Engem is zavar, hogy míg az egyiknek lehet, addig a másiknak nem.
Nekem miért nem lehet, ami a másiknak lehet?
Nem mondom meg, hogy konkrétan mire gondoltam.
És ez csak az előörs...már várom Kiss Péter intézkedéseit, visszaszorítandó az EU-tagországokból ideözönlő 23 millió német, francia, stb. munkavállaló visszaszorítására. Értesüléseim szerint mindnek vonzó a magyarországi átlagbér.
"A belső gazdaság, a kisvállalkozás teljesen leállt."
Hát nem is tudom...én is kisvállalkozásnak számítok és nem álltam le...megyeget úgy mint eddig. A bértopikolás meg egyenesen a reneszánszát éli...:)))
És nálunk is regglente kinyitnak a kisvállakozások...
Rossz hir, lehet dolgozni
Javult az éves gazdasági elörejelzés
Nött a foglalkoztatás
Csökkent a munkanélküliség
Gyémánt csiszolda salgótarjánban
Napelen gyár Barcson
Átképzési támogatás a leendő dolgozóknak
200.000 uj autó az elmúlt két évben
2003 ban adták át a legtöbb UJ LAKÁST.
Gondolkodj egy kicsit néha.
Bejelentették, hogy az ÁPV rt.-nél levő tulajdont privatizálni akarják, közte a Richter részvénypakettet.
Ezzel a mostani lépéssel rendesen visszaverték a papír tőzsdei árfolyamát.
Úgye ezt sikernek lehet nevezni??????
Bemutatják a leendő vevőknek, hogy milyen gondosan képviselik az érdekeit, lehet utalni egy kis aprópénzt a svájci számlára.
Természetesen ha létre jön az eladás, akkor már nem kell számítani ilyen profitidegen malőrökre, mint amit most csinált ez a "Leninfiu" unoka.
"A belső gazdaság, a kisvállalkozás teljesen leállt."
En nem ugy vettem eszre, a szemkozti zoldseges remekul mukodik mellette a pekseg is es a hazban lako maszek festonek is dogivel van munkaja.
A trafik is kinyit minden reggel ahol ujsagot szoktam venni es lassan az uszohazak is kinyitnak.
Mirol beszelsz?
Javult az éves gazdasági elörejelzés
Nött a foglalkoztatás
Csökkent a munkanélküliség
Gyémánt csiszolda salgótarjánban
Napelen gyár Barcson
Átképzési támogatás a leendő dolgozóknak
200.000 uj autó az elmúlt két évben
Rossz hir. Lehet dolgozni
A drága autópályát ellensúlyozni most csak olcsóbb gyógyszerrel lehet.
A kettő egyszerre feltűnően sokba kerülne!
Alkalmazni kell a fokozatosság elvet.
Később, -hat hónap múlva- a gyógyszer árat is -emelni lehet!
Ipari termelés nött
Barcs napelem gyár
Salgótarján gyémánt csiszolda
50 milliárd forint müködő töke
Foglalkoztatás nött
munkanélküliség csökkent
Rossz hir a logosoknak. Dolgozni kell
Ezek tényleg jó hírek, de ha közelebbről megnézed nem a kormány érdeme.
A belső gazdaság, a kisvállalkozás teljesen leállt.
A kormány azon töri a fejét, hogy az elmaradt bevételeket miképpen pótolja.
Nincs más hátra, további adóbevételek után kell nézni.
Telefonadó, stb.
Ááááá. Száz példát tudok arról, mi megy a a főbb helyeken. Hihetetlen, hogy miközben az összes elképzelhető rokon és annak ismerőse pozícióban van 0.5-1-1.5 éve, még mindig az a trend, hogy a maradék (sokan nem csak a Fidesz idején kerültek szakvégzettséggel be, hanem régebben) embereket is kiszórják.
Akik bekerültek sokan mind a mai napig nem voltak hajlandók elsajátítani a "how to"-t (valószínű, hogy biztonságban tudják helyüket), nem szolidálisak, és nem beszélnek még magyarul sem - szinte...
Ha valami megy egyáltalán, az a vakvéletlen útján halad, esetleg az a néhány szakember tehet a sikeres, vagy valamennyire nem bukásos ügymenetről, akit hagytak, vagy tényleg van szaktudása.
Ha nem vagyunk észnél, az elvtársak hátrahagyva a sok mocskot, kivándorolnak a síbolt pénzel.
Mi meg mehetünk az EU.-ba dolgozni, hogy visszahozzuk az ellopott lét.
Meg lehetünk nyugodva: vörös nagyuraink és hű_béreseik (képzetlen, nyelvet nem beszélő, de megbízható parancsteljesítő nyomoréklelkűek) minden eddiginél jobban vezetik az országot! Ez biztos!
Nem kell megmagyarázni, jól látod a dolgokat.
Egy kicsit elvont, de nem rossz.
Fog ez menni, aktívabban kell gondolkodni, napról napra kevesebbet másolni!
A fokozatosság igen fontos.
Ezt a Beteg értékrend kifejezést már n-edszer hallom. Megmagyarázná már nekem valaki, hogy milyen értékrendről és milyen betegségről van szó?
Ha hagyják hogy drasztikusan emelkedjen a gyógyszer ára az beteg értékrend, ha határozott lépéseket tesznek ellene (Európában nem egyedüli módon), akkor az is, csak az más okból.
Gondolom a nyugdíjtörvény felrugása '98-ban, egészséges értékrendre vallott.
A Medgyessy aknák mikor robbannak?
Beteg értékrend, avagy, mit érnek az ígéretek, a megállapodások, a szerződések?
Az utóbbi időben sok olyan ígéret, megállapodás, szerződés született, melyek létjogosultsága, életképessége erősen kérdéses, később -robbanást idézhet.
Engem és sok embert zavar, hogy míg az egyiknek lehet, addig a másiknak nem.
Az egyik ígéretet, a szerződést, a megállapodást betartják, míg a másikat, diktatórikus módon felrúgják.
Itt van példaként, a státusztörvény, az M5.-ös visszavásárlása, a kormány és a gyógyszergyártok között -korábban létrejött megállapodás egyoldalú felbontása, rövidtávú rendezése, szőnyeg alá való seprése.
De ugyan így megemlítést érdemel a kormány dilettáns tevékenysége, melynek érezhető végeredménye -az
Oszd meg és uralkodj!
Nem folytatom, nagyon súlyos a helyzet, rendezni kell közös dolgainkat, a jövőnket!
Kíváncsi vagyok őszinte véleményetekre, az elképzeléseitekre.
Csak tiszta forrásból!