Keresés

Részletes keresés

magyarc Creative Commons License 2004.08.29 0 0 681

Az előbb elbóbiskoltam. azt álmodtam, hogy holnap meghagyják Annus aranyát. Felveszi a 10 millát, utána családjával kiköltözik Ausztriába, mondván, hogy ilyen szemét országban, ahol besározták az emberek a bevét, nem tud élni. Lerokkantosíttatja magát az elszenvedett idegi trauma miatt és boldogan él egy kis hegyi faluban az olimpiai életjáradékából, amíg meg nem hal.

Ekkor felriadtam, olvasni kezdtem a hozzászólásokat, de azoktól újra elaludtam, hisz unalmas századszor olvasni ugyanazt a két (pro és kontra) hozzászólást más más nicktől.

A másik álmom szerint viszont elvették az aranyát. Két hétig együtt ittak Fazekassal, együtt szidták az országot, a világot, de aztán Annus egyre többször célozgatott rá, hogy Fazekas miatt vesztett 80 millát és a becsületét, hiszen ha nem olyan pancser, hogy lebukik, akkor az elismerésben fürödhetne, így meg moshatja magáról a szennyet. Hamarosan halálos ellenségek lettek, már nem csak Gécsekkel nincsenek beszélő viszonyban, egymással sem.

 

S egy kérdés így félálomban: Ha valaki kijelentette, hogy nem kívánja megtartani az aranyát, kötelezhető rá?

 

 

prokator Creative Commons License 2004.08.29 0 0 680

ezt minden nap beirom: a verteszt nem jo, mert az anabolikus szteroidok gyorsan urulnek, hosszabb tavon csak a vizeletbol mutathato ki. Felejtsetek el ezt az ervet.

 

Edesek egyebkent a fiuk ezzel a magyar hugyot magyar kemcsobe attituddel --- mint mondjuk egy mexikoi drogbaro, aki elmenekul az FBI elol, de bejelentkezik a varoska helyi rendorkapitanynal, aki persze magallapitja rola, hogy azok a bizonyitek ami miatt az egesz FBI a sarkaban van, nem is leteznek, sot, eppen az artatlansagat tamasztja ala...

 

proki

Előzmény: Safranek95 (675)
incitatus Creative Commons License 2004.08.28 0 0 679
Az első napokban írták a vizsgálatról, és mivel nekem, a vérig sértett magyarnak akkor kezdett leesni a tantusz, összeállt egy kép. A feltett karok is ott voltak megemlítve.
Hogy technikailag hogy valósították, meg, ha egyáltalán, azt nem tudom, de nem is érdekes (ill. érdekes, de nem több annál). Pisilni kellett volna.
Előzmény: magyarc (677)
vélemény Creative Commons License 2004.08.28 0 0 678

Több szakértő elmondta, hogy a vérből egyes anyagok sokkal hamarabb távoznak, mint a vizeletből. Ezért a negatív vérminta nem jelent automatikusan negatív vizeletmintát. Erről (is) beszélünk. Sajnos.

magyarc Creative Commons License 2004.08.28 0 0 677

Ezt honnan veszed, hogy a bal heréjét nyomkodta?

 

Én is feltételeztem, írtam is korábban, hogy az egyetlen tuti hely, ha a heréjéhez (mögé) erősítenek, ragasztanak egy műherezacskót, amiben a tiszta anyag van, s ezt kell kipumpálnia kézzel. A feltartatott kéz akadályozta meg, hogy 25 ml-nél több mintát tudjon adni.

 

Persze azt is el tudom képzelni, hogy műtétileg kicseréltette a bal heréjét, s a húgycsövön keresztül juttatják be neki. Ezt kipréseléssel tudja kijuttatni, csak vigyáznia kell, nehogy pisiljen közben. Amikor már nem bírta tovább tartani, akkor kezdett elszakadni a cérna nála.

Aki nem tudja elképzelni, az egyik haveromnak is ki kellett venni az egyik heréjét és protézist tettek be neki helyette, így a barátnője észre sem veszi és egy herével még simán alapíthat dinasztiát.

Előzmény: incitatus (676)
incitatus Creative Commons License 2004.08.28 0 0 676
A negatív vérteszt a verseny előtt volt. Akkor volt három negatív vizelet teszt is. Akkor még valóban tiszta volt AA. A WADA feltételezése szerint (amit az ominózus levélre és FR tulajdonképpeni megbukására alapoznak) manipulálni tudják a vizeletadást, és ez természetesen csak a verseny utáni próbákra vonatkozik. Ha igaz a feltételezés, akkor a verseny alatt teljesítménynövelőt használnak, mert tudják, hogy nem fognak lebukni, mivel előkészített vizeletet fognak adni a valódi helyett. Ez lehet saját is, akár aznap reggeli, amit - ezt feltételezhetik - bejuttatnak valahogy egy előkészített, fel(be)helyezett tárolóba (amit lehet, hogy orvosilag készítettek elő korábban). Innen észrevétlenül - akár a húgycsövön keresztül - kiengedik, kipréselik. AA nem bukott meg - ha igaz volna is a feltevés - de FR feltűnően nyúlkált a bal heréjénél, mire felszólították, hogy feltartott kézzel adjon anyagot, ám így már nem sikerült. Ezután (közös edző) fogtak gyanút AA negatív tesztjét illetően, és megkérték, ismételje meg. A gyanúsítás alaptalansága nyilvánvaló lett volna egy újabb, most már mindenre figyelő (gondolom, feltett karú) sikeres (negatív) teszt eredményeképp, ám AA nem kívánt bizonyságot, ő tudja miért.
Előzmény: Safranek95 (675)
Safranek95 Creative Commons License 2004.08.28 0 0 675
Csak egyetlen kérdés. Van egy negatív vérteszt. Akkor miről is beszélünk? Hogyan lehetne egy vérvételt manipulálni???
magyarc Creative Commons License 2004.08.28 0 0 674

Annus a seggével szerezte a győzelmét, ezért nem aranyérmet érdemel, hanem aranyeret! Úgyhogy ha nem veszik el tőle, legalább dugják fel neki!

Előzmény: sssssss (671)
cserkoka Creative Commons License 2004.08.28 0 0 673
ssssssssssss !
Te ökör vagy ! Hogy mondhatsz ilyet ?
Cavalcanti Creative Commons License 2004.08.28 0 0 672
Vitray megmondta a frankót,Annusnak el kell Athénba utaznia és ott tisztázni ezt az ügyet.
sssssss Creative Commons License 2004.08.28 0 0 671
Szerintem Annus és Fazekas szaralakok. Kívánom, hogy vegyék el Annus aranyát is.

Én örülök a magyar aranyérmeknek, de jobban örülök az igazságnak, s amíg azt nem tudom, addig nem érdekelnek az érmek.

"Nem bízom a WADA-ban"! Nee... Mi érdeke a WADA-nak abban, hogy befeketítsen minket? Ez nagyon gyenge.

Az, hogy a WADA csak ötödszörre talál valami csalást, talán elképzelhető. Elvégre nem fogdoshatják őket, s előfordulhat, hogy Annusék módszere tényleg "profi". Nekik is ez a gyanújuk, ezért élnek a lehetőséggel, hogy újra megvizsgálják.

De Annus bujkál meg "nem bízik bennük", meg nyilatkozik, hogy el akarják lehetetleníteni... Nee... Aug. 29-ig ha naponta ötször megvizsgálnák, még akkor is erős kifejezés az, hogy ellehetetlenítés.

Egyébiránt Dick Pound is egy szaralak.

Schmitt Pálról meg annyit, hogy kinek kell itt asztalt borogatnia?! Itt tényszerűen két darab doppingvétségről van szó magyar részről. Ez az alapállás. Ez nem igazán az asztalborogatós alkalom... Akit itt le lehet ugatni az Dick Pound, ez meg is történt, azon kívül lehet kérvényeket fogalmazni meg szépleveleket írni Fazekas vallásosságáról. Mást nem.

Két ekkora szaralakot... (Függetlenül attól, hogy doppingoltak, vagy sem.)
vinettu Creative Commons License 2004.08.28 0 0 670

"eloszor is reallib es fz: örülök, hogy vegre ertelmes, intelligens emberek is jarnak erre a forumra, ti ketten abszolut az en velemenyemet kepviselitekeloszor is reallib es fz: örülök, hogy vegre ertelmes, intelligens emberek is jarnak erre a forumra, ti ketten abszolut az en velemenyemet kepviselitek"

 

Hát ez frankó. Ehhez a mondathoz kell ám az intelligencia. Azok az intelligens emberek akik az én véleményemet képviselik. Dedó.

Előzmény: xxxyyyzzz (625)
karma police Creative Commons License 2004.08.28 0 0 669

Örülök, hogy azért még embernek számítok.

 

Nem kezelek én semmit sehogy, egyszerűen levontam - a sok helyről érkező, helyenként ellentmondásos információkból - a magam következtetéseit. Ez nagyon egyszerű. Ezek az emberek sárosak. Elvakultnak kell lenni ahhoz, hogy valaki ezt ne lássa.

Előzmény: Replica (668)
Replica Creative Commons License 2004.08.28 0 0 668
Sötét: elvakult, ember, aki majd szét pukkad az előíteletektől, és pletykákat tényként kezel, a tényeket meg figyelmen kívül hagyja, de ez már túl sok betű.
Előzmény: karma police (667)
karma police Creative Commons License 2004.08.28 0 0 667
Ezt kifejtenéd részletesebben, zsenik gyöngye?
Előzmény: Replica (665)
jadwiga Creative Commons License 2004.08.28 0 0 666
Nagyon jó ez a Vitray interjÚ!!!!!!!!!!!!!!!!! Figyeljétek, milyen ideges a svéd bürokrata a keresztkérdések alatt, a szeme mindent elárul, maga is érzi, hogy jogilag sántít ez az üldözőverseny! A MOB-nak AZONNAL BE KELLENE PERELNI A NOB-ot Annus miatt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Replica Creative Commons License 2004.08.28 0 0 665
Húúúú, te nagyon sötét vagy!!! Kár minden hozzád intézett betűért!!! :)
Előzmény: karma police (652)
karma police Creative Commons License 2004.08.28 0 0 664
A súlyemelők ügye fura, legalábbis amiket mi hallottunk róla.
Előzmény: ready (659)
Törölt nick Creative Commons License 2004.08.28 0 0 663

Nem találom, szal igazad lehet, ha úgy szerepel benne, hogy elhagyta a helyszint, de az nem, hogy miért, akkor tényleg lehetséges, hogy csak kihagytak belőle. Ezesetben Mea Culpa, elnézést a wada-tól.

Előzmény: karma police (658)
karma police Creative Commons License 2004.08.28 0 0 662
Az az igazság, hogy ebben az ügyben a WADA nyilvánvalóan csinál marhaságokat. Az ellenőrök Fazekas vizsgálatán elég töketlennek tűnnek, a jegyzőkönyv elég szar. Amit művelnek Annus ügyében az se az igazi. De tudod mit? Nem érdekel! Legyen ez az ő bajuk! Mi közöm nekem a WADA-hoz? Nekem Annusékhoz van - sajnos :-(
Előzmény: karma police (658)
Napó Leon Creative Commons License 2004.08.28 0 0 661

"A fentiekkel osszhangban vallalom es egyben hozzajarulasomat adom ahhoz, hogy a Gyermek-, Ifjusagi es Sportminiszterium altal szervezett es iranyitott doppingvizsgalatoknak alavetem magam, mind hazai, mind nemzetkozi versenyeken es a felkeszulesi idoszakban az egesz ev folyaman. Kulfoldi szervezetek altal torteno doppingellenorzes soran is mindig rendelkezesre allo. Teljesitem a mindenkori tartozkodasi helyemre vonatkozo informacio adas kotelezettseget."

Ezt kellett alairniuk a kvalifikalt magyar sportoloknak az olimpiai reszveteli jog megszerzesehez. Ebbol vonja le mindenki a kovetkezteteseit.

Törölt nick Creative Commons License 2004.08.28 0 0 660

Én is eszondtam, ha tiszta és sértődik, azzal is többet árt, mintha nem tiszta, és aszondja, h nem vagyok tiszta, lebuktam, így jártam, aztan fél nap alatt elfelejtik, ezzel meg tele a világsajtó.Viszont ha nem tiszta, valahol érthető, így nem biztos, h elveszik az aranyat, úgy meg tuti.

A nyilatkozatok szerint egyébként egy új, eddig nem alkalmazott szabályról van szó, amit nem is biztos, hogy ilyen esetekre hoztak, ezért mondom, hogy morálisan így nem biztos, hogy egyszerű döntés lesz elvenni az aranyat. Ha egy homokozólapátról lenne szó, persze, rögtön, de ez azért kicsit nagyobb súlyú ügy.

Amit csinál én se helyeslem, de most a wadanak se tapsikolok, úgy érzem ott se tiszta valami. Annak viszont én örülnék, ha megmaradna az arany úgy, h mondjuk bebizonyosodik, hogy télleg sumákolt a wada, és tiszták fiaink, nagyon is örülnék neki, de tudom, hogy esélytelen, így pedig nekünk árt ez a dolog.

 

 

Előzmény: karma police (657)
ready Creative Commons License 2004.08.28 0 0 659

Látom egy ember sem veszi a fáradtságot, hogy a neten megkeresse a wada szabályzatot.

Mellesleg az is fura , hogy nők által használt szteroidokkal bukott le a két pozitiv.Harmadsorban, mivel a wadat senki nem ellenorzi, en sem adnek nekik vizeletet...

Előzmény: karma police (657)
karma police Creative Commons License 2004.08.28 0 0 658
Miért hamis? Legfeljebb nem szerepel benne minden, van néhány dolog amit (még) nem szántak a nyilvánosságnak. Nyilván egy halom információt megtartanak maguknak amúgy is, minek segítsenek Annusnak.
Előzmény: Törölt nick (656)
karma police Creative Commons License 2004.08.28 0 0 657

Nekem is igazolja apukám, hogy tegnap 10 méter 35-öt ugrottam.

 

Eggyel visszább. Igen, olvastam a tiédet. Nincs ártatlanság vélelme, nem is tudom, minek előhozni, itt csak zavar. Elmentek a lakására (nem csodálom), Annus nem engedte be őket (nem csodálom). Neki kutya-kötelessége lenne mindent megtenni azért, hogy mintát adhasson a WADA-nak, szabályos keretek között.

 

Na most azt nem tudom, hogy van pontosan az egész. Engem legfeljebb az aggaszt, hogy esetleg nem lehet elvenni azért, mert a döntő után már volt egy negatív vizsgálat és azóta meg ki nem szarja le. Csakhogy könnyen lehet, hogy az a szabály, hogy az olimpia végéig kell tisztának lenni (az, hogy eaddig álljon rendelkezésre, lényegében ezt mondja).

 

Szurkolok, hogy elvegyék tőle, és nem irigységből, hanem mert semmiképpen sem érdemli meg. Aki egy egész országot lejárat, egy egész országot próbál becsapni, pofátlanul és ártatlanul hazudozik (legalább sumákol) és adja az ártatlant, az egy szar alak. ha előáll és beismeri, hogy "igen, doppingoltam, mindenki ezt csinálja, és ügyetlenül csináltam, lebuktam, bocs" akkor nyilván haragszom rá, hiszen elrontotta egy csomó ember örömét (de hányét!), de legalább kiállt, van benne tartás. Ez így undorító.

Előzmény: dijonbogyo (655)
Törölt nick Creative Commons License 2004.08.28 0 0 656

Ja, egyébként ha 2 jegyzőköyv van, akkor is furcsa lenne, ha hamis jegyzőkönyvet hozott volna nyilvánosságra az olimpia egyik morálvédő szervezete. Vagy csak nekem?

Persze ez csak akkor áll, ha igaz, amit mondanak most.

 

Előzmény: Törölt nick (654)
dijonbogyo Creative Commons License 2004.08.28 0 0 655
A MOB-nak állítólag mindketten adtak tegnap mintát.
Törölt nick Creative Commons License 2004.08.28 0 0 654

Te olvastad az enyém? Ha nem, akkor idézek: "szal ez már nem az ártatlanság vélelme"

 

Ja, csak ugye ő azt nyilatkozta, hogy otthon volt, mikor jöttek, olyan szabály nincs, hogy az Osztrák-Magyar határra kell mennie, ő otthon volt, nem mentek be, innentől meg akármi az igazság, van 4 negatív minta, újat nem vettek, marad a gyanús viselkedés (hogy márpedig nem szalad mintát adni). Ismétlem, ez nekem is több, mint gyanús, de nem biztos, hogy elég lesz az arany elvételéhez.

 

Az meg szép, ha két jegyzőkönyv van, nameg én is erre gondoltam pont, hogy sebaj, majd előállnak egy eddig nyilvánosságra nem hozott jegyzőkönyvvel :)

 

Előzmény: karma police (652)
karma police Creative Commons License 2004.08.28 0 0 653
Két jegyzőkönyv van. Egy nyilvános és egy nem publikus. (ezt olvastam legalábbis)
Előzmény: Törölt nick (649)
karma police Creative Commons License 2004.08.28 0 0 652

Hihetetlen. Te elolvastad az előző hozzászólásomat? <b>Nincs</b> ártatlanság védelme. Mivel itt a sportoló akar valamit, ő az, akinek bizonyítania kell, hogy tiszta. Ha ezt nem teszi, akkor nem az.

 

Az, hogy négyszer ellenőrízték, nem jelent semmit. Na és? Hogy egy klasszikust idézzek.

 

Arról van szó, hogy nem csak a klubtársa és haverja a már lebukott Fazekasnak (lebukott = szabályt sértett), hanem közös az orvosuk és az edzőjük is. Ebben az esetben a szabályok kifejezetten előírják azt, hogy őt ellenőrízzék (akár újra is). Ez új bizonyíték, Annus hirtelen nagyon gyanús lett (és akkor még nem is számítom a viselkedését és azt, hogy nyilván rájöttek valamire az ellenőrök - hogy hogyan lehet lebuktatni).

 

Annus nem hajlandó alávetni magát - ergo definíció szerint doppinszabályt sértett (bűnös).

 

 

Előzmény: Törölt nick (649)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!