Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Azt sem tudtam, hogy különböző szenzorokkal készültek 5d mark IV-ek. Honnan lehet tudni, hogy az enyém még korai-e vagy nem? Egyébként azért nem gyenge a szenzor, csak nem jobb, mint a 90D-jé.
Azért lehet ilyen gyenge tapasztalatod az 5D4-el mert a tiéd egy korai szériás váz lehet, aminek még első generációs szenzora van. A frissített szenzorosak nagyságrendileg jobban teljesítenek.
5d4-et biztos nem kapsz ennyiért, még 200000 expoval sem. És az 5d4 nem hogy köröket nem ver rá, de még az sem biztos hogy jobb (főleg amatőrnek mindennapi használatra). Nekem van mindkettő, ezért van összehasonlítási alapom. A 90d autofókusza szerintem megbízhatóbb, a gép könnyebb, az objektívek olcsóbbak (a Canon 17-55 2.8 simán felveszi a versenyt a full frame 24-70-esekkel pl. a Tamron G2-vel. Ezt is tapasztalatból mondom). Képminőségben nem jobb az 5d4, sőt. Egyedül magasabb ISO-n jobb kb. 1 Fé-kel, de az is csak 6400 fölött jön ki igazából.
Az ár pedig nagyon is rendben van, ennyiért jó vétel.
Kategória váltás miatt eladóvá vált teljesen újszerű Canon EOS R6 gépem, hibátlan állapotban van minden szempontból, 26000 expó került bele, dobozában minden tartozékával. Sn: 063021000251.
Eladóvá vált nem mai, de minőségi Canon fotós szettem. Ugyan mindenhez odaírtam az árat, amit gondolok (ami úgy gondolom reaális és nem a tetejére áraztam be), de szeretném egyben eladni, ezért így jelentős kedvezménnyel 255.000 Ft-ért vihető. Ez egy felső kategóriás kezdő szettnek kiváló. A váz ugyan már nem mai darab, de az objektívek jól használható, pro cuccok. Amerikából rendeltem anno, ezért az ottani elnevezés, és nem 400D a felirat, illetve a töltő adapterrel használható EU dugaljban. Minden nagyon megkímélt állapotú, sokáig volt jó társam.
Canon EF 100mm/f2.8 Macro Ultrasonic - 120.000
Canon EF 50mm/f1.8 II - 30.000
Canon EF 24mm f2.8 - 50.000
Canon Speedlite 430EX vaku - 25.000
Canon EOS 400D (Digital Rebel XTi) tükörreflexes kamera - 40.000
SN 1120619680
(1 akksi + töltő + Sandisk 2Gb CF kártya)
Cokin Circ. Polarizer (58mm) - 3000
Cokin UV szűrő (58mm) - 2000
Canon 200EG vízálló Hátizsák - 10.000
A szett (egyben 280.000 helyett 255.000 Ft-ért) átvehető Budakeszin és Bp. belvárosban, csak személyesen!
Eladóvá vált nem mai, de minőségi Canon fotós szettem. Ugyan mindenhez odaírtam az árat, amit gondolok (ami úgy gondolom reaális és nem a tetejére áraztam be), de szeretném egyben eladni, ezért így jelentős kedvezménnyel 255.000 Ft-ért vihető. Ez egy felső kategóriás kezdő szettnek kiváló. A váz ugyan már nem mai darab, de az objektívek jól használható, pro cuccok. Amerikából rendeltem anno, ezért az ottani elnevezés, és nem 400D a felirat, illetve a töltő adapterrel használható EU dugaljban. Minden nagyon megkímélt állapotú, sokáig volt jó társam.
Canon EF 100mm/f2.8 Macro Ultrasonic - 120.000
Canon EF 50mm/f1.8 II - 30.000
Canon EF 24mm f2.8 - 50.000
Canon Speedlite 430EX vaku - 25.000
Canon EOS 400D (Digital Rebel XTi) tükörreflexes kamera - 40.000
SN 11206619680
(1 akksi + töltő + Sandisk 2Gb CF kártya)
Cokin Circ. Polarizer (58mm) - 3000
Cokin UV szűrő (58mm) - 2000
Canon 200EG vízálló Hátizsák - 10.000
A szett (egyben 280.000 helyett 255.000 Ft-ért) átvehető Budakeszin és Bp. belvárosban, csak személyesen!
Új gazdáját keresi újszerű Canon 70-200 mm f2.8 L II IS USM objektívem, megkímélt állapotban van, hibátlan műszakilag, lencséi tiszták, gyűrűk hibátlanul járnak, gyors és precíz fókusszal.
Jelenleg nincs ennél jobb cropos dslr. Sem zajban, sem fps-ben, sem felbontásban nincs kihívója. És bizony ráhibáztál, mert korban sem. Sem itt, sem a Nikonnál. Valószinűleg nem is lesz.