Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2003.12.05 0 0 54
De attol, hogy egy szam megvaltozik a szemelyi szamban, attol meg az illeto neme nem valtozik meg.

Ez így van. De a jogi helyzete ettől megváltozik. És nem a személyi számtól változik meg, hanem a személyi számot azért kell megváltoztatni, mert a társadalom a nemváltást annak minden következményével együtt elismeri.

Tehát házasodhat, bemehet a női napozóba, a női börtönben kell elhelyezni, a kórházban a női részlegen kell lefektetni, a nők nyugdíjkorhatára vonatkozik rá. etc.

Előzmény: Wouldnotsayso (24)
eftárs Creative Commons License 2003.12.05 0 0 53
Mindenesetre a törvény után is az "igazi " nőket udvariasan előre engedem a bejárati ajtón,

viszont ha egy férfi-nő rálép a tyúkszememre azt úgy vágom kupán, hogy arról kódul.

öregSam Creative Commons License 2003.12.04 0 0 52
Én meg bevonulok a kizárólag férmiaknak fenntartott kishelyiségbe és szemrevételezem a felhozatalt.
eftárs Creative Commons License 2003.12.04 0 0 51
mert eddig férfi voltam.

de ha holnaptól lehetek nő is, miért ne mehetnék oda be? :O

eddig sikonyálhattak a nők az öltözőben, és a biztonságiak is kivihettek onnét.

mostantól , hogy papírom lesz róla, már nem tehetik. :D

Előzmény: nazarene (49)
Ezentúl söjtöri vagyok Creative Commons License 2003.12.03 0 0 50
És hogy még az én pénzemből finanszírozzák a Terry Black-félék lelki kielégüléseit?

Tedd hozzá hogy másodszor. most megint férfi akar lenni (a drága "támogatott" cickóit leszedeti). még harmadszor is meggondolhatja magát.:)))

Előzmény: Lényeglátó (-)
nazarene Creative Commons License 2003.12.03 0 0 49
Eddig sem a törvény tiltott ki a női mosdóból, hanem a nevelés. Vagy téged eddig sem?
Előzmény: eftárs (37)
nazarene Creative Commons License 2003.12.03 0 0 48
Rossz hírem van: eddig is fizette, ha nem is teljesen. Akkor most visszakéred, amit befizettél? (egyáltalán, fizettél be egy kanyit is?)
Előzmény: terminator x (2)
fanyűvő Creative Commons License 2003.12.03 0 0 47
A sportra is érvényes lesz?
Ha elmaradnak a kirekesztő szexvizsgálatok, akkor nagyot fognak javulni a női sportrekordok.
terminator x Creative Commons License 2003.12.03 0 0 46
többszörösen visszaeső drogosok kezelésére

Olyanok nem igazán vannak. Egy ismerősöm, aki ezen a területen dolgozik mondta, hogy egy heroinista max 1x esik vissza. Utána az esetek 99%-ában szép csöndben túllövi magát. Sajnos az egyik barátom is így járt.

Előzmény: ALADÁR (45)
ALADÁR Creative Commons License 2003.12.03 0 0 45
Ezzel egyetértek. Az ilyen műtétekre ugyanúgy nem adnék egy fillér állami támogatást sem, mint a többszörösen visszaeső drogosok kezelésére
Előzmény: luis3 (40)
öregSam Creative Commons License 2003.12.03 0 0 44
Ha csak így bemondásra lehet, én farok nélkül szeretnék férfi lenni, az tokkal-vonóval kb. 25-30%-os átlagfizetés növekedést jelentene.
Még a végén támogatni fogom?
Előzmény: eftárs (43)
eftárs Creative Commons License 2003.12.03 0 0 43
"Akit zavar a farka, vágja le"

azt hiszem, itt arról van szó, hogy farokkal is lehet valaki nő.

Előzmény: luis3 (40)
eftárs Creative Commons License 2003.12.03 0 0 42
:)
Előzmény: ex_lx (39)
eftárs Creative Commons License 2003.12.03 0 0 41
de az is lehet, hogy új foglalkozás után nézek, és elmegyek női motozónak.(rendőrség, biztonságiak, reptér stb.)

Az elvtársnőkkel fogom kezdeni. :)

luis3 Creative Commons License 2003.12.03 0 0 40
Nos, a mai hírek szerint a dagnatos gyerekeket gyógyító Madarász utcai klinikai csődbe ment.
Akit zavar a farka, vágja le.(szvsz egy-két tucatnál nincs több)
Jellemző hogy ennek a kormánynak melyik fontosabb.A fiúból lány akar lennei vagy fordítva, finanszírozza maga, ne az én TB-mből . A plasztikai bevatkozások is térítéskötelesek.
ex_lx Creative Commons License 2003.12.03 0 0 39
A helyedben kétszer is meggondolnám a dolgot: a jól bejáratott nicket nullkilométeres eftársnőre cserélni...
Előzmény: eftárs (37)
ex_lx Creative Commons License 2003.12.03 0 0 38
Van egy sanda gyanúm: a magyar politikai "elit" gyógyíthatatlan Brian élete-mániákus.
eftárs Creative Commons License 2003.12.03 0 0 37
Mindenesetre kíváncsi lennék Szili Katalin, vagy Béki Gabriella arcára, amikor a Parlament mosdójában szembetalálkoznának velem. :(

S mutatnám nekik, hogy nekem papírom van róla, hogy itt lehetek. :))))))))

Előzmény: Lényeglátó (-)
eftárs Creative Commons License 2003.12.03 0 0 36
Hú, dizsibe is olcsóbban fogok járni.

Sok helyen ugyanis a nőket ingyen beengedik! :D

Előzmény: eftárs (34)
Antisystem Creative Commons License 2003.12.03 0 0 35
azt viszont igen, hogy "bemondásra" változzon meg - lényegében csak az okmányaiban - az illetö neme. - akkor egyetértünk, azt én is.

ÜdV

Előzmény: syllus (31)
eftárs Creative Commons License 2003.12.03 0 0 34
sőt, 3. osztályú férfi sportolók női nevet felvéve indulnak majd női versenyeken.

Én a birkózást fogom választani.

Persze, ha az ellenfelem ugyanolyan férfiből lett nő lesz, akkor inkább feladom. :(í/b>

Előzmény: eftárs (28)
Törölt nick Creative Commons License 2003.12.03 0 0 33
"hogy "bemondásra" változzon meg - lényegében csak az okmányaiban - az illetö neme."

Más nem is hiányzik. Akkor meg hallgathatnánk a ballib sípitozást a különféle felemerülő diszkriminációkról, hogy pl. miért nem mehet be a női öltözőbe a Józsi, pedig ő már Maca. stb. :)

Előzmény: syllus (31)
Törölt nick Creative Commons License 2003.12.03 0 0 32
"Ilyen kaliberu politikai ongyilkossagra csak az SZDSZ kepes,"

Ugyan már. Ők az 5,1%-ra hajtanak. Ezért célozzák meg ezeket a csoportokat. Éberség!

Előzmény: Wouldnotsayso (27)
syllus Creative Commons License 2003.12.03 0 0 31
De akkor nyilván a TB fogja fizetni, vagyis mi. Ezt egyébként indokolt esetben nem tartom helytelennek, azt viszont igen, hogy "bemondásra" változzon meg - lényegében csak az okmányaiban - az illetö neme.
Előzmény: Antisystem (29)
Tub Creative Commons License 2003.12.03 0 0 30
:))))))
Előzmény: eftárs (28)
Antisystem Creative Commons License 2003.12.03 0 0 29
Boccsánat, én voltam a figyelmetlen, és két malomban örlünk. Szóval az általam eddig leírtak akkor állnának, ha az illető alávetné magát a műtéti és hormonális kezelésnek. De akkor nyilván igen.

ÜdV

Előzmény: syllus (26)
eftárs Creative Commons License 2003.12.03 0 0 28
Holnaptól Gábor helyett Gabriella leszek, és megyek a nöi öltözőkbe és mosdókba körülnézni. :D

Sőt, ha lecsuknak, női börtönbe kérem az áthelyezésemet.

Wouldnotsayso Creative Commons License 2003.12.03 0 0 27
Na azert ennyire a szocik nem hulyek... Egy ilyen kerdest bedobni a kozvelemenybe tuti buko.

Ilyen kaliberu politikai ongyilkossagra csak az SZDSZ kepes, ok is csak gyengebb pillanataikban ;-))))

Wouldnotsayso

Előzmény: ex_lx (20)
syllus Creative Commons License 2003.12.03 0 0 26
1. Ez az azonos nemüek házasságának lehetövé tétele. Szerintem ezzel úgy van a társadalom, mint az euthanáziával. Nálunk ez még korai.
2. Nem így van, a gyereke(ke)t vállalni is lehet, tehát már a születés elött megkapják a szocpolt, ezt a gyerek elmaradaása esetén akkor nem kell visszafizetni, ha orvosilag nem lehetett gyerekük. Ennek igazolása pedig itt nem probléma.
3. Na de akkor mi lesz a gyermek személyiségfejlödésével? 18 éves koráig ilyen nemü lesz, utána meg olyan?
4. Azt nem gondolod komolyan, hogy kéjtanyákat kellene csinálni a börtönökböl?
Előzmény: Antisystem (21)
BaSand Creative Commons License 2003.12.03 0 0 25
Nekem az a szilárd véleményem, hogy ez a törvényjavaslat egy tipikus pótcselekvés.
A lázas semmittevés látványos terméke.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!