Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Tiltás esetén itt lehet nézelődni: Közlemények - Pol
Eladó Canon EF 70-200 f/2.8L IS II USM objektív kihasználatlanság miatt. Kitűnő állapotban van, por, karc és penészmentes objektív, napellenzővel, első és hátsó kupakkal, gyári táskával és dobozával együtt. Külső felületés használatból eredő kisebb kopások vannak rajta. Biatorbágy-Budapest XI. kerületben átvehető, email publikus. SN: 452000347*
Eladóvá vált, májusban vásárolt Canon 35 mm f1.4 L II USM objektívem, kétszer használtam, kifogástalan állapotban van minden szempontból, dobozában minden tartozékával, szinte 2 év garanciával. Szériál 9540000516
Eladóvá vált újszerű Canon EOS R6 gépem, egy pár külföldi üdülés erejéig használtam, hobbiszerűleg, 6000 expó került bele, hibátlan állapotban van minden szempontból, dobozában minden tartozékával, még garanciális. Szerial 073021002471
Tökéletes állapotú extra nagylátószögű (f4/11mm) objektív eladó. Blackstone, azaz teljesen fém, időjárás álló kivitelű. Első-hátsó sapkával és puha tokkal. Gyári szám: 00717100087 Ár: 210000 ezer forint
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált bolti állapotú Canon 70-200 mm F4 L objektívem, hibátlan állapotban van minden szempontból, minden tartozékával, kivéve dobozát. Szerial 2314556.
Canon EOS 5D mk III 10. évfordulós jubileumi kiadás, makulátlan karcmentes állapotban (még kopásnyom sincs rajta ) dobozában, összes gyári tartozékával, 3 akksival. Mindkét kijelzőn fólia a kezdetektől.
Svájcban újonnan vásároltam. Javítva sosem volt, Camera kft-nél volt 1x szoftverfrissítésen, átvizsgáláson.
Csak stúdióban használtam fényképezésre, videózásra egyáltalán nem .
Teljesen újszerű Sigma 135 mm f1.8 Art Bokeh monstrum, hihetetlen háttér mosással, hibátlan állapotban tiszta lencsékkel. Gy sz 5249160
Ára: 380.000 Ft
Szinte új Canon 24-105 mm F4 Is II L USM objektívem, keveset használtam hobbiszerűleg, kifogástalan állapotban van minden szempontból. Gy Sz 2005800167
Ára: 275.000 Ft.
Szinte új Godox V860 II vaku, hibátlan állapotban van minden szempontból
Bocsánat rossz számot adtam meg Helyesen: Canon EF 70-200mm f/2.8L IS USM Az objektív kitűnő állapotban van, hibamentes működés! Eredeti dobozában, napellenzővel, állványgyűrűvel eladó! s/n.: 470995 Ára: 300e Ft
RF rendszerre átállás miatt eladóvá váltak az alábbi objektíveim és adapterem:
Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM Az objektív kitűnő állapotban van, frissen szervizelve, tisztíttatva! Típusbetegsége, a blende modul szalagkábelének törése frissen cseréltetve a Camera Kft. által. A frontlencsén 1-2 pici használati karc sajnos látható, képén semmit nem ront. Első tulajdonosa vagyok, eredeti doboz, gyári bőr szütyő, számla rendelkezésre áll! s/n.: 5865003185 Ára: 300e Ft
Canon EF 70-200mm f/2.8L IS USM Az objektív kitűnő állapotban van, hibamentes működés! Eredeti dobozában, napellenzővel, állványgyűrűvel eladó! s/n.: UW0316 Ára: 300e Ft
Canon EF 50mm f/1.4 USM
Az objektív kitűnő állapotban van, hibamentes működés! Eredeti dobozában, napellenzővel eladó! s/n.: 31081497 Ára: 80e Ft
ÚJ GARANCIÁLIS Canon Mount Adapter EF-EOS R Szeptember 20-án ideiglenes szükségmegoldásként Camera Kft-nél vásárolt adapter, gépen 1 hetet sem volt, kopásmentes! Eredeti dobozában, garanciajeggyel eladó, 2024. szeptember 20-ig garanciális! s/n.: 2812004861 Ára: 40e Ft
Megtekinthetőek, kipróbálhatóak Miskolcon, alkalomszerűen Budapesten is járok! Postázás, Foxpost, stb. megoldható előre utalás esetén! Érdeklődni az oroszpeter.foto(kukac)gmail(pont)com címen, vagy +36-hetven-509-6354 telefonszámon lehet!
Eladó hibátlan állapotú Canon RF 35mm f/1.8 Macro IS STM objektívem. Mediamarktban vásároltam 2022 szept végén, tehát 2024 szept végéig él a garancia. Számlával, dobozával adom.
Csak személyes átvétel Budapest és környékén. Kérlek emailt írjatok.
Eladóvá vált teljesen újszerű Samyang 14 mm f2.8 ultra wide objektívem, hibátlan állapotban van , nagyon keveset használtam, tájfotozásra, dobozában minden tartozékával. Szerial 246643