnyam alláj maláj ne láj...mert te se hallasss... halas tó? GÜLÜN VONYÁL HU HUU HUJJÁÁÁ... ÉN SZMETŐL SZEMBE LÁTTAM S BESZÉLTEM A MAGYAR OK JÉZUSUNKKAL... NOS NEKÜNK VAN...HOGY AZOK AKIK JÉZSUKKAL HADILÁPON...SÜPPEDNEK S TUDOD MILLEN A LÁP LÁP HÁP JÁP JOPPÁÁÁ... na most az MI AZ ÉN JÉZUSOM SOM SOM SOM... PIFFTA...MINDENT SZENTMAGYAR -MADÁR SZÁ SZÁ SZÁ MADÁRRR.... SZAB AD...JÓRA... AMI RÖGTÖN.. ÉN AZT AKARTAM HOGY MINDEN EMBER... BENNE ÉN IS ISISSS...NE VISISS...TE IS ÖRÖK BOLDOG LENNE... LENNI... LEENNA LENNA LENT A VOLGA MENTÉN... UGYANUGY MINT AHOGY A FIAIMNAK MEG TESVÉREINNEK AKIK AZ ÉN JÉZUSOM SOM SOM MOS RÖGTÖNA AZONNAL ÁLTAL ...TEHÁT OLLAN HOGY GOY VAGY YOGI BERR BRRR... VANJOBB EMBER...NA HA H AMÁSNAK CSAK EGYNEK IS A TE VAGY ÉN BOLDOGSÁGOM BOLDOGTALANNÁ TENNE AZ BOULD (BULL? JÖM MÁR A BIKA...) DÖG!!! - NEA NEEE... AZTATA NEKED KELL KIFINGUGRÁZZNI ...SENKI HELLETED TEDDY... HA VANALKI VAN HELLETTED TEDD IDE TEDD ODA ...csak akarom hogy nehogy a varju a vetésre hogy ANTI GÉP S PEGGI... A FARKÁT ...CSÓVÁLJA... Jinnenn... césőbb foltatom... hiz mindent jóra... na most sok mondani dani dani dani... szeretnék szerelmet vallani...fidelem MA JEWcsába... A GÉPEK...egyenlők vogtok tek tök... jeee... OMRBRRR... jeee...hova stova... ui. de igy is...tudok mondani valamity...kapiska pissla... 2.ui. még lehet hogy ...pont pont pont...
Invokáció: Isten áldja meg Ady Endrét, írta József Attila, hogy Talpra magyar! ámen...
1. A kiskakas gyémánt félkrajcárja a budai várban van elrejtve, a hulladékgyűjtő alá, rögtön a forgó tyúk árús lakókocsija mellett.
2. Az istenek is skizofrénok lehetnek, mivel elég sokan vannak. Azt a sok csirkét, amit levágtatok, a Jézus se mentette meg, de bűn az egy szál nincs a világban.
3. Az agyvelő arra való, hogy kitaláljuk, hogy a magyarok Istene miért nem teremtett állatot. Agyvelő nélkül ez biztos sokkal nehezebb lenne...
ui: London entrópiáját a szamovárok utópiája követte.
2.ui: Jézus lenyúlta az ország devizatartalékát, de a fináncok elkapták..:)
Isten áld meg a magyart, jó kedvvel bőséggel... nyujts felénk védő kart...ha küzd ellenseggel... na az minden aki nem magyar ok? - az saláta maga... ha van ellensegged véged... nincsak végbél az a KIGYÓ... az lett bélőled, egy önemésztó önemész...je hova mész...hol a mész... hol az esz esz... (ass az) na itt is a játsód sss...
1.: Mellik a cappan pac pac pac... na csak 1 mint a lunak KAKAS pac pac pac ... lehet egy gané vagy szemét dombon....hogy tiz pamacs... na monduk maga a Természet Óh természet? - melle szem nem láthat téged pac pac pac... pösze Buda s pest... a csirkét megfózik s megsütik megeszik... budi? Anthony Burdon ---na maggaráza a gyerek...tudod Buda lenéz...pest rögtön fel...egy sültcirke pac pac pac... szájba vágott...de lehet egy disznő... 2.: Ski zoo frém...hanyan vagytok...nizzitek...VAGY...(vagy?) HA MAGYAR OK ISTENE = ÖRÖK EGY JÉZUSUNKBAM EGY TEMPLOM... AKKOR AZ EGÉSZ MENYEK ORSZÁGAI BENNED X BENNEM... HA NEM ..AKKOR SE VAGY EGYEDÜL MERT AZ ÖSSZES ALVILÁGA (dögök döge kinzó -döglesztó démonya) VALA VALLA GOD VILLOG..NINCSAK A SOK SOK SOKK...CSIRKÉT KAPPAN MEG CUKAJÉRCE PAC PAC PAC...na mi a gülümbü a sült csikre meg a sült csirke comb... Ahhh... MONDUK JÉZUS...ha már ki tudod mondani de leirni... büneidbe végzeted... másképpen nem lehety hety hety hety...hellre tyutyu hellre hety hety hety...(höss) NINCS JÉZUS NINCS BÜN, HÓTT!! ha mást mondol öl??? azonnal kitiltanak a 10 = felső első 10 ezer? a másik oldalon...??? (Rózza dombók... nak kappanok s ők sose koppan666...nak...rózság is nyilnak...) - örök játok rátok cuka jércék pac pac pac... PUNKTUM PAC PAC PAC... VAGY TE LESZEL A CSIBI HUSIKA...na pösze... sorsát senki el nem kerülte... ahhh... akarjuk tudni ni ni ni... cakk pakk!!! 3.. HA VAN TUDOMÁKOS MEGNEVEZÉS...AKKOR MINDEGY MILLEN TOJÁSBÓL LETT A MACKARA...( A PESTI PEST? - ZSÁKBA IZSÁK... KI LÓG A LÓ ((LAW ZIZI, TE NEM FÉLSZ??? VAGY FÉRSZ A BÜRÜDBE S KI A BÜRÖD ŐRE)) LÁBA?) KELL HOGY LEGYEN M = MAMA A = APA AMI NÉLKÜL S EZEK FÜZELME (PROKRIÉTOLNA MAGARUL BZZVANNA ÉJFÉL ÓTA ÁLL ... AZ ÓRA) A GY = GYER KÉJIK... na most az hogy MA LÁJ HACC... mama... CSAK NEM TUDJA HOGY MIÉRT KIVEL KELL KAKASKODNIA PAC PAC PAC... DE MINEK?- PAC PAC PAC... NA TE MEPTÉLSZ ENGEM VAGY ÉN TÉGED PAC PAC PAC...SZALADHACC... HÁNYSZOR AKARTALAK BENNETEKET... na itt a 1 frint krds: a MAGYAROK ISTENE TERMTETT E ÁLLATOKAT... MONDUK HA TÖKÉLETES...MÁRPADIG AZ MERT AZ ELLEN KECCKE MÁCCKÉP NEM LEHETNE NE NEE NNN...LEHETNE??? -monduk ez eccibe se jutott ...na bitta láttátok hogy egy maláj kakasnak levágták a fejét... nemvolt agya...mégis miden kaka funciót továbra is betültött... na mire van az agy velő? -van egy uj filsorozat IZOMBI!...akik csak agyvelő a diátájuk juk juk juk... nincsak te azt hiszed... hogy az nélkül..pedig minden csak dish!!! UI. 4 bilcsit vernek bele...(JEWusa vucsa... 1 évba a 4zerezését) na van mindenüt az ELIT... MOMDUK ELENSEGGESDEDET JÁCCANAK... s most itt... az ész megáll... a a a... nincsak... mikor Londont bombázták... meg10ZEREZTÉK 100? - a petélést... monduk ha elkezdik a tUropinát... meg a ruszkikat ijjeccgeczizini... pac pac pac... 2.u.i. debiza de csak ugy ga vallatnak... tudod mikor bvalottad azt ami nincs... a finácok csak pac pac pac...rögtön kiszurták a szemed...azaz itt egy pac még egy még egy...hol a dohány... mit gondols miért Dohány ut Dohány ucca...ha végig menek rajtad én...
1. A tízparancsolatot a város másik végiben kell betartani, mert az egyik végiben nyilván nem lehet... mondjuk szerintem az aktuális gócpontok be nem tarthatóság kapcsán mindig a sarkokon helyezkednek el.
2. Sajnos nem vagyok skizofrén, ezért a többiek most nincsenek itthon. Látod, egy a vallásunk is. Mondjuk nálunk a fizika törvényei kizárják a Jézust a szentírásból, de a többi biztosan stimmel.
3. Én annyira nem vágok fel rá, hogy magyar vagyok, mert ennyi erővel kínai is lehetnék, oszt' akkor meg jól néznék ki, hogy mit magyarkodom itt. A következő életemben, ha maláj harcos* leszek, akkor ezt majd lejátszuk..:)
Ui: ha hiszel annak, hogy egy politikus mit mond, akkor megérdemled az összes csalódásod.:)
Ákom bákom nem látom... áció káció Yakkácijó ... miért ne lehet... mindennap vakáció... 1.: ...szija szija Anulululu... na monduk a mennyekországa ollan, mint nekem a Ballató a riwiéra... csodálatos meg ott voltam a legboldogabb... Nyirbátor - Nagyecsedi bivalyTÓCSAfördők s mocsár után... Óh mily boldogség lett... ha mégeggzer... na ugy bucsuztam 2000 -ben Édesanyámtól... láltak a Mennyekben... na ő mondta...eredj innem fiam... mert minket is leölnek miattad... na MAGYARORSZÁGUNK AZ ENYÉM IS...NEM A FÖLD ELŐSZÖR HANEM OTT AHOL ÉL ANYÁM MEG TESÓIM...ÖRÖKKÉ EGY JÉZUS CSALÁDA S EGYKUPACCBA KÖPÖCÖKÖN KEPECEN... lásd a fiam... csak 10 méterrel költöztünk... na a másik házba... s máris...boldogság egy cupacba közel lenni (mi lett volna ha város másik oldala hojjj...) egymás örömere x örömére...ami csak csa csa csa... AMIKÉPPEN FENT A FÉNYHONAINKBA UGY ITT LEN... MI ATYÁNK A MI MENNYÜNKBEN LEGYEN MEG ITT IS (ISISI NE VISISS) A TE AKARATOD... DE AZ BIZON BENNÜNK VAN = MAGYAR OK IGAZI SZÜLEINK VÉRGÉNVONYÁL JÉZUS JÉZUS JÉZUS...HALLD SZIVÜNK KIÁLT... 2.: Na előbb Anululukám... de mindőtöket kérdelek: van nektek kit...vagy mit? -szeretni (szivből s igazán?) s tudod őt vagy mit? - szeretni, s az akit te szeretnél szeretni, az előbb szeret téged, s bennünket stbbb... s sazonnal, VAN NEKED NÉKED = PUCCOS S NÉKTEK A TE TE TE...CSAK EGYÉNISÉG VAN... NINCS ZSIDÓ MEG NEMZSIDÓ...HANEM VAN JÉZUS...NOS TE HITED JÉZUS VAGY TE TE TE...TI ELHISZITEK AMIT AZOK ADNAK A SZÁDBA...AKIKNÉL EZ A KRDS SOHE (show = gyilkolás) FEL SE MERÜL MERÜL UGYANIS BEOLTÓDTUNK ÁBRAHÁM MUK MOKK...HAMUJÁBA...UGGANÉS HA ÁBRAHÁM A MI ATYÁNK MEGHÓTT... na az egész...CSAK EGY TOTA FEKETE FEGGETE GATYÁTLAN...NA AMI NINCS IS...NINCSAK ... 3.: HE NEKED MEG MONDUK A MAGYAR NÉPEMNEK ...IGEN IGEN NAPOM IS MEG NÉPEM IS...NA AMIT A ZSIDÓKNAK BEADTAK MESE... UGYANAZOK A NEMZSIDÓKNAK IS... NA HA NEKÜNK NEGATIV ADÓSÁGUNK VAN...SŐT POZITIV TÖBBLET EGYRE TÖBB LETT...az negativ energia... s negativ erő...s mert mindent lehet lehellni...szolgáld MAGYAR NAPNÉPEDET VAGYIS HAZÁDAT... NAP S HÁZA S HÁZA TÁJA...MAGYAR LEGYEN LEGYEN HITED JITED EDD... NA MOST HA NEM LETTEM VOLNA MAGYAR OK...OK NÉLKÜL NINCS SEMMI, DE AZ VAN...NEGATIV ERŐ? NEM HANEM VAN KIMODOTTAN GONOSZSÁG = AKI MEG AKAR TÉGED VAGY ENGEM ÖLNI... = MAGA MAG UK ALLÁH VÁGNI... NA IGY KÉRDEZEM...NEKED VAN SAJÁT EGYÉNI... AMI TE TE TE LÁTOD LÁTTAD HIT SZEMED??? Na innennn... ...fidezuzda, nagyon sznvedek mert én minden mojomszabásut is az ÉN JÉZUSOMHOZ HOZNÉK... igy azért szavaztam GEHORGA W.ABAS BUSH-ra...na felszálltam a buszra mert UJJÁSZÜLETETT CHRISTYILÁNNAK HAZUDTA MAGÁT...NÉRÓ ÓTA A LEGGBÉNÁBB LEGBESTIÁLLATIASABB GYILKOS... SAJNOS BARCK HUSZEIN OBAMA SSS...MARAD LE TŐLLE...értem... NE ÖLJ, AKKOR IS ÖLSZ HA HAZUDZZZ...HOGY AZ ÉL S ÉL -LÉTÜNK NEM ÖRÖK S VAN MÁS MÁCCS MACCKÁJA MACCKAFRA NYIJÁJUUU...
Invokáció: Bin Laden Bib Liája Alibije Bája Allah Libája.(persze csak nagy vonalakban)
1.2.3. Az ősi mesterséget gyakorlád az utcasarkon - barlagrajzoló -, amiért Jézus gyűlölő is voltál, mondjuk nem értem, hogy a Jézusnak mi köze a szakmádhoz, meglehet tré volt a festési technikád.
1.2. Nem nagy cucc grófnak, meg grófnénak lenni, nálunk a dédpapa frankón elitta az összes birtokot, meg elkártyázta, mert idejében értesült róla, hogy államosítani fogják az egészet.:)
2.3. Jézus szereti a cseresznyét, egy tállal vártad, mikor nem jött...már megint.
3.2. Az ufókkal szoktál kábszerezni, onnan a rengeteg Jézus látomásod. Mondjuk szerintem egyedül szoktad kezdeni, majd később csatlakoznak az ufók, meg a Jézus is....:)
ui: A nem zsidó gyerekeknek azért jó, mert nem Jézusok, meg nem zsidók. Világos...
Áció káczió nyár van s nyári vakáció jó...ellemben ha vak Kácc Mózsi... vagy nem akar látni... őket a te jövőd... lásd a Bib Lia s bibiseik... Szijasztok s sokan járjuk a világot, na itt csak ugy... ha monduk arra lenne pénzem... s valószaru hogy kiállnék Magyaroroszágomba az utcasarkokra... neee... gyáva vagyok... de ez jó lehetőség mégis ...hogy alkossunk fess társaságot...mellesleg ezekről nem engednek beszélni sehol...még a 40 + éve (barátom) gurunk is... most ugy láccik végleg feffujta a képét... na a 3. -ról beszéljünk... mert ÉN IS IRTÓ JÉZUS GYÜLÜLŐ MEG GYALÁZÓ VOLTAM... s garantálom nem volt... mondhatnak hogy ő ataista meg pinkhősdista meg e legbuzzgóbb zsidó meg muzulmán meg ezek allahta ta ta ta...sehol se vagytok...sehol hozzám amillen JÉZUSGYÜLŐLÖ VOLTAM...mert az amit ezek mondanak...ITT MINDEN HAZUGSÁG MEG LETEVŐ MEG ÜTKÖZŐ MEG HA TUDNAK TESTED LELKED MEGÖLIK AZAZ ...na erről többet kell irnom... mert VAGY BEÁLLS HUSZÁRNAK ... vagy ténleg... s mindened elvesznek... nem számit trillomos gazdög voltál vagy rongyos koldus vagy puccos czgan... ha tudnak... az ALLANTOSOK... megölnek... Na az 1. s 2. pont... egyet értek... NOS ITT FELTESZEM NEKED IS A KÉRDÉST... MEG MIDENKINEK AKIKET ÉRDEKEL A SORSA MEG SORSUNK... Óh mily sors leend... na szószrint csak ki kéne tudnom beszélni... 3. amit te 3. te vagy párom... na nem te vagy akivel prófétálunk hol a tálunk... Ki veszi meg...eszi meg a cceresnyét... na én a mamai ágon grőf vagyok... s irtó gazdadok voltunk...többek közt... II. Rákóczi Ferenc s pereputyával is rokonságban voltunk... a Debereceni Nagytemplom s Kollégumok (Dévavára s sok faluk földek) a mi családunk tuljdona is... volt, s valóban le kellett mondjunk... jöttek a papirok amit allá kellett irnunk...na közvetlen II. Rlóczi Ferenctől Méh - kaptárokat kaptunk...a valóságban (nosztalgás vala) tehát le szállitották... s alláh kellett irnunk (ott voltam) hogy áltvettük...de mikor Édesapám ...nincs halál...csak a testét...elhagyta...na a két öcsém biróságra is ment...mert azokat a földeket amiket adtak... ollan helleken...ami táblába volt...tehát csak névileg irták ránk... aztán mikor meghalt...követelték az ADÓT ... hatalmas pézeket... ami a nagyobbik öcsém...te kaptad a házat neked kell fizetni...jah de sose volt gyakorlatilag a miénk... na na na na... Gyerekek...gyertek meggyezni egy tálból a gróf urfival... de nem kell egytálból...HANEEE... TERÜLJ ASZTALKÁNK... MIDNENKINEK EGY TÁLLAL... ettél kenyeret meggyel... mmm... Ne menj rózsám a tarlóra...na ki sütötte a NAGY KEREK MINT A KÖRPATKÓMENDENCÉNK... KENYERET... HA NEM PIROSKA... CSAK SZEMÉLYES JÉZUS VAN... NA MOST AKINEK SZEME VAN MEG NYITOGATJA... AZ ELŐBB LÁTNI AKARNA...DE JÉZUS NÉLKÜL NICS SZEM...NOS AZOK NEM AKARJÁK HOGY... AKÉRKI LEGYEN...JÉZUS LÁTHASSA...TEHÁT ITT MÁR OLLAN CSATAPATA VAN... Na az egyik Attillás filmben... jönek a hunok jönnek a hunok jönnek... s ollan...na ugyanaz a jelenet mikor jönnek mongolok s Tigris Kan... dübörög az egész határ a föld...menekülnek az emberek... mint mikor Jitler... felszabaditani akara Lengyelországot... na uganud mondhatjuk...hogy minket az ÁZSIA BARBÁR HORDÁK... felszabaditottak ugi? Szóval... EGYÉNISÉG NÉLKÜL, MEG EGYÉNI SZAB AD... NA MIT TUDSZ TE ADNI JÉZUSNAK... S ÉN MINDENEMET... MINDENEM AZ ÉN JÉZUSOMNAK ADOM... MINDEN AZ ÖVÉ... SZIVEMET IS NÉKI ADOM, AZ IS AZ ÖVÉ... Szóval... legközelebb de tettel... nos amit tapasztaltam... ÉN MIKOR KISGYEREKE VALÉK... NEKEM KELL AZ A KÁBITÓSZER...MERT INGYEN VAN, MEG KÉZNÉL...NA MOST ELMENEK ELLL... HADD MENEK ELL...JÉZUSOMAT LÁTNI MEG... na most kezdődik az... ami sose volt lesss... uggani s egyedül de most mégis...NEKEM JELENKEZTEK AZ ÉGIEINK...ami gyertek át a mi is ufók vagyunk... s hivjatok meg mindenkit...(a Canadai magyarjainkkal...igenis tettünk egy Hold kürüli utazást...sose feledem el...na te itt NEM JÉZUSÓZOL .., de monduk te s ti elhiszitek hogy most rögten azonnal lehetséges a mi JÉZUSUNKKAL???) aki EGYEK AKARUNK LENNI MEG ITT IS... EGÉSSEGGESEK... KINEK VAN A LEGNÁBÓBBB... Innennn... ... napösze...a mi is ufónkban...ha futtában is...sokat irtam a MI MAGYAR OK JÉZUSUNKRÓL...ami nem azt jelenti... HOGY UGY MINT A ZSIDÓK SZEGÉNEK...na nekik ugganugg...talán nekik először ha csak JÉZUS... ki mered mondani..mint áldozati kecskének elvágjál nyiszákolják a torkát...most gondolod hogy a nemzsidó gyerekeknek jobb...
Invokáció: Az alma nem esett messze a fájától, ezért az Isten első tengerésze a Popej, aki felfedezte a gésákat...asszem.:)
1. Jézust a kölesben is kell keresni a disznó előtt. Mondjuk szerintem nem kellett volna oda önteni, ha csak utólag jutott eszedbe, hogy keresni akarod.:P
2. Én is meg tudom erősíteni, hogy amit eddig láttam, az van. Miután ekkora nagy az egyezés, ezt megszavazhatjuk objektív látómezőnek is.:)
3. A Jézus magyar volt, csak szerintem nem tudott róla eddig.