Keresés

Részletes keresés

e.n.c.i.t.i.m Creative Commons License 2010.04.25 0 0 84
Van bizony!

( elolvastam,majd rögtön eszembe jutott,hogy meg is nézem a lottószámaimat! )

Nyertem!

:)))))

/ talán véletlen volt?!!! / ;)))



Mármint annak,van realitása.....
hogy ha az ember nyerni szeretne,akkor olyan számokat tesz meg a lottón,hogy az mindenképpen " beguruljon" ;) abba a bizonyos nyerő szériába.

Én saját tapasztalatból mondhatom,de igazándiból nem kérkedek vele,mert kizárólag csak akkor folyamodtam ilyen "trükkök" bevetésére,amikor nagyon nagy szükségem volt rá.
Évekkel ezelőtt nem volt munkám,és valahogy meg kellett szereznem a betevő falatot.
Akkoriban bevallom,minden héten lottóztam,és a befektetett összeg tíz-húsz szorosát ( tehát nem többet,csak annyit amennyi a mindennapi kenyeremhez szükségeltetett) megnyertem.

Egyetlen egy baj volt vele csupán. A lottózóban kezdtek úgy nézni rám,mint a véres ingre.Pedig mindig adtam "borravalót".
Aztán kezdtem "lejárni" a lábam,.....merthogy a nyereményeimet mindig máshol kellett kiváltanom,hogy ne keltsek feltűnést.

Szerencsére ma már kemény munkával keresem a kenyerem!
Fárasztó ugyan,de sokkal tisztességesebb, mint visszaélni olyan tudással,ami lehet hogy nem is tudás,csak véletlen és szerencse műve!

Mellesleg az én szerény véleményem az,hogy jobb ha nem firtatjuk ezeket a dolgokat,mert ezekkel a manipulációkkal könnyen vissza lehet élni!

A becsület sokkal fontosabb!
Előzmény: szedoci (83)
szedoci Creative Commons License 2010.04.25 0 0 83

http://pklottery.blogspot.com/

 

szerintetek ennek van realitása?

e.n.c.i.t.i.m Creative Commons License 2010.03.20 0 0 82
......"A telepátia lényegében megérzések, gondolatok, szándékok, történések érzékelése/átadása/cseréje, egymásra hatása. Vagyis kapcsolat, amelyben a résztvevők között kölcsönhatások vannak."......
Ennek fényében megosztom veletek,a mostanában történt "telepatikus" "érzékelésemet".

Talán két hete,egy keddi reggelen utazva a metrón,megláttam egy férfit,aki apám fiatalkori alteregója volt. Ezután a rég nem látott apámra gondolva ,( a Hamu utcánál ) megláttam egy fekete furgont kikanyarodni.

Egy pillanatra a félelem járt át,mert apám halálára asszociáltam.

A szörnyű bevillanó gondolatomat épp hogy enyhítette az,hogy csak egy biztonsági autót láttam,de megállva a következő útkereszteződésnél egy hullaszállító kocsi húzott el az orrom előtt,maga után hagyva borzongatóan édes-keserű fanyar "illatát".

Már tudtam.........

Szeretném tudni Creative Commons License 2010.03.15 0 0 81
Sose hittem benne, de nálam is történtek események. Véletlen egybeesés hogy a nap 3 alkalmával azért lesz hibás a mobilhívás mert egyszerre nyomunk rá a hívásra. Nem beszélünk meg időt, se alkalmat de még is. Ha úgy haragszok meg rá, hogy nem mutatom ki feléje, sőt egy óra múlva úgy döntök, befejezzük ezt a kapcsolatot a döntésem pillanatában kedvesen felhív és a bocsánatomat kéri. Amikor két napja nem beszélünk egyéb okokból és baleset ér azonnal felhív és az az első mondata: Rossz érzésem támadt, mi történt veled? Pedig én meg se szólaltam, köszönni sem volt időm.
Boeing 737-600 Creative Commons License 2006.09.04 0 0 80
:P
Előzmény: kisharsány (79)
kisharsány Creative Commons License 2006.09.03 0 0 79

 

  vaNNAK

Előzmény: Boeing 737-600 (78)
Boeing 737-600 Creative Commons License 2006.08.29 0 0 78
vANNAK tapasztalatok,?
vbdfx Creative Commons License 2006.06.16 0 0 77
Kedves Nicky34!

Elég komoly ütést kaphattál ha az ilyen sérülést okozott neked. Normál körülmények között a villámolvasás nyugtatja is a szemed, segít neki ellazulni, így javítja a látást. A te esetedben a helyedben kikérném erről az orvos véleményét, mert lehet hogy ez a speciális nézés ami a villámolvasásnál van (nevezetesen a dolgok mögé fókuszálunk és így lazán nézzük az előttünk levő könyvet) a számodra éppen fordított hatást okoz, megerőltetheti a szemedet. (Valószínűleg nem, de jobb ha megkérdezed.)

Várom az állatok közötti telepátiával kapcsolatos élményeidet!

Később még írok...
Nicky34 Creative Commons License 2006.06.11 0 0 76
Elnézést az előbbi ló betűkért, vágólapról vittem be a szöveget és nem figyeltem a formázásra.
Előzmény: vbdfx (69)
Nicky34 Creative Commons License 2006.06.11 0 0 75

Kedves vbdfx!

 

Tegnapeőtt írtam egy hosszú választ a hozzászólásodra, és mielőtt elküldtem volna bejött egy áramszünet. Természetesen elveszett a szöveg, majd szétrobbantam. Dehát ilyen a balszerencse.

 

Szerintem a lényegről beszélsz, mert tulajdonképen mi is a telepátia? Az élőlények közötti kommunikáció egy ma is létező, ősi módja. Lehet vitatkozni azon, hogy ez egy fejlettebb vagy egy idejét múlt kapcsolati forma (szerintem a beszédnél mindenképen magasabb szintű), a lényege nem is ez. Telepátikus kapcsolatra valószinűleg minden élőlény képes, azok is akik soha nem gyakorolják mert már nics rá szükségük (mert beszélnek és írnak), esetleg elfelejtették.

Ősünk (a majomember vagy az előember) bizonyára még telepátiával kommunkikált társaival, amit testbeszéddel egészített ki, majd a kommunikálás tovább bővült különböző hangokhoz más-más jelenség/gondolat/közlendő társításával, mely jelentések az idők folyamán általánosan elfogadottá és ismertté váltak. A további fejlődés során a hangok egyre artikuláltabbá váltak ami több és árnyaltabb információk cseréjét tette lehetővé, egyre több elvont fogalom-csira került a kommunikációba és lassan kialakult a fejlett emberi beszéd, vele párhuzamosan az írás, ami egyre gyorsabb ütemben fejlődik és alakul. A fejlődés sajnálatos velejárója, hogy a kézenfekvő és kényelmes szöveges kommunikáció egyre jobban háttérbe szorította a telepatikus kapcsolatokat. Oda jutottunk, hogy sokan már nem is hisznek benne, tagadják vagy csalásnak minősítik, esetleg fizikai jelenségként magyarázzák aminek valljuk be komoly logikai alapja van. A baj csak az, hogy a fizikai jelenséget feltételező kinyilatkoztatások elméletileg ugyan megállják helyüket, mérésekkel azonban eddig nem sikerült őket bizonyítani.

A telepátia lényegében megérzések, gondolatok, szándékok, történések érzékelése/átadása/cseréje, egymásra hatása. Vagyis kapcsolat, amelyben a résztvevők között kölcsönhatások vannak. Ha ezt a gondolatot kibővítve visszamegyünk a földtörténet korai szakaszára amikor biológiai értelemben még nem volt élet a földön, láthatjuk, hogy az élettelen objektumok már akkor is hatást gyakoroltak egymásra tömegvonzás, hőátadás, stb. formában ami nem telepátia, de ez is egy kapcsolat forma, melyben az egyik dolog - pl. kavics - befolyásolja a másik objektum tulajdonságait hőátadással, surlódással, stb. Az élővilág megjelenésekor a kapcsolati néhány formája már adott volt. Az egyedek érzékelték egymást, bizonyos kölcsönhatások elősegítették míg mások gátolták a tovább fejlődést (evolució), ehhez nagyon hasonló mai jelenség pl. a sejtek működése, a membrán és a sejtmag viselkedése. Az élőlényekkel együtt fejlődtek a kapcsolatok, a tudatosság megjelenésével megjelentek a kapcsolatok nem anyagi tulajdonságai is. A fejlett állatvilágban egyre fejlettebbé váló kapcsolatrendszerben a beszéd hiányában viszont a kommunikáció főleg telepatikus módon tudott működni és ebből alakult ki fokozatosan az emberi kommunikáció, melyben szórványosan megmaradtak a telepatikus vonások is.

Bocsi a kissé talán filozófikus (tudálékos?) gondolatmenetért, de ezeket a gondolatokat is szeretném megvitatni, legközelebb - remélem nemsokára - írok az állatokkal kapcsolatos telepatikus tapasztalataimról is.

 

Off:

A gyorsolvasásra: Sajnos van egy olyan problémám, hogy az egyik szemem egy véletlen ütés következtében megsérült, a szemfenék deformációja miatt ezzel a szememmel torz képet látok és az agyamnak kell a két eltérő képet összehozni, ami a fáradékonyságot nagyon megnöveli. Azért érdekel a gyorsolvasás, tudnál könyv címet mondani és esetleg a beszerzésre konkrét elérhetőséget adni? Köszi!

Előzmény: vbdfx (69)
vbdfx Creative Commons License 2006.06.06 0 0 74
Igen, elérhető. Számos példa van rá. A könyv is ír olyan esetről amikor tanulók 75%-os szövegértés mellett 1 lap / s sebességgel olvastak.
imgu Creative Commons License 2006.06.02 0 0 73
Bocsi, 1 lap/másodperc
Előzmény: imgu (72)
imgu Creative Commons License 2006.06.02 0 0 72
Egy gyors kérdést hadd tegyek fel: szerinted el lehet érni az 1 lap/perces sebességet vagy ez csak reklámfogás?
Előzmény: vbdfx (71)
vbdfx Creative Commons License 2006.05.30 0 0 71
Kedves imgu!

Nálam ez a probléma másként jelentkezett. Inkább a felidézéssel (aktiválással) vannak problémáim, mint a már megismert tények megjegyzésével. Ez szerintem egyszerűen gyakorlás kérdése, még nem foglalkoztam annyit a módszerrel, amennyit kellett volna a tökéletes elsajátításhoz.

Amiről írsz, az szerintem olyan, mint amikor valaki lát egy álmot és azt rögtön képes felidézni, később viszont már egyáltalán nem emlékszik rá. Ez agykontrollal nagyon hatékonyan fejleszthető (vizualizációs és önhipnózis technikákkal). A villámolvasás esetén azt javaslom az ismerősödnek, hogy használja a könyvben levő elmetérkép módszert: írjon vázlatot az egész könyvről aktiválást követően. A vázlat alapján emlékezni fog a részletekre is. Ez egyébként az álmokra emlékezéskor is nagyon hasznos, ez utóbbi esetben kulcsszavakat írjunk le, amiről eszünkbe fog jutni a történés.

Ha az elmetérkép készítés is problémát jelent, akkor a meditációs technikán kell fejleszteni, hiszen akkor a felidézéssel van baj, esetleg több gyakorlás szükséges. Ezzel kapcsolatban a villámolvasás könyv számos tanácsot ad. Nem szabad erőltetni a fejlődést, ez ki fog alakulni. Fontos, hogy pozitív elvárás legyen bennünk, és pozitív tapasztalatok esetén erősítsük meg magunkat (hozzunk létre viszonyítási pontot és onnantól fejlődjünk tovább). Esetleg az is probléma lehet, hogy túl gyorsan akarjuk felidézni a szöveget: a könyv szerint ideális esetben fotóolvasás és aktiválás között 1 nap eltelik. (Gondolom a profiknak nincs szükségük ennyi időre.)
Előzmény: imgu (70)
imgu Creative Commons License 2006.05.28 0 0 70

Egyetlen könyvet sem olvastam el a villámolvasásról. Én azért jöttem ide, hogy utánanézzek, hogy működik-e. vbdfx ajánlott ugyan egy könyvet (Paul Scheele: Villámolvasás), de még nem tudtam beszerezni. Egyébként, hogyha egy hosszú vita felét olvasom csak el, akkor az valóban félrevisz, viszont engem leginkább csak az élménybeszámolók érdekelnek, amik az esetek többségében, csak egy hozzászólás hosszúak.

 

vbdfx: Egy ismerősöm tanult villámolvasást, és megpróbált azzal tanulni, de csak nagyon rövid ideig emlékezett vissza arra, hogy mit olvasott. Neked voltak ilyen gondjaid?

Előzmény: Nicky34 (68)
vbdfx Creative Commons License 2006.05.26 0 0 69
Kedves Nicky34!

Írjál bátran, nagyon érdekelnek a tapasztalataid! Ember-állat és állat-állat telepátiáról is írjál.

Én meg vagyok győződve arról, hogy az ember-állat telepátia még sokkal könnyebben működik mint az ember-ember, hiszen a háziállatoknak muszáj figyelni az emberre, sőt nekik is jelezniük kell, ha akarnak valamit és a szavak számukra kiesnek (nyávogással és ugatással azért mondjuk sok mindent tudnak jelezni).

Általában amikor volt háziállatunk, vagy mondjuk mások kutyusával / macskájával barátkoztam, akkor a szeretetemet szoktam feléjük kivetíteni. Szerintem abból sokat felfognak és viszonozzák, illetve tiszteletet kelt bennük. A hangulatomat biztos ösztönösen érzékelik, tudják mikor kell hízelegni és mikor jobb inkább békén hagyni. Olyan kísérleteket tettem, hogy ha mondjuk hívni akartam a macsekot, akkor nem a nevén szólítottam, hanem telepátiával kommunikáltam, de ezt eleve így tartottam logikusnak. Viszont ebben az időben még nem foglalkoztam tudatosan ilyen kérdésekkel.

Úgy gondoltam, hogy ha telepatikusan (is) kommunikálok velük, akkor sokkal többet fognak fel a közlésből, mint ha valaki csak beszéddel adna utasítást és érzelmileg nem támogatja meg eléggé amire gondol. Éppen ezért ha jöttek hozzánk vendégek mindig azt éreztem, hogy ők nem tudnak velük olyan jól bánni. Én általában telepátiát, testbeszédet és szavakat egyaránt használtam, pontosítva ezek közül a szavakat kevésbé.

Testbeszéd - például ha a háziállat felé fordulok, leguggolok és kinyújtom előre az egyik kezem és az állatra nézek, akkor arra az adott macska, kutyus felfigyel és odajön. Szerintem ez onnan eredhet, hogy leguggoláskor az ember nem túl magas és így ők valahogy úgy gondolkodnak, hogy mi nem a nagyságunkat, fölényességünket, hatalmunkat fejezzük ki, hanem "lealacsonyodunk" hozzájuk, pontosabban az ő magasságukra, vagyis egyenértékűséget fejezünk ki. Ezzel a mozdulattal - mivel a többi emberi testbeszédtől teljesen elüt - egyértelművé tesszük azt is, hogy ez nekik szól, valamint feloldjuk a félelmetes hatást, amit egy álló helyzetben levő (magas) ember jelent. Az előre nyújtott kitartott kéz nyitottságot fejez ki feléjük, és azt, hogy várunk valamire (arra, hogy odajöjjenek). Az hogy rájuk nézünk (nem szúrós szemekkel, hanem csak lazán) megerősíti bennük, hogy a kommunikációs jelek nekik szólnak. Végül a kéztartás is fontos, befogadást fejez ki.

A cicc, cicc, vagy gyere ide stb. az megintcsak olyan szó, melyeket legtöbbször nekik mondunk és jól kiegészíti a mozdulatsort, egyértelműbbé teszi a közlést.

És ha eközben még vizualizáljuk, ahogy odajönnek és ezt telepatikusan leközöljük velük, akkor már végképp nem félreérthető. Sőt, így érzékelhető számukra a szándékunk komolysága, vagy az, hogy mondjuk miért hívjuk őket (kajaosztás lesz, játszani szeretnék, dorgálás lesz stb).

A hangulatváltozásokat szerintem ösztönösen nagyon jól érzékelik az állatok (főleg ha figyelnek ránk), akkor is ha az arcunkon nem sok minden látszik. Például telefon közben kapok egy rossz hírt, tudják hogy valami baj van. Ha jó kedvem van, többet tartózkodnak a közelemben és játékosabbak.

Sajnos más jellegű telepatikus tapasztalataim nem nagyon voltak háziállatokkal kapcsolatban, akkoriban még nem is foglalkoztam tudatosan ezzel a témával. Így leginkább hangulatokat, érzéseket közvetítettem feléjük. Nem csináltam olyan kísérleteket, hogy mondjuk telepátiával arra "utasítottam" volna a macskát, hogy ugorjon fel az asztalra, utasítsa el az ételt, vagy menjen oda másokhoz... Ha vannak ezzel kapcsolatos élmények, különösen érdekelnek.
---
OFF:

Más téma. A villámolvasást más miatt is ajánlom. Jól írta imqu hogy időt takaríthatsz meg, de a másik ok, hogy eközben nem fárasztod a szemed. Megfigyelték villámolvasóknál, hogy sok esetben jelentősen javult a látásuk, erről egyébként a maga a könyv is beszámol. Ennek az lehet az oka, hogy a módszerrel egyúttal ellazítják, pihentetik is a szemet és az jót tesz neki. Esetleg agykontrollal is érdemes kombinálni, hiszen azzal is javítható a látás.

Nekem például a bal szemem kicsit gyengébb, bár igazán nem zavar, mert a kettő együtt teljesen éles képet ad. Tudatosan be tudom állítani a fókuszt a szememnél agykontroll technikával (ébren is), ha szükségét érzem. Egy-egy ilyen "beállítás" után "elmentem" az állapotot viszonyítási pontnak. Most ott tart a dolog, hogy bár a bal szemem nem tökéletes, mivel teljesen jól látok, nem zavar és nem kell szemüveget hordanom. Ja és amúgy mellékesen naponta 12-16 órán kereszül számítógép képernyő előtt ülök.

Csak poénból letakartam a jobb szemem. Így szoktam megnézni, hogy a bal mennyire lát jól. Most egy kicsit meglepődtem, mert nagyon szép éles képet látok vele is. Igaz, minden nap meditálok (agykontroll) és benne van a látás javítás rész, de régen nem ellenőriztem (nem volt rá motivációm). Ezek szerint fejlődtem, egy fél évvel ezelőtt még nem volt tökéletes a kép és hát mindig is volt bennem egy ilyen érzés, hogy "a bal szemem gyengébb". Már megszoktam. Ezt most korrigálnom kell, hozzáigazítva a valósághoz és új viszonyítási pontot létrehozva :) Jó hogy megnéztem. Ma már jó napom lesz :)
---

A tudatalatti képességei nagyszerűek. Például 2-3 napja le akartam szedni a netről egy Megasztár videót. Rákeresnem Google-ben. Megtaláltam. Fizetős volt, ráadásul a Matávnak kellett volna SMS-t küldenem. Más forrást akartam. 5-10 perc múlva már nem is kerestem tovább, lefeküdtem aludni.

Másnap a munkahelyen egy adott időszakban (két munka közötti semmit tevésben) unalmamban elkezdtem rajzolgatni egy kicsit, mielőtt nekiálltam volna a következő feladatnak. Hagytam, hogy a kezem rajzolja a vonalakat. Egyszerűen csak firkálni akartam, hogy "valamit" csináljak. Na és amikor befejeztem, akkor vettem észre, hogy négy betűt rajzoltam le: PICA. És akkor hirtelen eszembe jutott a Megasztár. Rákerestem ismét a videókra és a zenékre is. És a sokadik keresésnél 1 helyet találtam, ahonnan szabadon le lehetett szedni mp3-akat. Egy fórum volt. A fórum létrehozóját Pica-nak hívták! Ő maga szervezte meg a feltöltéseket. Én is írtam be kérést és tudtam, hogy a megfelelő helyen járok. Később ugyanerre a fórumra be is írtak egy linket, ahonnan le tudtam szedni a keresett videót.
Nicky34 Creative Commons License 2006.05.26 0 0 68
Ez nem jött össze, most látom, hogy az aláhúzás vonal vitte el a g alját, ezért láttam q-nak. Ebből is látszik, ideje aludnom.
Előzmény: Nicky34 (67)
Nicky34 Creative Commons License 2006.05.26 0 0 67
Bocsui imgu, most látom hogy előbb elírtam a nickedet. :-(
Előzmény: imgu (65)
Nicky34 Creative Commons License 2006.05.25 0 0 66

Ebben igazad lehet imgu, mert elég időigényes az elejétől való végig olvasás, ha viszont kihagyom egy részét, az félrevisz. Amúgyis elég rossza szemem és hamar elfárad. Tudnál valami irodalmat mondani nekem a gyorsolvasásról? megköszönném.

 

A témára visszatérve volt tudatos és akaratlagos telepatikus élményem is. Pl. suliban amikor a mellettem ülő annyira elmerült a tanár dzüvegébe hogy szinte megszűnt körülötte a világ, kipróbáltam, hogy sikerül-e átvinnem rá az akaratomat. A pad takarásában elkezdtem a kezemmel különböző mozdulatokat végezni és közben arra koncentráltam, hogy csinálja ő is ugyanazokat a mozdulatokat. Meglepődtem amikor egyszercsak az ő keze elkezdte követni az enyémet. Amikor rászóltam és megkérdeztem mit csinál, kiderült hogy az egészről nem is volt tudomása, öntudatlanul mozgatta a kezeit.

Hasonló dolgot többször is próbáltam már, az esetek kb. 70 %-ában működött. A sikertelen esetekben vagy én is indiszponáltnak éreztem magam, vagy a kiszemelt alanyom szándékosan ellenállt.

 

Érdekes az ember és állat, meg az állat-állat közötti telepátia is. Ha valakit érdekel, írok majd az ilyen tapasztalataimról is.

Előzmény: imgu (65)
imgu Creative Commons License 2006.05.25 0 0 65
Nem feltétlenül szépirodalomhoz kell használni a gyorsolvasást. Például itt a fórumon vannak olyan témák, ahol több ezer hozzászólás van, és ezt normál sebességel átolvasni nagyon hosszú idő. Ráadásul ebből gyakran csak pár sor érdekes a számomra.
Előzmény: Nicky34 (64)
Nicky34 Creative Commons License 2006.05.24 0 0 64

Gyorsolvasással én nem igazán foglalkoztam, nem is vonzott igazán mert én a szöveg szépségét (szépirodalom) is szeretem élvezni. Tudományos meg szakkönyveknél meg - úgy vélem - a részletek is fontosak, így aztán nem adtam a fejem gyorsolvasásra, bár lehet hogy nagyon hasznos dolog.

Amit a telepátiával kapcsolatban irsz vbdfx, én is megerősítem. Pl. az alvás közbeni telepatikus kapcsolat:

Nem is olyan régen délután hazajövet nagyon fáradtt voltam, lefeküdtem aludni. Alvás közben megszólalt a vezetékes telefon. Nem volt erőm felkelni, félálomban úgy gondoltam, majd ha kialudtam magam, visszahívom az illetőt (olyan cordless telefonom van, ami a mobilokhoz hasonlóan kijelzi a nem fogadott hívásokat is). Utána elaludtam és álmodtam, aminek rövid lényege: Közeli rokonom otthon ruhákat csomagol és azt mondja, hogy "nekem most kórházba kell menni, gyere majd be hozzám." Az álom hatására nem túl jó hangulatban ébredve megnéztem a telefont hogy ki keresett és még akkor sem fogtam gyanút amikor láttam, hogy az telefonált akivel álmodtam. Felhívom telefonon, a tesója veszi fel. Kérdezem, hogy ő keresett-e? azt mondja nem hanem a tesója, mert hirtelen kórházba kellett vinni, hívott is engem előtte telefonon, de én nem vettem fel. Teljesen ledöbbentem és rohantam a kórházba ahol kiderült, hogy szerencsére nem valami életveszélyről van szó, és rokonom pont azokat akarta telefonba mondani, amiket álmomban hallottam tőle.

 

Voltak más hasonló élményeim, állatokkal kapcsolatban is.

Előzmény: vbdfx (63)
vbdfx Creative Commons License 2006.05.23 0 0 63
A villámolvasással kapcsolatban az olvasott dolgok aktiválásában még nem vagyok elég hatékony, szerintem 2-3 hét alatt érhetőek el ezzel kapcsolatban jelentős eredmények, feltéve, hogy az ember minden nap foglalkozik vele.

A többi fázissal nem volt problémám, az ún. mandarin technika használata elsőre ment és a fotóolvasásnál láttam az ún. 'virsli'-t stb. Tehát már csak annyi kellene, hogy hatékonyan fel tudjam idézni az olvasottakat, amiket a tudatalattim már feldolgozott.

Az olvasási sebességem már most elég jó, de a szövegértés még nem az igazi. (Persze ez attól is függ, milyen típusú könyvet olvasok.)

Szerintem amúgy a könyv elég jó, csak többet kellene gyakorolnom. Van hozzá 8 kazetta is, azokat még meg sem hallgattam, csak az elsőbe hallgattam bele.

--

A telepátiára szerintem is kiváló módszer amit kisharsány írt, én is tapasztaltam. Volt olyan is, hogy nem akartam felébreszteni magam, hanem tudatos álom során léptem másokkal telepatikus kapcsolatba.

Nagyon speciális gondolatokat viszont még nem érzékeltem egy az egyben, inkább csak érzéseket. Vagy azt, hogy akivel beszélek, mennyire gondolja komolyan amit mond, mit reagál azokra amiket mondok neki.... mennyire mond igazat, milyen hangulata van és így tovább. Volt hogy ránéztem egy ismerősömre és tudtam, hogy szomjas, noha nem mondta, és annyira nem látszott rajta...

Persze lehet játékokat is játszani, mondjuk színt, szavakat vagy kártyalapot kitalálni... én elég régen foglalkoztam ilyesmivel.
Nicky34 Creative Commons License 2006.05.22 0 0 62

Érdekes volt olvasni, hogy veletek is megtörténnek olyan élmények minnt velem. Tisztánlátás meg jövőbelátás élményem ugyan nem volt, telepatikus azonban több is. Tudatosan is sikerült előidéznem olyan eseményt amire mások talán azt mondanák hogy szuggeszció volt, én csak próbálkoztam, de bejött. Nálam a nem szándékos, szinte "véletlen" megérzésszerű élmények fordulnak elő gyakrabban de általában nem jövőre vonatkozóan hanem jelenidőben.

Egyébként az a véleményem, hogy ez nem is olyan ritka jelenség, csak sokan elmennek mellette úgy, hogy észre sem veszik, betuják a véletlennek aztán többet nem figyelnek rá.

kisharsány Creative Commons License 2006.05.21 0 0 61

 

   Mégjobban jársz - hamarabb célt érsz - ha elalvás előtt arra állítod be Magad, hogy ébredj fel, mikor a "célszemély" a legfogékonyabb, tudd, hogy miért ébredtél fel, és akkor üzensz neki. El fogsz ámulni a hatáson.

 

  kisharsány

Előzmény: házszegi (60)
házszegi Creative Commons License 2006.05.21 0 0 60
Nem tudom megitélni,hogy tudjátok e hasznosítani,de leírom:mondjuk eszembe jut hogy X.Y. már régen jelentkezett nálam,azt sem tudom mi van vele,de szeretném
tudni.Akkor leülök,lecsendesítem a lelkemet,meditatív formát őltök,majd rövid,lényeg-
re törő üzenetet fogalmazok meg és elküldöm a Nagy Postással az univerzummal.Az
x.y. tanúl,dolgozik,serénykedik,de valamikor csak pihenni tér,nos akkor mikor a
mindennapi,racionális tudat szintén lankad és a mélytudat lassan felszivárog egy
rövid időre,akkor felszínre kerűl az én üzenetem is.Felébredvén "eszébe jutok"de úgy
mintha az ö ötlete lenne telefonon,levélben,imélben keresni velem a kapcsolatot.
Mentális Projekció ennek az eljárásnak a becsületes neve.
imgu Creative Commons License 2006.05.21 0 0 59

És úgy érzed, hogy gyorsabban olvasol? Nehéz megtanulni?

Előzmény: vbdfx (58)
vbdfx Creative Commons License 2006.05.21 0 0 58
Igen, de azt egyelőre csak kezdő szinten.
imgu Creative Commons License 2006.05.18 0 0 57

Hello!

 

Mondd csak próbáltad a villámolvasást?

Előzmény: vbdfx (56)
vbdfx Creative Commons License 2006.05.09 0 0 56
A kezdőknek ajánlok három könyvet:

1. José Silva - Agykontroll

Az első rengeteget segít a megfelelő meditációs állapot elérésében. Alfa szinten sokkal hatékonyabb az érzékelés és egyre hatékonyabbá válik a hatodik érzék használata is. A megfelelő meditáció utat nyit az önhipnózison keresztül az álomban történő asztrálutazáshoz, az aktív alkotó álomhoz, jövőbe látó álmokhoz és sok más képességhez. A vizualizációs és emlékezet fejlesztő gyakorlatok nem csak teljesebb élményhez segítenek hozzá, de a telepátia tapasztalásához is.

Például ha van egy ismerősünk aki szintén agykontrollos, akkor meditatív állapotban nagyon könnyűvé válik a közös kommunikációs csatorna megteremtése. Amire az egyikünk gondol (vizuálisan megjeleníti magában), azt a másik könnyedén érzékelni fogja. És persze mindez gyakorolható, gyakorlással fejleszthető. Ha meditatív állapotban még ez nem megy, akkor egyszerűen aktív álom segítségével próbálgassuk a képességeinket. Az aktív álomban az a jó, hogy a pszichikai gátak felszabadulnak, mivel a tudatalatti végzi el az álom során azt, amit az önhipnózisban "kértünk", pontosabban elvárásként megfogalmaztunk. Csak arra vigyázzunk, hogy ébredéskor emlékezzünk az álmunkra (legyen szokásunk, hogy mindig leírjuk amire emlékszünk).

2. AJ Christian - Mit keresett Isten a nappalimban

A második könyv az alapelvek megértésében segít. Ebben van leírva a tudatos szépség befogadása meditációs technika, igaz maga a könyv nem erre van kihegyezve. Nyugodtan olvassuk kritikus szemmel, ámbár mindig legyünk nyitottak is a mondanivalóra, ne utasítsunk el valamit azért, mert úgy gondoljuk hogy más a véleményünk. Ezzel kapcsolatban legokosabb ha a belső hangra hallgatunk.

A könyv olvasása által rengeteg új kérdés fog bennünk felmerülni. Ezekről nyugodtan gondolkodjunk el, és csak utána olvassunk tovább. Önmagában azzal rengeteget tanulunk, hogy új kérdésekhez jutunk, hiszen automatikusan elkezd ezeken dolgozni a tudatalattink. Amikor a gyakorlatban kísérletezünk különféle dolgokkal (például telepátiával), meg fogjuk figyelni, hogy a helyes hozzáállás mennyiben változtatja meg eredményességünket.

3. Paul R Scheele - Villámolvasás

A harmadik könyv abban segít, hogy nagyon hatékonyan tudjunk olvasni, és az olvasott technikákat a gyakorlatban könnyen alkalmazni tudjuk. Képessé válunk arra, hogy a tudatalatti segítségével mély megértésre tegyünk szert, majd a fotóolvasott anyagot aktiválva a tudatalattiban levő információk egy részét felhozzuk tudatos szintre. Abban is segít, hogy fejlesszük a kapcsolatot a tudatos memória és a tudatalatti között, vagyis a gyakorlások hatására könnyebben maradunk "ébren" álom közben, könnyebben emlékezünk az álmokra, és a speciális tudatállapot ami le van írva a könyvben a telepatikus érzékelési képességet is fokozza.

Ha képessé válunk a villámolvasásra, akkor sok telepátiával és egyéb képességekkel foglalkozó könyvet tudunk rövid idő alatt feldolgozni és sokkal hamarabb érhetünk el konkrét eredményeket. A kezdőkre jellemző, hogy hajlamosak erőltetni a fejlődést, egyszerre túl sokat várni és ez persze a legtöbbször kudarchoz vezet. A könyv arra is jó, hogy ezt a gátat feloldja és segítsen abban, hogy ellazult állapotban, fokról fokra haladva fejlesszük tovább képességeinket.
vbdfx Creative Commons License 2006.05.07 0 0 55
Helló mindenki!

Beköszönésképpen leírok egy-két saját élményt.

off:
Spontán jövőbelátásom nekem is volt már, többször is. Azonban legtöbbször ezt tudatosan végzem. Még régen (6-8 éve?) el akartam dönteni egy kérdést: a jövő megváltoztatható-e vagy determinált. Lementem alfába agykontrollos meditáció segítségével és előidéztem jövőbelátó álmokat (a meditáció során megerősítést kell adni magunknak arra vonatkozóan is, hogy ezekre ébredéskor emlékezni fogunk és értelmezni tudjuk azokat). Ezek közel 100%-osan történtek meg, mindössze 1 álmom volt ami nem teljesült (még) a 7-8 jelentősebb jövebelátó álmom közül.

Az álmok jó része persze szimbolikusan jelentkezett (abban az időben még nem tudtam nagyon tudatos maradni álmomban). Amit megfigyeltem: az álom során hallott párbeszédek szó szerint létrejöttek a "valós világban" ugyanakkor az észlelés leginkább egy adott időpontban levő hangulat volt. A jövőben bekövetkező dolgokat tehát úgy éltem meg, mint ha az a jelen időben történne és leginkább az egész hangulata ragadt meg bennem (természetesen a látott események nagy részére is emlékeztem). És amikor ez bekövetkezett a valóságban, a bekövetkezés pillanatában merült fel bennem az aha-élmény, vagyis a felismerés, hogy ez az amit álmomban átéltem.

Az eddigi tapasztalataim szerint a jövő nem megváltoztatható. Ha érzékelek egy lehetséges jövőképet, akkor talán épp az érzékelés hatására jutok el oda, hogy az valósággá válik. Minden esetre amióta erről megbizonyosodtam kevésbé érdekel a jövőbe látás, inkább a jelenre koncentrálok.

Számos figyelmeztető álmom is volt, amiben lehetséges jövőképeket láttam, ezek viszont elkerülhetőnek bizonyultak. De éreztem is, hogy ez egy figyelmeztetés és nem pedig szimpla tisztánlátás...

on:
Telepátia is működik, nagyon sokszor megérzem mások mit éreznek. Leginkább úgy mondanám hogy nagyon könnyen rájuk hangolódom és azt hiszem másokkal is sokkal könnyebben megértetem magam mint más embereknek általában.

Ennek alapja szerintem a tudatos megfigyelés. Mindig igyekszem nyitott lenni a másikra és megfigyelni, mit akar közölni, ahelyett, hogy arra a pillanatra várnék amikor a saját előre megfogalmazott véleményemet közölném vele. Így a megértésre figyelek és a válaszok spontán módon a megfelelőek lesznek, összhangban a belső énnel (belső hang, intuíció), valamint a másik fél elvárásainak megfelelően.

Alfa szinten ennél mélyebb dolgok is lehetségesek: sokkal több mindent tudunk felfogni mások gondolataiból. Egy jó módszer mondjuk engem is érdekelne, mert biztos sokat lehet fejlődni a témában. Amit megfigyeltem, hogy sokkal könnyebb mások hangulatát, energiaszintjét érzékelni mint a konkrét gondolatait (kivéve ha egymásra vagyunk hangolva), valamint gondolatokat átadni sokkal nehezebb (ennek oka valószínűleg az, hogy a másik félnek is nyitottnak kell lennie ezen gondolatok fogadására...)

Később még írok...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!