Csókolom. Az az igazság, hogy most épp itthon vagyok 1,5 napig, de a képek nagyrésze nem az én gépemmel készült, így egy jó adag még nincs nálam. Frissítés kb. május 20, előbbre nem merem ígérni. A koncertbeszámolót viszont hamar megírom, ott is lesz pár kép. Ha a kaposvári képek közül bármelyikre igényt tartasz, dobj mailt ma, elküldöm. És nagyon örülök, hogy feldobtátok a vendégkönyvet, most meg a fórumot. Adok pár témát, amiről lehetne csevegni.... Pl.: Milyen feldolgozást játszon a Solar Scream, ha netán összejön a júniusra tervezett fellépés Kaposváron? Miért grimaszol Wackor-Miki minden képen? Vajon mi IHM-Pali kedvenc háziállata? Mit szól az új pápa a Stereochrist zenekar nevéhez? És vajon a négy fellépő banda közül melyik fog a Megasztár győzteseivel turnére indulni? :)
Nánási rockerek figyelem!!!!!! Egy unatkozó Metál gitáros arc várja hogy színt vigyetek elb....ott munkahétköznapjaiba! Keressétek meg és vidíccsátok fel jó zenékkel! Nánási lányok meg aztán tényleg előnyben vannak!!!!!!!!!
Nánás City egyetlen netcaféjában töltöm le a cementsilók szintjelzőinek kapcsolási rajzait. Elég ennyi, vagy részletezzem? :) Írjál mailt, mert punnyadt az élet. Mizu a Mohácsi Rockfeszt ügyében?
Kaposváron ugye jobb volt a hangosítás, mint Pécsen? Valahogy gáz, hogy Pécs szinten egy Stunciban kell fellépni. Kevés annál undorítóbb klubot láttam! Eh!
Most értünk haza Kaposvárról. És alvás nélkül húzok Pestre, onnan meg Nánásra, de valamit el kell mondanom előtte: Hatalmas élmény volt tegnap és tegnapelőtt a Stereochrist, Wackor és Isten Háta Mögött zenekarokkal fellépni. Nem tudom leírni azt az energiát és csapatszellemet amit tapasztaltunk és kaptunk a kétnapos "Dél-Dunántúl Turné" alatt. Mindenesetre a hányattatott sorsú honi underground él, és minden tiszteletem a pár maroknyi nyitott szemű és fülű (erről most dobosunk új frizurája ugrott be...) rajongóé és a tudatosan az árral szembe menetelő csapatoké. (Személy szerint még mindig inkább utóbbinak érzem magam, mint az "irányzat" aktív tagjának...) Bővebben pár héten belül a Shock magazinban, nomeg honlapunkon nyilvánulok majd meg. Most ennyi. És köszi. Mindenkinek.
Tomi köszi az emilt!Nagyon megörültem és kurva jó kedvem lett tőle!Csuhéjj! Nagyon jó lenne egy közös koncisorozat!Kibaszottul! Megszervezzük, mint állat és előre köszi trú hozzáállást!Mi is megtesszük a megfelelő lépéseket! Teljesen felvillanyoztál baby! Üdv!
Sajnálom, hogy ki kell hagynom a pénteki koncertet! De a jún 10-i Rockfesztiválon ott leszek! Én megcsináljuk frankón! We-car, we-car, the youth of the nation! We-car a lot! Ja és megjöttek a várt gitárok! Szerintem Batya most írni fog egy komplett unplugged albumot! Az övé sunburst, az enyém kék! Beeeee!!!!!
Mindenkit nagy örömmel tájékoztat az Angertea zenekar, hogy végre teljes verzióban működik honlapunk, ahonnan letölthető a teljes Lélekvágy nagylemez (2002), Hidak belül című dalunk trancsírozós klipje, valamint egy vadonat új angol nyelvű ’Tea dal (Interest song) koncertvideója. Emellett rengeteg fotóval és egyéb érdekességekkel is bővült a honlap.
Emellett fontos hír, hogy előreláthatólag júliusban volnulunk stúdióba, hogy rögzítsük második angol nyelvű nagylemezünket, melynek címe:”Rushing towards the hateline” lesz.