Keresés

Részletes keresés

erchegyia Creative Commons License 2005.06.29 0 0 82
CTRL+P :-P
Örülök, hogyha tudtam segíteni.
Előzmény: Icecold (81)
Icecold Creative Commons License 2005.06.29 0 0 81

Holnap lesz a napja,hogy felhívom a Media-t leírás ügyben.

Természetesen nem hagyom magam.

A cd-t még nem néztem,de nemigazán megfelelő szerintem cd-n leírást böngészni.

Nekem a könyv jobban bejön.

Köszönöm.

erchegyia Creative Commons License 2005.06.29 0 0 80
Balhézni kell. Kötelességük valamilyen formában magyar nyelvű használati útmutatót biztosítani hozzá! CD-n nincs?
Ha nincs, akkor mennyél be és addig ne gyere ki, amíg nem kapsz :-) Vagy legalább egy igéretet, hogy majd küldik póstán. Ha jól emlékszem nekünk se volt a mosogatógéphez (metró-ból), csak szólni kellett és küldték egy héten belül.
Előzmény: Icecold (79)
Icecold Creative Commons License 2005.06.29 0 0 79

Köszönöm,elolvastam.

2 dolog ami bosszant:

Nincs magyar menüje.

Magyar leírást sem kaptam hozzá.(Mediamarkt-ban)

Megkérdezem a Media-t,vagy a Kodak képviseletet mikor magyarosítják,avagy hogyan lesz leírásom hozzá.

Icecold

erchegyia Creative Commons License 2005.06.29 0 0 78
ld. 29. hsz.
Előzmény: Icecold (77)
Icecold Creative Commons License 2005.06.29 0 0 77

Sziasztok!

Nos,megvettem a Media-ban a 7590-est,de ez Z 7590-es lett,mert ilyet kaptak.

Valaki megtudja mondani nekem mi a különbség a DX,és a Z 7590-es között?

( A Cora-ba még mindig nem érkezett.) :-(

Köszönettel

Icecold.

erchegyia Creative Commons License 2005.06.28 0 0 76
gáz. én rögtön rárepültem az enyémre :-)
Előzmény: Icecold (75)
Icecold Creative Commons License 2005.06.28 0 0 75

Helló again!

A Mediamarktban sincs.

Valószínű egybeszerzésből fog érkezni mindkét helyrre.

Na ez van.

Icecold

Icecold Creative Commons License 2005.06.28 0 0 74

Nincs a Cora-ban,azt igérték a héten még érkezhet.

De nem hiszek nekik.

Valószínű,hogy a MAdiamarkt marad.

Icecold.

Icecold Creative Commons License 2005.06.28 0 0 73

Köszönöm.

Felhívom a Cora-t telefonon,megkérdezem.

Icecold.

erchegyia Creative Commons License 2005.06.28 0 0 72
érdemes. De érdemes bukukkantani a Corába is, ott ugyan az, csak 75. Viszont az lehet, hogy már lejárt akció. MediaMarkt-ban még biztos kapsz. 80-ért is nagyon jó vétel.
Előzmény: Icecold (71)
Icecold Creative Commons License 2005.06.28 0 0 71

Sziasztok!

A Mediamarktban a DX 7590 hirdetik a mai szórólapban 79990.- ért.

Ez valóban jó ár?

Érdemes vennem ilyet,ha kb ennyit szánok gépre?

Vagy a Nikon 4800?

Választ előre is köszönöm.

Icecold

erchegyia Creative Commons License 2005.06.27 0 0 70
gondolom tőlem kérdezted, bár nem egyértelmű....
A képek 80%-a automata módban készült. Ha megmondod konkrétan melyik képre gondolsz megmondom, hogy az éppen melyik...
De tényleg jó az automatika. Ami feltűnt, hogy beltérbe 90%-os biztonsággal állítja a fehéregyensúlyt.
Előzmény: mokus5 (69)
mokus5 Creative Commons License 2005.06.27 0 0 69
Igérgetik, hogy lesz még.

A képek, autómata, vagy kézi beállításokkal készültek? Mert ha autómatán, egész jók a képek. Bár néhány képnél, főleg a szélek felé, látszik 1 kis színeltolódás, elmosódás. De ez már csak szőrszál hasogatás.
erchegyia Creative Commons License 2005.06.25 0 0 68
Ma felavattam a cuccost "terepen". Pár kép van itt teljes (!) méretben.
Wágner úr Creative Commons License 2005.06.24 0 0 67

.. nem akarsz, nem akarsz..., mind ezt mondja..., aztán lenyelik az első kriglit, utána meg még egyet, aztán még egyet..., na, ahogy ill...

Egészség!

p.s. Ha netán nagyon ráérsz, akkor nézz be a Kocsmámba (adatoknál megtalálható), ottan vannak a kodakos fotótántorgásaim, amik állandójan bővülnek és sokasodnak... (egy krigli, meg még egy krigli, aztán még egy... és így tovább, ahogy ill...)

Előzmény: erchegyia (64)
erchegyia Creative Commons License 2005.06.24 0 0 66
Más Cora nem lenne jó? Szerintem van ahol még akad.... Telefonálj körbe. 13k spórolás megér egy kis autókázást/vonatozást, ha nagyon ráérsz.
Előzmény: mokus5 (65)
mokus5 Creative Commons License 2005.06.24 0 0 65
Szegedi Cora, volt olyan kedves, hogy csak annyit szerzett be, ami kb. 0,5 napra volt elég. De ezt már eljátszották máskor is. 88eFt-ot nem adok érte, akkor tovább várok, és nézegetek. Hátha találok valamit akcósan. Végűl is ha eddig kibírtam várhatok még. Bár a Z3 már elég kedvező áron van, csak... valahogy még mindig bizalmatlan vagyok, igaz páran írtak jókat is róla, de a kritikák amiket olvastam, nem voltak valami egységesen pozitívak.
Előzmény: erchegyia (62)
erchegyia Creative Commons License 2005.06.24 0 0 64
köszi. Extreméket ismerem, csak épp nem volt mikor ott jártam :-(
Nagylátószögezni nem akarok, (esetleg a későbbiekben) most csak polárszűrő, meg UV szűrő kellene hozzá.
Előzmény: Wágner úr (63)
Wágner úr Creative Commons License 2005.06.24 0 0 63

Extrem Digital - többek között a Visegrádi utca elején van egy boltjuk. 52-es a tubus, nagylátószög (szűrő) tekerhető rá.

A nagylátószöggel kapcsolatban  - a gyári 0,7-es és valamivel drágább, de lehet kapni olcsóbb 0,6-ost, ez többet vesz be, de ha totál szélesre tekered, akkor a sarkoknál kicsit bevág (pld. beveszi a templomtornyot is, de az eget utólag képszerkesztővel festegetni kell a sarkoknál).

Előzmény: erchegyia (60)
erchegyia Creative Commons License 2005.06.24 0 0 62
Melyik Corában próbálkoztál?
Szerintem különben még 88-ért is simán megéri.
Tény, hogy irtózatosan nagy szerencsém volt, ha előző nap lett volna kedvem bemenni pestre és megvenni akkor bukok 13k-t. Szerencsére nemvolt és este megláttam a szórólapot....
Remélem lesz vele siker.... Próbálkozok, igaz fotózással kapcsolatban SEMMI tapasztalatom. Tényleg, nem tud v.ki v.mi olyan könyvet, ahol a teljesen alap dolgokat is meg lehet tanulni? Szívesen áldoznék rá. Időm meg van a nyáron próbálgatni....
Z3-mal kapcsolatban pedig szerindem elég csak az aksira gondolni.
U.i.: Holnap megyek túrázni (ez lesz a gép valódi felhasználása) szóval felavatom.... Majd teszek ide tesztképeket.
Üdv.: erchegyia
Előzmény: mokus5 (61)
mokus5 Creative Commons License 2005.06.24 0 0 61
Igen láttam, hogy te is a Cora ajánlatára ugrottál, és szerencséd volt. Én este 8-körűl már nem kaptam. Feliretkoztam, ha hoznak még megveszem, bár azt hiszem eldönthetem még, sőt lehet, hogy nem is lesz, és akkor úgy is tárgytalan, mert máshol nem kapom meg ennyiért. Sajna, a digitális világban elég othontalanul mozgok, a filmes dolgokhoz picit jobban értek, de az itt sokat nem ér. Ezért elég bizonytalan vagyok mit vegyek. Látom, a Z3-nak megint lejjebb vitte az árát az Extreme Digital, de a 7590-é nem akar mozdúlni. 16eFt különbség azért soknak tűnik.
Sok sikert az új gépedhez!

Mókus
Előzmény: erchegyia (59)
erchegyia Creative Commons License 2005.06.24 0 0 60
Valaki meg tudná mondani, hogy hol lehet kapni (és főleg mennyiért) olyan tubust, amivel fel tudok rakni szűrőlencsét? Így mekkora lesz a szűrőméret? 55 vs. 52?
erchegyia Creative Commons License 2005.06.23 0 0 59
énis hasonlóképpen gondolkodtam, és végül a 7590-t választottam. Nem bántam meg.
Előzmény: mokus5 (58)
mokus5 Creative Commons License 2005.06.23 0 0 58
Sziasztok!
Itt is feltenném a kérdést!:-)
Gép vásárlás előtt állok, de nagyon nehéz a választás. Olyan gép kéne ami 1 analóg fotózásban már kicsit tapasztaltabb embernek is jó, de olyan is használná aki kicsi kompakt gépeken kívül mást nem használt, és nem is akar megtanulni. Én a Minolta Z3, és a Kodak 7590 es gép között vacillálok. Több pénz nincs rá így a kissé drágább Panák szóba sem jöhetnek:-(. Elsőnek a Z3-ast választottam volna, de kissé utána olvasva elég sok hibát írnak automata üzemmódban, és negatívum a kicsi LCD, és az AA elem, de van képstabilizátora. A 7590-esről jobbak a vélemények, de nincs képstabilizátora. Persze ez csak nagy fókusztávolságnál érdekes, és ekkor ki lehet támasztani a gépet.
Nos, mond te mit választanál?
Köszönöm előre is.

Mókus
erchegyia Creative Commons License 2005.06.22 0 0 57
MEGVETTEM
erchegyia Creative Commons License 2005.06.21 0 0 56
Nah felteszem itt is közel ugyan azt a kérdést, amit a 6490 topikban nemrég.
Lehetőleg gyors tanácsokat kérek, mert sürgős a dolog.
Van ez a kütyü a Cora intézményben 75k-ért. Megvegyem itt? "rendes" boltban 88750Ft. Magyar menü tudomásom szerint egyikben sincs.
Szóval? Mindenképp szakbolt vagy nem gáz a cora? Mi lehet a különbség???

Üdv.: erchegyia
erchegyia Creative Commons License 2005.06.21 0 0 55
szerintem lehet kapni bármelyik fotó boltban, esetleg várni kell rá egy kicsit, míg megrendelik a gyártól. Egyszerűen nem hiszem el, hogy ne lehetne külön kapni. Kérdezted valahol egyáltalán?
Ha gondolod megkérdezem holnap, hogy mi ennek a módja (úgyis arra járok).
Előzmény: Törölt nick (54)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.21 0 0 54
"1) bemész a boltba, veszel."
O.K. de HOL???
Előzmény: erchegyia (51)
erchegyia Creative Commons License 2005.06.21 0 0 53
reménykedem benne, hogy nem fog hiányozni.
Olyan szinten kezdő vagyok, hogy csak na :-) Szóval eljátszadozok én a blende+záridő párossal is, nem kell nekem még fókusz is... :-P
Előzmény: Wágner úr (52)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!