Keresés

Részletes keresés

Bálna Creative Commons License 2004.08.19 0 0 81
Szia Dani! :)
Előzmény: Gyurta Dániel (79)
psg5 Creative Commons License 2004.08.19 0 0 80

Gyönyörű volt DANI!!!!

Hát mit mondjak űvőltve, csapkodva és a végén könnyezve(örömtől) néztük végig az úszásaidat. Az öröm amit ilyenkor szerzel az embereknek az fantasztikus eufórikus  , így tovább!!!!

Köszönjük Dani!!

Gyurta Dániel Creative Commons License 2004.08.19 0 0 79
Azt kellett volna válaszolnom, hogy a Komornyikovnak nem mondták meg, hogy erősen ússzon a selejtezőben és ki is esett.
Előzmény: OPi (0)
Bálna Creative Commons License 2004.08.19 0 0 78
Egész véletlenül ez az "after" nincs meg valahol 1024x768-ban (háttérképnek kellene egy ismerősöm részére)?
Előzmény: SSSSSSSSSSS (72)
ViCa Creative Commons License 2004.08.19 0 0 77

Üdv a fórumon, már nagyon vártunk! Az egész ország nagyon büszke Rád, megkockáztatom, hogy jobban örülnek neked, mint Titinek :)

csak így tovább! szurkolunk.

domagi Creative Commons License 2004.08.19 0 0 76

sziasztok!

aki, tudja hogy hol találom meg azt a riportot amit gyárfás "készített" DANIVAL, az írJa már meg!!!!

köszi, pusz és HAJRÁ DANI

Gyurta Dániel Creative Commons License 2004.08.19 0 0 75

Nem zavar, hogy Darnyi Tamáshoz hasonlítanak, nekem ez megtiszteltetés. Mindent megteszek azért, hogy a nyomdokaiba léphessek.

u.i: köszönöm a gratulációt!

Előzmény: Bálna (1)
Gyáva Nyúl Creative Commons License 2004.08.19 0 0 74
Nagyon jók a képek. :)
Előzmény: SSSSSSSSSSS (72)
Cool_Halidge Creative Commons License 2004.08.19 0 0 73
Hol van Dani?
SSSSSSSSSSS Creative Commons License 2004.08.19 0 0 72

before:

after:)

Előzmény: Törölt nick (17)
iloz Creative Commons License 2004.08.19 0 0 71

Gratulálok a nagyszerű úszáshoz!

Felteszek egy kérdést Széles Sándornak is, hogy neki is legyen, mit gépelni:

Mellúszók, különösen a férfiaknál, ritkán szoktak más úszásnemben indulni. Dani továbbra is a 100-200 mellre koncentrál majd, vagy esetleg más számokban is kipróbálja magát?

vincere Creative Commons License 2004.08.19 0 0 70

Biztos nem ő az oka :-) Még a legnagyobb bajnokoknak is egy órát kell várni a buszra, ami visszaviszi őket a szállásra. gondolom most is valami logisztikai probléma lépett fel.

Danit akarjuk!!

Előzmény: Jó estét (69)
Jó estét Creative Commons License 2004.08.19 0 0 69

lehet a medencében gyors a fiú, de úgy látom fórumozásban nem annyira :)

Robert Fahmel Creative Commons License 2004.08.19 0 0 68
Kedves "csakezüstérmes" :), nem értek az úszáshoz, de azt tudom hogy naponta kb hány kilométert úsztok le... Ami munkát beletesztek, az átlagember számára elképzelhetetlen. A riportot sajnos-hálistennek nem láttam, de ha Gyárfás Tomika a szokásos stílusát hozta, amit a többi hozzászólásból gondolok...akkor, hogy finoman és úriasan fejezzem ki magam, SZARNI RÁ. Szerény véleményem szerint ha holnap abbahagyod az úszást, mert eleged van a napi ötkor kelésből, akkor is tettél százszor annyit ezért az országért, mint az a kókler egész életében fog. És még valami: marha jó volt látni, ahogy pofátlanul leúsztad és magyarázkodásra kényszerítetted a világcsúcstartót :), úgyhogy, mielőtt elfelejteném: köszönjük.
thaeje Creative Commons License 2004.08.19 0 0 67
úgy tudom, a KSI-be jár (Csanády)
Előzmény: gugugaga (65)
kókusztigris Creative Commons License 2004.08.19 0 0 66

Szia Dani!

Nagy GRATULA neked, fantasztikus voltál!!!!!
Csak így tovább a továbbiakban is! :)

gugugaga Creative Commons License 2004.08.19 0 0 65

Szia Dani!

Azt szeretném kérdezni hogy óbudán(vagy békáson)melyik suliba jársz?

Mert mintha látásból ismernélek.(én ugyanis békási vagyok)

Gratulálok a teljesítményedhez,kiváló voltál.

Reméljük Pekingben visszavágsz Kitajimának ott ugyanis neked fognak szurkolni,valószínűleg!

Az utolsó kérdésem az lenne,úszol e a vegyes váltóban?

domagi Creative Commons License 2004.08.19 0 0 64

Dani!

A szüleid és az egész családod büszke lehet Rád, és én, mint egy a sok magyar közül, csak azt tudom mondani, hogy BÜSZKÉK VAGYUNK RÁD!

Nem láttam egyszer sem hogy ideges lettél volna, ennyire magabiztos vagy, vagy ilyen jól álcázod???

Mennyit edzel egy nap, hogy ilyen jó kondiban vagy?

Más számokban is fogsz indulni a jövőben vagy maradsz a mellúszásnál?

Sok-sok pusszantás neked és minden jót, csuda jó vagy!!!!!!!!!!!!!!

Utas2 Creative Commons License 2004.08.19 0 0 63

Szevasz Dani!

Gratula a részemről is!!!

Nagyon nagy dolog, amit elértél, folytasd tovább!!!

Az okoskodó, dölyfös riporterekre meg rá se legyints, még ennyit sem érnek. Legalább a SAJÁT szakmájukat megtanulták volna. Beleértve az úszószövetség elnök-riporterét, ezek csak percemberkék.  Ne is törőjd a hülye megjegyzéseikkel.

További sok sikert kívánok!

Gattuso8 Creative Commons License 2004.08.19 0 0 62
Szia DANI!

HATALMAS FRATULA AZ EZÜSTHÖZ!!!!
BaSa Creative Commons License 2004.08.19 0 0 61

Szép volt Dani, gratulálok az ezüstéremhez!

thaeje Creative Commons License 2004.08.19 0 0 60

Dani, láttam tegnap a döntőt, csúcs voltál! beleborzongtam, olyan jó érzés volt. gratulálok és vigyázz magadra!

Széles Sanyinak is nagy gratuláció az eredményes munkáért! puszillak benneteket!

mseddy Creative Commons License 2004.08.19 0 0 59
Szia Dani! Darnyi Tamás beszélt Rólad egyszer évekkel ezelőtt, mint a legnagyobb magyar tehetségről. Azóta figyeltük az eredményeidet, és bíztunk benne, hogy már Athénban nagyot alakítasz. De TE minden reményünket felülmúltad!! Szívből gratulálunk! (Az ilyen Gyárfás-féle okoskodókat pedig legközelebb nyugodtan ápold le határozottabban. Nem Neked kell udvariaskodnod vele, hanem inkább fordítva.)
GarneTT Creative Commons License 2004.08.19 0 0 58

szeva Dani!

1. japán sráccal jóban vagy? nem rágott be h a bemutatásnál őt utánoztad? :))

2. öcséd milyen úszásnemekben fog pár év múlva a nyomdokaidba lépni?

további minden jót, gratulálok, stbstb:)

AndyTimiVeronika Creative Commons License 2004.08.19 0 0 57
SZERETÜNK DANI!!! Te vagy az új Posszeidon!!!

Sajnos “csak” a rádióból izgulhattuk végig a döntőt a buszon, de a díjátadást már a TV-ből láthattuk (lévén, hogy addigra értünk haza az irodából)

Egyszerűen fantasztikus volt látni TÉGED a dobogó második fokán, és hogy szinte jobban örültél az ezüstnek, mintha az aranyat vitted volna el.

Egy egész ország büszke rád!! De főleg mi :-)))

Fő helyre kerülsz az irodai Olimpia tablón!!!

CSÚCS VAGY DANI!!! RESSZKESS PEKING!!!

Végezetül néhány kérdés:

1. Milyen érzés úgy suliba menni , hogy olimpiai ezüstérmes vagy?

2. Azt számolgattuk, hogy a főiskolára már olimpiai arannyal mész (legalább is reménykedünk benne)

3. Valahol azt olvastuk, hogy az öcséd legalább akkora úszótehetség, mint Te vagy, lehetséges, hogy Pekingben már ő is ott lesz?

4. Mit gondolsz arról, hogy az amerikai versenyző azt nyilatkozta a középdöntő után, hogy csak azért nyertél, mert ő egy kissé visszavett az iramból? De majd a döntőn minden másképp lesz.

Köszönjük, hogy ilyen hatalmas örömet szereztél nekünk tegnap este. Nagyon jó volt magyarnak lenni!!!

Ölel és sok puszi

Andy, Timi és Veronika Veszprémből

boldi Creative Commons License 2004.08.19 0 0 56

Fogadd gratulációmat a fantasztikus eredményhez, Dániel!

Kérdésem, hogy nem zavar-e, ha a sajtó és az emberek Daninak hívnak? Fiatal korod ellenére olyan sikert értél el, hogy úgy vélem csak az engedélyeddel szabad Daninak hívni, hiszen ez egy komoly, felnőtthöz méltó sporteredmény volt!

milo_minderbinder Creative Commons License 2004.08.19 0 0 55

Szervusz Dani!

Óriási gratula a teljesítményednek!!!!!

Mit gondoltál az olimpia előtt, mennyi jöhet ki belőled? Most nem a helyezésre, hanem az időre gondolok. Volt előtte egy egyéni csúcsod, ha jól tudom, ezt másodpercekkel sikerült megjavítanod, ami hihetetlen! Ki a példaképed - ha van?! Mennyit úszol egy nap?

Széles Sándor úrtól - felsőfokú gratulációk mellett - pedig azt szeretném kérdezni, hogy szerinte minek tudható be az, hogy valaki ilyen fiatalon ekkorát teljesített, ez teljesen egyedülálló! A másik kérdésem pedig az, hogy mi a véleménye Turi Györgyről, mert személyes véleményem szerint, neki évek óta jelentős "érdemei" vannak Risztov Éva viszonylagos, többszörös idézőjeles "alulteljesítésében"...

Dani, még valami! Valaki már említette: tartsd meg ezt a versenyzési stílust, akkor is, ha már te leszel az esélyes, nagyon szimpatikus - persze könnyű ezt innen kintről... :) Ja, és az újságírók meg ha höjeséget kérdeznek, nyugodtan mondd, hogy nem érted a kérdést! :))))

ParaSamu Creative Commons License 2004.08.19 0 0 54
Nem tudom pontosan, hogy az aranygépen csak az aranyérmesek jönnek-e haza, de TÉGED tuti felültetnélek rá!

Egy kérdés: Hogy érzed, feldolgoztad már, mekkora teljesítményt produkáltál, vagy kell még hozzá egy kis idő?
Mercur71 Creative Commons License 2004.08.19 0 0 53

GRATULÁLOK DANI!!!!!!!!!!!!

SZÉP VOLT!!!!!

AZZAL PEDIG NE IS FOGLALKOZZ AMIT A HÜLYE GÁRFÁS MONDOTT. AZ ORSZÁGBAN EGYEDÜL EZ A KIÉLT BUZI GONDOLKODIK ÍGY!

bigyooo Creative Commons License 2004.08.19 0 0 52

Gratula az éremhez, és íme A KÉRDÉS:

miért használsz ilyen taktikát, hogy az első felében a futamnak hagyod elmenni a népeket, és utána kapcsolod be a turbó-rakétákat? Ez lelkileg jó, vagy így jön ki belőled a legjobb összteljesítmény? Köszönet a válaszért előre is.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!