Keresés

Részletes keresés

Traubi Creative Commons License 2004.04.21 0 0 26
Az efféle kajáldák franchise rendszerben működnek. Azaz van a BK, gondolom valamilyen kft formában, és ő eladja az üzemeltetési jogokat vállalkozóknak, akik vállalják, hogy az előírt paraméterek szerint üzemeltetik az étkezdét. Hogy ezt mennyire tartják be? Hát igen... Persze afelől sincs kétségem, hogy a BK nem jószolgálati társaság.
Viszont végeztet titkos tesztvásárlásokat (TNS Hungary révén), tehát ha jelzed feléjük a panaszt, akkor elképzelhető hogy rászállnak az egységre, netalán még szankcijók is lesznek. De talán akkor is, ha az ominózus 9 esetből 9-szer belefirkálsz a panaszkönyvbe. Szerintem hathatósabb, mint itt panaszkodni.
Előzmény: adsonnet (24)
pdia Creative Commons License 2004.04.21 0 0 25
Vicceskedvü, attól, hogy nem hiszel benne, még használod? Mármint a panaszkönyvet.
Tudod, ez nem olyan, mint az ufok. Bizonyítottan létezik... :-D
Vagy a hatásában nem hiszel? Próbáltad már?
Még az is lehet, hogy nincs igazad ezzel kapcsolatban, hm?

Mitöl lenne az mellédumálás, hogy vannak, akik nem érzik át a problémád súlyát. Vagy azért, mert nem történik velük ilyen (mert nem szembesültek vele, vagy ha igen, tettek ellene így vagy úgy), vagy azért, mert nem tartják valós problémának.

Te olyan dolgon lovagolsz (szvsz tök fölöslegesen), amit könnyen, gyorsan rövidre lehetne zárni.

De jól esik nyávogni, siránkozni, majd megsértödni a kritikán.

Miért nem választasz más megoldást? Miböl gondolod, hogy az index a legmegfelelöbb hely a problémád kezelésére, orvoslására?

Vihar a biliben... :-(

Előzmény: adsonnet (23)
adsonnet Creative Commons License 2004.04.21 0 0 24
10/2 - 10/3-nál még azt mondanám figyelmetlenség és nemtörődömség. 10/9-re azt mondom, lehetséges, hogy ez már inkább üzletpolitika.
Előzmény: Törölt nick (20)
adsonnet Creative Commons License 2004.04.21 0 0 23
Köszi, kb ilyen hozzászólásokra voltam kíváncsi a mellédumálás helyett. Először nekünk is csak úgy tűnt fel, hogy elvitelre szánt zacskókból két egymást követő hónapban mindkétszer (mi gyakran, kb havonta ünnepelünk, aznap még meg is szoktunk fürdeni) hiányzott valami, ráadásul akkor több minden is. Ezeket akkor anyósom hazafelé vette nekünk mert nem volt időnk semmit kotyvasztani, és még mondtam is magamban, úgy látszik aki életében előszőr jár ott jól átvágják. Ezt követően kezdtünk gyanakodva távozni a kasszától mi magunk is, és mindig volt valami ami lemaradt.

A te eseted és az enyém az általános szerintem, legyen ez a topic itt a Burger King panaszkönyve, mert ezt legalább valakik elolvassák. Az igaziban nem hiszek.

Előzmény: Pozorvlak (22)
Pozorvlak Creative Commons License 2004.04.20 0 0 22
Most, hogy így mondod...
Én is voltam ott a kis családommal néhány hónapja, és a mi menünkből is kifelejtettek valamit. Visszamentem, szóltam, odaadták.

De nem tűnt fel, igaz, lehet, hogy azért, mert nem kajálok ott többször.
Ilyenkor csak arra gyanakszom, hogy ugyebár a dolgozók felvételénél nem túl szigorúak, az egy másik menza, ahova csak 150-es íkú felett vesznek fel.

Konkurenciánál láttam hét végén egy feliratot:
"Kezd nálunk a pályafutásodat!"
Na, akkor majdnem hangosan felröhögtem.

Előzmény: adsonnet (-)
Ariane_40 Creative Commons License 2004.04.20 0 0 21
Pdiaval értek egyet. Elég szomorú, ha egy gyereknek _ez_ az ünnep. :-( Szerintem elég elfacsarodott felnőtt lesz, ha ez jelenti számára a különlegességet. :-(
Előzmény: adsonnet (18)
Törölt nick Creative Commons License 2004.04.20 0 0 20
Mexikói, Blaha, Árkád BKing korrekt.
náluk is van szthanovizmus (hónap dolgozója) - panaszkönyv, mosolykártya.
Reklamálj, ne hagyd magad. 10/9 az nagyon nagyon sok.
Előzmény: adsonnet (-)
NORBEE Creative Commons License 2004.04.20 0 0 19
adsonnet

:))))) Neeeeeem, minket nem a BK fizet. De vannak hangyányi különbségek:

1, nekem nincs gyerekem, csak barátnőm és egy kutyám, és néha mindhárman baromi fáradtak vagyunk a főzéshez. Ilyenkor BK, vagy Mekdumálsz.

2, Ha télleg ennyire zavar hogy baleknak néznek, miért nem használod a Panaszkönyv funkciót. Jobb mint a Reset, és mindenki a lábaid előtt hever! :)

3, Van egy öcsém, aki ha ilyen helyen akar enni, szintén a játékért, néha elviszem. De ha pofátlanodik, "szájon törlöm". Pedig nem is vagyok a szüleje.

4, Szerintem ha fórumot nyitsz erről, akkor az számodra nagy horderejű téma. Ne húzózkodj, van aki a birkákról, van aki a B-747-esről írogat. Bár a legállatabbak itt a törzsasztalban szerintem a villamos meg busz imádó fetisiszta társaság. Néha fetrengek, mikor közlik, hogy úúúúúúúúúúúúláttam ma az 1745-öst és a 30-as vonalán ment, ez hogy lehet??? :))))))))

5, Szvsz konkurencia még lehúzósabb, mikor ettél olyan bikkmekket ami a képeken van? Mer én még soha :))))))

Piece

Előzmény: adsonnet (10)
adsonnet Creative Commons License 2004.04.20 0 0 18
Neki is ünnep, pont ez a lényeg, nem hetente járunk oda, ezért nem szoktam nemet mondani. Másrészt a gyerek nem az ételért szeret oda menni, hanem mert kap játékot a menühöz, ami ugye nem mérgező. Azt szerencsére még nem próbálták kispórolni.
Előzmény: pdia (17)
pdia Creative Commons License 2004.04.20 0 0 17
És ezt még le is írod?!
Mit eszik az a gyerek?! Otthon nem is esztek?!
Az én gyerekem jó, ha egyszer egy hónapban megkérdezi, hogy veszünk-e mekis kaját. Az neki ünnep, nem mexokott dolog.
Ne a gyerekkel takarózz! Nem kötelezö szemétkaját etetni vele. Kicsit sincs lelkiismeret-furdalásod?

Igenis lehet nemet mondani a gyereknek. Veled bármit megtehet egy gyerek? Nem sok tekintélyed lehet...

Előzmény: adsonnet (10)
Sárkány Creative Commons License 2004.04.20 0 0 16
Nem kell odamenni. Egyik gyorsétteremben sem adnak rendes kaját... Méreg az egész.
Előzmény: adsonnet (-)
adsonnet Creative Commons License 2004.04.20 0 0 15
Az Ostrom utcaiban régen jártam, de úgy emlékszem korrekt volt. Az viszont, hogy hideg vagy épp előző napi a szendvics, nos ez is gyakran megesett velem.
Ezidáig egyébként Londonban ettem életem legsilányabb Burger King whopperét, össze volt száradva és hideg volt. Persze kicseréltettem, kaptam egy órával frissebbet :-)

Szóval nem kell oda járnunk, ha nem tetszik.

Előzmény: H_G (14)
H_G Creative Commons License 2004.04.20 0 0 14
Az Ostrom utcai BK teljesen korrekt, ott soha nem tapasztaltam ilyesmit. (Egyszer nagyon lassan készült el a hal, akkor fölajánlottak egy ingyenkrumplit kárpótlásul. :) Az Astoriánál lévőben kevesebbszer járok, de ott sem volt még semmi gond. Az Arany J. utcaiban viszont teljesen romlott, kemény muffint (nyilván előző napit) próbáltak adni 1x.

Előzmény: adsonnet (-)
adsonnet Creative Commons License 2004.04.20 0 0 13
Sajnos teljesen egyet kell, hogy értsek. Jogosan írhatja ide ugyanakkor bárki - aki tisztességesen szolgáltat bármit - hogy nincs igazad mert pl ő teljesen tisztességes és korrekt.Szerencsére ők is sokan vannak, remélem ők vannak többen! Az a nagyon rossz érzésem ugyanakkor, hogy az EU csatlakozás kapcsán rengeteget beszélünk az új mesevilágról, de tenni nagyon kevesen tesznek érte, hogy jobban érezzük magunkat idehaza. Talán azért zavar az átlagosnál jobban a mindennapi átvágás, mert gyakran utazom és van alkalmam látni, hogy máshogy is meg lehet(ne) élni. De az alapvető gond az, hogy ezért mindenkinek egyenként is tennie kéne, ami nehéz ügy ugye.
Egyébként nemrég az Oktogonnál is bennt jártunk, ott is lemaradt egy szendvics, a másikat meg eltévesztették. Mikor szóltam, örülhettem, hogy nem kaptam egyet a fejemre, ezt kaptam elnézéstkérés helyett. Az lenne ugye a minimum, de nem sírok tovább.
Előzmény: lborli (12)
lborli Creative Commons License 2004.04.20 0 0 12
Az igazi dráma az, hogy lassacskán az egész ország átvágásra szakosodik. Lásd például szolgáltatóipar reprezentánsait: vízvezetékszerelőtől a különféle szervízekig. :-(
Előzmény: adsonnet (10)
adsonnet Creative Commons License 2004.04.20 0 0 11
Szerintem is, ha birkatürelmet akartál írni, az is belefér. Egyébként mondjuk úgy, havonta egy, max. két alkalommal megyünk be, tesztelési célból. A szolgáltatási szint stabilan minuszos. Az árak emelkednek.

http://adsonnet.aszendvicsukazertmegelmegy.hu/freewebhosting/builtonstolensandwiches/BurgerKing

Előzmény: lborli (9)
adsonnet Creative Commons License 2004.04.20 0 0 10
Ez nem sírás, másrészt nem átvágnak hanem minden alkalommal megpróbálják. Egyébként mint írtam, ez esik útba, és a kisgyerekemnek elég nehéz lenne megmagyarázni, miért nem megyünk be ha épp éhes. Sejtem mire gondolsz a síróssággal, elég bekapcsolni a Kossuth rádiót és ott naponta elmondják, hogy szóltak az önkormányzatnál, hogy beáznak mégsem tesz senki semmit. Ázzanak hát tovább, ez nem kérdéses.

Az viszont nagyon zavar, hogy egy átvágásra szakosodott gyorsétterem lánc évek óta ígen jól prosperál, nagy zsömlével hízlalva a betérőket.

Igazatok van, nem megyek be, egyedül nem. Azonban ha valakinek van gyereke, tudja milyen nehéz nemet mondani, inkább tételesen ellenőrzöm a tálcát, nézzen csak a pultos, hogy miért teszem. Úgyis mindig rajtakapom.

Egyébként nem véletlenül fórumon írtam le ezeket, hiszen kis horderejű téma. De úgy látom, ti mind a Burger Kingben dolgoztok, mennyi a napi zsebpénz srácok?

Előzmény: NORBEE (6)
lborli Creative Commons License 2004.04.20 0 0 9
Tiszteletre méltó a türelmed. Vagy nevezzük másként? :-)))

lborli.miótaawendy'skivonultahonipiacrólkerüliajunkfoodot.hu

Előzmény: adsonnet (-)
adsonnet Creative Commons License 2004.04.20 0 0 8
Ebben van igazság. Persze drágább is.
A kérdésemre még mindig nem válaszolt senki.
Előzmény: NORBEE (5)
matchbox Creative Commons License 2004.04.20 0 0 7
Teljesen egyetértek. Vagy nem megyek oda ahol ennyiszer átvágnak. Vagy ha mégis annyira szeretem, akkor a harmadik alkalom után akkora balhét csinálok, hogy garantáltan emlékezzenek rám. Többet nem próbálkoznak!:-)
Előzmény: NORBEE (6)
NORBEE Creative Commons License 2004.04.20 0 0 6
adsonnet

Ez az én magánvéleményem. Hogy ők mit gondolnak, nem tudom. De ha felnőtt ember létedre csak panaszkodni tudsz, megérdemled a sorsod, még a BK-ban is átvágnak. Na látod, én meg ezért nem érzem jól magam idehaza... Itt mindenki csak sírni tud a kis dolgai miatt... Igen, kell még egy generáció, hogy a sírósok megöregedjenek és meghaljanak, és végre elfelejtsük ezt a nagy magyar pesszimizmust.

Előzmény: adsonnet (4)
NORBEE Creative Commons License 2004.04.20 0 0 5
Trabi

Ja, nagyobb zsömle, nagyobb husi, és legalább van zöldség is benne, nem cska két szelet nyamvadt savanyú uborka. :)

Előzmény: Traubi (3)
adsonnet Creative Commons License 2004.04.20 0 0 4
Valószínüleg úgy gondolkodnak mint te, ezért nem érzem oly jól magam idehaza. Vagy csak idézni akartad amit szerinted gondolnak? Mert akkor semmi gond. Ugyanis ha tőlem vásárolna valaki valamit, és hiányosan kapná meg amit kifizetett, akkor ha én magam veszem észre a hibát akkor is pótolnám, és nem egyszerűen nyereségnek fognám fel.
A fentiek miatt lesz hazánknak további egy generációra szüksége, hogy divatos kifejezéssel élve
utolérje a nyugatot. Május 1 után sem lesz semmi másképp.
Előzmény: NORBEE (1)
Traubi Creative Commons License 2004.04.20 0 0 3
Ott mitől lehet jóllakni? Nagyobb a zsömle?
Előzmény: NORBEE (1)
adsonnet Creative Commons License 2004.04.20 0 0 2
A hiányosságok miatt mindig szólok, és pótolják is a lemaradt dolgokat, elnézést csak néha kérnek.
Azért járok oda, mert ez esik útba és szerintem is jobb a kosztjuk mint a riválisé. Viszont feltűnő, hogy a mekiben mennyivel jobban tréningezik az embereiket, legalábbis sokkal jobban odafigyelnek rájuk.
Pontosan az előzőekben leírtak miatt én egy Burger King étteremben nem távozom a kasszától addig amíg tételesen le nem ellenőrzöm megkaptam-e amit kifizettem. Egyébként a kasszától való távozás után is be szokták pótolni, ha valami lemarad.

Számomra a legfájóbb, hogy nem túloztam a 10-ből 9x elmaradó legalább egy tétellel, és ez régóta így van.

Egyébként nem a meki kontra burgerking témának szentelném ezt a topicot (ez számomra egyáltalán nem fontos, mindenki oda megy ahova akar), inkább annak, mi lehet az oka, hogy ilyen következetesen spórolnak a vendégeiken. Felteszem nem mindig engem várnak, hogy jól megkárosítsanak, hanem nagy tételben ez elég jól jövedelmezhet.

NORBEE Creative Commons License 2004.04.20 0 0 1
A Mekdóval ellentétben, itt legalább jól lehet lakni. Egyébként meg: a kasszától való távozás után... Ott a kezedben a számla, ha nem tudod mit rendeltél, ne is edd meg, igazuk van. :)))
Előzmény: adsonnet (-)
pdia Creative Commons License 2004.04.20 0 0 0
Akkor minek mégy oda?!
Egyébként nálunk nincs bk.

És amúgy szólsz a hiányosságok miatt? Ha igen, kárpótolnak? Ha nem szólsz, akkor hülye vagy, ha továbbra is jársz oda.

Előzmény: adsonnet (-)
adsonnet Creative Commons License 2004.04.20 0 0 topiknyitó
Gyakori vendége vagyok az Újpest Központ metróállomásnál lévő Burger King étteremnek. Ez az a hely, ahol 10 vásárlásból 9 alkalommal marad le valami a tálcáról, és ez az elmúlt két év folyamán következetesen így van.
Kérlek benneteket, teszteljétek ti is le őket és írjátok meg tapasztalataitokat - nem baj ha más éttermükkel kapcsolatosan - de szerintem arcátlanság amit művelnek. A leginkább az dühít, hogy szervezettnek tűnik a dolog, és erről talán legkevésbé a kasszánál álló srácok tehetnek (természetesen tévedhetek, ez majd a válaszok kapcsán nyilván ki fog derülni).

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!