Keresés

Részletes keresés

teokedora Creative Commons License 2004.11.09 0 0 73
Drukk-drukk Zsunak!
Előzmény: Zsuska-baby (72)
Zsuska-baby Creative Commons License 2004.11.05 0 0 72

Szia Dóri!

Köszi a drukkolást.

Azt hiszem a vizsga után kb 8 héttel tudom meg, hogy felkerültem-e a listára.

Onnantól kezdve marad a várakozás,  hogy melyik intézménytől keresnek majd meg, ha szükség van rám. Titkárnőnek mennék. Mivel nem egyetemi a diplomám, így csak ennek a  kritériumnak feleltem meg. Ezenkívűl, ha penge nyelvtudással rendelkeznék, akkor mehettem volna tolmácsnak, de sajnos... A harmadik pozicíó amit még meghirdettek ahhoz egyetemi diploma kellett. De  azt hiszem most már folymataosan jellennek meg új kiírások különböző állásra az EU személyzetis honlapján.

 

Brüsszel vagy Luxembourg nincs olyan messze, hogy ne tudjak hazajönni. Vagy majd mindig szólok előre mikor leszek itthon és akkor hozzám igazítjátok a találkát.:)))

 

De persze az is lehet, hogy maradok itthon.Majd megírom mi volt.

 

Jó hétvégét mindenkinek!

 

 

Előzmény: teokedora (70)
Vándorbéka Creative Commons License 2004.11.05 0 0 71

Ohh, le voltam tiltva a hálóról, meg zh időszak van. Az a vicces, hogy Tünde még mindig nem jelentkezett fel. Pedig 1., az Ő ötlete volt, 2., meg is ígérte, hogy jön.

Zs.: drukkdrukkdrukk! :)

teokedora Creative Commons License 2004.11.04 0 0 70

Szia Zsu! Szorítok 9-én nagyon neked! Mindenképp mesélj, hogy mi volt! Kíváncsi vagyok! Utána mikor derül ki, hogy melyik csoportba kerültél? Ha viszont külföldön fogsz dolgozni, hogy fogsz osztálytalálkozóra járni!!? Meg nem fogunk majd véletlenül összefutni az állatkert előtt sem! :o) Egyébként milyen típusú munkákat vállalnál?

 

DZsuzsa, Juca! Hová tűntetek? Csak nem megint utazgattok?!

 

Zsófi! Látom megy már az alvás, mert nem írsz! :o) Majd valamikor meglátogathatlak?

 

DrSP! Mikor adjam vissza a CDidet? Azt ígérted írsz még ide..... :o(

 

Anita! Te is írj már! Volt hétvégén Katrin itthon? Találkoztatok?

 

Pusz: Dóri

Előzmény: Zsuska-baby (69)
Zsuska-baby Creative Commons License 2004.10.28 0 0 69

Szia Dóri!

Bocs, hogy csak most válaszolok, de teljesen kiment afejemből, hogy írjak. pedig szombaton megígértem. Most pótolom a választ.

Nov. 9-én megyek  ki Brüsszelbe szóbelizni, de ha za sikerül, még nem garantált, hogy kapok állást.

Lassú és bonyolult folyamat az uniónál munkát kapni.:)

Most már izgulok is, hogy mi lesz. De majd úgyis megírom.

Azért drukkolj!

teokedora Creative Commons License 2004.10.25 0 0 68

Szia Zsófi!

Ma már van fűtés :o) Olyan jó! :o)

Átérzem teljesen az alvós problémádat! Borzasztó lehet, ha az ember fáradt, és nem tud aludni. Én nagyon jól alszom, és képzeljétek mostanában minden reggel emlékszem az álmaimra! Van, hogy többre is. Nagyon nagy hülyeségeken járhat az agyam az álmaim alapján.

Mondtam Klárinak, hogy ti jártok babaúszásra, és szeretitek, nem tudom, hogy ők majd mennek-e...lassan mehetnének már, nem, mert a baba lassan 4 hónapos. Mutattam neki a nálatok készült babafotókat, nagyon tetszett neki Julcsi is és Mikolt is! :o)

Szereljétek fel azt a rácsot mielőbb! Elhiszem, hogy rossz így aludni! Meg az a durva, hogy úgy csinálták, hogy otthon voltatok. Bár..egyébként is rossz. Nekem Everling Dani mondta, mikor kb.egy éve összefutottunk, hogy azon a környéken volt lakásuk, ahol most mi lakunk, és, hogy hozzájuk állandóan betörtek...azóta én is gyakram félve megyek haza.....

Akkor te olyan vagy mint az anyaoroszlán, aki nem fél füllel mindig ügyel, hogy a családját védje! Szereljétek fel a rácsot, fő a nyugalom!

Puszi: Dóri

Előzmény: BVZsófi (67)
BVZsófi Creative Commons License 2004.10.25 0 0 67

Szia Dóri! Örülök, hogy nem fagytál meg és remélem a kollégáid sem, akiknek ilyen jó izlésük van. Aludni most sem tudok és nem a Julcsi miatt, aki most is alszik, hanem amióta megpróbáltak betörni azóta mindig "várom" a betörőt. Ha a férjemnek kevesebb munkája lesz, megcsináltatjuk a rácsot. Javasoltad Klárinak a babaúszást? Ki ne hagyja!(Szerintem)

Vándorbreki! Szóval a többi kép tényleg nem túl előnyös. A régi képeken nagyon meglepődtem nem is tudtam, hogy rajta vagyok.

Na aludjatok jól!

Sziasztok 

teokedora Creative Commons License 2004.10.22 0 0 66

Szia Zsu!

Fűtés még nincs, de vasárnap vettem egy kis hősugárzót, aminek így utólag nagyon örülök, mert hétfőn itt már csak 18 fok volt, és nem akarok felfázni (egész nap ülök). Elég hamar felfűti a szobát, kölcsön is adom a többieknek, akik mind jótündérnek tartanak engem emiatt :o) Szóval megérte megvenni ezt kis gépet :o)

EUs interjún voltál már vagy mész valamikor a közeljövőben?

Puszi: DÓri

Előzmény: Zsuska-baby (65)
Zsuska-baby Creative Commons License 2004.10.20 0 0 65

Igen Snejdi, halljuk, halljuk!

Én is kíváncsi vagyok az elmúlt 7 évedre.

 

Dóri javult már a helyzet? Van már fűtés?

 

Zsu

Előzmény: teokedora (64)
teokedora Creative Commons License 2004.10.14 0 0 64

Szia Péter! Most nincs bent kollegám (egyedül ücsörgök idebent a hideg szobában) szóval tudok hallgatni zenét (ő nem szereti , ha szól a zene, mert úgy nem tud dolgozni). Nagyon jó a Mozart! Még friss a színházi emlék, így még jobb hallgatni! Köszi mégegyszer. :o)Szóval 20 fok az normális :o( Nálunk annyi van. Teljesen hidegek az ujjaim, már alig mozognak.....Áthoztam egy hőmérőt a kolleganőméktől, és most pont 20 fokon áll. De reggel óta én itt felkapcsoltam minden lámpát, bekapcsoltam minden gépet, nyomtatok ezerrel, olyan jó meleg a frissen nyomott papír :o) Meg iszom a meleg teát, bemelegítem a szobát.....tehát reggel biztosan még hidegebb volt! Holnap reggel mérem majd meg!

Köszi, hogy halálom után képviselnél, igazán rendi vagy! :o)

Nem írod le a többieknek, hogy mi történt veled a 7 év alatt? Naaaaa......!

 

Anita! Te nem írsz többet?

Előzmény: snejdi (63)
snejdi Creative Commons License 2004.10.14 0 0 63
Dórikám, isten bizony megbosszúllak a bíróságon, ha fagyhalált szenvednél.... Egyébként 20-22 fok megfelelne? Mozart cd-t tudod bent hallgatni?
teokedora Creative Commons License 2004.10.14 0 0 62

Tényleg szörnyű. Most téli kabát is van rajtam, meg vastag harisnyát is vettem a nadrág alá...de hiába. Kihűlnek az ujjaim, a lábfejem, és az orrom :o( Nem akarok megint beteg lenni!!!

 

Snejdi, nem tudod véletlenül, hogy min. hány foknak kell lennie egy munkahelyen ?

Előzmény: Zsuska-baby (61)
Zsuska-baby Creative Commons License 2004.10.13 0 0 61

Szegény Dóri. Embertelen munkakörülmények...

Szólj Snejdinek, hogy képviseljen a  Munkaügyi Bíróságnál.:-)

 

Amúgy tényleg megállíthatatlanul jön a tél. Ha belegondolok, hogy múlt héten még 30 fokban sétálgattam. Hajaj...

Előzmény: teokedora (60)
teokedora Creative Commons License 2004.10.13 0 0 60

A legutóbbi ovi, ahol dolgozott újpesten volt, ha jól emlékszem...Ez a lefotózom a fényképet dolog érdekes ötletnek hangzik, ki fogom próbálni......tényleg működik? Tudom buta a kérdés, hisz te vagy a fotós.... :o)

 

Olyan álmos vagyok most, hogy lefordulok a székről...ráadásul jöv. szedáig nem fűtenek idebent, én meg eléggé fázós vagyok, szóval itt ülök kabátban, ami most olyan jól bemelegített, hogy teljesen elámosodtam.....Nem szeretem mikor jön a hideg, meg a tél :o(

Előzmény: Vándorbéka (59)
Vándorbéka Creative Commons License 2004.10.12 0 0 59

Szia Zsófi! Köszi, megnyugtattál azok után, hogy Juca szerint a képeken csak Vera néz ki  valahogy :).

Kláriékról nagyon aranyos a fénykép!!! Hol óvónéni?

Ami az albumba ragasztott fotót illeti, ha van kéznél egy digitális kép (gyakrabban van kéznél, mint egy szkenner), akkor egyszerűbb befényképezni, csak vigyázni kell, hogy ne tükröződjön nagyon.

Amúgy tök jó, hogy ilyen hirtelen beindult a csevej. Még anno felvettem a kedvencek közé a fórumot és minden nap megnéztem, de a múlt héten már komolyan attól tartottam, hogy elsüllyed a topic.

 

Előzmény: BVZsófi (51)
teokedora Creative Commons License 2004.10.11 0 0 58

Tudom, hogy kevesen vannak rajta, de van pár ember, aki csak azon van, a másodikoson nincs, utána meg F-es lett,vagy elment.... Annak idején nem szereztem  be, mert nagyon év elején készült az a kép, még nem is ismertem sok mindenkit és dühös is voltam, amiért csak pár ember volt rajta, de most így utólag jó lenne, ha meglenne....Remélem sikerül beszkennelni....! Én egyébként tudok szkennelni...van sulinetes szkennerünk :o)

Nem írsz magadról?

Előzmény: snejdi (57)
snejdi Creative Commons License 2004.10.11 0 0 57
Van elsős osztályképem, igaz, azon a C. osztály, mintegy harmada van rajta. Tudod délután jött a fotós, és akiknek még órája volt (mint pl. nekem földrajz fakt) az volt csak rajta. A baj az, hogy be van ragasztva albumba, de megpróbálom valahogy-valamikor bescannelni....
teokedora Creative Commons License 2004.10.11 0 0 56
Most nézem: nem is háromszor, hanem négyszer is hozzászólt Anita! :o)
Előzmény: teokedora (55)
teokedora Creative Commons License 2004.10.11 0 0 55

Szia Péter!

Anita is írt!! Hármat is :o)

Meg én írtam Klári nevében, szóval ahhoz képest hányan jelentkeztünk be ide a fórumba így már elég szép arányt tesztek ki ti F-esek!

Nem tudom , hogy az osztály "férfiúi" miért nem írnak, de örülök, hogy te bejelentkeztél! :o)

Mesélte is Klári, hogy találkoztatok baba-sétáltatás közben!

Jól emlékszem, hogy neked van elsős osztályképed? Véletlenül nincs beszkennelve? Nekem nincs meg, de azért szeretném beszerezni....

Előzmény: snejdi (54)
snejdi Creative Commons License 2004.10.11 0 0 54
Szia Dóri, csak szót fogadtam neked, és írtam pár sort, bár nem volt egyszerű összehozni a dolgot. De ahogy látom az F-esekké avanzsált emberkék, illetve "férfi személyek" nem nagyon írkáltak a fórumra. Amúgy a múlt héten is találkoztam a Klárival, éppen babát sétáltatott.
teokedora Creative Commons License 2004.10.11 0 0 53

Pénteken Klárival találkoztam, babát sétáltattunk a Margit szigeten, és a buszmegállóban tudjátok kivel futottunk össze? Úgy sem találjátok ki...Prága Zsuzsával! Le is késtük a buszt, beszélgettünk vele egy csomót. Őt sem láttam gimi óta! Egyébként nem sokat változott.Ott lakik Kláriék közelében valahol.

Kláritól megkérdeztem írhatok-e róla ide a fórumba, mert ő nem nagyon tud internetezni. Megkaptam az engedélyt, sőt, azt is megengedte, hogy felrakjak róla és a babáról egy képet a képtárba, szóval azt is megteszem :o) Szóval Klári suli után a Tanítóképző Főiskolát végezte el, és ovónéni lett belőle. Nagyon szeretik egyébként a gyerekek, párszor láttam amikor összefutottunk egy-egy "tanítványával", tényleg szeretik!! Ő is szeret utazni, Franciaországban volt többször babysitterkedni, de azt hiszem már gimiben is volt ott. 1 éve, augusztusban ment férjhez, és azonnal babás is lett, most 3,5 hónapos a kislánya, Petra. Nagyon jól áll neki is az anyaság! :o)

Előzmény: teokedora (52)
teokedora Creative Commons License 2004.10.11 0 0 52

Szia Zsófi!

Örülök, hogy bejelentkeztél!!!! Nem tartott sokáig a tali, úgy 11 körül jöttünk el, ha jól emlékszem. Nem maradtál le semmiről!

Kolleganőmnek nagyon tetszik Julcsi a képek alapján! Azt mondta ő is ilyen babát szeretne :o))

Sajna az alvásgondban nem tudok segíteni. Nekem negyedévente egyszer van kb., hogy nem tudok aludni, egyébként minden nap 8-9 órás alvásra van szükségem, különben hulla vagyok! Julcsi miatt nem tudsz aludni?

Puszi: DÓri

Előzmény: BVZsófi (51)
BVZsófi Creative Commons License 2004.10.09 0 0 51

Sziasztok!

úgy tűnik sikerült rátok csatlakoznom.

DZs tettszik a fekete/fehér kép amit csináltál rólam.

Juca nem tudlak mobilon utolérni. /tenisz és a szüleid../

 

Kicsit ideje múlt téma, de azért megkérdezem, hogy a legutóbbi "osztálytalálkozó" sokáig tartott?

Ha vki van egyszercsak az éterben...

 

Hamarosan hajnali 1h és én még mindig nem tudok elaludni. Van valakinek bevállt módszere a bárány számolgatáson kívül?

 

üdv

 

 

 

Zsuska-baby Creative Commons License 2004.10.07 0 0 50

Szia!

Nagyon nagyon jó volt a nyaralás. Ha tehetném holnap visszamennék, annyira csodálatos volt.

Sok mindent megnéztünk,de így sem láttunk mindent.

A legjobban az olcsóság fogott meg. Pl. Taxival a hoteltől a reptérig kb.25km, 4ünknek 1000Ft volt.

 

Jövőre üres börőnddel megyünk.:-)

Előzmény: teokedora (48)
Vándorbéka Creative Commons License 2004.10.06 0 0 49

Hát van egy ilyen sor - amikor elkezded írni az üzeneted - felette van a mentés-gomb mellett félkövér, dőlt, alá- és áthúzott, majd

balra,

középre,

jobbrazárt,

illetve alsó és felsőindex. Mellette betűméret és betűszín.

Előzmény: teokedora (48)
teokedora Creative Commons License 2004.10.06 0 0 48

Szia Zsu!

Nekem volna egy kérdésem: Milyen volt a "nyaralás"! :o)

 

Dzsuzsa, jók a betűid,hogy csináltad? Én azért nem írtam, mert beteg voltam, de már vagyok! :o)

Előzmény: Zsuska-baby (47)
Zsuska-baby Creative Commons License 2004.10.06 0 0 47

Sziasztok!

Az elmúlt 7 évem...

Suli után elvégeztem egy felsőfokú képesítést adó Hostess és idegenvezető tanfolyamot a KIT-nél, aztán négy év a MÜTF budapesti tagozatán. Közgazdász végzettség, idegenforgalmi szakiránnyal.

Aztán egy ideig a Vistában dolgoztam. Most pedig egy gyógyswzer nagykernél vagyok kereskedelmi koordinátor.

Férj, gyerek nincs.

Röviden tömören ennyi.

Akinek kérdése van, szívesen válaszolok.Üdv:

TZsuzsa

Vándorbéka Creative Commons License 2004.10.05 0 0 46
miért nem írtok???
Vándorbéka Creative Commons License 2004.10.01 0 0 45

Érdeklődnék, mi ez a bénázás!

Vándorbéka Creative Commons License 2004.09.30 0 0 44

Én nem látok etikai akadályt arra nézvést, hogy másokról is leírjuk, mit tudunk róluk.  Mondjuk ha körözött maffiózó lett valaki, akkor azt nem szükséges itt kitárgyalni.

Előzmény: teokedora (43)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!